|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
13.10.2007 19:19:04   
pikapoka2
bumbum, ti kar ostani bumbumuser posted image , prosim, ker si počasi nem mogla več zapomnit katera je katerauser posted image ,
pa če pri teji nebi vidla seznama, ker sem pač navajena, da ga dela ona, mi nebi kapnilo, da je ona onauser posted image
malo spremebe pa včasih paše, a ne?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.10.2007 20:14:53   
beyba
Bravo mojca, bravo jurka! Želim vama srečno in lepo nosečnost...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.10.2007 20:22:56   
Zvezdica
Jurka in Mojca ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image .
Zdravo nosečnost in navihanega user posted image vama želim.

Erin - tejaa, tako bo verjetno moji punčki ime, seveda ko rodim user posted image user posted image user posted image . Meni je to ime tako lepo.
Lep nik si si izbrala.

Upam, da se vam kmalu pridružim, ampak ta mesec ne kaže nič dobrega. NOBENIH ZNAKOVuser posted image
Razen seveda prsi kot pamy user posted image . Ampak to je itak vsak mesec po O. Mogoče le, če lahko kaka novopečena user posted image pove, mene prsi na dotik bolijo in potem skelijo. Mater, da ni kaj narobe z mano. Pa jokam, že dva dni. Mojemu user posted image nič jasno, ampak čustva me razganjajo. Mogoče zato, ker je moj sinko bil bolan, pa težave v službi... Ja to bo to. Sicer pa kje je šele 18i, uh.

Me bo 2 dni pred M začel tko razmetavat, da bom skoz težila na RR.user posted image
Pozdravček in čimveč user posted image user posted image user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.10.2007 21:11:49   
MARTINŠČICA
Jurka in Mojca, Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E !

Erin, vidim, da sem celo štalo včeraj naredila, ampak mi je bilo res noro to brat, ko imam pa take modele okrog sebe. Brez zamere. Tvoje novo ime je pa zakon.

200% MAMI

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.10.2007 21:17:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jurka6

Se* -
ostajam tvoja zvesta navijačica. user posted image user posted image user posted image

user posted image  Thanks - user posted image  Kmalu bom tudi jaz med user posted image (beri nekje do leta 2010 user posted image )

Želim ti zdravo in lepo user posted image  !

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.10.2007 21:18:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: tincy82

Na žalost pa jaz nisem med njimi, ker me je danes spet obiskala user posted image  ! Malo smo razočarani, ker je resnično nismo pričakovali, saj sva bla zlo pridna, in user posted image  ves čas plodnih dni. Pa ni ratalo user posted image . Tko da vas počasi zapuščan in se selim med novembrke.

Žal mi je ... user posted image   user posted image   user posted image
Veš - z vsakim mesecm je večje upanje ... še malo, še čist malo ...

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.10.2007 21:21:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Seredipity malo pozno ampak vseeno, moji znaki: jih ni :))) Mogoče se včasih počutim kot da bi pojedla eno ogromno pizzo recimo pred kosilom, ko od zajtrka nič ne jem.

Ej, jaz imam tudi tak občutek, kot da bi pojedla eeenooo veeeliiikoooo Kratochvil pico! user posted image
Aja,  user posted image  - samo jaz sem jo pa res .... user posted image  

Torej znaki so lahko tudi to, da jih ni ... Vedno nekaj iščemo - sto znakov, sto simptomov, pozabimo pa da obstaja možnost, da mogoče kakih izrazitih znakov sploh ni ... user posted image

Želim ti zdravo nosečnost! user posted image

bumbum - ti kar ostani s tem nickom. Meni je scena! user posted image

zvezdica - Wish you all the best - da je to TO! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.10.2007 21:48:17   
*Mojca*
Bila sem prepričana da ne bo nič, ker res nimam nobenih znakov. Prejšnji mesec pa sem mislila da jih imam 100 user posted image

Ne se preveč obremenjevat s temi znaki pa bo!

Hvala za lepe besede!

p.s. Kratochvil pizze so pa zakon user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.10.2007 21:59:25   
Zvezdica
Se* hvala. Ja, ta mesec je drugačen, nisem neučakana, pa še znakov niuser posted image .
Kaj pa vem, ljudje smo res hecna bitja, tok si nekaj želimo, da vsaka malenkost povzroči v nas eksplozije sreče.
Mojca, jast sem prejšnji mesec imela vse znake, ki ji prvo nosečnost sploh nisem imela. In sem bila 1000% prepričana da je to to.

Na koncu nič. Eno veliko razočaranje.

Vsak dan sem bližje uspehu. Ko bo pač bo. Ampak seveda rad bi čimprejuser posted image
Ktera pa ne? A ni tako?

Lepe sanje vsem,
nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.10.2007 22:12:07   
ninica04
Pozdravček vsem! Madonca, dva dni ne pogledam, pol pa pol ure samo berem... Ful ste face!!! user posted image user posted image user posted image Pa kake slikice!
teeja - lepo da si zamenjala nick, hvala bogu da si pustila slikico, da sem vsaj malo na tekočem.
Čestitke vsem novim user posted image - mislim da sem zasledila dve. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa pri meni vse po starem. Glede na to da sem prejšnji mesec imela fuull dolgi ciklus, si ne morem prav zračunati plodnih dni, se mi pa zdi da bi morali biti sedaj v teh dneh, zato pridno user posted image user posted image user posted image . No kolikor nama dopušča naša mala žverca, ko nikoli nima mira, ponoči hodi k nama spat... No pa upam da bo kaj ta mesec. Pa da user posted image konec meseca ne bo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.10.2007 22:20:41   
ninica04
punce, zanima me zakaj je na strani upajmo skupaj še ena ista debata kot naša? Tk mal mi je glupo ko bi lahko ble vse skupaj? ! Kako se vam zdi to? Sicer sem gledala da ste nekatere prisotne tu in tam.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.10.2007 9:08:36   
sonček33
ninica - ja tudi me bi rade imele debato samo tukaj, a žal pravila tega ne dopuščajo.  namreč tukaj na Želimo si novega člana,  je dovoljen le pogovor v tej smeri in so prevelika odstopanja od te teme nedovoljena. Zato obstaja zelo podobna debata tudi tam, ki pa se ni preijela preveč odbro.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 14.10.2007 9:18:57 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.10.2007 11:21:18   
Erin
Jutroooooooooo!!

No danes vas bom pa jaz pocrkljala s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kje ste kaj punce? Kaj se novega dogaja?user posted image

Mene tko nekaj špika v maternici,  to se mi prvikrat dogaja - take bolečine mislim-  in to takoj po O.. Sem pa tudi zelo napihnjena, samo prsa so mehka...aja, pa šibka kolena mam da komaj stojim...user posted image
Bomo videli čez 2 tedna kaj bo, kajne...

Glede debate, lahko bi imeli VSAJ ENO kajne, pa so nam vse vzeli, kaj moremo...taka so "kao" pravila...user posted image

Zvezdica, meni je ime Erin zelo lepo, samo ne bom nikoli dočakala da bi ga imela moja morebitna hčera, zato sem ga kar sebi dala...Me veseli da je vsaj ena še v tej Sloveniji ki bi to lepo ime dala svoji hčeri...user posted image
Držim pesti za vse vas, danes ali jutri pa naj nas katera že razveseli s +...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem proti večeru še kaj vas pogledat, upam da vas bo kaj več tukaj...

Hvala za pohvale glede imena..upam, da se boste kmalu navadile nanj...jaz še delam na tem...user posted image

Papaaa

< Sporočilo je popravil Erin -- 14.10.2007 11:22:52 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.10.2007 15:49:44   
Yasminka
Ola!
Da malce počvekam....user posted image . Moja user posted image bi mogla pridit v petek, pa je kar ni od nikjer. Danes sem že delala test, pa (še?) ni pozitiven. Tako da prav nestrpno čakam eno ali drugo...seveda bolj drugo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.10.2007 17:24:40   
Serendipity
Yasminka - Tudi jaz upam, da bo tisto drugo ... user posted image user posted image user posted image
Erin - (se navajam - imaš vsaj krajšo varianto kot je mojauser posted image ) - Fingers crossed  for you! user posted image user posted image user posted image
ninica - na žalost smo tu omejene, zato je pa druga debata bolj neomejena ... user posted image
sonček - kk si? Imela kak lep izletek v jesensko naravo?

Punce - user posted image  in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.10.2007 17:34:31   
rozica984
Živjo!

Erin - jaz sem imela ravno take znake, me je špikalo v desnem jajčniku in v desni ledvici. In kaj je bil rezultat tega? En velik pluuuuuus!
Tko da upam da si na pravi poti.
Jaz nimam ne vem kakih hudih znakov nosečnosti, vsake toliko časa me malo špikne v spodnjem delu trebuha, pa obupen okus imam v ustih. No saj se nič ne pritožujem, samo da mi slabi ne (morem prav potrkati)! user posted image

Pa vse čestitke novima dvema user posted image !

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.10.2007 18:30:03   
K_a_t_j_a
No pol pa upam, da je to špikanje, ki ga jaz čutim že en teden dober znak!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.10.2007 18:46:45   
zorica

Zdravo punce!
Da se še jaz malo pofočkam.Do user posted image je še dober teden, danes pa mi je cel dan po malen slabo.Pravzaprav zjutraj in sedaj se je spet začelo.Pa tudi izcedek mam povečani, moram imeti obvezno dnevni vložek.Drugih znakov nimam, pa še to verjetno niso znaki.Ja pa glava me od včeraj vsake toliko začne ful boleti.
Bi bila pa res vesela če bi končno user posted image izostala,pa čeprav bi to pomenilo da mi bo vseh devet mesecev tako po malen slabo.

Erin res lep nick.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.10.2007 18:50:37   
sonček33
Ojla!
Pozdravček punce. Lep sončen vikend je bil, kajne? No, jaz sem te dni nisem počutila prav "sončno". Ne vem vzroka za nrevoszo in slabo voljo. No, morda vzrok vendarle tiči v meni. Danes je moj dan D, M še ni, je pa bil zjutraj roza izcedek. Ne slepim se, da je ne bo. Trenutno si lajšam bolečine v križu s tremoforjem. In ja, vem, slaba volja je bil v bistvu PMS. Spet ni uspelo.

Čaka me naporen teden, poln nekih preizkusov. Malo sem živčna in zdi se, da je v tem trenutku vsega preveč.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.10.2007 18:51:33   
marjana.r
no moja bi mogla po starih izračunih pridet jutri, ampak ker je prišlo do ovulacije z zakasnitvijo...mislim, da bom mogla čakanje preložit na še nekaj dni...pa bom javla kako in kaj user posted image
ostalim pa srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.10.2007 19:00:53   
Serendipity
sonček - objemček user posted image  Bodi močna! Ni je še in jaz močno upam, da je ne bo! Ob tebi smo in s tabo!

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.10.2007 19:06:27   
Muklla
Vsem novim nosečkam iskrene čestitke in da bi bilo vse OK. Uživajte v nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

Jst imam še en teden, pa da vidimo, če je ta mesec blo kej več sreče. Se mi pa ta mesec dogaja, da me prsa nč ne bolijo (drgač so me teden pred M full), samo občasno me pri bradavicah neki zaskeli, pa v petek in soboto (teden pred M) sem imela čisto malo rožnatega izcedka. Sem mislila, da bo M ta mesec teden prej, pa očitno ni to. Ko bi le bila to vgnezditvena krvavitev.

Za vas in zase upam, da ta mesec zagledamo user posted image . Veliko sreče!!!! 

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.10.2007 19:07:49   
marjana.r
Muklla držimo pesti da user posted image   ne bo user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.10.2007 19:15:22   
K_a_t_j_a
Muklla, upam da zagledaš user posted image ! Držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.10.2007 19:29:19   
Muklla
Hvala, pupike! Zlate ste!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?