|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
14.10.2007 20:35:30   
nemrak
user posted image user posted image ,
tudi jaz pridem!!!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 6026
14.10.2007 20:39:28   
lorch
Pozdravljene novembrke!
Jaz sicer spadam k decembrkam, ampak ker imam PDP 2.12. se občasno tudi pri vas ustavim in malo pogledam kaj se dogaja. zelo pridno ste pohitele z dojenčki,čestitam!!! In držim pesti za Katko in njeno Klaro.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 6027
14.10.2007 21:28:02   
gruška
Čeeeeeeeeeeer,

mi smo bili pa cel dan od doma, pri mojih na vikendu, smo spet dobro jedli in tudi mi smo pekli kostanj........

Mamuška mi je prej poslala sms: "Danes nama obema nekaj nagaja prebava, Dominika napenja user posted image , mene pa tudi nekaj šraufa. Bog ve, kaj vse je v hrani user posted image . Posledično se še več crklava in upava na mirno noč!"

Ja, tale hrana v porodnišnici je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Men je moj že reku, da mi bo kakšnega horsa prinesel........ Ko sem bila s tamalo v P., smo imeli bučke na sto in en način, ki jih drugače obožujem, ampak ko dobiš bučkino juho (beri bučkine olupke kuhane na vodi), se ti pa obrne.........

Tantra, tud jaz imam "svojo" babco v porodnišnici, ki bo šla z mano rodit ( zato sem zadnjič pisala, da je mogla že dva mesca nazaj dat podpisat papir......), pa sem jo že klicala v zvezi s Katko...... je rekla, da je že govorila s Katko, da so Klaro porodili z vakumom ker so videli, da je kriza in so jo mogli spravit čimprej ven, da pa so zdravniki in babca ocenili, da bo časovno prej rodila po naravni kot s CR (ker so baje priprave nosečnice, pa operacijska za pripravit, pa ne vem kaj še, cela procedura........) in ji zato niso delali CR...... Da na intenzivni pravijo, da Klari dobro kaže, da so vsi optimisti.... Je pa Katka tok krvavela, da so na koncu morali tudi njej dat transfuzijo krvi.......
Ampak gužva je pa baje res nenormalna, samo tisto popoldne jih je rojevalo 14!!!!! - tok še sob nimajo, kaj šele babic........ pa računajte, da kakšna rojeva tudi 10 ur, ne rodijo vse v 5 minutah...... noro...........

Uživajte!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 6028
14.10.2007 21:30:55   
gruška
Aja, LORCH, ti kar "čekiraj" pri nas, tudi jaz hodim firbcat k oktoberkam user posted image user posted image user posted image ........ Mogoče boš pa res na koncu novembrka.........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6029
14.10.2007 21:39:56   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Da na intenzivni pravijo, da Klari dobro kaže, da so vsi optimisti...

Upam, da se njihov optimizem uresniči. 

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6030
14.10.2007 21:57:30   
kanarka
Še jaz vas na hitro pozdravim.

Hvala, da ste omenile sonček trgovinco. Sem že naročila pri www.angelcare.si pa vidim, da je precej dražji. Tam bom pač stornirala, saj še ni plačano. Sem mislila, da so oni zastopniki, pa da imajo enake, če ne vsaj nižje cene. Torej pravite, da ta akcija traja do konca oktobra? A plačale ste pa kako? S kreditno kartico, ali kako drugače?

Sling obroč sem pa tudi naročila. Pa še Tosamine izdelke iz Slovenije, ostalo pa mislim, da bom dobila tukaj.

Slabosti,...ja se kar pojavljajo. Obiski WCja pa so tako ali tako že ustaljeni izleti ponoči.

Lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6031
14.10.2007 22:48:01   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Da na intenzivni pravijo, da Klari dobro kaže, da so vsi optimisti...

Upam, da se njihov optimizem uresniči.

Tudi jaz se pridružujem željam! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa čestitke Hruški84! user posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno fantje res prehitevajo po desni! user posted image user posted image user posted image  

Predvčerajšnjim je rodila tudi ena, s katero sva bili skupaj na IVF, ter je zanosila z dvojčki - fantka in punčko! user posted image user posted image user posted image  Torej je imela rok na isti dan kot jaz! No, s fantkom vse v redu, punčka pa ima nekoliko težav z dihanjem, ampak nič resnega! user posted image user posted image user posted image  Sta mela pa oba okoli 2 kilci! Pismo - očitno se bomo novemberke kar med oktoberke selile, če bo šlo tako naprej! user posted image  

Še naprej držime pesti za našo Žirafco in njeni princeski - naj gre v torek vse po maslu ter naj vse tri damice žive in zdrave preživijo CR... user posted image user posted image user posted image

Sonchek - hvala za popravek slikic v seznamu! user posted image user posted image user posted image  Prej nisem vedela, da ostale ne vidite slikic! Drugače pa - upam, da so vam všeč!

Prelepa nedelja se izteka, pred nami je nov teden... A gremo stavit, kolk novih dojenčkov bomo dobile ta teden? user posted image  Jaz mislim, da bo poleg Žirafinih damic padel še kakšen - stavim na 4 (hkrat z dvojčicama)! user posted image

lepo spančkajte in čim manj vstajanj vam želim! Nočko! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6032
14.10.2007 23:10:50   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
Prelepa nedelja se izteka, pred nami je nov teden... A gremo stavit, kolk novih dojenčkov bomo dobile ta teden? user posted image  Jaz mislim, da bo poleg Žirafinih damic padel še kakšen - stavim na 4 (hkrat z dvojčicama)! user posted image

hmmm... jaz pa rečem, da bojo trije (zirafini user posted image user posted image user posted image user posted image  in mislim da TANTRIN Lukecuser posted image user posted image ).

Drugače pa tudi sama ne bi imela nič proti, če pride naša pupa že oktobra na svet... no ta teden naj še počaka, da bo Iris lahko v miru praznovala pa da pripravimo še kakšno malenkost, potem pa bomo v bistvu čakali samo še na našo user posted image .
Pa še s tem se skoz ubadam, da če se rodi po 23.10. bo škorpijonka... in po mojih izkušnjah sodeč so vse škorpijonke precej žleht ženske, no tako nekako svojeglave, težko jih je v nasprotnem prepričat... skratka en kup problemčkov znajo zakuhat. Pa brez zamere, če je katera med vami škorpijonka, sklepam pač po moji okolici in tistih, ki jih poznamuser posted image .

Sedaj je pa že skrajni čas, da se spravim v posteljo, da bom res kmalu pri zdravniku, da nama z Iris ne bo treba predolgo čakat, da ne zamudimo jutrišnjega srečanja celjankuser posted image user posted image user posted image .

Lepe sanje in še eno zvezdico zaspanko user posted image za mirno noč!  

< Sporočilo je popravil Ilije -- 14.10.2007 23:11:25 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6033
15.10.2007 6:42:44   
mklks
živjo punce, sem nova tukej na forumu, pa sem pršla mal pogledat kaj dogajauser posted image , jst mam tud drugač PDP 11. 11. 2007, na Martinovouser posted image user posted image user posted image
seveda, če se bomo držali urnika, kar je zelo malo verjetno, ker imam občutek, da me bo neki prehitelouser posted image

sicer pa, lep dan vam želim pa se kej tipkamo a ne?

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6034
15.10.2007 6:48:35   
manca
Eno user posted image za vse user posted image za dobro jutro

jaz sem ravnokar pri zajtrku kar pred računalnikom, potem se moram še oblečt saj danes peljem moža v službo nato pa hop na pregled k ginekologinji

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 6035
15.10.2007 7:09:14   
tintin
Hojla nosečke, no jaz sem danes kar okej spala...razen vmesnega zbujanja in "pavze" med 3-5 zjutraj, ko nisem mogla zaspat (boleč križ)....user posted image
Zdaj bom pojedla zajtrk, zadnje čase se zbujam blazno lačna....
Sicer pa sva včeraj preživela lep dan, sva šla na Bled, malo na sprehod in je bilo ful sončno, samo mrzlo pa tudi...
Upam, da ste vse še 2 v 1...naj se vam nič ne mudi.
Manca, tebi pa good luck na pregledu!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 6036
15.10.2007 7:39:59   
scubadiver
Dobro jutro punce user posted image

Manca hvala za kavico, odlična je. Pa seveda dobro opravi na pregledu!!!

Jaz sem spala kar ok edino zbudila sem se spet prezgodaj. Joj gledam termmeter in je samo 2 stopinji. BRRR user posted image
se pa sploh ne upam ni napovedovat tehle rojstev. kar nekako upam da bosta samo Žirafini punčki al pa mogoče še tretji parček dvojčkov. Soni mislim da ima dvojčke a ne? ostali upam da bodo še malo počakali.
Aja kar se tiče pa škorpijnov. Punc ne poznam, je bil pa moj oči škorpijon in moj brat je. Meni sta oba karakterno fantastična. Se razpenita - pičita - se zdereta in čez 5 min je ok. tako kot jaz. Nikoli pa nista kuhala zamere ali pa trme. In to mi je blo ful všeč. Ker ne maram ljudi ki so trmasti. Ko se skregam z mojim dragim, jaz odreagiram tako kot brat inoči, eksplodiram, povem, čez 5 min je ok. Moj dragi, pa ne glede na to kdo je "kriv" trmari lahko tud po en teden brez da bi spregvoril z mano. No ja najdlje sem zdržala 3 dni da nisva govorila, potem pa sem spet ven padla user posted image  Tko da glede na to da imam PDP na meji med škorpijonom in strelcem bi kar zbrala škorpijonko se mi zdi user posted image

Celjanke krasno se imejte na kavici, lepo počvekajte in ne se pozabit slikat!!!

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 15.10.2007 7:47:39 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6037
15.10.2007 7:42:02   
barika
Dobro jutro, še ena user posted image  za NEceljanke, me celjanke, si jo bomo privoščile kr v živouser posted image

ILIJE, ni res da smo škorpijonke žleht babe...no vsaj jst nisem, pa tudi čakam, da se bo mali rodil po 23.10, da bo škorpijon.... pol bo ati še bolj sivuser posted image user posted image user posted image user posted image

če ne pozabim, priesem fotoaparat

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6038
15.10.2007 7:47:49   
TANTRA
Dobro jutro,

da se samo na hitro javim. Ko sem vstala sem imela krvav čep...ravnokar sem se stuširala, pripravila in sedaj greva v porodnišnico...
Torej punce, tri dni mi je bilo kar precej slabo, krči so bili cel teden, včeraj zvečer še malo huje...
Očitno se je začelo....
Punce držite pesti, da čimhitreje tale moj Lukec pride na svet...
Novice bom javila scubadiver.

Pa pa

Držte se še ostale...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6039
15.10.2007 7:51:58   
scubadiver
TANTRA drži se!!!!!!!! Stistkam pesti in mislim nate da bo šlo hitro in ne boleče. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6040
15.10.2007 7:54:48   
naraščaj
Tantra drži se!!!! user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6041
15.10.2007 7:59:05   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

živjo punce, sem nova tukej na forumu, pa sem pršla mal pogledat kaj dogajauser posted image , jst mam tud drugač PDP 11. 11. 2007, na Martinovouser posted image user posted image user posted image
seveda, če se bomo držali urnika, kar je zelo malo verjetno, ker imam občutek, da me bo neki prehitelouser posted image

sicer pa, lep dan vam želim pa se kej tipkamo a ne?

Dobrodošla med novembrskimi čvekami. Počuti se kot doma user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 6042
15.10.2007 8:00:27   
barika
TANTRA, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6043
15.10.2007 8:19:50   
ajtak
Tantra, drzim pesti za vaju z Lukcem, da bo porod cimlazji in , da se kmalu vidita!!

Pri nas je stanje zaenkrat nespremenjeno, sem se vedno 2v1 user posted image  (full dober izraz). Imam pa zadnje case full tezave z bolecino pod levo josko na strani... Ko da bi me rebra bolela. Full boli ce kihnem, kasljam, globoko vdihnem... Tako da sem se danes prav matrala spat na desnem boku in se mi zdi, da je mal boljs...

Nic, se grem oblect (ceprav nimam pojma kaj, zunaj je -1°C user posted image ) in strgat avto, da ne zamudim kavice...

Potepinka ne pozabi fotoaparata, Barika loh ga mas pa se ti sabo za vsak slucaj!!!

No, PA-PA se tipkamo po kavici user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6044
15.10.2007 8:24:22   
Špelka
Pa še s tem se skoz ubadam, da če se rodi po 23.10. bo škorpijonka... in po mojih izkušnjah sodeč so vse škorpijonke precej žleht ženske, no tako nekako svojeglave, težko jih je v nasprotnem prepričat... skratka en kup problemčkov znajo zakuhat. Pa brez zamere, če je katera med vami škorpijonka, sklepam pač po moji okolici in tistih, ki jih poznam .

Ilije - ne bi se mogla bolj strinjat... user posted image  Tudi jaz se ubadam s tem... Samo kakor se je otrok odločil, tako bo, kajne. user posted image  Drgač pa DOBRO JUTRO VSEM!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6045
15.10.2007 8:27:59   
Špelka
TANTRA - vso srečo in čim hitrejši in čim lažji porod!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6046
15.10.2007 8:31:12   
Laubica
Dobro jutro-brala sem vas 1urouser posted image
Nocoj nisem čisto nič spalauser posted image user posted image križ me boli za znoret,čeprav me mož vsak večer masira nič ne pomagauser posted image user posted image
HRUŠKICA -ČESTITKE ZA FILIPAuser posted image user posted image user posted image user posted image
KATKA ŠE VEDNO DRŽIMO PESTIuser posted image user posted image user posted image user posted image
ŽIRAVA TA VAS TUDIuser posted image user posted image user posted image user posted image
TANTRA SREČNO POT V RIM-TUDI ZA VAJU SEVEDA DRŽIMO PESTIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojega moža pa sem včeraj končno pripravila da je sestavil posteljico in mi dal iz omare neseser da sem si končno pripravila vse za pot v rim-imam še 21DNI do rokauser posted image user posted image user posted image komaj že čakam

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6047
15.10.2007 8:55:50   
ninocka
Dobro jutro! A ste me kaj pogresale user posted image user posted image user posted image

Jst sem danes vstala ob 7ih (mene vsak dan ob isti uri zasraufa in moram na WC). Sem pa ratala ful pridna glede pitja zeleza, ampak posledica tega je zaprtje in moram pol izkoristit takrat, ko me prime in na hitr (kokr hitr se pac da) letet na WC.

Trenutno perem plenicke, posteljnino in pa une krpice za umivat, potem me cakata pa se 2 stroja (plenicke in posteljnina) in sem zakljucla s pranjem za nasega user posted image Polikano imam vecinoma ze vse, sam moram se v predalnik zlozit. V soboto sem pri tasci vzela se previjalko, da jo bom mela v spalnici, da ne bom zvecer Evanu v sobo uletavala dojencka previjat.
Se mi zdi, da imam bolj ali manj vse pripravljeno, samo se enih par stvari porihtam, danes grem se v lekarno po alkohol in po fiziolosko, pa spakiram torbo za v porodnisnico, pol pa lahklo pride. Jutri startam 37 teden in glede na Evana ze tko al pa tko zamuja user posted image user posted image user posted image (sej je prav, sva bla zmenjena tko user posted image ).

Mi smo sli vceraj na Jance, ker je bila kostanjeva nedelja, smo se zgubili in smo kr mal okrog vozili (to so pa moski in njihove orientacijske spospbnosti in pozanimanje glede poti). Je blo prav fajn, ful je bil soncek, malo je sicer pihalo, ampak ni blo krize...Mel so stante, pa ful enga domacga peciva (tolk, da nisem vedla, kaj naj probam in na koncu nisem nic user posted image ), mi je pa Evan s tobogana padeluser posted image user posted image user posted image . To se je zdej nardil prvic (se s kavca ne vem, ce je kdaj padel), sem v pocasnem posnetku vidla, kako mi pada, pa se zarad trebuha nisem mogla zguzvat tolk hitr mimo. Zenske, men se je takrat srce ustavlo....Sej je blo vse OK, tobogan je v peskovniku, tko da ni blo nc hujsega, mal se je ustrasu, pa mal je jokal. Se je dokaj hitro pomiril, cez ene 1/2 ure je pa ze spet hotu it nazaj...Jst sem dozivela tak sok - najprej sem ga samo objemala, potem sem ga odnesla do mize, tam so se mi pa tolk solze ulile, da nisem in nisem mogla nehat jokat...Povrh vsega sem se pa v uni paniki se ful v nogo butnla, imam ful veliko modrico, za trebuh se pa sploh ne spomnem, a sem se udarla al ne...boli me nic...

manca, taka bolecina imam jst ze nakaj casa, ampak ni povezano z WCjem. Ful me kriz boli in dol mi pritiska in potem tezko vstanem, se prevalim na drug bok...Ponoci mi moj sluzi kot opora, da se od njega odrinem in obrnem user posted image user posted image
Dajica, vazn, da si se v sanjah spomnla, da mors nam sporocit, da si rodila user posted image user posted image Ja, te more so too much...jst jih mam tud konstanto, pa take cist adijo...
velika britanija, ne sekiraj se za komentarje...cez eno uho not, cez drugo ven...jst jih sploh ne poslusam, pa tud karkoli mi kdo rece, me niti ne razjezi, niti ne prizadane...se mi zdi brezveze, ker vcasih ljudje kr bleknejo neki, pa sploh ne pomislijo (mogoce niti nocjo nc slabga), me smo pa zdaj itak obcutljive 100/h, pa nas vsaka malenkost iz tira vrze al pa v jok spravi...

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Danes sva spet  pa očitno ni nič naredila tam spodaj...

Blagor vama...user posted image user posted image user posted image ..men se trenutno zdi sex ZF in taka spretnost, da ga lahko izvajajo samo ful hudi akrobati...ful ga pogresam, ampak ne morem, ker me vse boli user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
 je danes dost bolj mirn kot prejšnje dni, sicer vsake tolk časa mal pozdravi, vendar ni tak kot včeraj. Čeprav se stopnjuje bolk ko se bliža večer.

Pri meni je isto. Ful je zjutraj umirjen, potem pa pocasi zacne mal razgrajat. Ponoci je pa tud miren. Sem se pa vceraj ze ful ustrasla, ker se mi je zdel, da ga ne cutim in sem pol ful trebuh tresla, pa pocepe delala, pa nic...kr neaenkrat je pa zur naredu, sem si prav oddahnila. Men G itak ni nic rekla za stetje gibov, me pa neki zanima: Kaj pa ce nastejes samo 5 gibov na dan, ampak pac takrat dalj casa brca. A se mors it to tud pokazat al kaj?
Nicolina, jst si ne masiram presredka.
Tantra, vso sreco danes!!!! Drzim pest zate in za Lukca...
Mamathea, a si ti korosica? iz kje pa (ce nisem prevec firbcna)? Moj oce je tudi s koroske in sem poletne pocitnice prezivljala tam...

Se pa pridruzujem dobrim zeljam za Katko in njeno Klaro...

Hruska84 cetitke za Filipa in cim vec crkljanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst grem pa pocasi se v lekarno, pa v Baby center posteljnino in obrobe pogeldat (sem se odlocila, da kupim  user posted image novo posteljnino), pa mal ferbcat. Dons je placa user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 6048
15.10.2007 9:18:14   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavice. user posted image
Jaz sem danes bolj slabo spala, skos me je neki špikalo, pa na WC sem šla en 5x.user posted image  Zato sem zdej kar zaspana.
Tantra držimo pestke zate in za Lukca user posted image user posted image user posted image
Mklks dobrodošla med čvekami user posted image
Celjnake, fajn se mejte na kavici, me pa pričakujemo slikice. user posted image

Grem se zdej oblečt, potem bom šla v trgovino in v lekarno še po par stvari, ki jih rabim.
Se tipkamo...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6049
15.10.2007 9:28:19   
tintin
Tantra, držim pesti tudi jaz!!!
Eko, jaz sem zdaj sredi 38.tedna, pa me še nič ne vleče rodit...Počutim se zdaj celo boljše kot pred 2 mesecema, trebuh me niti ne ovira več...user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?