pikica36
|
pozdravljene punce, kako ste? sem videla da ste bile pridne za vikend, dobro ste se načvekale jaz pa cel vikend delala drva, ko munjena.hvala bogu, da je konec, samo menda še pride ena runda včeraj zvečer sem vas uspela malo prebrat, ko pa sem napisala cel roman in hotela poslat sporočilo, pa nisem imela povezave na net novim nosečkam ČESTITKE!!!!! ERIN-upam, da te tvoje bolečine naznanjajo prihod .če je to to potem kar naj zvija, če pa ni, pa eno na temu , ki te muči. jaz ti ful želim , da čez 9 mesecev ninaš z imenom erin. no, jaz še nimam kakih posebnih znakov za prihod moje ( naj bi prišla jutri )in upam da jih ne bo.prsa me sicer bolijo, pa malo me taj pa taj v jajčnih špikne, kar me običajno ne, pa napihjena sem ko slon, največja fora pa je , da ko hočem trebuh potegnit noter ga ne morem moj , mi je včeraj dejal, da mam v trebušku da ma full filing in da se mi vidi , kje in kako pa nevem da, se mu besede pozlatijo nič, bo treba še počakat par dni, si nič kaj ne delam kakih utvar, da ne bo spet razočaranje in . ANONIMNA-zakaj misliš da 28 ur po 0 ne bi mogla zanosit?? seveda saj je jajčece zmožno oploditve cca24 ur. verjetnost je zelo velika, upam , da ti je ratalo no, zdaj sem se pa razpisala - že navsezgodaj vas morim 100/h zdaj pa malo delat- čeprav se mi sploh ne da, sem cela trda, pa še zoprni pon. je punce pridne bodite, poročajte o veselih novičkah vsem!! LP
|