|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
16.10.2007 12:07:18   
mary_lou
jaz tud razmislam o postojni, predvsem o epiduralni kako boste pa ostale rodile?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.10.2007 12:08:46   
mary_lou
hehe dolenjka mava blizu rok se bova zih srecale v postojni

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.10.2007 12:11:34   
itata
spet jaz user posted image
Sem se opravičila in razložila, da je tudi meni težko, ker je njemu težko in da mu skušam samo pomaga, ampak je zdej še name jezen in sem jaz vsega kriva, kot da sem ga jaz pa prisilila v to, da je vse to naredil in, da sem bila pripravljena it čez trupla, mimo 13-mesečnega otroka  in razdret družino in zakaj nisem šla stran in ga pustila… pa da nisem na njegovi, ampak na svoji strani in sem dosegla zdej to, da je na dveh koncih nesrečen… pa do kdaj zdej to? dokler se ga ne naveličam? a to tudi vključuje stati ob strani nekomu? Da še vse to požrem? Ker to sem že včeri poslušala in sem bila kar precej jezna nanj, ker je mene obtožil pol že kar generalno za vse. Jezen je na vse. Name najbolj ta moment. Ampak dejansko te ne more en prisilit v to, da pustiš otroka in se odseliš, če nočeš? Tko da zato sem mu sploh napisala karkoli danes. Ker to pa ni res, da sem pa kar kriva za vse. Matr pa v vsem sem mu pomagala – še za njegovo bivšo sem se neki enkrat za službo zanimala, da bi ji pomagala – mislim res ni, da ni… tko da ni k da nakladam. Sam prisilila ga pa res nisem, da se odseli. To je moral pa kar lepo sam narest. Pa da če je to normalno, da ti ne pustijo videt lastnega otroka? Če je bil to moj cilj? Sej ne vem a to vse resno misli al to res sam debatira z mano? Bom zdej raj tih, ker je pol sam še slabš vidim. Še opravičit se mi ne uspe… pozabi, da se zgovorim še na hormone al pa da bi upošteval, da sem noseča in občutljiva, ne jaz sem zdej cel hudič od babe v njegovih očeh… ne vem če je to prav… user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
16.10.2007 12:25:39   
itata
dolenjka: nisem jezna. sej si se prav napisala. pa točno to je bil moj današnji point, da mora on pojest kar je skuhal... no pa smo tam kjer smo. jezen name k user posted image , je pol že tko izpadl, da kokr se je odselil zato, ker sem mu jaz tolk težila... kr neki...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.10.2007 12:27:08   
bamby
Itata, daj mu čas, da malo vse skup preštudira in se sam sebe najde v tem krogu. Verjamem pa, da je mu je težko, pa tebi tudi, če te sedaj na lepem za vse obtožuje. On mora najprej pri sebi razčistit, potem bo pa boljše. Prav gotovo mu ni lahko pri srcu, ker je tako malega otroka "zapustil" in si drugje ustvarja družino, ampak tako si je izbral. Je pa hudo, ker so mu dodelili tako malo srečanj z njim user posted image . Saj bo boljše!!!

Porodnišnica user posted image ? Jaz bom verjetno šla kar v LJ, kot prvič, ko sem morala iti v LJ, čeprav sem računala na PO. Bom pa še videla spotoma, kako bo napredovala nosečnost. Se bojim, da ne bom imela spet problemov kot prvikrat user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.10.2007 12:36:02   
vrtnica76
Jest bom kr v ljubljanski.Upam, da mi ne bo treba spet kej prej not jit tko kot v prviuser posted image .Šla sem 10 dni prej, no potem sem pa že čez 2 dni rodilauser posted image .Močno si želim, da bi bilo tokrat vse OK in z manj panike okrog dohtarjev.Imela sem namreč problem s srcem-moja kardiologinja se je namreč mal pozno spomnila za preiskave in potem je bla cela štala.Normalni porod  ni prišel v poštev zaradi prevelikega napora ,CR pa tudi ne zaradi narkoze in tut vprašanje, če bi moje srce zdržalo.Zato so se odločil za vakum, ampak, da vam povem, da sem nabasala na praktikantko, ki se je pri meni učila vakum delat-za zjokat vam rečemuser posted image .No ja sej vakum tut ni uspel, ker se je nekej iztaknilo-ma kaj pa vem kaj je blo, ker jest sem bila itak čist zadeta od maske in sploh nisem sledila stvarem.Spomnim se še, da se je babca vrgla na moj trebuh in pol so kr neki scimpral in glej čudo, na svet je prijokala naša user posted image Tamara z zavito popkovino okol. Vse se je srečno končalo za obe!
Zdej imam pregled pri kardiologu v novembru in se morm točno zmenit kako bo vse skupi potekal.Zdej je od operacije srca že 4 leta in težav pri naporih nisem imela.Kardiolog pravi, da je s srcem zdej OK, sam maratona ne smem jit tečt.O sranje, sej porod je pa po svoje tut lahko maratonski.Nikol ne veš, kaj te čaka.Pustimo se presenetiti.
Ojej, sej to je že cela porodna zgodba.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.10.2007 12:51:28   
misar
Jaz po moje ne bom nč komplicirala okoli poroda, pa kako. Bom rodila kar v Celju, ker mam 500m do porodnišnice pa tud naravno mislim, da bom, če bo le šlo. Nimam namena komplicirat. Razmišljam, pri mojih starših majo krave, pa vse vedno naravno skotijo, pa zakaj bi bilo pri ženskah drugače. Sem porod pri živalih že tolikokrat videla, da ne vidim smisla paniko zganjat. Saj smo sam mal drugačne živalce. Pa še brala sem en članek enega porodničarja, mislim, da prav tu na ringaraji, da bi lahko skor polovica žensk prav sama brez pomoči rodila, torej al sem čudna al kaj,  ampak mene ni strah.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
16.10.2007 12:52:08   
bamby
Vrtnica, si imela pa res problem prvič. Ti želim, da se tokrat boljše poide.

Jaz sem imela pa problem z ledvici. Da ne govorim, da sem imela par tednov prej udar el. toka v trebuh user posted image . Skratka, jaz sem sumila, da je bilo to lahko tudi posledica, da se je kamen v ledvici premaknil in potem se mi iz d. ledvice ni odvajala voda. Je bolelo kot 100 user posted image user posted image user posted image . Celo noč sem bruhala doma, pol me je peljal v ZD in so me poslali v LJ na urgenco. Tu je trajalo celo večnost preden so ugotovili, kaj je narobe. Dohtarca me je celo vprašala, kako vem, da me ravno ledvica boli, ker izvid urina ni nič pokazal user posted image . Na UZ so potem videli, kje tiči zajec. Pol se me poslali k urologu, ki mi je ustavil splint (cevko) v d. ledvico. Voda je kar lila iz mene, tako je bilo polno, bolečina pa kot da bi odrezal, pa še kamen v mehurju mi je drobil. Posalali so me v porodnišnico, kjer sem zvečer že dobila vročino. Po tednu dni sem šla domov, pojedla ves antibiotik in prav kmalu se je ponovila zgodba z vročino, pa sem šla nazaj user posted image . Potem sem do konca bila na antibiotikih, še v sami porodni sem ga dobila v žilo, imela redne preglede tudi v LJ in potem mi je zdravnica pri dopolnjenem 38. tednu naročila priti roditi user posted image  (v petek bila na pregledu, takoj v ponedeljek priti v porodnišnico). Meni je bil ful šok, ker tega res nisem pričakovala. Porod so mi sprožili oni. Najprej sem 2 dni po 2x na dan dobivala svečke v nožnico za mehčanje MV. Popadkov ni bilo prav nič, pa odprta tudi nisem bila, potem pa je rekla dr. da bo treba kar v porodno. Tam so mi predrli mehur, dobila umetne popadke v žilo in potem se je začelo. Čeprav sem se normalno odprla, otroka nisem mogla roditi, ker so začeli popadki ponehavati, zato se je po dobrih 6 urah porod končal s CR.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.10.2007 12:53:43   
Suzi*
Jaz občasno kaj naročim, kakšne boksarke za mojga al pa kako pizamo, pa kakšen zgornji del. Imam pa tudi jaz kar slabe izkušnje z dostavo....ful traja, če sploh dobiš kakšno zadevo. Jaz poleti dveh stvari nisem dobila, niti me niso nič obvestili če bo al sploh bo....brez veze. Se mi skor več ne da in grem raj v trgovino.

Jaz bom rodila v NM. Bova skupej s tamalo not strašile. user posted image

Itata, a se spomniš prejšnji teden, ko sem razlagala kaj vse je moj meni naložil??!! lej, moški včasih rečejo kej tazga, pa ne mislijo dobesedno, samo vse kar jih teži ven stresajo, pa ne znajo glih natančno to povedat. Ti priporočam, da tole mal požreš, ker je blo zihr rečeno v efektu, v jezi na cel svet, zato ker trpi v sebi. Pusti mu čas, pa ne vzet vsega dobesedno!!!!!! Se je sam odločil, ja, ampak zarad tebe, ker te ljubi....zato to povezuje s tabo, ampak misli pa na svoje odločitve. Saj bo prišel k sebi. Skuhaj mu kaj kar ima rad, daj mu vedet, da ga maš rada, da si vesela, ker se je odločil zate....probaj se ne preveč čustveno vpletat v njegove izpade, čeprav poslušaj ga pa le.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
16.10.2007 13:00:20   
bamby
Ne misar, prav nič nisi čudna. Tudi jaz sem v prvič tako razmišlajala kot ti, zato sploh nisem pomišljala, da bi morda rodila z epiduralno. Vedno sem si govorila, da so včasih vse naše mame, stare mame in sploh vse prednice rojevale brez vsega in tako naj bi tudi sama. Itak sem si tudi mislila, da vseeno dajejo kaj proti bolečinam. Jaz sem dobila najprej svečko v črevo in potem, ko je šlo bolj zares sem dobila masko.
Tudi tokrat razmišljam, da bom verjetno poizkusila kar normalno roditi, čeprav sem imela CR. Te operacije mi niso ravno pri srcu, ker imam slabe izkušnje z njimi. Po CR nisem mogla zadihat. Imam pač težave zaradi dihanja skozi nos, pa sem po pomoti celo flaško operila vrgla v smeti namesto prazne in čeprav sem prosila za operil, me niso poslušali.
Drugo operacijo sem imela laparoskopsko za žolčne kamne, kjer sem pa tudi pri polni zavesti vedela, da se mi je srce ustavilo (sem slišala tudi piskanje v ozadju in naenkrat je bil samo en dolg pisk), pa dihat nisem mogla... Saj je trajalo morda le nekaj sekund (ne vem, kaj so mi takrat delali), vendar grenak priokus pa ostane.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
16.10.2007 13:05:23   
Suzi*
brrrrrrr, bamby, dost strašljivih zgodbic!!!! user posted image user posted image       user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
16.10.2007 13:10:11   
pina-1
tudi jaz sem že večkrat naročala preko neckermana in sem bla zadovoljna...  Mislim pa da si bom tudi jaz naročila ta pončo. Sicer sem bila kar proti temu, ampak sem šla zdej probat eno jakno pa mi je v ramenih 6 št. prevelika, čez trebuh je pa ne uspem zapet!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sej ti pri neckermanu kot pri quelle vrnejo denar če vrneš blago...
Pa pred kratkim sem si preko Quelle naročila ene nosečniške kavbojke in os super... Kot vlite so mi, tako da... kar priporočam.

Itata, se strinjam s suzi in bamby..ne bom ti vsega še enkrat pisala, ampak probaj se umaknit v tišino in čakaj da ga jeza mine...Pol mu pa samo nastavi roko v oporo in stvari bodo počasi šle v pravo smer... PRipravit se moraš na to, da bo takih izpadov kar nekaj v tem obdobju sprejemanja nove situacije... Samo ne opubat in se prepustit navalu čustev pred njim..Ne sedaj. Je prezgodaj pa še nebi učinkovalo...

No pa vidim, da znamo februarke tudi o resnih stvareh debatirat, ne samo o jotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.10.2007 13:13:13   
pina-1
bamby, in vse ostale...VSE bomo lepo rodile in brez problemov. OK? jaz sem itak pol čarovnice: sem suzi rekla da pupiko nosi, pa sedaj prerokujem tudi to... Nič bat, nič straha..to bo šlo kot po tekočem traku. Samo ne prehitevajte v januar jasno?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.10.2007 13:14:34   
bamby
Oj, pina, sem že mislila, da si se danes v tla vdrla, ker te ni bilo skoraj nič brat user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.10.2007 13:17:51   
*Naja
Itata- svaka ti čast, da takole prenašaš tole godljo, v kateri si se znašla. Ampak tale tvoj dec je pa mene prav ujezil in ne morem bit prav nič zaščitniška do njega, da je kao bogi in da rabi čas. Madona, sj je imel čas in to skoraj 2 leti, kot praviš. Zdej so pa vsi drugi krivi, on pa najbolj bogi. Sj se ni včerej rodilo njegovo dete...sj je že staro kr nekaj mesecev....bi pa prej mislil na otroka, ko se je s teboj dobival. Svašta. Tile moški pa znajo žrtve iz sebe naredit. Tudi ti si točno vedela, v kaj se spuščaš, pa ne igraš zdej neke žrtve. Sori, če so moje besede mal ostre, sam se mi res ne zdi prav, da zdej pa vso krivdo na tebe vali. Ne se preveč pustit. Itak si pa že ugotovila, da ti gre tudi brez njega čist ok, če bi se zadeve slučajno razpletle v tej smeri. Kakorkoli, držim pesti zate.

To še naj povem, da imam tudi jst tehtnico doma in da smo zadnji teden, odkar vemo za spol izbirali ime. In seveda moj dragi tehta in tehta...jst pa cela živčna. No zdej sva hvalabogu skrčila seznam na 2 imeni....to more zdej on še mal preštudirat. No, to mi je zdej že lažje, ker sta nama obe imeni všeč, tak da meni je vseeno, za katero se bo odločil. Izbirava pa med KAJA in NIKAuser posted image . Kaj pa ve pravite, katero vam je bolj všeč?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.10.2007 13:21:51   
pina-1
ne bamby evo mene v bojni črti, sam skozi neke račune podpisujem, pa ne uspem kaj dosti napisat...

kaj pa pri vas danes diši??? nič se še nisi pohvalila?

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.10.2007 13:24:54   
Janey
Lara meni nika.
Itata...daj mu čas.

Glede porodnišnice...jaz grem v feldbach.
Delo, guzva, pridem kaj nazaj...upam

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.10.2007 13:33:15   
pina-1
aja..jaz grem pa kar v Izolo... Upam, da bom prišla do tamuser posted image user posted image user posted image . V prvo sem tako easy rodila in v pičli urci. ČE drži rek da gre v drugo lažje bom prov zadovoljna če pridem do porodnišniceuser posted image user posted image user posted image  ČE ne bom pa po vseh časopisih, pa me boste lahko vse ponosne, da me poznateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.10.2007 13:36:05   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

kaj pa pri vas danes diši??? nič se še nisi pohvalila?

Nimam kaj hvalit, ker je bila samo mineštra user posted image . Bo morda jutri kaj boljšega, čeprav nimam še ideje user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
16.10.2007 13:42:09   
pina-1
kaj pa mineštri fali???
mi bomo danes neko omaka ala pina jedli za kosilo... za jutri bi pa jaz joto iz repe nardila ( joto za jest ne februarsko joto, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image ), samo smo meli včeraj segedin ,pa ne vem če ne bo moj mož poslal mene in zelje in joto nekamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
16.10.2007 13:42:34   
misar
Ej a veste babnce kako hude čveke smo? smo že natipkale več kot decembrke...groza!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
16.10.2007 13:43:53   
Janey
Jaz grem pa danes v cantante na piedino in mladi pečen krompirčekuser posted image user posted image user posted image user posted image  njamiiiiiiii

samo šele ob 4ih...ki je še tooouser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.10.2007 13:44:25   
Janey
Aja...meni se pa tak zelje lušta (tisto pravo)...kak bi ga zmazala celi lonec

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
16.10.2007 13:45:18   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Ej a veste babnce kako hude čveke smo? smo že natipkale več kot decembrke...groza!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

u8hhh njih smo pa že zdavnaj prehitele... bomo kmalu oktobrke ulovileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.10.2007 13:47:26   
Suzi*
Janey, govori slovensko!! kaj boš jedla zraven krompirja????? user posted image user posted image

Pina, teb pa res kislo paše!!!! user posted image  user posted image  Kolk pa imaš vožnje do Izole????

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?