|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
16.10.2007 13:48:26   
Suzi*
Jaz bi pa repo pa matevža in pečenice....... user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
16.10.2007 13:50:10   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: misar
Razmišljam, pri mojih starših majo krave, pa vse vedno naravno skotijo, pa zakaj bi bilo pri ženskah drugače. Sem porod pri živalih že tolikokrat videla, da ne vidim smisla paniko zganjat. Saj smo sam mal drugačne živalce. Pa še brala sem en članek enega porodničarja, mislim, da prav tu na ringaraji, da bi lahko skor polovica žensk prav sama brez pomoči rodila, torej al sem čudna al kaj,  ampak mene ni strah.

Imaš prav, ampak sem enkrat gledal (najbrž v "In the womb"), da je porod pri ženskah (veliko) bolj kompliciran kot pri (ostalih user posted image ) živalih. Mislim, da ima neke veze z velikostjo glave - ker smo pač ljudje tak pametni rabimo relativno večjo glavo in posledično težje "ven pridemo", pa še druge komplikacije se lahko pojavijo. Je pa res, da dokler ni komplikacij ni ovir za naravni porod (na Nizozemskem npr. tudi doma rojevajo) in tudi ne za paniko. O bolečinah pa raje ne bi razpravljal, ker sem samo moški user posted image

Itata, rekel bi ti samo, da na deda na pritiskaj preveč. Povej mu, kaj si želiš in da se mora sam odločiti, kaj bo storil. Mogoče je res bolje, da ta trenutek ne živita skupaj, saj je to kar velika sprememba in določen pritisk nanj (kot razumem prej še nikoli nista živela skupaj). Sicer pa, če bi res mislil, da si ti za vse kriva, ne bi nikoli pustil svoje žene in otroka, tako da je to gotovo izrekel v afektu. Zagotovo pa del njega res tako misli in pogreša tisto staro življenje. Najbrž res rabi samo čas.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
16.10.2007 13:50:23   
misar
Ja oktobrke že šše, sam novembrke so pa tud trd oreh user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
16.10.2007 13:56:22   
Suzi*

Ja oktobrke že šše, sam novembrke so pa tud trd oreh user posted image

ej, ko bodo one že vse rodile, bomo mele me še 2-3 mesece prednosti, da jih prehitimo. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
16.10.2007 13:56:30   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Janey, govori slovensko!! kaj boš jedla zraven krompirja????? user posted image user posted image

Piedina je kot ena tortilja, samo da je malo bolj kruhastauser posted image user posted image user posted image  ne vem kak naj povem...tanek kruh ali debela tortiljauser posted image  njaaamiiiiiiii

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
16.10.2007 13:57:32   
Janey
Aja...suzi ti meni govori slovensko..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj pa pina?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
16.10.2007 13:58:54   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Aja...suzi ti meni govori slovensko..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kaj pa pina?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pina je pa že kar nekajkrat po prstih dobila, lumpa lumpasta. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
16.10.2007 13:58:56   
pina-1

Pina, teb pa res kislo paše!!!! user posted image  user posted image  Kolk pa imaš vožnje do Izole????

do izole je dobrih 15 min nore vožnjeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
16.10.2007 14:00:11   
Suzi*
Pina, a ne bi blo boljš kar v avtu rodit??? user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
16.10.2007 14:02:59   
pina-1

Ja, pina je pa že kar nekajkrat po prstih dobila, lumpa lumpasta. user posted image user posted image user posted image user posted image

a vidve o meni šrajaste????? ma tu ni prou, da lajaste ku mene ni zraven...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ino še tombolaste štroncade...jaz zmeron poven taku da me vsi zstopjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o anadrej kje si ti danes cel dan...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
16.10.2007 14:04:06   
vrtnica76

Jaz grem pa danes v cantante na piedino in mladi pečen krompirčekuser posted image user posted image user posted image user posted image  njamiiiiiiii

samo šele ob 4ih...ki je še tooouser posted image user posted image

Janey, kaj pa je to?user posted image

Pri nas bo pa dons iz piskra dišala zelenjavna juhica in palačinke z nutelo.Uf, kolk je že ura že šibam kuhat!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
16.10.2007 14:06:16   
Janey
vrtnica sem ene par postov nazaj napisalauser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
16.10.2007 14:12:19   
vrtnica76
Joj kolk hit čvekate, pa sej se bo še užgal!!user posted image
OK  Jeney, sem prečekerala.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
16.10.2007 14:14:04   
Janey
Kaj je to fer??Zdaj sem mela guzvo, za znoretuser posted image  do dveh...teh 10 min ki so pa potekle čez 2 uro pa se mi tako vlečejouser posted image kako bo šele do 3h.
Dajte malo čvekajteuser posted image
Že dolgo se nismo menli o tem kaj je kdo kupil..

Jaz sem zadnjič kupila glavnik in krtačkouser posted image  pa od tašče sem dobila take sweet kavbojkice ko je bila v nemčiji na izletu, pa po h&m u sem brskala in sem ves denar, ki sem ga dobila za rd tam pustila na baby oddelkuuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
16.10.2007 14:23:15   
Suzi*
Janey, jaz še vedno nisem kupile ene same samcate stvari. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
16.10.2007 14:24:36   
misar
NE ME STRAŠIT...jaz nimam kupljenega še niti enega štunfka user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
16.10.2007 14:25:22   
misar
suzi hvala za ta odgovor...sem se že prestrašila

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.10.2007 14:26:35   
Suzi*

suzi hvala za ta odgovor...sem se že prestrašila

.....ampak imam od prej že skor vse. user posted image user posted image user posted image  
...saj je še čas. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.10.2007 14:30:56   
dolenjka
Bejbe 1 VELIKA PROŠNJA: jaz ne znam razbrati barve tega pončota od neckermanna. Je kateri jasn al je siv al črn al kakšen je sploh? A mogoče po tel. se da zvedet? Jaz od tle glih ne bi klicala, da ne bankrotiram, dam pa za kavo tisti, ki to zame naredi user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.10.2007 14:32:08   
Janey
Jaz pa si ne morem pomagat user posted image ....v soboto grem še po lupinico. In pol kupim res samo še malenkosti. Če je tak fino, ko grem malo v mesto kakšno stvarco domov prinestuser posted image  pa tut kr nekaj sem dobila.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.10.2007 14:32:47   
vrtnica76
Trenutno samo ogledujem luškane stvari,ampak zauser posted image bom pa vseeno še kej nabaula, čeprav imam še velik stvari od prej-kej tipočno zauser posted image .A je katera kej razmišljala o pasu za nošenje user posted image ?Ali ima že katera s tem kakšne izkušnje.Jest bi ga nabavla, pa se bojim, da bi me ob nošenjuuser posted image bolela hrbtenicauser posted image .Kaj meniteuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
16.10.2007 14:32:59   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bejbe 1 VELIKA PROŠNJA: jaz ne znam razbrati barve tega pončota od neckermanna. Je kateri jasn al je siv al črn al kakšen je sploh? A mogoče po tel. se da zvedet? Jaz od tle glih ne bi klicala, da ne bankrotiram, dam pa za kavo tisti, ki to zame naredi user posted image  user posted image

Lahko jaz pokličem...samo mi povej katerega točno? A tega katerega link je bil??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
16.10.2007 14:35:54   
dolenjka
Ja, točno tega. Ne vem kake barve je, ker na lestvici je ni??? user posted image
Ej, dobiš še kaj za pod zobek zraven user posted image  Sam ne jote user posted image  user posted image  user posted image  No, vsaj od mene ne user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
16.10.2007 14:36:42   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Povej katera šifra izdelka je, pa če te  še kej zanima, se bom pozanimalauser posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
16.10.2007 14:37:38   
Janey
No je rekla tale prijazna gospa da je takšna barva kot je na sliki...torej ta črna.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?