ninocka
|
Evo mene nazaj iz shopinga, ki je bil popolnoma neuspesen, poleg tega mi pa se moj pove, da imava ta mesec manj denarja in sem cist adijo, sploh mi ni jasno, kako naj vse sfolgam poloznice in to...sej problem ni v tem, da bi mela ful majhne place, ampak ker sva pac ful veselo zapravljala v Ikei, ker nisem racunala na ta odbitek... Sem sla v BC pogeldat posteljnino (sem se odlocila, da kupim novo) in me je skor kap, ker tista, ki sem jo jst hotla (sveda je to cel komplet) stane 130 EUR!!!! Pa kaj so nori, al kaj jim je???? Samo posebi obroba pa 60 EUR. Matr, si jo bom prav sama zasila Sem sla h G po teblete (mi je dal bel recept), pa se cakala sem 45 min nanjga. Pa naj bi bil ze pripravljen...joj, vedno bolj me ma, da bi jih en dan prav vse nekam poslala, po drugi strani pa vem, da so tud one samo ljudje in da se (vsaj upam) trudjo po najboljsih moceh...pol sem pa kupila se fiziolosko in alkohol. Mackoma sem pa kupila en praskalnik in sem jima not posula mal macje mete (to je kao izi droga za macke ) in se je enmu zdej cist odpulilo, se valja po njemu, ta druzga sploh zraven ne spusti, un pa sam sedi pa cukast gleda (sej to ze tko al pa tko - ma tak bebast izraz ). Nayya, kupi si vir 80 al pa 70 (80ke imajo spodaj se eno plasticno zascito, 70ke so pa sama vata in mreza). Vir 90 je ze cist drug tip vlozka, mogoce ti bo prisel bolj prav kasnje, ko se bo cisca ze umirjala. Od zacetka pa ni lih najboljsi. Glede britja - sem mislila it h kozmeticarki ta teden, da me podepilira (noge, brazilska). Jst se ze tko ne maram brit, spodi pa sploh ne, ker sem takoj vsa pikasta in me pol vse srbi. Raj dam dnar za kozmeticarko, pa me porihta v 15 min, jst to lohk izvajam lih 3 ure mklks - dobrodosla in velik cvekanja...sej hitr pades not sonchek - jst sem tud razmisljala to o posteljnini - ker ce jo prehitro oblecem, se bo samo naprasila. Jo bo moj oblekel 1 dan preden pridemo domov, al pa tud ce jo potem isti dan oblecemo, sej to je hitro. Ker drugac jo lahko dam pa spet se enkrat prat... manca za dobro opravljen pregled soni, vi se se kr crkljajte v trebuscku, pa naj se mal pocakata mamathea - moj oci je iz "mesta" oz. boljs vasi smucarjev - Crne. Smo pa mi ful velik hodil nakupovat v velemesto - Ravne Sej jst bom verjetno pol, spomladi, sla tud kaj v Crno za kaksen teden - dva, na dopust z mojima zlatkotoma Nicolina - jst tud nisem mrezastih hlack dobila soncek5 - a mislis, da te bodo nazaj posiljali iz priprav in ti dali drug datum? Ker jst imam tud priprave 29.10. (ce prej ne rodim "naravno"), sam upam, da me ne bodo poslali domov (rok imam 6.11) in da se pol spet nazaj vracam. Jst kar racunam, da najkasneje 29. rodim Celjanke, ful ste lustne...mormo enkrat to srecanje narest vse skupi nekje na sredi Slovenije Tantra, drzimo pesti!!!! Zgleda je pa uno crkljanje vseeno pomagalo No, zdej grem pa se jst mal pospravljat oz. zlagat. Grem plenicke iz susilca dat in zlozit in polikat, pa se en stroj oprat. Pol mam pa rajtam vse pripravljeno