|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
15.10.2007 10:07:17   
pikovit
Špelka zakaj pa ti je povečal na 300?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.10.2007 10:14:44   
Pikica26
Daisye, glede te najine kure od zdravilca je tko, da sva se z njo seznanila preko ene znanke, ki pravi, da je po dolgih letih ravno po uživanju teh stvari zanosila. Tole je link www.radost-radjanja.com.
Izgleda tako, da vsak dan tri mesece uživaš matični mleček zjutraj na tešče, trikrat na dan piješ čaj - krvomočnica, žajbelj in melisa, trikrat na dan po pet kapljic propolisa in še med zmešan skupaj s kisom in vodo. Najkasneje po treh mesecih naj bi se pokazali rezultati user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.10.2007 10:23:54   
Pija76
O punce kolk ste klepetale.

Tudi jaz sem danes naredila test zakisanosti - pa nisem zakisana. Hvala bogu!

Lep dan preživite, jaz bom pa malo delala danes!

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.10.2007 11:05:06   
darmar
Pija kje pa dobiš test za zakisanost? Ker jaz imam tudi izcedke oz. glivice???

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.10.2007 11:06:55   
spelka12
pikovit zdej si me pa našla? Pojma nimam.
Vprašal me je, kako se počutim po gonalu in ko sem povedala da se super, mi je rekel da bova povečala dozo, ker se čudovito odzivam na terapijo. Prej sem imela take navadne injekcije, zdaj imam pa "pero".
Moram pa priznat, da po tejle povečani dozi moje telo majčken štrajka.

Reš pravi, da so pikice zaradi hormonov tako velike ampak jaz vem resnico - velike so zaradi PIVA.
Ja pivo sem pila vsak dan, pa čeprav je zame to najslabša pijača na svetu.
Hvala za nasvet. 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.10.2007 11:20:48   
darmar
Bravo naše nove nosečke, user posted image user posted image user posted image .

Meni je pa sedaj že tudi zelo zelo slabo, okoli poldneva se mi pa rado tudi vrti. Ne vem, če se ne bi raje odločila za malo bolniške, vsaj kakšen teden. Doma lažje preseseš kot v službi, ko si vsem na očeh.

Dajmo bodoče nosečke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.10.2007 12:36:56   
KOSTANJ
Živjo punce!!!
Jaz sem ravno iz trgovine prišla. Danes bom govejo juhco kuhala. Se mi je prav zaluštala.
Sayuri - tudi jaz imam veliko netreska. Če ti ga boš želela, kar pošlji naslov in ti ga rada pošljem. Moja mama tudi z njim ušesne težave miri. Aha še to - v seznamu sem videla, da nisi sigurna ali sem imela IVF ali ICSI. Imela sem IVF. user posted image
Cati - jutri je pa velik dan. Daj dobro prenesi tisto veliko pletilko, s katero ti prebada jajčke. Pa veliko celic naj bo notri. Cel dan bom mislila nate. user posted image
Martinščica - skupaj s Cukico grejemo user posted image user posted image . Fino, da je še kdo, s katerim bomo navijale. Martinščica, dobra si, da zdržiš brez testa. jaz ne vem če bom imela živce. Sem šla danes v lekarno po Tifol, pa me je tok melo da bi kupila test, pa sem se premagala.
Sva pa tudi midva sama za vse. Srečo imam, da je prvi sonček že tako velik, da komot dvigne kakšno malce težjo stvar. Ravno zdaj se odpravljam likat vagon perila, ker se mi bolniška izteka (v četrtek začnem delat), in bom potem se težje spravila likat. Sej mogoče je pa bolje da grem vslužbo, da me Clear blue ne bo tko mamil. Sicer pa bolečin na mestu uboda nimam, ker sploh ne vem kje je bil - sem si sama na slepo injekcijo v rit zapičla user posted image . Me pa v trebuhu stalno malce špika - ne hudo. Vsakič pol letim na WC gledat če nisem slučajno dobila. Pa oprsje imam čist razboleno in pred eksplozijo in kadar ležim me začnejo bradavice pečt. Čudn a? Sicer se pa dobro počutim - nič slabosti, pa kava mi še vedno paše - to ni dobr znak a user posted image
Mišek 13 - hvala za pojasnilo. Saj fitnesa nisem mela v mislih, mi pa tud daljši sprehodi ne dišijo, ker me začne pikati v trebuhu. Pa dragega tud čim dalj stran držim, čeprav je včasih ful težko user posted image .
Spelka13 - definitivno je PIVO!!! Čeprav imam jaz raje Radler - ma več vitaminov user posted image .
Darmar - jaz bi definitivno šla na bolniško. Draga moja, nihče te ne bo bolj cenil, če boš napol crknjena v službi visela. Zdaj raje misli nase in user posted image .

Tko, zdaj sem se pa razpisala....

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.10.2007 12:44:23   
Pija76
Darmar mislila sem tisti test ko zjutraj pljuneš slino v kozarec vode, nobenega drugega, to sem pa tle na forumu prebrala.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.10.2007 12:50:22   
spelka12
kostanj sej sem mešala pivo in fantouser posted image . Pa eno tortico sem čez snedla, da je blo lažje.
Drugače so pisale, da večina pije Uni samo nam gorenjkam to ne gre - piti brezalkoholno pijačo, ki bi v osnovi morala vsebovat alkohol. Kot bi pila borovničke al pa limonce brez šnopcauser posted image . Ne, ne to pa ne gre.
Hmmm sem tole še enkrat prebrala: punce samo za informacijo, nisem tak alkoholik kot sem napisala.user posted image

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 12:52:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KOSTANJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
15.10.2007 14:13:43   
darmar
SEj jaz sem tud tko skoz mislia, ko smo delali nauser posted image , zdaj pa ko sem pa se kar ne morem odločiti. SEj tko konkretnega mi ni nič, ampak slabost in delo, meni je ful odveč. Drgač se pa s teboj KOstanj definitivno strinjam.

Pija bodi tok dobra in mi povej, kako pol ugotovim, ali sem ali nisem zakisana?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.10.2007 14:17:46   
darmar
Kostanj meni je tudi kava šele 14 dni po testu začela smrdet, pa tudi nisem imela čisto nobenih znakov. Je pa čudno, da pri prvi nosečnosti nisem imela spodaj nobenih bolečin, sedaj me pa nonstop neki špika. In veš kva mi je reku Reš, ja itak to pomeni, da ste noseči. Ta ti je model. Pa ko sem mu rekla za Canesten (glivice), mi je reku naj se kar s kamilicami umiva. Jaja bi zihr pomagal???
Koliko pa je star tvoj prvi čmru? Naš bo imel dec. 5 let in ne vemo ali bi ga že dali drugo jesen v šolo???

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.10.2007 14:35:39   
Anonimen
Tole z ugotavljanjem zakisanosti je tudi mene zanimalo, malo sem brskala in našla več možnosti. Lahko daš kri in ti pregledajo ali imaš kandido, lahko se večkrat na dan polulaš in izmeriš kislost urina z lakmusovim papirjem, lahko pa zjutraj na tešče, brez izpiranja ust pluneš v kozarec vode in počakaš nekaj minut, vmes pa gledaš ali se proti dnu vlečejo nitke (zakisan) ali ne (nisi zakisan), ali slina pade dol (zakisan) ali ne (nisi zakisan). Našla pa sem tudi, da tale s slino ni 100%, da lahko slina ostane na vrhu in si še vedno zakisanuser posted image . Najbolje je ob testu z slinu še pogledat na znake zakisanosti. To so beli toka, glivice, veliko sluzi, zamašen nos, sinusi, glavoboli, napihnjenost, vetrovi, utrujenost, hitra utrudljivost, živčnost, bele obloge na jeziku.......

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
15.10.2007 15:28:48   
Pija76
Darmar kot je Mišek 13 v zvezi z kozarcem napisala, tako sem naredila.
Jutri bom pa kar še enkrat ker nisem glih ful dolgo čakala, ampak kar hitr zlila vodo stran.

A ni fajn sonček? Joj kolk grejeuser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.10.2007 16:30:32   
Sulfinija
Ojla!

Evo punce pa sma z mojim user posted image  doma iz LJ,dala sma kri.In punce mene je pot do tja ravno šokirala v pozitvnem smislu seveda.
Ko se peljema v MB imava muziko seveda malo bolj glasno,se pogovarjama jaz začnem prekopavati nekaj v torbici potegnem ven motile,gledam če me kdo kliče in vidim gor številko od LJ.Me je kar zasukalo.Takoj kličem tja na številko in se mi oglasi prijazna sestra me vpraša gospa kdaj ste imeli M v oktobru,joj mene je takole zmedla da ser v tistem nisme mogla spomniti pravega datuma kdaj see dobila prvi dan M v oktobru zato sem ji rekla takoj vas pokličem nazaj le domov preverim naj mi mami pogleda kdaj je bil točno prvi dan M vedela sem da se je sukalo med 2-4.10.
In nato mi odgovori gospa pride 22.dan M v oktobru 25.10 po prve injekcije in ne v novembru kot je bilo mišljeno,je bilo kar nekaj placa in sem prišla en mesec predčasno v postopek.Punce jaz sem tkole vesela bila nisem vedela lai naj se smejem ali jočem skratka presrečna v pozitvnem smislu besede in punce drage moje torej čez dobrih 10.dni grem po prve injekcije v LJ.Kri sama dala,bris sem sedaj pri moji G uredila tkole,da sedaj le še čakam nestrpno naslkednji četrtek in pol akcija,akcija ki je prišla zgodaj kot sem pričakovala.

Citrončica ne morem verjeti le deset dni imava tokrat razlike.Hvala ti iz srca za kratek klepet v ambulanti,hvala ti izreka tudi moj user posted image .

In sedaj se peljema domov mojemu možeku zvino telefon na drugi strani pa od firme in mu sporočijo veselo novičko ne rabi jutri na teren cel teden bo doma,super same lepe novičke na tale 15.10 sem doživela.

Takole sedaj pa hitro še ven malo na sončka da ujamema še kaj lepih sončnih žarkov.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.10.2007 17:13:00   
PAMELA
Sulfinija - danes je tvoj dan. Naj te sreča spremlja tudi pri naslednjih korakih user posted image user posted image user posted image

Včasih moramo nehati hrepeneti po sanjah, da lahko končno zaživimo življenje, ki je za nas pripravljeno.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.10.2007 17:20:52   
citrončica
Evo mene iz mini dopusta,
toplice so bile super, zdaj pa gre zares,
danes sem municijo dobila in zvečer se začnem fiksatuser posted image user posted image !!

črnitulipan in dajamaja
iskrene čestitke in vso srečo, do konca seveda!!user posted image user posted image

dole, kajatina,kikaa in pija76,
user posted image user posted image ,
izjočite se, potolažite pa pogumno v nove boje!!

sulfinija,
tudi tebi hvala za čvek, si tako lep post napisala, pa ko sem te vidla v lj tako veselo..user posted image user posted image ,
držim pesti, da se gladko odvija vse, uživaj in pozdravi tudi možeka!!!!!

vsem en pozdravček!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.10.2007 17:39:32   
MARTINŠČICA
Sulfinija, to pa je preskok, a? Super. Še naprej tako vedro v postopek!

200% MAMI

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.10.2007 17:39:48   
citrončica
kostanj,
dobrodošla!!!

berem  "po obrokih", ker je toliko za prebrat, pa sem zdaj še do tebe prišla!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
15.10.2007 18:05:56   
KOSTANJ
Uf kolk sem se namatrala, da mi je računalnik dovolil odgovoriti.user posted image
Darmar - baje pomaga tudi mazanje s kefirjem - ha, ha ampak jaz vseeno tega nisem poskusila. Vsekakor pa zelo pomaga, da pri umivanju čisto črtaš milo (pač več vode porabiš), pa kupi si kremo Canesten ali pa Mycospor in se pač namaži tako globoko kot gre. Preverjeno - pomaga.
Moj čmrlj je star že 13 let. Namenoma sem želela imet veliko razliko ampak takšno pa vseeno ne. Pa kaj češ...Tudi jaz sem razmišljala, ali bi ga dala eno leto prej v šolo, pa sem si premislila, čeprav najbrž nebi imel težav, ker je tudi zdaj res uspešen. Ampak takrat so mi rekli, da je otrok psihično zrel a je treba gledati tudi na socialno stran, ki jo pogosto zanemarijo. Jaz bi ti rekla tako - če je res daleč pred vsemi vrstniki in tišči v šolo, ga daj, če pa se še rad bolj igra kot dela, pa premisli. Sicer je pa zdaj tako al tako prvi razred bolj vrtec.
Sulfinija- full sem vesela zate!!! Še malo pa boš med trepetalkami!user posted image
Citrončica - tudi tebi lep pozdrav.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
15.10.2007 18:47:10   
pikovit
Čer

Dons sem bila na Rožniku in bilo je prekrasno.Tako da jutri spet.Zdej pa eno vprašanje.Ali ste že kdaj pomislile da bi uporabile glino od Patra Ašiča?Na sosednjem foromu je nekoč bilo veliko napisanega.Ali je katera že uporabljala to glino?Namreč jaz razmišljam da bi jo probala uporabljat?Kaj pa ve?Če ima katera kakšno informacijo bi prosilauser posted image

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.10.2007 19:37:14   
konina
Hojla. Pridno vas berem, držim pesti in upam z vami. Naslednji teden začnem s špikanjem in mesec november mora biti uspešen. Sedaj lovim še zadnje dni tega plodnega leta. Menda nama bo uspelo. Odločila sva se tudi, da poskusiva še alternativno zdravljenje in odšla k homeopatu. Najprej sva želela na bioresonanco, pa so nam tam rekli, da raje homeopata, ker bolj celostno zdravi. Tako, da bom maksimalno pripravljena. Le uapnje je čisto majhno in ogromno straha je v meni. Sedaj pa bi res rada da že enkrat uspe. Napolnila sem 30 let in nekako sem imela predstavo, da bo do takrat uspelo. sedaj pa že 5 let nič, leta pa kar grejo. Ampak ta mesec pa bo, kajne!?

Kar pa se šole tiče in prvega razreda pa je moje mnenje, da otorka čim kasneje v šolo. Sama delam s prvčki, pa se pozna , da so nekateri celo leto mlajši od drugih. Saj snov ni problem, to vse znajo, bistvena je socialna in čustvena razvitost, to pa jim največkrat manjka. Pa ne vsem, da ne bo pomote. Mislim, da se mora vsak starš sam odločit, vendar mora biti realen. Se pa vse več staršev poslužuje tega, da vpis odložijo na drugo leto. No, to je samo moje mnenje.

Oh, najprej nič ne pišem, sedaj sem pa roman napisala. Res sem grozna.

Trepetalke, držite se, držim pesti.

LP, Nina

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.10.2007 19:42:04   
Sulfinija
Punce:Pamela,Citrončica,Kostanj vsem skupaj hvala za lepe želje ob pričetku mojega postopka.

Sayuri,popravi na seznamu Sulfinija začetek špikanja 25.10.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.10.2007 20:09:12   
sayuri
No, šele zdaj sem se prebila do računalnika. Popoldne sem zopet prespala, kajti ponoči smo bili spet pokonci zaradi ušes user posted image . Mimogrede - Martinščica hvala za netresk - verjetno bo jutri prišel. user posted image Tako sem že kot mumija tlele...že 3 noči ne spim. Od mene se mi zdi ni čist nč zadnji teden, zdravstveno si nism še opomogla, iz službe hodim nenormalno utrujennauser posted image . Vsa moja fizična kondicija je šla v franže se mi zdi user posted image . PA se mi zdi, da je vsako jesen takole. Tole krajšanje dnevov mi nič ne leži. Sem aktiven človek, ki je rad veliko zunaj...tile kratki dnevi polni megle in mraza....brrrruser posted image  Komaj čakam poletje user posted image

Še enkrat se vam moram v imenu brata Francija zahvalit za vse čestitke, ki ste jih izrekle ob njegovem izrednem uspehu na Ironmanu na Hawaih. Nanj smo zelo ponosni in jst sem bla in sem še tako aut, da nisem tud spat mogla user posted image . Težko si predstavljamo, kaj pomeni njemu ta uspeh, vsaj malo pa ga razumem, kajti 10 let odrekanj, 10 let vskodnevnih treningov, volje, ... vse to mu je sedaj ob takih uspehih povrnjeno. Žal se o tem športu v Sloveniji zelo malo govori - ker je individualenuser posted image . Pri nas je itak sam rokomet, pa nogomet važen. user posted image  Ampak vseeno so bili naši deležni nekaj medijske pozornosti. user posted image  Hvala vam še enkrat.
Sulfinija tole pa je bilo presenečenje user posted image . Uf, tole ti sigurno polepša dan.user posted image  Četrtek bo en dva tri tukaj.user posted image

Saj če tkole pomislim, jst pa v torek začnem user posted image . Jaz čist pozabljam na svoj postopek - vse ostale imam nekje naštudirane, zdajle me je pa kar malo stisnilo, ko sem se spomnila, da smo 23. že naslednji torek. user posted image
konina, evo pa se bomo skupaj spodbujale user posted image  Ni vrag, da novembra zagledamo plusek, a ne?
pikovit, kaj pa počneš s to glino? Se mažeš, al kaj? JAz priznam, da nisem še slišala zanjo user posted image .
darmar, verjamem, da te slabost utruja. Nič ni narobe, če zaprosiš za bolniško. Ampak premisli, če ti ne bo doma še bolj grozno s slabostjo. Meni je čas v službi hitro mineval in skoz se je nekaj dogajalo in sem kljub hudim slabostim lažje zdržala, kot pa doma.
_rebeca_ si še mene nasmejala s to štorijo pri Rešu s torbico. Ampak on ima takšne fore, ja...user posted image user posted image user posted image  No, le špikaj se lepo...user posted image
spelka12 alkoholik gor al pa dol...pivo pomaga user posted image . Ej, jst sem tud čist antialkoholik, ampak sem si pa pivo že nabavila....in drug teden začnem. user posted image

Moram zdaj ta malega spat zrihtat...pa kasneje še kaj napišem...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.10.2007 20:52:20   
cati
Punce ste se še po stop inekciji špikale s čim ali ne????

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?