|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
15.10.2007 20:55:22   
*Naja
Bamby- tale tvoja plača res malo znese....mislim, res kriminal po tolikih letih delovne dobe. Pol pa bereš, da je povprečna plača v Sloveniji nekaj čez 800 evrov...pa kje user posted image najdejo te cifreuser posted image .

Tudi nama se bo zdej kr poznalo, ko bom jst na porodniški. Ampak, bova že nekak. Zato pa kar izkoristim, če se mi ponudi priložnost, da dobim na posojo kakšne stvari za bebico. Še itak bo prekmal zrastla in bo treba vse začet kupovati.

Dolenjka- meni ni pa G nič meril z metrom kakšne cmuser posted image . Zgleda da ima vsak svoje metode. Na M je naša pikica tehtala 388g,pa ni G nič posebej omenil, da je majhna. No Polonca je pa napisala, da je tudi njeno detece pri istih tednih tehtalo približno toliko, ji je pa njena G rekla, da je malo pod povprečjem in da naj skuša več počivati. Eh, jst se bom trudila čim manj komplicirat....se bom skušala bolj ravnat po svojem počutju. Ampak tale tvoj G je pa ful smotan, da ti ni hotel dati bolniške. Mene pa moj kr skoz tiši v stalež, pa jst nočem. mogoče bi mu mogla malo bolj pojamrat...no, pa sj vprašanje če bi pomagalo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
15.10.2007 21:07:32   
dolenjka
Mary lou kolk si pa bla user posted image  ko ti je nameril 17 cm? Jaz sem bila na pregledu 20t 6d user posted image

Ja, tu so zgleda dohtarji mal "posrani", ker jih baje kontrolirajo user posted image  Jim bom že dala user posted image  decembra mi bojo pa SLO dohtarji bolniško pisal, pa da jih vidm, če me bo kdo prišel kontrolirat iz Bruslja user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
15.10.2007 21:12:55   
bamby
dolenjka, veš da smo te pogrešali!? Koliko jote sta mogla nakuhat user posted image user posted image user posted image . Vidim, da imaš grozne probleme s prebavo. Tudi jaz jih imam. Jaz si lajšam težavo z otrobmi, ki si jih zmešam v jogurtu. Najraje imam ego, ker mi okus najbolj paše s to kombinacijo. Poizkusi, prav gotovo ti bo pomagalo, vendar traja nekaj dni, lahko tudi več kot en teden, da se prebava uredi, potem je pa treba kar nekaj mesecev imet tako kuro.
Drugače pa pomagajo tudi suhe namočene slive, ki jih pojemo zjutraj na tešče z vodo vred. Tudi donat pomaga. Amapk pri meni res sigurno najbolj delujejo otrobi.
Meni je v 21 t.4/7 nameril višino maternice 20cm.
So pa res ti dohtarji en kuser posted image  vredni. glede bolnišk user posted image . Saj kot da bi šlo iz njihovega user posted image .
Sem pogledala tvoj album in sta lepe stvari izbirala za user posted image , trebušček je pa tudi že lep user posted image .

Punce, jaz sem danes komaj še zapela eno vetrovko user posted image . Me že skrbi, kaj bom lahko oblekla čez zimo. Bom mogla prav res pomerit prešito jakno, ki sem jo kupila lani, če mi bo še prav, drugače bom mogla prav gotovo kaj večjega kupiti, ker z odpeto jakno se pa pozimi res ne vidim po mrazu hodit user posted image user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
15.10.2007 21:18:17   
bamby
lara, ravno danes sem slišala po TV, da je povprečna neto plača za mesec avgust bila 833€ in to za nekaj čez 10% višja od julijske user posted image user posted image user posted image . Prokleti banditi!!! Potem pa pravijo, da imamo previsoke plače. Naj malo pogledajo, čigave so previsoke. Moja je prav gotovo čisto pri dnu, pa tudi če bi delala, jih ne bi dobila 400€, z nadomestili vred pa nekaj čez 500€. Na žalost je ogromno slovencev s tako plačo, oni se pa hvalijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater sem danes jezna. Me bo kar razneslo!!!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
15.10.2007 21:35:56   
dolenjka
Oj bamby, zdej si me pa mal prestrašla s cm user posted image  Komaj čakam  četrtek in morfologijo user posted image
Jaz tu egota ne morem kupit user posted image , pa tut drgač je ful problem najti navaden jogurt, ki je užiten. Pol pa jem aktivio z otrobi, ampak samo vetrove spuščam in to je to. Zdej bom probala še s suhimi marelicami, ki naj bi tudi pomagale, sam upam, da se sodelavc jutr ne bo zadušil user posted image  user posted image  user posted image
AJa, jaz sem danes probala vse jakne in niti ene ne morem več zapet user posted image  user posted image  user posted image  Po trgovinah pa sem gledala, da kaj kulturnega za manj kot 100 EUR ne dobiš user posted image  AMpak tolk ne dam! user posted image   Razmišljam, da bi se začela na čebulco oblačit (večplastno, ko dojenček) in nosila odpete jakne, pa mogoče če tist nosečniški pas oblečem, da zaščitim ledvičke in bušija? Sem ga kupila že 2 mesca nazaj, ker mi je bil tolk všeč in samo 5 EUR user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
16.10.2007 7:31:47   
Janey
Dobro jutro.
Jaz sem pa danes dobila gor eno straro jakno in sem jo lahko še zaprala...jeii ta me bo grela še kak tedn, pol pa vkradem kakšno atijevouser posted image

Brez malice danesuser posted image ...sem pozabla vse doma...sej grem potem k zdravnici po bolniški list, pa se mogoče ustavim v kakšni trgovini. Ampak že tak bom dolgo tam čakala...grrr sem jezna, da mi ne morejo bolniškega lista poslat po pošti. Ne vem kak se naj zmenim. Sem že vse poskusla pa mi očitno druga ne preostane kot da grem tja. Pa še parkirnino moram plačat, ker ni niti avtobusne blizu da bi vse štiri pustla.

Še en dan manj....torej pride čez 8 dni...uf..kje je še to...

Grem na kavo...lep dan vam želim, upam da bo vsaj malo boj toplouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
16.10.2007 7:41:04   
itata
jutro user posted image
sej to je klasika. en dober dan, pol pa spet vse kr neki... ta user posted image  od mojga deca, tehtnica user posted image , da ne rečem kej hujšega, je prilezel včeri domov in ves zamorjen, da kolk je on zdej življenj uniču in, da ne ve kako bo brez otroka živu pa da bi se mogoče kar k ta starim svojim preselil. sem mu rekla, da čez okn se ne bom metala, da to sicer ni moja želja, da gre, ampak da če misli pa tkole bežat pred težavami in ne sprejet odgovornosti in požret tega kar je skuhal ga pa tud user posted image  gleda.... skoz neki tehta pa cinca marinca pa kaj pa to kaj pa un pa a sem prav naredil - sej naj kar - sam ni treba mene s tem obremenjevat.
zadnji živc ma u igri... prav mirno bo ali pa bi bilo če bi se skidal. sam res. jaz znam čist leop sama zase poskrbet. matr vola.... sej ne vem a naj se user posted image  al jezim al ga pošljem v user posted image ... mogoče je pa sam debatiral z mano, ker je imel slab moment... jaz pa spim ne pol celo noč. sem ga kar na kavču pustila, ker je tam zaspal...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
16.10.2007 7:47:24   
Janey
Itatauser posted image  ti si tako močna ženska. Občudujem te.
On je zdaj v velikem precepu. Tehnica gor ali dol, delno se je odpovedal svojemu otroku. To moraš razumeti. Jaz mislim da on zdaj zelo potrebuje, da mu nekdo stoji ob strani. Kakorkoli je, četudi si ti noseča, je od del tega dela kar nosiš v sebi in če potrebuje tvojo podporo bi mu jo jaz nudila. Ti pa si sploh ena močna oseba, tako da si tega sposobna. Vendar pa vse v neki meri. Tudi si zlomljiva in ne zmoreš vsega. Daj mu vedet, da se lahko obrne nate, ampak da ni star 10 let in da mora sam za sebe poskrbet. To kar si je skuhal naj zdaj poje. Drugače pa mislim, da je na začetku vsem hudo in stvari še niso prav stekle. Potrbuje malo časa. No ja to je seveda samo moje mnenje, kako je v resnici veš samo ti in samo ti si in on lahko poiščeta rešitve. Držim pesti, da se vse čimprej uredi in da boš čim bolj mirno preivela konec user posted image . Zdaj si pa privošči kako pa kolaček in pojdi na en klepet. Boš videla da bo dan takoj dobil nasmeh.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
16.10.2007 8:14:31   
itata
janey: hvalauser posted image  mah sej on je skoz tak da skoz neki grunta pa ma slabo vest pa sebe krivi. sej mu stojim ob strani pa vse, ampak včasih je pa vse skupi mal preveč. če še ključa od bajte noče vzet. cunje sem mu mogla jaz zložit. to razumem, da mu je težko, ampak matr sej je meni tudi!!! to pa on nikakor noče akceptirat. pa prevzet odgovornosti za stanje kot si ga je SAM naredil... to je moj "problem"... on zdej trpiiiiiiiii.... ja o grozn. k ostali pa verjetno ne!! sej je skor že 2 leti z mano. pa vse živo naredil in rekel, da je bil lahk z mano. kaj ma zdej tolk za trpet. sej bi me lahk pustil vmes tisočkrat že! nej neha trpet in se premakne naprej - sam mal lažje rečt kot narest vem.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
16.10.2007 8:42:20   
Janey
Itata sej sama veš da na naša čustva ne moremo skoraj nič vplivati. Ampak ljudje smo dost različni. Naprimer jaz se sekiram. Moj se premaga in s pozitivo gre naprej in res si vse v glavi predela. Jaz ostanem dolgo na eni točki. Ampak slej ko prej se vsi poberemo in živimo naprej. Tud tvoja tehnica se bo (tudi jaz sem tehnica..zato sem dala sebe kot prispodobo) in tudi on bo šel naprej. Z nasmehom na ustih in ponosom, da je uspel doseči, da se ne zbudi več z cmokom v grlu.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
16.10.2007 8:47:01   
MetiLu
jutro punce!

Itata, včasih je res hudič z dedci,  jih je treba pa kar malo porinit naprej, če se sami ne morejo premaknit...

Bamby, tvoja plača je pa res ena žalostna reč. Jaz imam redne delovne dobe komaj 1 mesec, pa se že nekaj pritožujem user posted image  pa sem dobila plače slabih 700€ (za 15 delovnih dni). Tako je v naši državi. Naučiš se živeti s sredstvi, ki jih imaš na voljo. Čeprav tele podražitve tudi mene malo skrbijo, saj bo porodniška pa res za user posted image   "Občudujem" pa nekatere, ki pa recimo z 2000€ plače ne znajo preživet oz. vsaj kaj prišparat.

Hm, nov plašček user posted image  grem dones v New Yorkerja pogledat, če imajo kej pametnega. Imam en darilni bon za zapravit, pa ker so tudi meni že plaščki premajhni in se mi tale mraz nič ne lušta, bo treba nekaj najdtuser posted image

Dolenjka, meni G ni nič meril višine maternice. Če bi lahko pa že zdej doma lenarila se ne bi nič pritoževala, samo se mi zdi, da bi se mi pa vleklo do februarja user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
16.10.2007 8:54:27   
pina-1
dobro jutro....
brrrr pri nas je danes mrzlo..se je tudi slana že pojavila... aaaaaa
no pri nas je bila včeraj za večerjo mmmmm fina jota, samo začinila jo je bolečina v bauhiju tako da.... bo po moje bolj poredko kuhana pri nas... če bo vsakič takouser posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka a si ti še živa???? jaz sem mislila, da si se v joti utopila user posted image user posted image user posted image user posted image
glede pregledov..bodi srečna da maš tolko pregledov. pri nas UZ fašeš ene tri in to je vse.... pa ne sekiraj se zaradi cm... če bi bilo karkoli narobe bi ti G že povedal.... vse je ok...februarčki se bodo vsi rodili lepi zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

itata, ti dam še en predlog- iz izkušenj... Bodi vesela, da se tvoj o temu sploh pogovarja. Ker moži so zelo zaprti in velikokrat svojo bolečino ne delijo z nami.. Verjami mi, da je situacija zanj nehvaležna in nezavidljiva. Mu he hudo!!! In ti sedaj nisi toliko pomembna. On se je zate odpovedal svojemu otroku..Poskusi se postaviti v njegovo kožo. In vse kar rabi sedaj je da ga poslušaš in mu stojiš ob strani ter ga poskušaš razumet... Ne sili ga v neke odločitve oz. ne posatvljaj ga pred neka dejstva ker ne boš dosegla želenega učinka... Takih kriz bo še veliko...
Mogoče ti vse skupi zveni kruto in tudi je, ampak druge rešitve ni... Midva sva šla skozi to in je blo tudi hudo...In bo še dolgo hudo... In tudi jaz sem ga s težavo takrat razumela..Ko se je rodila Mia pa mi je postalo vse kristalno jasno... Svaka čast našim možekom, ki imajo že otroke. Veš kakšna je njihova ljubezen do nas, da so del sebe pustili samo zato da so z nami???
Prosim ne zameri mi, ker sem ti tako direktno napisala, ampak te prekleto razumem in ob tvoji zgodbi podoživljam mojo izpred desetih let... Drži se in bodi tako močna in pozitivna še naprej. Me smo tu, da se skašljaš.

No dečve drugače kako kaj danes?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
16.10.2007 8:57:33   
Suzi*
Jutro!

Itata, vem, da je hudo, ampak sej nisi valda pričakovala, da bo pa čez noč pozabil na otroka in živel kot da se ni nič zgodilo. Vedet moraš, da vas bo vse ves čas spremljala njegova preteklost, njegov otrok. In zdaj je res še prezgodaj, da bi na vse kar pozabil. Mislim, da je prav da tebi pove kako se počuti. Samo ne ga zabijat nazaj, ker se rado zgodi, da se bo zaprl pred tabo, pol bo pa šele hudič, če ti ne bo povedal kako se počuti. Nekak moraš najti pot, da ti bo zaupal, pa da ne bo hkrati preveč moteče da ti govori o svojih občutkih, za katere bi najraje vidla, da jih ne bi imel. Verjetno bo ves čas malo razdvojen, samo sčasoma bo lahko lažje s tem živel, ne bo več tako bolelo. Drugač je pa čist enostavno, tako juhico sta si skuhala, pa jo bo treba tudi znat pojest. Lej, saj ti si takooo močna oseba, da sem ziher, da boš zmogla. Tvojmu pa kar mal pomagaj, da se bo tehtnica prevesila na eno stran, da ne bo ves čas v zraku. To je le moje mnenje, močno držim pesti, da čimprej zalaufa med vama. Korak za korakom pa bo!!!!! user posted image

pri nas vse ok. jotice sicer ni blo, so ble pa sestavine. user posted image  Sem bla včeraj pridna, skuhala juhico, spekla pizzo, skuhala še kosilo za danes, mal pospravljala,...

prejle sem pojedla krof in spila čaj, pol imam pa krompirjevo solato s koruzo, pa sadje pa v sili še jogurt. Popoldne pa testenine z bologneze omako in rdeča pesa za kri. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
16.10.2007 9:26:35   
misar
Še en odgovor itati. sama sem tud vaga po horoskopu, pa tud skoz neki meljem in tuhtam...ja kaj naj, take smo user posted image . V glavnem razumem tvojega dedca. Saj on ne bo odšel, sam ne ga od sebe odrivat. Mora se počutit ljubljenega in zaželjenega, drugače je hudič. Če se sama počutim nekako prestrašena in neželjena, da me preganja občutek krivde, vidim samo en izhod: POBEG. In ja tud sama potem izberem lažjo pot: zgasnem, namesto, da bi se borila. Bodi mu opora, bo več koristi, nikakor naj se ne bori sam, ker te rabi. naj ve, da ne oreš brez njega...to ful nuca

Pa en lep dan želim vsem nosečkam

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
16.10.2007 9:29:35   
vrtnica76
Dobro jutro oz. dober dan!
Tale sonček pa prav sede, še posebej, če te takole prijetno skozi okno greje.
Itata, ti čist verjamem, da si v izredni težki situaciji.Še posebej v tem stanju. Hormončki nam nagajajo in naša čustvena stanja hitro spreminjajo - oduser posted image douser posted image  v trenutku - še tko če nimaš takih resnih problemov kot so pri tebi.Se pridružujem ostalim čvekam in držim pesti, da bosta kej kmalu zajadrala v varen pristan iz tega razburkanega morjauser posted image .Pošiljam ti en tope objemčekuser posted image in drži se!!!!!Sej veš, da smo tukaj zato, da ti stojimo ob strani in ti vlivamo upanje!

O ja, tale zimska oblačila so res hitro pretesna.Jest bom kar eno bolj široko športno jakno gurala, ki spodaj lahko še flis oblečem (če mi ne bo zadrge zaruser posted image user posted image ).Sem pa ful vesela, da sem kar neki hlač od kolegice dobila.S pulovarji se pa še nekak da prišvercat.So tele user posted image cunje tolk zasoljene pa pitanje kdaj jih bomo spet navlekle nase.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
16.10.2007 9:32:31   
itata
hvala vsem za lepe besede in nasvete. res je da ne morem dejansko vedet kako hudo mu je. ampak on pa ne more vedet kako mene prizadane s takimi glasnimi razmišljanji. ker niti ne vem a misli dobesedno vse resno al sam jamra al kaj hoče od mene... jaz se pa res močno sekiram zarad takih zadev in si vse ženem k srcu in sama sebe seciram kaj misli resno in kaj ne...
sej sem že zajebala vmes. sem mu po mailu napisala par misli glede včeraj pa kako bi blo fajn, če bi prišel ven iz tega svojega začaranega kroga, pa se je seveda razjezil in je zdej pa še jezen name, da kao a mi še svojih problemov ne more več povedat pa kaj razkladam kako se jaz ful trudim pa če hočem zdej medaljo al kaj... mah ni zmage na to temo danes user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
16.10.2007 9:43:43   
pina-1
itata.. ima prav... on rabi da ga sedaj poslušaš ne da ga moriš s tem kako tebi to ne paše!!!!! Ne delaj tega, ker ga boš zgubila oz. bo samo še bolj valgal če se je prav odloču... Pošlji mu mail v opravičilo in mu povej, da je tebi tudi hudo in da ga razumeš, samo da si na momente ne moreš pomagat..... Verjamid a bo stokrat boljše...
Nam ženskam, v takem primeru, tudi ni lahko, ampak na to moraš sedaj odmislit in mislit le na to da je s tabo in izkoristit ta čas. Stvari kot so ločitev od otroka ne moreš preboleti v enem dnevu... Raje naj te stvari sedaj premleva dokler so še sveže kot pa kasneje ko bo tuki še en otroček..
Vključi se v celotno situaciji, ker kot ti je suzi povedala, to sta skuhala oba in oba morata to pojest. In najslabšej je sedaj vsak nase gledat... Gledat morata na vaju dva oba skupi.... V to smer reršuj težave..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
16.10.2007 9:57:32   
ŽogiMarogi
pozdravljene!

Glih toliko da se vam malo oglasim
Prejšni teden sem bla čisto brez volje, da se mi niti na portal ni dalo prijaviti, zdaj pa vidim kolk ste načvekale, da nimam časa niti prebrati, zasledila sem samo veliiiiiiikooooo JOTE.  user posted image  Pridne!

Včeri sva morfologijo dobro opravila, videla sva vse, tudi spolčič in je tudi tisto kar sem predvidevala. Bila sva fulll vesela, da sva že ugotavljala, komu je podoben.  user posted image  Tako, da pol ko sva še v shopping šla,  se nisem mogla zadržati ob vseh tistih lepih kopletih za bebice, da sva enega  kar kupila. To je tudi edina kar sva do zdaj nabavila. Zdaj pa komaj čakam, da se lotiva sobico urejat in pleskat.  user posted image

Še eno vprašanje imam, a katero tudi bradavičke srbijo??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
16.10.2007 10:14:29   
pina-1
žogi  mene grozno srbijo in bolijoo... pa so res že tako velike. bogo moje deteuser posted image

pa se mi zdi da so zopet zizie začele rastuser posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
16.10.2007 10:21:14   
misar
Punce, ste slišale? Toše Proeski je danes zjutraj umrl v avtomobilski nesreči na Hrvaškem... to je pa huje, kot da bi kak znan politik umrl user posted image  
tega lepega makedonca je bilo pa res škoda user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
16.10.2007 10:22:35   
Suzi*
Itata, se strinjam s pino. Punca, ne pozabi, da je vse pustil in šel in je zdaj s TABO!!!!!!!! Pomagaj mu preboleti ta korak. Po moje te ful ljubi, da se je tako odločil!!!! To imej vedno v mislih, čeprav jamra in tehta in glasno razmišlja in ne spušča pokrova na školjki in ne pospravlja umazanih gat v koš za perilo in ne obrača umazanih nogavic na pravo stran, ko jih vrže na tla pred pralni stroj,....itd. itd.itd. S tabo je, to je najpomembnejše!!!!!!! In RABI TE!!!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
16.10.2007 10:25:03   
Suzi*
ja, za Tošeta sem pa slišala......hudo! user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
16.10.2007 10:29:50   
MetiLu
Ja s sodelavkami sploh ne dojamemo, da je umru user posted image  skoz zdej njgove komade tlele vrtimo...

Mene bradavice še nič ne bolijo, tud zize so se malo ustavile z rastjo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
16.10.2007 10:31:51   
bamby
dolenjka, pojej ti tiste aktivie vsaj 3 na dan. Važno je, da tistih otrobov dosti poješ, pa veliko moraš na tisto piti, da potem nabreknejo in poženejo naprej.
Sem pa včeraj probala tsito lansko jakno user posted image user posted image user posted image . Morda bo še za kak mesec potem bo prav gotovo postala preozka user posted image . Zato sem že gledala Neckermann katalog in sem videla eno jakno za 25€ in en plašček za 40€. Mislim, da to ni tako veliko, če bo treba nekaj za silo izbrat.
janey, tudi tvoj dragi bo kmalu doma. Kako je pa kaj pri mami? Tudi spiš pri njej? Jaz bi se tudi šla malo crkljat user posted image .
Itata, jaz situacijo tvojega sopotnika čisto razumem. On sedaj premleva v sebi, kaj je storil, v kaj se je spustil. Vsa občutja in razmišljanja zaupa tebi, pa ne zato, da potem popizdiš, ampak zato, da mu pokažeš sočutje, da mu stojiš ob strani, da mu poveš kako spodbudno besedo. Zati itata, nikar ne izgubljaj živcev pred njim, ampak se raje izpovej nam, ker drugače se res lahko zgodi to, kar je rekla pina, da ga lahko na ta način tudi izgubiš. Me vemo, da si sposobna sama z otrokom živet naprej in se postavit na noge, vendar nikar to pred njim. On ne rabi takega razmišljanja, ker drugače ti bo res pobegnu, ker bo enostavno razumel narobe, da ti je pač v breme in da lahko čisto enostavno shajaš brez njega.
OK, drži se, pa res mu napiši eno opravičilo, da se malo umiri!!!

pina, bravo za joto, ampak drugič bolj nežno mešajta, da se res kaj ne užge user posted image user posted image

suzi, pri vas je pa kot ponavadi sedaj, vse po starem?? Slišim, da dobro nabavljate sestavine user posted image .

žogi marogi, mene prsi ne srbijo, ampak bolijo user posted image . Občasno so bradavice tako močno občutljivo boleče, da je obup. Mislim si samo, da se bo tudi to uredilo user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
16.10.2007 10:32:25   
nizy
no čveke ,da se še jaz malo javim .Pri nas pa viroza razsaja ,sem bila pri zdravniku ,pa pravi ,da mal piska v pljučih. Pa sem spet pristala na antibotikih.Ah kaj čmo tako je vreme .Grem si zdaj eno kavico skuhat ,da mal h sebi pridem , ve pa še naprej pridno čvekajte .
Aja pri nas smo na joto čist pozabil ,pa na sestavine tut odkar kašljam user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?