Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 19:19:04
|
|
|
|
pikapoka2
|
bumbum, ti kar ostani bumbum , prosim, ker si počasi nem mogla več zapomnit katera je katera , pa če pri teji nebi vidla seznama, ker sem pač navajena, da ga dela ona, mi nebi kapnilo, da je ona ona malo spremebe pa včasih paše, a ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 20:14:53
|
|
|
|
beyba
|
Bravo mojca, bravo jurka! Želim vama srečno in lepo nosečnost...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 20:22:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jurka in Mojca ČESTITKE . Zdravo nosečnost in navihanega vama želim. Erin - tejaa, tako bo verjetno moji punčki ime, seveda ko rodim . Meni je to ime tako lepo. Lep nik si si izbrala. Upam, da se vam kmalu pridružim, ampak ta mesec ne kaže nič dobrega. NOBENIH ZNAKOV Razen seveda prsi kot pamy . Ampak to je itak vsak mesec po O. Mogoče le, če lahko kaka novopečena pove, mene prsi na dotik bolijo in potem skelijo. Mater, da ni kaj narobe z mano. Pa jokam, že dva dni. Mojemu nič jasno, ampak čustva me razganjajo. Mogoče zato, ker je moj sinko bil bolan, pa težave v službi... Ja to bo to. Sicer pa kje je šele 18i, uh. Me bo 2 dni pred M začel tko razmetavat, da bom skoz težila na RR. Pozdravček in čimveč .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 21:11:49
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Jurka in Mojca, Č E S T I T K E ! Erin, vidim, da sem celo štalo včeraj naredila, ampak mi je bilo res noro to brat, ko imam pa take modele okrog sebe. Brez zamere. Tvoje novo ime je pa zakon.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 21:17:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jurka6 Se* -ostajam tvoja zvesta navijačica. Thanks - Kmalu bom tudi jaz med (beri nekje do leta 2010 ) Želim ti zdravo in lepo !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 21:18:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 Na žalost pa jaz nisem med njimi, ker me je danes spet obiskala ! Malo smo razočarani, ker je resnično nismo pričakovali, saj sva bla zlo pridna, in ves čas plodnih dni. Pa ni ratalo . Tko da vas počasi zapuščan in se selim med novembrke. Žal mi je ... Veš - z vsakim mesecm je večje upanje ... še malo, še čist malo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 21:21:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Seredipity malo pozno ampak vseeno, moji znaki: jih ni :))) Mogoče se včasih počutim kot da bi pojedla eno ogromno pizzo recimo pred kosilom, ko od zajtrka nič ne jem. Ej, jaz imam tudi tak občutek, kot da bi pojedla eeenooo veeeliiikoooo Kratochvil pico! Aja, - samo jaz sem jo pa res .... Torej znaki so lahko tudi to, da jih ni ... Vedno nekaj iščemo - sto znakov, sto simptomov, pozabimo pa da obstaja možnost, da mogoče kakih izrazitih znakov sploh ni ... Želim ti zdravo nosečnost! bumbum - ti kar ostani s tem nickom. Meni je scena! zvezdica - Wish you all the best - da je to TO!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 21:48:17
|
|
|
|
*Mojca*
|
Bila sem prepričana da ne bo nič, ker res nimam nobenih znakov. Prejšnji mesec pa sem mislila da jih imam 100 Ne se preveč obremenjevat s temi znaki pa bo! Hvala za lepe besede! p.s. Kratochvil pizze so pa zakon
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 21:59:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
Se* hvala. Ja, ta mesec je drugačen, nisem neučakana, pa še znakov ni . Kaj pa vem, ljudje smo res hecna bitja, tok si nekaj želimo, da vsaka malenkost povzroči v nas eksplozije sreče. Mojca, jast sem prejšnji mesec imela vse znake, ki ji prvo nosečnost sploh nisem imela. In sem bila 1000% prepričana da je to to. Na koncu nič. Eno veliko razočaranje. Vsak dan sem bližje uspehu. Ko bo pač bo. Ampak seveda rad bi čimprej Ktera pa ne? A ni tako? Lepe sanje vsem, nočko
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 22:12:07
|
|
|
|
ninica04
|
Pozdravček vsem! Madonca, dva dni ne pogledam, pol pa pol ure samo berem... Ful ste face!!! Pa kake slikice! teeja - lepo da si zamenjala nick, hvala bogu da si pustila slikico, da sem vsaj malo na tekočem. Čestitke vsem novim - mislim da sem zasledila dve. Drugače pa pri meni vse po starem. Glede na to da sem prejšnji mesec imela fuull dolgi ciklus, si ne morem prav zračunati plodnih dni, se mi pa zdi da bi morali biti sedaj v teh dneh, zato pridno . No kolikor nama dopušča naša mala žverca, ko nikoli nima mira, ponoči hodi k nama spat... No pa upam da bo kaj ta mesec. Pa da konec meseca ne bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 13.10.2007 22:20:41
|
|
|
|
ninica04
|
punce, zanima me zakaj je na strani upajmo skupaj še ena ista debata kot naša? Tk mal mi je glupo ko bi lahko ble vse skupaj? ! Kako se vam zdi to? Sicer sem gledala da ste nekatere prisotne tu in tam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 9:08:36
|
|
|
|
sonček33
|
ninica - ja tudi me bi rade imele debato samo tukaj, a žal pravila tega ne dopuščajo. namreč tukaj na Želimo si novega člana, je dovoljen le pogovor v tej smeri in so prevelika odstopanja od te teme nedovoljena. Zato obstaja zelo podobna debata tudi tam, ki pa se ni preijela preveč odbro.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 14.10.2007 9:18:57 >
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 11:21:18
|
|
|
|
Erin
|
Jutroooooooooo!! No danes vas bom pa jaz pocrkljala s ... Kje ste kaj punce? Kaj se novega dogaja? Mene tko nekaj špika v maternici, to se mi prvikrat dogaja - take bolečine mislim- in to takoj po O.. Sem pa tudi zelo napihnjena, samo prsa so mehka...aja, pa šibka kolena mam da komaj stojim... Bomo videli čez 2 tedna kaj bo, kajne... Glede debate, lahko bi imeli VSAJ ENO kajne, pa so nam vse vzeli, kaj moremo...taka so "kao" pravila... Zvezdica, meni je ime Erin zelo lepo, samo ne bom nikoli dočakala da bi ga imela moja morebitna hčera, zato sem ga kar sebi dala...Me veseli da je vsaj ena še v tej Sloveniji ki bi to lepo ime dala svoji hčeri... Držim pesti za vse vas, danes ali jutri pa naj nas katera že razveseli s +... Pridem proti večeru še kaj vas pogledat, upam da vas bo kaj več tukaj... Hvala za pohvale glede imena..upam, da se boste kmalu navadile nanj...jaz še delam na tem... Papaaa
< Sporočilo je popravil Erin -- 14.10.2007 11:22:52 >
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 15:49:44
|
|
|
|
Yasminka
|
Ola! Da malce počvekam.... . Moja bi mogla pridit v petek, pa je kar ni od nikjer. Danes sem že delala test, pa (še?) ni pozitiven. Tako da prav nestrpno čakam eno ali drugo...seveda bolj drugo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 17:24:40
|
|
|
|
Serendipity
|
Yasminka - Tudi jaz upam, da bo tisto drugo ... Erin - (se navajam - imaš vsaj krajšo varianto kot je moja ) - Fingers crossed for you! ninica - na žalost smo tu omejene, zato je pa druga debata bolj neomejena ... sonček - kk si? Imela kak lep izletek v jesensko naravo? Punce - in
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 17:34:31
|
|
|
|
rozica984
|
Živjo! Erin - jaz sem imela ravno take znake, me je špikalo v desnem jajčniku in v desni ledvici. In kaj je bil rezultat tega? En velik pluuuuuus! Tko da upam da si na pravi poti. Jaz nimam ne vem kakih hudih znakov nosečnosti, vsake toliko časa me malo špikne v spodnjem delu trebuha, pa obupen okus imam v ustih. No saj se nič ne pritožujem, samo da mi slabi ne (morem prav potrkati)! Pa vse čestitke novima dvema !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 18:30:03
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
No pol pa upam, da je to špikanje, ki ga jaz čutim že en teden dober znak!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 18:46:45
|
|
|
|
zorica
|
Zdravo punce! Da se še jaz malo pofočkam.Do je še dober teden, danes pa mi je cel dan po malen slabo.Pravzaprav zjutraj in sedaj se je spet začelo.Pa tudi izcedek mam povečani, moram imeti obvezno dnevni vložek.Drugih znakov nimam, pa še to verjetno niso znaki.Ja pa glava me od včeraj vsake toliko začne ful boleti. Bi bila pa res vesela če bi končno izostala,pa čeprav bi to pomenilo da mi bo vseh devet mesecev tako po malen slabo. Erin res lep nick.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 18:50:37
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla! Pozdravček punce. Lep sončen vikend je bil, kajne? No, jaz sem te dni nisem počutila prav "sončno". Ne vem vzroka za nrevoszo in slabo voljo. No, morda vzrok vendarle tiči v meni. Danes je moj dan D, M še ni, je pa bil zjutraj roza izcedek. Ne slepim se, da je ne bo. Trenutno si lajšam bolečine v križu s tremoforjem. In ja, vem, slaba volja je bil v bistvu PMS. Spet ni uspelo. Čaka me naporen teden, poln nekih preizkusov. Malo sem živčna in zdi se, da je v tem trenutku vsega preveč.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 18:51:33
|
|
|
|
marjana.r
|
no moja bi mogla po starih izračunih pridet jutri, ampak ker je prišlo do ovulacije z zakasnitvijo...mislim, da bom mogla čakanje preložit na še nekaj dni...pa bom javla kako in kaj ostalim pa srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 19:00:53
|
|
|
|
Serendipity
|
sonček - objemček Bodi močna! Ni je še in jaz močno upam, da je ne bo! Ob tebi smo in s tabo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 19:06:27
|
|
|
|
Muklla
|
Vsem novim nosečkam iskrene čestitke in da bi bilo vse OK. Uživajte v nosečnosti . Jst imam še en teden, pa da vidimo, če je ta mesec blo kej več sreče. Se mi pa ta mesec dogaja, da me prsa nč ne bolijo (drgač so me teden pred M full), samo občasno me pri bradavicah neki zaskeli, pa v petek in soboto (teden pred M) sem imela čisto malo rožnatega izcedka. Sem mislila, da bo M ta mesec teden prej, pa očitno ni to. Ko bi le bila to vgnezditvena krvavitev. Za vas in zase upam, da ta mesec zagledamo . Veliko sreče!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 19:07:49
|
|
|
|
marjana.r
|
Muklla držimo pesti da ne bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 19:15:22
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Muklla, upam da zagledaš ! Držim pesti!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 14.10.2007 19:29:19
|
|
|
|
Muklla
|
Hvala, pupike! Zlate ste!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?