@lina
|
ojla! za nami je vikend bruhanja, slabosti in driskanja.... bljak! Jure je bruhal s petka na soboto 5x, nato zjutraj driskal in potem v soboto še 2x bruhal...sedaj je ok, upam, bruhanja ni. Mene je pa včeraj zvilo, nisem sicer odvajala telesnih tekočin, ampak sem bila ko cunja. Matjaža sem peljala babiki, da bi se izognil Juretu in mogoče tudi bolezni, pa itak da nisem bila sposobna bit z njim... Zato sem včeraj čez dan spala še 4 ure v kosu... Danes sem bolje, sem že bila sposobna vpiti po hiši, kakšno je, ko me samo en dan ni na straži Dolžna sem še eno čestitko Martinu - vse najboljše za prvo svečko!! Čestitam tudi mamici in atiju, seveda! Za nazaj sem vas malo preletela...saj se ne spomnim, kaj naj bi komentirala Aja, mogoče dve stvari: se mi zdi, da ste pa vseeno malo preveč popljuvale moža od Lu Ne poznam sicer situacije, ampak to je vseeno moški, ki ga ima Lu rada in se mi zdi, da ste malo preveč grobo pisale o njemu Že res, da je tudi mene že zbodlo v oči, ko je pisala, kako hodi jadrat in ne vem kaj vse, ampak se pa spomnim, da je Lu tudi lepo o njemu pisala, da dela po dva šihta al kako že... Se pa vsekakor strinjam, da ga je treba malo tudi strest iz hlač in ga spomnit na določene stvari! pa stanovanje - hiša: mi smo šli iz mesta na vas. Vožnja je res minus, ampak v našem mestu je tudi iz takih nobl mestnih sosesk treba vozit v center, ker so pač malo bolj oddaljene... Sicer smo pa sedaj v super soseski, kjer imata otroka en kup vrstnikov, prej smo pa živeli v centru mesta (taščina hiša) okrog pa samo upokojenci ali pa zelo starejši otroci... Sicer se pa moj mož itak ne vidi več v tej hiši čez 30 let tako mi je zadnjič povedal, da bomo enkrat pa imeli tudi hišo, ki bo res naša sanjska živi bili, pa vidjeli
|