sonchek
|
Pozdravljene so- !!! Celjanke, fajn se imejte na srečanju in še za nas mal počvekajte...ampak glejte da ne bo dežja...končno se je mal vreme naredilo... Mamuška....mislimo nate!!! Špelka...ni za kaj.... IZVIRNO SPOROČILO: mklks živjo punce, sem nova tukej na forumu, pa sem pršla mal pogledat kaj dogaja , jst mam tud drugač PDP 11. 11. 2007, na Martinovo seveda, če se bomo držali urnika, kar je zelo malo verjetno, ker imam občutek, da me bo neki prehitelo sicer pa, lep dan vam želim pa se kej tipkamo a ne? Pozdravljena med nami...sicer si že ful velik čvekanja zamudila...ampak nekaj nam pa še ostane do PDP-Ja...Lahko poveš kaj o sebi, če ti je prov...kje boš rodila, ali imaš že vse pripravljeno..pa sej veš, take stvari....no upam da se boš fajn počutila med nami velikimi čvekami...hihiii Manca, super in čestitke za dobro opravljen pregled...le ostani še malo z nami... Tantra...držimo pesti, da bo vse skupaj čim hitreje in čim manj boleče....držita se.... Ninocka...sam da je z Evanom vse ok...verjamem da si se prestrašila... ...pa dober shoping ti želim.... IZVIRNO SPOROČILO: nayya28 Hvala za kavice.Jaz imam tudi potem pregled.Prvič CTG,fajn! Aha...a mi lahko katera pove,katere vložke naj kupim vir 80 ali 90?a so boljš une brez mreže?(Če si šivan mislm,da boljš)al kako? seveda držimo pesti... Jaz sem kupila vir80...imam pa še namen v lekarni kupiti tavelike tamponaže...take k dobiš v P., vsaj za par dni doma...ko baje lije k iz škafa... IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: soni Scubadiver, jaz sem imela v petek pregled, pa še nič ne kaže, da bi malčka hotela priti, kar me po eni strani zelo veseli, da bosta vsaj večja, močnejša. Vsem želim veliko sreče. Soni tudi jaz ti želim da malčka ostaneta še čimdlje v varnem trebušku svoje mamice. Me prav veseli da se tako dobro počutita. Je že tako da se vsak dan pozna soni...tudi jaz ti želim, da tvoja dva ostaneta še malo pri tebi....le lepo se rihtajte.... No, mi pa ponoči zelo slabo spimo...kaj naj rečem, celo noč se obračam okoli in nič ne spim...skoz mam občutek da me na vodo tišči pa me sploh ne...do sedaj nisem imela teh problemov sem spala celo noči...tole zdej me pa orng zdela... ...no lahko pa da so to že priprave na neprespane noči... No, lep dan zdej grem pa spet mal likat...aja punce, a imete že vse vse prštimano..posteljice/zibke postlane...pa vse tipi topi...jaz sploh ne vem, a naj že oblečem posteljico, ali naj še malo počakam...kaj ve mislite??? no pa res lep sončen dan!!!!!!!!!!