|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
13.10.2007 18:45:59   
vaney
imamo pa res hecne navade. jaz bi tudi jedla samo čokolešnik in mandarine. drugače pa, kar se kg tiče, jsz sem v 26.tednu in sem pridobila že 12kg. je pa res, da sem visoka 174cm in sem imela pred nosečnostjo 60 kg, sem bla kr suhica. Zdaj pa se mi kg poznajo edino malo v prsih, drugo pa vse v trebuhu in ljudem kr ni jasno, kje imam tistih 12kg viška. moram potrkatuser posted image , da bo tako tudi do konca.

pa še nekaj: a ma katera elba prešo za likat. midva sva jo včeraj dobila kot zapoznelo poročno darilo od moje mame (poročila sva se 25. avgusta) in moram rečt, da je fenomenalna-vse zlikaš 1,2,3 in nikjer ni nobenih gubic.to bo super za male cotke za bebico. kako ste pa druge zadovoljne (tiste, ki jo mate). upam, da nisem preveč skrenila s teme.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
13.10.2007 19:35:52   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Ko ste že pri manijah na hrano; meni ful pašejo mandarine. Celo gajbo bi jih lahko pojedla, ampak me potem peče zgaga.user posted image

Pri meni je enako. Sem si jih zadnjič privoščila in sem takoj 3 pojedla s takim užitkom. Potem pa je začela pečt zgaga in je šel ves užitek po gobe.user posted image  Zaradi tega že kar komaj čakam, da pride januar in da se to user posted image rodi.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3302
13.10.2007 19:51:39   
koala
mala pikica, a te lahko še jaz prosim za geslo za poročne slikice, prosim prosim? Sem šla iz nostalgije svoj poročni album in se zraven zjokala, je bil takrat še moj zlati tast zraven, pa tako dobr se je držal, zdaj pa ga pa že leto in pol ni več med namiuser posted image user posted image .

nalin, a je Žanu sobica všeč? Želim mu dobro počutje v njej.

Hrana, ja za zajtrk mora bit obvezno čokolešnik, ampak tisti novi, brez dodanega sladkorja, ker mi je klasičen presladekuser posted image , čoko pa lahko ma koščke čokoladeuser posted image . Je pa zanimivo, da mi tak zajtrk paše samo čez teden, ćez vikend ko je doma moj dragi pa mora biti kos kruhauser posted image user posted image . Še sama se ne razumem, kako bi me kdo drugi.user posted image user posted image
Mandarine, njami mi ful pašejo. Proti bolečinam v želodcu, pa sem jaz dobila en dober nasvet, sicer ni najbolj okusno, pomaga pa, vsaj meni. Torej zvečer v deci in pol vode namočim majhen krompir narezan na rezine in to pustim pokrito čez noč, zjutraj to spijem, čez pa sok ene sveže stisnjene pomaranče. Kot pravim, dobro ni, pomaga mi pa. Tako da zdaj lahko pojem tudi mandarine čez dan, kar prej ni bilo možno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
13.10.2007 22:12:34   
mala pikica
Ojla, punce!

Sem vas še prišla malo pogledat preden gremo spat.

Nalin upam, da Žan že lepo panka v svoji novi sobici in da mu je všeč. Pa da si se tudi ti malo potolažila user posted image Malo je verjetno krivo tudi to, da od zdaj ne Žan z vama, ne?

Katee a iz kolekcije 2008 ga že imate? Meni so te nove barve ful všeč. Že komaj čakam, da gremo po njega user posted image Ga bomo kar v Peg Peregovi trgovini vzeli, imajo kar 10% popusta. To pa je že nekaj.

Klepetka hvala za pohvale user posted image Mi je kar nerodno. Je pa se še mojemu dragemu nasmejalo, ko je prebral, da sva lep par user posted image

Zdaj pa ne najdem, katera je pisala, da ima krče v mečih user posted image Meni so sicer v lekarni rekli, da je to zaradi pomanjkanja magnezija, babice pa pravijo da zaradi pomanjkanja kalcija user posted image Jaz sem tako kupila tablete, ki imajo oboje, Mg in Ca. Pa moram reči, da zaenkrat fajn pomagajo. Prej sem vsako noč čutila, da me bo zagrabilo, zdaj pa nič več ne čutim user posted image

Koala geslo pa je kala. Je pa res lušno vsake toliko časa pogledati slike. Mena kar nekakšna nostalgija zagrabi user posted image

Aja, še tole... Vidim, da je tudi muzika tu nekje. Sem ravno včeraj razmišljala, da moram vprašati koalo, kje se skrivaš user posted image So te otroci že popolnoma okupirali pa ni več časa za RR? Sem mislila, da si že na bolniški... No, sem vesela, da si še z nami user posted image

Dovolj bo za danes. Se jutri še kaj oglasimo... Lepo božajte bušije in nočko user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   RE: Januarčice 08
13.10.2007 22:16:46   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
user posted image  lusa (28), Gor.Rad., user posted image + user posted image  + user posted image , Mur.Sob., user posted image  Daša
user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica Ljubljane, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image  

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Lana

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 79 user posted image user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 20 user posted image  in 19 user posted image   Spet so v majhni prednosti user posted image ! Pri 5 user posted image   pa je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 50 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Še vedno pa čakamo, da nam sporočite imena svojih malčkov, ki nas bodo razveseljevali na koncu ali v začetku leta!

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   RE: Januarčice 08
13.10.2007 22:48:32   
mala pikica
No, še tole, potem pa res izginem iz RR-a za danes user posted image

Mi je le uspelo poslikati trebušček in stvari za našega fantiča user posted image V albumih so slikice...

Vidim, da je muzika pobegnila... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 23:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3307
13.10.2007 23:52:35   
muzika
Mala pikica: Še sem tu. Že 2 uri in pol berem, kar ste napisale v tem času, ko me ni bilo. No, veseli me, da niste pozabile name. Kar pogrešala sem vas že. Prav si imela, sem že v bolniški in ne vem, kam gre čas. Naenkrat je konec dneva in jaz padem v posteljo. Je pa res, da spim zjutraj doooooolgo. Pa mi vsi pravijo: dokler še lahko, kar daj. Se kar strinjam, kaj vem, kako bo potem.
Pa še nekaj: kje pa je ta Peg peregova trgovina?

Zasanjana: tudi jaz sem se zadnjič zbudila zaradi krča v mečih, ki ni ponehal, dokler nisem vstala s postelje. Sedaj sem na magnezijevo-kalcijevi terapiji. Opažam, da kar pomaga.

Ketrin 24: si poskusila likati sede. Jaz sem kar nekaj časa rabila, da sem se navadila, sedaj pa je tako fino, ker te po urah likanja nič ne boli. Je pa res, da sedim na žogi, ki jo tudi sicer zelo priporočajo.

23. 10. bo na Štorklji v MB predavanje Strah pred porodom - kako se ga znebimo (ali nekaj takega). Predavateljica je g. Završnikova in njo vsi zelo hvalijo. Tiste s štajerskega konca bi se predavanja komot udeležile (ura in pol), kaj pravite?! Po predavanju pa bodo tudi (kot vsak torek) sprostitvene vaje za nosečnice. Zelooooo priporočam. Imamo se tako lepo, malo se sproščamo, malo pa izmenjujemo izkušnje.

Koala: Tudi jaz imam pogosto (beri - vsak dan) kri v nosu. Sicer se mi ne uliva, ampak vsakič, ko se useknem, imam kri na robcu. Pa je baje to čisto normalno, bo po porodu minilo. Prideš 23. na predavanje? Jaz sem se prijavila tudi na materinsko šolo v bolnici, pa sem sedaj slišala zelo pohvalne kritike za m.š. v zdravstvenem domu. Ne vem več, kam naj grem. Kam greste ostale mariborčanke?

Urssy: prebrala sem o novici s tvojega konca. Zelo sem vesela, da se ti je tako razpletlo. Čestitam!user posted image  Škoda, da se ne vidimo 18. v Mariboru. Upam, da kakšen kasnejši termin tudi pride v poštev.

Kar pa se spanja tiče: sem tako srečna, ker že kakšnih 14 dni ne rabim vstajat ponoči in hodit na vc. Me pa zelo moti, da ne morem spat na trebuhu. To je ena izmed stvari, ki jo ful pogrešam.

Tako, dovolj bo za danes in to pozno uro. Lahko noč vsem, ki še vztrajate pokonci. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 7:03:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
14.10.2007 7:14:13   
Lunca1
dobro jutro, jaz tudi že tle gor strašim user posted image

Midva imava pa vse cunjice v eni omari, pa se tud že en čas spravljam jih pregledat. Sem jih okrog posojala, zdaj so pa cifre vse zmešane.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
14.10.2007 7:17:10   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo pikica čudovite cunjice.Vprašala bi te kje si kupila tako izvirne pleničke in zimski pajacuser posted image .Trebušček pa tudi lepo rasteuser posted image .Jaz se počutim že kot slonuser posted image .Pri Maticu sem šla s temi kilami rodit,kaj bo pa do konca sedajuser posted image user posted image Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3311
14.10.2007 8:42:21   
klepetka
dobro jutro

Jaz sem že pokonc,ostali še spijo in tako imam zdajle miruser posted image .Pijem kapučin ,milkin ,tak oda ravno tako uživam ,nalin ,kot ti user posted image .

Sem pa še bolj prehlajena kot sem bila ,pa grlo boli še zmeraj,prav boga sem  ;skratka smilim se sama sebiuser posted image
najprej dobrodošla vaneyuser posted image user posted image (ampak zdaj nas je pa rez že precej januarčic-pohvalno)user posted image user posted image

glede hrane ;tudi jaz imam trenutno manijo na mandarine,amapk samo trenutno(beri par dniuser posted image )potem jih pa tud povohala ne bom ,tako kot je bilo za jabolka ,nektarine in jogurteuser posted image

glede spanja ponoči;stanje se je maksimalno popravilo izpred dveh mesecev nazajuser posted image .Spim kot top celo noč ,enkrat okoli treh wc vabi ,amapk itak napol miže ,se ne pustim motit.Tako da naj kar tako ostane

mala pikica ,kakšne lepe pocukrane  oblekce.user posted image

nič ,grem zdaj likat.(aja ,še glede likanja ,ko je ena rekla da lika sede;jaz sem zadnjič to probala ,ker me preveč križ boli ,če predolgo stojim ,in ker sem se sklanjala na stran ko sem jemala cunje ,me je drugi dan pa tako trebuh pri strani bolel ,ko sem si verjetno pretegnila kakšno mišico.Tako da še zmeraj velja pri meni likanje stoje s krajšimi in daljšimi!!!! pauzamiuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
14.10.2007 8:58:41   
katee
Dobro jutro!
Nekatere ste res zgodaj vstale in ste že pridne.
Likala sem jaz že včeraj, pa mi je potem križ skoraj odpadel, ampak danes je že bolje.
Spala sem spet super. V novi postelji spim še bolje, kot prej.

muzika: peg peregovi vozički se prodajajo v Baby centru, v Rutarju, v Ljubljani (na Celovškovi, blizu Hale Tivoli) pa imajo svojo trgovino. Sem bila tam par dni nazaj. Če se odločiš za PP voziček, se ti ga splača kupiti v Baby centru ali v PP trgovini. Jaz sem ga namreč kupila v Rutarju in je bil 100 € več (takrat še nisem vedla za PP trgovino) 

nalin: kako lepo je slišati, da je Žanu všeč njegova sobica!  user posted image user posted image user posted image  za Žana in mami!!!

lunca: danes te čaka pa lepo delo. Uživaj!!

Jaz grem pa danes s user posted image  in user posted image  na Gorenjsko. Gremo mal na Bled, pa na en sprehod. Komaj čakam, da bom cel dan s svojima najljubšima. Čeprav je user posted image  ful prehlajen (upam, da je ne bom kaj od njega nalezla), ga moram malo ven spraviti.
Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
14.10.2007 9:45:13   
puri
Se vam samo na hitro javim, za nazaj bom brala kasneje!

Včeraj sem imela 3D UZ pri Dr. Pušenjaku. Na žalost je bila naša punčka ravno v taki legi, da se je zelo slabo videlo. Pušenjak se je zelo trudil, da bi nama naredil kakšno lepo slikico, pa je na koncu za sekundico le pokazala del obrazka od strani, drugače je pa skos gledala stran in nam kazala hrbet. No, ta slikica mi je tako zelo luškana, da jo kar gledam, jo imam že v okvirčku in postavljeno v dnevni sobi. Drugače je pa zaenkrat že obrnjena z glavico navzdol. Težka je pa približno 666g. Ker nismo ujeli nič drugega, je posnel njeno hrbteničko, na kateri se zelo lepo vidi vseh 12 reber. Filmček ni nič kaj zanimiv, ker ni nič videti, tako da če ne bi dobila tiste edine lepe slikice, ko se je za sekundo pokazala, bi bila zelo razočarana. Če bi bila v pravi legi, bi bili posnetki lahko zelo lepi, ker se je drugače lepo videlo. No, ampak najbolj pomembno je, da je vse vreduuser posted image

Sedaj se odločava samo še glede imena, ker Lana še ni dokončno,....še vedno nama po glavi hodi tudi ime Trina, ki je bil tudi v ožjem izboru. Zelo rada, bi se že dokončno odločila, da bi lahko našo pupiko klicali po imenu.

Katero ime je pa vam lepše,...Lana ali Trina?

Se še kaj beremo!user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
14.10.2007 9:50:01   
katee
puri: meni je Lana full lepo ime. Če bi imela punčko bi se tudi jaz odločala med Lano in Niko-Evo. Tako da jaz navijam za Lano.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
14.10.2007 9:53:07   
gagy85
jst tut navijam za Lano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
14.10.2007 9:53:53   
klepetka
puri ,jaz navijam za Lano ,ker jo bomo tud mi imeliuser posted image user posted image (no ,al pa Zalo)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 9:56:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
14.10.2007 9:57:42   
Lunca1
Meni je tudi bolj všeč Lana.

Katee: Aja še ni rečeno, da bomo danes cunjice prekladal. Me je samo Nalin spomnila, da me še to čaka.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
14.10.2007 10:20:15   
Sunny Morning
Mala pikica ti si bila pa res že full pridna glede cotik. Jaz sem edino rešila problem bodijev za 1 leto, ker sem jih res že full nabavla. To mi gre nekako najbolje. Sem pa cotike, ki sem jih v petek kupila v H&M slikala in dala v album, ampak se mi zdaj zdi, da nisem nič kupila. Še dobro, da greva še v Graz in bom napadla H&M in C&A tudi tam.
Počasi bo treba kupit tudi posteljico. Se mi zdi, da se konec leta hitro približuje, potem naj se zgodi pa še, da user posted image pohiti, pa smo tam.

Jaz ponoči zelo dobro spim, razen ko user posted image telovadi, to pa počne konstantno. Se bojim, da pričakujeva zelo živo user posted image . Bova imela polne roke dela. Sva pa že čisto nestrpna in komaj čakava. Na WC mi ponoči še ni treba hodit. Krči so pa kakor kdaj. Sem imela eno obdobje, ko so se kar pojavljal, pa sem si kupila Donat in se mi je zdelo, da je bilo potem veliko bolje. Zdaj že ene 14 dni ni bilo nobenega na spregled, krča namreč.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
14.10.2007 10:21:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: puri
Katero ime je pa vam lepše,...Lana ali Trina?

Meni se oba dopadeta. Je pa trenutno Lan kar preveč zato bom jaz navijala za Trino.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
14.10.2007 11:53:22   
Tinča1
Pozdravljene še od mene.

Krči, meni pomaga, če zjutraj po zajtrku spijem Mg tableto, zvečer pa pojem jugurt, malo kasneje pa spijem še mleko. Če pa ta ritual spustim vem, pa me ponoči taki krči grabijo, da me še drugi dan meča bolijo.

Današnja noč je bila zelo pestra. user posted image  se je premetaval celo noč, tako, da mi ni pasalo ležati ne na hrbtu niti na boku. Verjetno je to posledica včerajšnjega likanja.

Kar se kg oz. g user posted image  tiče, je moj imel prejšnji teden samo 700g. Meni se to zdi ful malo glede na ostale. Sicer je G rekel, da teža ustreza gestacijsko starosti, pa po razpredelnici na RR smo tudi tu nekje. Samo meni se zdi nekam lahekuser posted image .

Sem včeraj dobila košarico za user posted image , od user posted image  babice. Samo, da jo poslikam, pa prilimam. Meni, je ful cart.user posted image  Imela jo bom v kuhinji, tako, da bom user posted image  lahko imela ves čas ob sebi, ko bom likala in kuhala.

Me pa zanima, kadaj boste začele prat cotike in jih likat. Mene mika, da bi ta biznis kar danes začela. Tako rada bi jih še na soncu posušila, potem zlikala, dala v vrečke in nato v omaro. Mogoče bom pa res prvo rundo dala kar prat.

Tak, zdaj pa grem po fotoaparat, da se malo pohvalim s cotikami in košarico, pa še voziček sem va dolžna pokazat, samo ga bom skenirala in kataloga, ker ga ne smem dvigovat, lubija pa ni doma, ker štriha najin novi domek, v katerega se bova preselila drugo leto.

Lp

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
14.10.2007 11:56:57   
klepetka
Tinča 1,jaz pa misli m da je tvoj dojenček glih prave velikosti.Ker moj je bil pri 25 težak  tednih težak 660g,pa je bilo baje glih prav.Točno tolk velik kot naj bi bil za tisti teden.

Punce ,dajte mi povedat ,če tud vas kaj bolijo kosti.Mene ponoči bolijo kolki,sploh levi ,tako da se skoz premetavam .

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
14.10.2007 12:12:56   
mala pikica
Še pozdravček od mene pred kosilom user posted image

Mi je prav nerodno, ko vse tako hvalite slike s poroke user posted image Res je bil pravljični dan, takšnega sem si želela. Sicer pa sem kar 10 mesecev počasi pripravljala stvari, tako da sem na koncu res bila zelo vesela, ko je vse potekalo tako lepo user posted image

Muzika sem vesela, da si še z nami. Peg Peregova trgovina je na Celovški, tako kot je ena že omenila. Drugače vozičke prodajajo tudi v Baby centru, Pikapolonici, Rutarju,... ampak se definitivno najbolj splača kupiti v njihovi trgovini; 5% popusta je na gotovino in 5% za člane kluba Peg Perego (to pa postneš brez vseh obveznosti). V Baby centru in Pikapolonici dobiš samo 5% na gotovino.

Likanje... jaz po novem likam sede, pa je zelo fajn, nič me na koncu ne boli križ. Ravno danes zvečer me čaka en kup bombažnih pleničk user posted image Se že prav veselim...

Nalin uživaj med cotkami danes, to so res užitki. Jaz sem tudi včeraj zvečer zelo uživala, ko sem to vse slikala.

Triš, pleničke sem kupila v Hoferju, ko so imeli akcijo (zdaj ne vem, če še jih sploh imajo), zimski pajacek pa smo kupili v Toys'r'us-u v Grazu. Res je zelo fajn, ga sigurno ne bo zeblo!

mandarine... te grejo meni tudi zdaj v tazadnjo kot po tekočem traku user posted image Potem pa zgaga user posted image

Puri meni je zelo všeč Lana!

Dovolj bo za zdaj! Se še popoldan ali proti večeru kaj oglasim! Dober tek vsem, ki se odpravljate k mizi!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
14.10.2007 12:17:37   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1
Me pa zanima, kadaj boste začele prat cotike in jih likat. Mene mika, da bi ta biznis kar danes začela. Tako rada bi jih še na soncu posušila, potem zlikala, dala v vrečke in nato v omaro. Mogoče bom pa res prvo rundo dala kar prat.

Jaz bom s pranjem še malo počakala. Sem za zdaj vse cotike dala v plastično košaro s pokrovom in jo samo pridno polnim. Ko bova pa kupila predalnik bom pa tudi oprala in vse pospravila kar tja. Se mi zdi še malo prezgodaj, čeprav se je res težko zadrževati. Te čisto razumem. Če te res full drži kar začni.user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!