Tanayya29
|
ojla.. končno sem pojedla kosilo(sama)...sedaj pa me full jezi,k se mi zdi,da je pečica full umazana,pa se mi jo ne da pucat..bom kr mojga zadolžila,da z mr.muscolo sčisti pečico... ninočka prej sem pozabla napisat..glede padca tvojga Evana...jaz v vrtcu se full bojim teh nesreč,lahko si zraven pa se zgodi!to je res sranje.V moji zgodovini si je en fantek zlomil roko(padel je na ledu),men je blo tok grozno,ampak ne moreš nič...sicer so starši razumeli,fajn z vzgojiteljico pa nama ni bilo... potem so še kakšne razne buške,ugrizi, itd....jaz se vedno kr tresem,ko kdo kam prbije..ampak sej pravim,lahko si zraven pa se to zgodi,nažalost .. ma ja,kok je drago,čist zares,in verjamem da ti nakup ni uspel..meni tudi ne bi,že zaradi denarja..sm komaj spacala te položnce,še dobr da moj zasluž mal boljš,če ne bi bla kriza... sonchek vidim,da sta uživale in nabrali veliko gobic ! sliva10 no,upam,da še malo zdržiš v enem kosu,ja če ne bomo res vse v oktober padle...aveš,da sm jst tud skoz brala silva namesto sliva(je že gruška zadnjič to omenila). mamathea fajn pranje ti želim,mene čaka likanje! jaz tudi nisem pojstle od še oblekla,ampak samo zato,ker moja kuža,skoz tam okol neki postopa pa čekira..pa da ne bi blo že vse od dlak... ja ninočka,ti pa si mal zafiksala te svoje mačkice ... jst sm dala lansko leto mojmu psu apavrin za nov let(se full petard boji),da ne bo pomote,mi je veterinar tko svetoval...pa je bla čist adijo.... se tipkamo..pa pa