|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
13.10.2007 11:32:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

o, altati, a se boste selili? a odhajate ali ostajate v istem mestu?

ja, večji flet bomo iskali.
Ostajamo pa definitivno v mestu. In to našem mestu, centru.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 276
13.10.2007 11:34:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, a niste vi v hiši? a flat rečete vsem bivalnim površinam ( štajerska pač), al bi se v blok selili?

ne mi nismo v hiši. V bloku smo. In bomo najbrž tud ostali. za hišo se nekak ne moremo odločit. ker ven iz centra mesta nočemo, v mestu se pa ne zidajo, če se pa že, so pa tooooo much drage. Aja, pa  še rastla sem gor v hiši in imam še vedno občutek da je pri hiši vedno čist preveč dela (sploh okrog hiše), to mi pa najbolj ne dišiuser posted image .
Edino če nam uspe najdit kakšno vrstno hiško, ki bi se prodajala. To je pa največja želja, ampak najbrž neuresničljivauser posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 277
13.10.2007 11:37:32   
altati
LU- RESNO BEJŽ K ENMU DOBREMU DOHTARJU!zdaj me pa že resno skrbi zate!!!!!
PA KO ŠLIVI DEDCA! jA, TI PA HIPOHONDER (ta zadnji v vrstiuser posted image user posted image user posted image ). DEDCU POVEJ, DA GA POŠILJAM NEKAM (saj veš kam, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).Kaj ti je pa spet ušpilal? daj zamenjaj ga!!!!!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 278
13.10.2007 13:03:07   
piskot
dan.

vsem hvala za cestitke.

ja, zoja je prva martinu cestitala. ampak ker se ne zna pisat, je samo prazen sms poslala. hvala zoja user posted image

pol nam je altati pela (se dobro, ker sem jaz tako hripava, da ne morem) user posted image

upam da so bolniki ze bolje, a kaj vemo, kaj je z mihom? maxi, a sta ze doma?

Lu, ti ga pa nehaj srat, pa se dej resno pregledat. Tvoj je pa tud en cepec. Ne ga poslusat, boljs da te petkrat pregledajo, pa pol recejo strokovnjaki da si hipohonder.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 279
13.10.2007 13:09:01   
piskot
aja, nasa babi se je pa ponudila, da naredi eno tako fake tortico, samo zato, da bomo imeli nekaj tudi za ta pravi rojstni dan, pa da bomo martina lahko slikal. tako al tako je bila po mojem malo uzaljena, ker nismo pri njej torte narocili. ceprav se ji ne da dopovedat, da ima ze tako dovolj dela, sploh zdaj ko ima se martina.

danes prideta z dedijem na obisk. prvic odkar sta se moja mati in moj moz sporekla. me prav zanima kako bo to izgledalo.

jaz sem pa danes prvic odkar smo v tem stanovanju spala gor v krematoriju (beri podstresna soba), ker tako kasljam, da je martin lahko spal. v glavnem, zvecer je vroce ko hudic, sem se v eni uri morala 2 × preoblect, pa komarji so gor ... banda. no proti jutru je pa kar precej hladno, tako da moras imet 2 kompleta za pokrit. enega za toplo, enega za mrzlo. nic cudnega da samo macek uziva gor. ampak ker nic ne kaze, da bomo na lotu zadeli za novo stanovanje, bo verjetno treba gor uredit spalnico. .... to bo se zanimivo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.10.2007 13:24:03   
Maxica
Psaša sporoča, da Miha dobiva antibiotik v žilo (enkrat ponoči, enkrat še popoldne), pa da čakata izvide urina, kaj za eno bakterijo ima. Vročine pa k sreči nima več. Upata, da prideta v ponedeljek (šeleuser posted image ) domov.
Lepo vas pozdravlja in se vam zahvaljuje za lepe želje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 281
13.10.2007 13:26:30   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

PA KO ŠLIVI DEDCA! jA, TI PA HIPOHONDER (ta zadnji v vrstiuser posted image user posted image user posted image ). DEDCU POVEJ, DA GA POŠILJAM NEKAM (saj veš kam, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).Kaj ti je pa spet ušpilal? daj zamenjaj ga!!!!!

Resnično, Lu, no, nehaj se hecati. Ti glavoboli niso kar tako, pa še neka bula ti raste. Halo? Če že ne zaradi sebe, pa pojdi zaradi otrok. Pa ne poslušaj moža. Če mu toliko ni do svoje žene... Ma, saj ne vem, kako imata, ampak do sedaj nisi o njem še nič kaj pohvalnega napisala, tako da... Upam, da je sicer do tebe veliko bolj pozoren, pa nam le napišeš ne.
Ti pa k zdravniku, škoda da nisi šla že včeraj, kaj šele jutri!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 282
13.10.2007 13:27:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Smo pa pridne, ni kaj...10 strani v treh dneh user posted image . Moramo držati povprečje .....100/mesec. No, malo več, da se mi katera na številko ne obesi user posted image . A ste videle, da so nam moderatorčki najprej zaklenili, nato pa še zbrisali Maxicino temo na forumu O Portalu user posted image
Zgleda, da je za njih zadeva rešena......

Pa res.user posted image  Smo jim šle z odprtjem nove teme res na roko... Še to se manjka, da nam zbrišejo prvo temo. Banda...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 283
13.10.2007 13:52:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Smo pa pridne, ni kaj...10 strani v treh dneh user posted image . Moramo držati povprečje .....100/mesec. No, malo več, da se mi katera na številko ne obesi user posted image . A ste videle, da so nam moderatorčki najprej zaklenili, nato pa še zbrisali Maxicino temo na forumu O Portalu user posted image

Pa res.user posted image  Smo jim šle z odprtjem nove teme res na roko... Še to se manjka, da nam zbrišejo prvo temo. Banda...user posted image

a odpremo novo temo na forumu O portalu z vprašanjem Kdaj dobimo staro temo na mail-e oz. cd-je??????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 284
13.10.2007 14:09:00   
lucika
a to so obljubili? uvau, to bi bilo pa super, a ne? če bo kaj iz tega...

gliz sem zmaznila eno pico. ko moža ni, mama samo tako svijarijo je. si dam duška. pice, lazanje, tople sendviče...moj tega nima preveč rad, pa ga ne silim s takimi, ko sem pa sama, pa navalim... je bilo fino, njami....

sem dobila danes vabilo iz zavoda, kar za razgovor že, v eni ful vredu firmi tu pri nas. evo, malo vzamem nazaj....hehe... no, to mi zdaj dokazujejo, da niso tak slabi, kot sem jaz govorila:) samo, to da sem dobila razgovor pomeni, da sem bila jaz+še enih 100 drugih. jih bom očarala, se bom ekstra potrudila... v sredo imam razgovor.
sem pa kr dobila voljo in šla spet malo zavod prečekirat, pa je kr naenkrat kar nekaj fajn ponudb za delo. bom navalila, in poslala prijave...ma, nekaj menda ja bo! držite pesti.

aja, frrrr; moja kolegica je dobila službo! kaj ima to s tabo? ja, presnela sem ji the secret; pa pravi, da ga je večkrat gledala in se ji je kr samo obrnilo na boljše. ha? ga bom morala še jaz kdaj pogledat...spet.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.10.2007 14:58:49   
moci

Resnično, Lu, no, nehaj se hecati. Ti glavoboli niso kar tako, pa še neka bula ti raste. Halo? Če že ne zaradi sebe, pa pojdi zaradi otrok. Pa ne poslušaj moža. Če mu toliko ni do svoje žene... Ma, saj ne vem, kako imata, ampak do sedaj nisi o njem še nič kaj pohvalnega napisala, tako da... Upam, da je sicer do tebe veliko bolj pozoren, pa nam le napišeš ne.
Ti pa k zdravniku, škoda da nisi šla že včeraj, kaj šele jutri!!!

lu, se samo pridružujem.
ti se boš na pol pretrgala za otroka, pa službo pa desca, on pa jadrauser posted image
mah, ne vem. vsak ima po svoje urejeno, no. ampak dvomim, da ti je tako všeč.
spravi se k zdravniku pa odpočij si malo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 286
13.10.2007 15:00:53   
altati
lucika- ITAK, DA BOŠ NAJBOLJŠA IZBIRA NA RAZGOVORU! KAR POGUMNO! DRŽIMO PESTIuser posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 287
13.10.2007 15:01:40   
muki1

a odpremo novo temo na forumu O portalu z vprašanjem Kdaj dobimo staro temo na mail-e oz. cd-je??????

Ja....a maš dokaz, da so obljubili user posted image
NE, KER SO GA ZBRISALI...... user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.10.2007 15:06:11   
muki1
LU, žal se pridružujem mnenju ostalih punc, da je tvoj mož en resen tepec, ker te ne zna ceniti. Ne samo, da ti nič ne pomaga, da si za vse sama....zdaj ko mu je gospodinja zbolela, pa ji ne verjame user posted image .
Sranje je to, res...žalostna sem in skrbi me zate....bula, mravljinčenje...odpri oči punca !

In veš, ne zameri, me je pa resno razjezilo to, kar si napisala, ko si pa tak sonček, pa dobra mamica, delaš da se skoraj raztržeš.... in potem tako preberem user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 289
13.10.2007 15:11:41   
muki1
Lucika, mogoče je pa tvoja svetovalka zaposlitve na RR-u user posted image .

Izkaži se bejba user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 290
13.10.2007 15:14:12   
muki1
Psaša in Miha...držim pesti. Morda gre za uroinfekt user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
13.10.2007 15:16:27   
muki1
Krematorij user posted image  user posted image  user posted image . Piškot, ti pa ga pihneš.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 15:21:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
13.10.2007 15:28:39   
muki1

Jutro!!!

Včerajšnji večer bil super. Hrana pri Krištofu božanska (popečen kozji sir, lisišče na rukoli z ovčjim sirom, žepki z jurčki in tartufi, bio brezmesni golaž z kruhovimi cmoki, sladice so bile itak božanske....), družba mojega moža pa še bolj.

NJAMI...mater, user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 294
13.10.2007 15:29:21   
muki1

punce, a so še kateri začeli na jesen lasje izpadati? 

Vsako jesen in spet spomladi imam čiščenje. Res.

Neposredna povezava do sporočila: 295
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 15:33:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
13.10.2007 15:41:54   
muki1

punce, a so še kateri začeli na jesen lasje izpadati? 

Vsako jesen in spet spomladi imam čiščenje. Res.

še dobro, da nisem sama. sem  mislila, da so spet hormoni. če bi že lahko izbirala, bi raje potenje kot izpadanje las

Srbi, a ne? Mene ful lasišče srbi. Pa itak nimam lih nekega gozda na glavi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 297
13.10.2007 15:42:35   
muki1
....ampak po drugi strani, potenje pa smrdi.
Torej naj raje srbi ali smrdi user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
13.10.2007 15:43:15   
muki1
...in gremo na stran 13 user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 15:47:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?