Tanyka
|
No, da najprej spet malo pojamram . Rene ima zelo grdo obliko vodenih koz.Sem bila v četrtek z njim pri pediatrinji, katera nama je dala napotnico za sprejem na infekcijski oddelek.Po zelo temeljitem pregledu sva lahko odšla domov , a norice še zdaleč niso vredu .Ima cele gnojne izpuščaje, največ takšnih grdih je na obrazeku, upam, da mu vsaj ne bodo ostale kakšne večje brazgotine, da malih ne bo sem že 100 %, ker je v resnici zelo grdo videt.Krastice so zelo globoke in to najbolj po obrazeku po ostalih delih telesa se že kr sušijo. Evo slikico našega bolnika Pa še ena Upam, da bo na koncu vse o.k. Tako, da imamo zaradi kozic prestavljeno tudi cepljenje-enkrat novembra. No, ko pa smo že ravno pri tem, ali ste slišale, kako škodljivo naj bi bilo cepivo proto ošpicam, tetanusu in rdečkam?Mene je kr groza, ko sem prebrala članek enega zdravnika, ki v njem tudi pove, da svojih otrok ni dal nikolli cepit za te nalezljive otroške bolezni .Pravi, da to je otroška bolezen, da jo otroci lahko itak dobijo, če so cepljeni ali ne.Cepivo pa ima v sestavi dve zelo škodljivi sestavini, kateri lahko povzročata paralizo, bronhitis,...In še in še je tam napisano, če najdem članek ga pripopam.Res žalostno, ker pediatri nikoli ne povejo stranske učinke cepiva .Lahko pa baje starši zahtevajo pred ceplenjem original prevod navodil za cepivo.Dovolj o tem. Vrtec-morem rečt, da pri nas še ni bilo tako slabe izkušnje in upam, da je tudi v bodoče ne bo. Vse vzgojiteljice so prijazne in imajo pravi pristo k otrokecom .Zaenkrat sem zadovoljna . Pupika-wb Kateri vrtec obiskuje tvoj otrok? Tevža- za odločitev-mislim, da je pravilna .Tevž pa je res pravi dedec .Vse pohvale tudi za tvoje recepte.................. Ko bo čas bom poskusla kakšnega skupaj zmetat......ppppššššššš tega nisi slišala . Adrijana.sara- za seznam.Nekdo ga je mogel prevzet, če pa me včasih ni celo večnost na rr Tejcha- glede zaprtih vrat samo toliko, če so pri nas zaprta ni nikakršnih težav razen, včasih izsiljuje in bi rad ravno v tisti prostor kateri je zaprt-mogoče je pri vas isto .So prefligani in hočejo ravno tisto, česar ne smejo.Želijo pač neomejeno gibanje . Yennika- ja, jaz sem iz zdravstvene stroke, delam pa v DSO Tezno.Trenutno na "bolovanju" , po enem mesecu šihta, ni čudno, da nas potem odpustijo . Kahlica- še pri nas ne pride v pošev.Bomo še počakali , ker mi res čas ne bi dopuščal še to, da bi s kahlico letala za malim . Plenice-tud mi smo že sprobali svašta.Zaenkrat ostajam zvesta mullerjevim in hoferjevim-te me še zaenkrat niso razočarale.Uporabljamo pa včasih 4+ ali 5.Kak je Žiža- kako sem se nasmejala vašim dogodivščinam.Se mi zdi da včasih pišeš NAŠA dogajanja.Tudi pri nas si namislita vse živo . Uvajanje goste hrane Našem še moram vse z vilico pretlačit, ker če ne kr celo požira in se mu zaletava,............Bo že Zdaj sem tak dolgo pisala post, da se je mali že zbudil.Pozdrav tudi vsem, ki vas nisem posebej omenla, pa sem vas seveda misla....spet čas .Javite se seveda tudi vse pogrešane Grem drugače bo jok in stok. Ps Se opravičujem, če so kakšne napake ampak zdaj res ne morem it vse prebrat in popravljat . Čao čao