Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 9:26:21
|
|
|
|
pikica36
|
yasminka, iz novembra se ne boš selila v december! talika držim pestke, da se je prijelo haloo punce, kje pa ste danes? vas je vikend izmučil
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 9:31:02
|
|
|
|
fragola
|
Dober dan borke upam, da ste se imele lepo čez vikend!!! Jaz sem se imela super! Punce mene me že od petka skozi neki špika in sem bla sigurna da se mi bo pokazala , vendar je dodanes še ni! Mogla bi jo dobit 13.10, vendar je nisem še, testa si ne upam naredit ker mislim , da bom razočarana!! To špikanje pa me moti verjetno bo prišla tečka bolj pozno! Ful vesela bi bla da tečke sploh ne bi blo!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 9:42:46
|
|
|
|
talika81
|
hvala, pikica36, za vzpodbudne besede ... fragola, a maš ponavadi zelo točno ? če imaš, pol nared test. držim pesti, da bi zagledala in da se ne bi prikazala .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 9:52:24
|
|
|
|
fragola
|
Ma točno nite ne zaradi tega nisem še naredila testa, da vam ne povem kako me šele zdaj špika!!! Tetka je na pohodu na žalost , vsaj mislim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 9:55:38
|
|
|
|
talika81
|
upaj na najboljše, vse dokler se res dejansko ne prikaže. je še vedno upanje. mogoče pa je to znak, da si , in ne, da boš dobila . držim pesti in eno za srečo.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 9:59:21
|
|
|
|
fragola
|
Najlepša hvala talika za spodbudne besede!!! Res bi blo lepo,da je ne bi dubila!!!! Veškaj upala bommmmm!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 10:02:17
|
|
|
|
talika81
|
tako se govori. ne prehitro obupat.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 10:08:13
|
|
|
|
fragola
|
Res hvala talika. Zdaj med malco bom skočila kupit test in potem doma ga bom naredila!!! Upam da je to to!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 10:15:13
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro, punce! samo na hitro se javljam, vidim, da je naš seznamček kar pisan še več rozik tudi ne bi blo slabo! ta teden bom videla, kaj je pri nas na stvari, sicer je malo verjetno... zadnje čase nič ne eh, ti dedci. moj misli, da bom od slabega lufta al kaj bomo že!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 10:15:50
|
|
|
|
pikica36
|
fragola- veliko punc, ki so zagledale , je povedalo, da so imele ravno tak občutek kot da se jim bo vsak čas vlila , pa špikanje po jajčnikih tako da ne to nikar ne glej.dokler se ti ne pokaže upaj na pa mislim da ti kar lahko čestitamo, če imaš sicer točne hitro po testek in poročaj..... komaj čakam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 12:22:43
|
|
|
|
najsi
|
Hja punce, upam da mate prav in da tudi predmenstrualni znaki, ne pomenijo vedno tečke . Jst mam sicer še dober tedn za počakat, da vidim kaj bo, sem pa že čist zmedena. Namreč že dober teden mam občutek napihnjenosti, zaj čez vikend sm pa vetrove dobla ( isto kot pred ponavadi), me pa tudi že ene 3 dni kislina matra, danes mi je povrh vsega še pomalo slabo.......tak da vam povem, da res komaj čakam, da bo tale teden mimo in da vidim na čem sm. Res občudujem tiste, ki se iz mesca v mesec trudite in ne izgubite upanja, carice ste res Čestitke pa grejo tudi vsem novopečenim in en za vse, ki jim ta mesec ni uspelo Tistim ki pa še čakate/čakamo v oktobru, pa ostaja upanje nato da kmalu zagledamo in upam da bo takšnih čim več. Pa pojdimo.... v nove boje za čimbolj rozast seznam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 12:32:03
|
|
|
|
najsi
|
P.S. pozabla dodat, da me dobr tedn konstantno špika po maternici .....ma sej ne vem več.....bi odklopla misli, če bi vedla kk.......ker vidim znake vsepovsod......grooooza P.P.S. upam, da nisem edina, ki se ji to dogaja......smotana sm res
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 12:46:54
|
|
|
|
talika81
|
mislim, da smo vse takšne, ki imamo takšne ali drugačne znake ... ali pa si jih zamišljamo oziroma smo bolj pozorne na celotno dogajanje v nas in okoli nas. jaz za vse, ki še ne čakate , držim pesti, da bi zagledale (vključno z mano).
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 12:54:57
|
|
|
|
marjana.r
|
joj sem rabla skori uro, da sem kaj tu not prebrala ... tolko ste se razpisale erin mene je bolelo v spodnjem delu trebuha od ovulacije naprej...sej zdaj se mi pojavlja isto, sam da drugih simptomov nimam kot sem jih mela takrat ko sem bila . držim pesti, da boš zagledala ...no ne sam ti tudi ostale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:08:08
|
|
|
|
fragola
|
Punce sem šla iskat test med malco poročam, naredila ga bom doma!!! Upam , da to špikanje prikazuje ! Upammmm!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:09:23
|
|
|
|
talika81
|
fragola, držim pesti, da bo test pokazal dve debeli .
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:32:08
|
|
|
|
spelka12
|
fragola jest tudi navijam za tebe da zagledaš pa za vas marjana, talika81, najsi, erin, murkica, mojca345, RMRM, zvezdica, ninica04, k_a_t_j_a, zorica, muklla, pa seveda za tebe ajsika malo zvezdic za srečo yasmina, sonček33, janney, tincy82 vas pa že čakam v novembru seveda opremljena z navijaško opremo: go girls, go girls, go girls...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:33:35
|
|
|
|
najsi
|
Talika....tk eno čist neumestno vprašanje mam.....a ti si prav s Konjic? Ko jst sm bla tud včasih tam doma.....zaj sm pa pr lubiju
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:35:22
|
|
|
|
talika81
|
najsi, v bistvu sem jaz iz drugega kraja, sam zdaj živim v SK - no blizu, malo nad SK. kje pa ti zdaj živiš?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:38:00
|
|
|
|
najsi
|
Jst sm pa zdaj v Slov. Gradcu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:43:18
|
|
|
|
talika81
|
uh, pol pa si nardila velik premik ... in kako je v slovenj gradcu? bolj mrzlo kot pri nas v SK?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:48:35
|
|
|
|
najsi
|
Zjutraj je definitivno bolj mrzlo, pa še megla je skor vsako jutro.....se kr ne morem navadit....Sm bla prej navajena zbujanja s sončkom.....drugač je pa super.....sma se vsaj bloka rešla.....sma si pri njih na vrhu stanovanje zrihtala....pa še fajn mlado sosedo mam za čvekat,tak da ni bil prevelik šok ......no tud ona je pred kratkim zvedla da bo dobla ........ in zdaj navija še za mene, pravi da boma pol lahk skup hujšale, najina bosta pa vozeke ok tišala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:56:03
|
|
|
|
talika81
|
no, super, če je tako. ja, ti čist verjamem glede bloka. jaz sem celo življenje živela v bajti in ne vem, kak bi se navadla živet med 4 stenami. če sta se lahka tak zmenla, super ... saj bo tud tebi ratalo, brez skrbi. kolk časa pa se že trudita za ?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 13:57:19
|
|
|
|
pikica36
|
hojla punce, sem se zjutraj hvalila kk nimam nobenih znakov za prihod moje , pa grem na wc in na spodnjicah nek čuden temno rjav flekec pa špikanje v križu mi je spet čist dol padlo, po mojem se bom kar selila med novemberke , pa tolk upanja in tak filing je bil tale mesec pa zgleda spet ne bo nič vsem ki čakate , držim pestke, da se vaša ne prikaže
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 15.10.2007 14:16:17
|
|
|
|
talika81
|
pikica36, dokler se vredu ne ulije, je še vedno upanje .... držim pesti, da to ne pomeni prihod .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?