sayuri
|
No, šele zdaj sem se prebila do računalnika. Popoldne sem zopet prespala, kajti ponoči smo bili spet pokonci zaradi ušes . Mimogrede - Martinščica hvala za netresk - verjetno bo jutri prišel. Tako sem že kot mumija tlele...že 3 noči ne spim. Od mene se mi zdi ni čist nč zadnji teden, zdravstveno si nism še opomogla, iz službe hodim nenormalno utrujenna . Vsa moja fizična kondicija je šla v franže se mi zdi . PA se mi zdi, da je vsako jesen takole. Tole krajšanje dnevov mi nič ne leži. Sem aktiven človek, ki je rad veliko zunaj...tile kratki dnevi polni megle in mraza....brrrr Komaj čakam poletje Še enkrat se vam moram v imenu brata Francija zahvalit za vse čestitke, ki ste jih izrekle ob njegovem izrednem uspehu na Ironmanu na Hawaih. Nanj smo zelo ponosni in jst sem bla in sem še tako aut, da nisem tud spat mogla . Težko si predstavljamo, kaj pomeni njemu ta uspeh, vsaj malo pa ga razumem, kajti 10 let odrekanj, 10 let vskodnevnih treningov, volje, ... vse to mu je sedaj ob takih uspehih povrnjeno. Žal se o tem športu v Sloveniji zelo malo govori - ker je individualen . Pri nas je itak sam rokomet, pa nogomet važen. Ampak vseeno so bili naši deležni nekaj medijske pozornosti. Hvala vam še enkrat. Sulfinija tole pa je bilo presenečenje . Uf, tole ti sigurno polepša dan. Četrtek bo en dva tri tukaj. Saj če tkole pomislim, jst pa v torek začnem . Jaz čist pozabljam na svoj postopek - vse ostale imam nekje naštudirane, zdajle me je pa kar malo stisnilo, ko sem se spomnila, da smo 23. že naslednji torek. konina, evo pa se bomo skupaj spodbujale Ni vrag, da novembra zagledamo plusek, a ne? pikovit, kaj pa počneš s to glino? Se mažeš, al kaj? JAz priznam, da nisem še slišala zanjo . darmar, verjamem, da te slabost utruja. Nič ni narobe, če zaprosiš za bolniško. Ampak premisli, če ti ne bo doma še bolj grozno s slabostjo. Meni je čas v službi hitro mineval in skoz se je nekaj dogajalo in sem kljub hudim slabostim lažje zdržala, kot pa doma. _rebeca_ si še mene nasmejala s to štorijo pri Rešu s torbico. Ampak on ima takšne fore, ja... No, le špikaj se lepo... spelka12 alkoholik gor al pa dol...pivo pomaga . Ej, jst sem tud čist antialkoholik, ampak sem si pa pivo že nabavila....in drug teden začnem. Moram zdaj ta malega spat zrihtat...pa kasneje še kaj napišem...
|