ninocka
|
Dobro jutro! A ste me kaj pogresale Jst sem danes vstala ob 7ih (mene vsak dan ob isti uri zasraufa in moram na WC). Sem pa ratala ful pridna glede pitja zeleza, ampak posledica tega je zaprtje in moram pol izkoristit takrat, ko me prime in na hitr (kokr hitr se pac da) letet na WC. Trenutno perem plenicke, posteljnino in pa une krpice za umivat, potem me cakata pa se 2 stroja (plenicke in posteljnina) in sem zakljucla s pranjem za nasega Polikano imam vecinoma ze vse, sam moram se v predalnik zlozit. V soboto sem pri tasci vzela se previjalko, da jo bom mela v spalnici, da ne bom zvecer Evanu v sobo uletavala dojencka previjat. Se mi zdi, da imam bolj ali manj vse pripravljeno, samo se enih par stvari porihtam, danes grem se v lekarno po alkohol in po fiziolosko, pa spakiram torbo za v porodnisnico, pol pa lahklo pride. Jutri startam 37 teden in glede na Evana ze tko al pa tko zamuja (sej je prav, sva bla zmenjena tko ). Mi smo sli vceraj na Jance, ker je bila kostanjeva nedelja, smo se zgubili in smo kr mal okrog vozili (to so pa moski in njihove orientacijske spospbnosti in pozanimanje glede poti). Je blo prav fajn, ful je bil soncek, malo je sicer pihalo, ampak ni blo krize...Mel so stante, pa ful enga domacga peciva (tolk, da nisem vedla, kaj naj probam in na koncu nisem nic ), mi je pa Evan s tobogana padel . To se je zdej nardil prvic (se s kavca ne vem, ce je kdaj padel), sem v pocasnem posnetku vidla, kako mi pada, pa se zarad trebuha nisem mogla zguzvat tolk hitr mimo. Zenske, men se je takrat srce ustavlo....Sej je blo vse OK, tobogan je v peskovniku, tko da ni blo nc hujsega, mal se je ustrasu, pa mal je jokal. Se je dokaj hitro pomiril, cez ene 1/2 ure je pa ze spet hotu it nazaj...Jst sem dozivela tak sok - najprej sem ga samo objemala, potem sem ga odnesla do mize, tam so se mi pa tolk solze ulile, da nisem in nisem mogla nehat jokat...Povrh vsega sem se pa v uni paniki se ful v nogo butnla, imam ful veliko modrico, za trebuh se pa sploh ne spomnem, a sem se udarla al ne...boli me nic... manca, taka bolecina imam jst ze nakaj casa, ampak ni povezano z WCjem. Ful me kriz boli in dol mi pritiska in potem tezko vstanem, se prevalim na drug bok...Ponoci mi moj sluzi kot opora, da se od njega odrinem in obrnem Dajica, vazn, da si se v sanjah spomnla, da mors nam sporocit, da si rodila Ja, te more so too much...jst jih mam tud konstanto, pa take cist adijo... velika britanija, ne sekiraj se za komentarje...cez eno uho not, cez drugo ven...jst jih sploh ne poslusam, pa tud karkoli mi kdo rece, me niti ne razjezi, niti ne prizadane...se mi zdi brezveze, ker vcasih ljudje kr bleknejo neki, pa sploh ne pomislijo (mogoce niti nocjo nc slabga), me smo pa zdaj itak obcutljive 100/h, pa nas vsaka malenkost iz tira vrze al pa v jok spravi... IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA Danes sva spet pa očitno ni nič naredila tam spodaj... Blagor vama... ..men se trenutno zdi sex ZF in taka spretnost, da ga lahko izvajajo samo ful hudi akrobati...ful ga pogresam, ampak ne morem, ker me vse boli IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj je danes dost bolj mirn kot prejšnje dni, sicer vsake tolk časa mal pozdravi, vendar ni tak kot včeraj. Čeprav se stopnjuje bolk ko se bliža večer. Pri meni je isto. Ful je zjutraj umirjen, potem pa pocasi zacne mal razgrajat. Ponoci je pa tud miren. Sem se pa vceraj ze ful ustrasla, ker se mi je zdel, da ga ne cutim in sem pol ful trebuh tresla, pa pocepe delala, pa nic...kr neaenkrat je pa zur naredu, sem si prav oddahnila. Men G itak ni nic rekla za stetje gibov, me pa neki zanima: Kaj pa ce nastejes samo 5 gibov na dan, ampak pac takrat dalj casa brca. A se mors it to tud pokazat al kaj? Nicolina, jst si ne masiram presredka. Tantra, vso sreco danes!!!! Drzim pest zate in za Lukca... Mamathea, a si ti korosica? iz kje pa (ce nisem prevec firbcna)? Moj oce je tudi s koroske in sem poletne pocitnice prezivljala tam... Se pa pridruzujem dobrim zeljam za Katko in njeno Klaro... Hruska84 cetitke za Filipa in cim vec crkljanja Jst grem pa pocasi se v lekarno, pa v Baby center posteljnino in obrobe pogeldat (sem se odlocila, da kupim novo posteljnino), pa mal ferbcat. Dons je placa