|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
12.10.2007 13:16:42   
Foxina
glede v LJ...jst sem tud za, da se dobimo nekje, kjer se da parkirat...btc bo verjetno kriza, ker je sobota in bodo vsi tam...kaj pa npr kak bežigrajski dvor, plava laguna? a ura je že fiksna?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.10.2007 13:45:34   
Magi*
to je pa zame "walking distance" user posted image  user posted image

no, tut BTC kak šiti park v garažni hiši se (skoraj) vedno najde plac.

punce, a je katera kaj slišala kaj se dogaja v LJ porodnišnici? sem danes slišala, da imajo menda štalo z neko bakterijo user posted image  

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
12.10.2007 15:25:55   
DANVARI
SD: spanje na trebuhu: komaj čakam, da se vržem na pojstlo direkt na trebuh. ampak po mojih izkušnjah to še ne bo tako hitro po porodu, ker potem imaš pa joške tako velike in boleče, da ti tudi slučajno na pamet ne pade, da bi se na njih vlegel

Jebela Magi* jaz sem pa lih včeri rekla da komaj čakam da se bom po porodu na trebuhu naspala. user posted image Sem čist pozabila že na joške user posted image No zdej sem pa še par postov nižje prebrala da si obležala - klinc pa tak zaključek nosečnosti. Jaz se še nekaj trudim na sobnem kolesu, ker edino tako se malo razgibam da potem lažje spim, kolikor mi  dopusti naša gimnastičarka.

SD kolk mi je kjut tole poimenovanje Ajček in Bejček user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa danes zadnji dan v službi user posted image , sej mi bo mal dolgčas ampak imam tolk stvari za pripravit. Pa mal mi je hudo zaradi sodelavke, ker bo fasala moje delo pa še dragi ji je ušel na šolanje za en mesec in bo sama doma z otroki. Sem se ji že v torek napovedala, da jo obiščem mal za družbo. Mam lih frizerja tisti dan, ker potem verjetno ne bom šla kar nekaj časa, vsaj po izkušnjah prve porodniške sodeč. Sem bila tako zaraščena user posted image

Foxina jaz ne spim sploh! Kakorkoli se obrnem se tamala pritožuje z brcami, ko sedim za mizo bohnedaj da se dotikam mize s trebuhom dobim takoj v rebra user posted image user posted image

Ayo jest sem takoj za čajno, nisem bila že sto let, ampak se težko plac dobi kolikor vem...

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
12.10.2007 15:45:03   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

andreja2000, v BC imajo latex jogije za v koške in zibelke po okol 30€.

meni pa je v Mb v BC rekla,da ti jogiji  ali kaj so, pridejo par centov manj kot 40 evrov user posted image Morda so že podražaliuser posted image .

Ko sem jaz dojila našo Laro,mi je babica povedala,da ji ne rabim ničesar posebaj devat za pit,ker polno dojen otroček to dobi pri materinem mleku.Na začetku  dojenja je mleko bolj vodeno,nato pa gostejše.No,naša pa flaške itak niti pod razno ni hotela potegniti.

Bodite fajn.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
12.10.2007 16:14:41   
Ayo
Hojla!

Glede user posted image  pac jaz pridem kjerkoli se bomo zmenile, btc pa mi ravno ne disi. Bom tudi brez avta, tako da ce mami ne bo na razpolago za soferja, bom sla na trolo, zato mi pase bolj center in okolica.
Cajna je men ful kul; glede parkianja pa user posted image  mislim da je naokoli ful garaznih his... No, povejte se druge.

Otrdevanje trebuha - men je veliko bolj otrdeval mesec/dva nazaj kot pa sedaj.

Spanje na trebuhu - sem tudi jaz cisto pozabila na joske po porodu user posted image  user posted image  Drugac pa jaz zadnje case kar dobro spim,moram takoj potrkat.
Danes gre moj tudi za w/e k starsem in bom 2 noci sama, bom tako se boljse spala!!! user posted image  user posted image  Men se ne da vec nikamor lazit, on bi pa to non-stop in bolj ko mu govorim, da od decembra naprej se bo treba mal umirit, bolj razlaga, kako se z user posted image  cisto nic ne spremeni!! user posted image  user posted image
Sem se tudi vpisala na tecaj kvackanja in se mi zacne jutri user posted image

No babnice lepo se imejte cez vikend in se tipkamo seveda!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.10.2007 16:26:30   
lorch
Pozdravljene!

Vidim da ste zelo pridno pisale, imam vsaj kaj za brat, ko mi je dolgčas, ampak ko pridem do konca pa že pol pozabim. Zdaj pa ne vem a je to zaradi nosečnosti al kaj, ampak meni se zdi da sem postala bolj pozabljiva zadnje čase.  Se tudi vam to dogaja?

Ja, tisto z Ajčkom in Bejčkom je pa meni tudi ful simpatičnouser posted image . Se tako lepo sliši!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.10.2007 17:18:16   
Magi*
andreja2000, mi smo prejšnji teden kupili latexovo ležišče za zibko (40x90cm) za 33€  v BC. imajo tudi manjše velikosti in so še cenejši.

lorch: pozabljivost sodi k nosečnosti, ja.  zakaj žeuser posted image user posted image

Ayo: meni je tudi čajna super, sam se mi zdi, da je tam vedno gužvauser posted image  vsaj kadar sem jaz bla. da se nas pa taj nekaj s trebuhi namala!?user posted image  garažnih hiš pa ravno v bližini ni - je pri Maxiju, park sidro...najlažje je tam parkirat v Prulah ali v Trnovem.

aja, ne sekiraj se, dragi bo kmalu uvidel, da se življenje z dojenčkom ne spremeni, se samo postavi na glavo in oplemeniti user posted image

DANVARI, mene tudi tamal vztrajno pod rebra suva, če sem na desnem boku. včasih prav zaboli.

punce, mene pa križ danes ful boli. zdaj pa ne vem ali bom res šla rodit, al je od ležanja, al od psihe. upam, da je to slednje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.10.2007 17:33:02   
Raho
Evo, javlja se še ena, ki jo danes tako user posted image  boli križ, da bo najverjetneje umrla. Sem komaj zjutraj iz postelje zlezla. Drugače pa so danes sodelavke prišle k meni na malico in sem morala vse pripraviti, potem sem še skuhala in nadzirala električarja, da nam ne bi še ta kakšne dodatne škode naredil, sedja sem pa v prafaktorjihuser posted image  - grem v svoj masažni naslanjač - to sem dobila v 1. nosečnosti od kolegov - danes sem jih tako hvaležna za to.

Ha, danes me je presenetil poštar - prinesel mi je sling in pouch user posted image . Sedaj pa sem vrgla eno debato z našim družinskim fotografom - grem se naslednji teden slikat (no, ne jaz, trebuh se gre). Mi bo naredil plakat, ki ga bo ati dobil za darilo ob Živinem rojstvu.

Mi bomo Črtomiru kupili traktor (ja, iamo kmetovalca) - ampak bo to darilo od Žive in od naju za rojstni dan. V porodnišnico mu bo pa Živa prinesla tudi njverjetneje kakšno knjigico. Danes mi je provalil, ko sem ga vprašala, kaj bo Živi prinesel v porodnišnico, da ji bo prinesel šaluser posted image . Pa ga vprašam: Zakaj pa? In kaj mi odgovori? Da je ne bo zeblo, ko bo šla domov.

No, mi tudi imamo drisko, pikica*. Upam le, da je ne bom fasala jaz. Sem mu dala borovničev čaj za piti in eno oglje. Tako,da se je zadeva malo umirila.

Grem zdaj... Se zvečer še kaj javim.

ŠE to - meni je trebuh tako "padel"user posted image . Upam, da to ne nakazuje kajuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.10.2007 17:40:41   
Magi*
Alice, bejbi user posted image  se mi je zdelo, da ne miruješ. ti ti ti!

Črto je pameten fant in razmišlja zelo praktično. Zaki si je pa omislila hišico. bi rada imela hišico z okni in vrati za dedka mraza. OMG, kam jo bomo pa dali? ji pa res dogajajo hiše, non stop nekaj gradi, pa razlaga kje ima kdo spalnico, pa kopalnico... čisto po mamici (sem hotla bit arhitektka user posted image ).

želim vam kratko sezono driskanja.

jaz se grem pa zdaj malo uredit, ker kmalu pride možek domov. cel dan se že v pižami.user posted image  sem nadoknadila za 2 leti nazaj. user posted image  

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.10.2007 18:46:30   
lorch
Alice! Te zelo zastopim, tudi mene hrbet blazno boli, se počutim ko kak kripl, sej bi blo lažje naštet kaj ne boli, kot pa kaj boli. Ampak ti si pa res carica, da poleg vseh težav skrbiš še za vse druge zraven. Vsaka častuser posted image user posted image user posted image

Ayo! A ti maš tudi enga takega deda? Mene je moj prpelal iz bolnice, se preoblekel v delovne cote pa mi lepo povedal da je žejen, jz trola sem pa šla pridno po stopnicah gor v kuhno, pa mu prpravla za pit in prnesla dol. Pa sem dobila strogo prepoved po stopnicah hodit po nepotrebnem. Je po hitrem postopku pozabil na nosečnost in vse težave in lepo po starem pričakoval da mu bom postregla za vsako malenkost. Me zanima kdaj me bo pamet izučila pa ga bom poslala naj ON MENI malo postreže. Verjetno nikoliuser posted image Me zanima če bo potem opazil da smo trije in da nam tempo po novem ureja nekdo druguser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.10.2007 18:50:48   
lilprincess
Tako, pa da se še jaz pofočkam, ko me nič ni:( Dodajam še ostale podatke: 23 let, 1.user posted image , Maribor,user posted image ,Zoja
Tako. Hvala!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
12.10.2007 18:59:47   
Foxina
lorch to je samo stvar navade...poznam to...pač si prjazna in ustrežeš...včasih se morš kr mal prisilit in se "bogo" narest...pa naj ti on kej prnese...sej od začetka ti je čudn, pa maš slabo vest...ampak, zakaj bi pa sam ti njemu stregla?? valda lahko tud on tebe mal pocarta...

pa še eno vprašanjce...a vas tkole ob koncu dneva kej trebušči bolijo? tko v smislu vezi, ali kako nej to opišem? kot, da je trebuh pretežek...

alice eno glupo pitanje: kaj sta sling in pouch? a to je štorklja in kengurujček, al kako?

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
12.10.2007 19:33:10   
Raho
Sling in pouch sta to - oglej si ju na tej strani:
http://www.mojskratek.si/trgovinica.html

Eno vprašanje za tiste, ki boste imele 2. A je smiselno kupovati k vozičku buggypod? Mislim na to:
user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
12.10.2007 20:29:17   
lorch
Foxina js mam včasih tak občutek v trebuščku kot da bi trebušnjake delala na polno, me kar trebušne mišice mal bolijo. Se pa to res večinoma zgodi proti večeru, ko je že večji del dneva za mano. Pa verjetno mal tudi zato ker trebuh večkrat otrdi kar so krči in je trebuh že verjetno mal utrujen od tega. Predvidevam, sej vem pa ne. Čeprav sploj ni važno, glavno da lahko rečem da te čist zastopimuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
12.10.2007 21:31:28   
Raho
Malo osladnosti za lahko noč:
user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.10.2007 6:26:45   
Foxina
Alice zdaj mi je jasno...no, midva sva kupila kengurujčka v Italiji...ki pa se da tudi dat v horizontalo, tako, da je primeren že od samega začetka...sicer se je mi je zdel drag kot žafran - cca 21.ooo sit...pa se mi zdi, da ga bova kar uporabljala...

Lorch ja, točno to!!! to si zelo dober opisala...kot bi delal trebušnjake...sej res, a trebušnjake kej delate? meni so rekli, da 16 na dan jih lahko - ne seveda tistih, ki se čisto dvigneš od tal...ampak tistih kjer samo glavo dviguješ...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.10.2007 9:06:41   
hokejistka
pa še eno vprašanjce...a vas tkole ob koncu dneva kej trebuščki bolijo? tko v smislu vezi, ali kako nej to opišem? kot, da je trebuh pretežek...

Tudi jaz imam občasno tak občutek. Predvsem, kadar pretiravam za aktivnostjo. Me boli kot da bi me bolele mišice od telovadbe. Tako kot je rekla lorch. Meni ponavadi popusti v dnevu ali dveh, če počivam. Pa tudi kdaj ponoči opazim, da me tako boli.

Trebušnjakov pa absolutno ne smeš delat.

Jaz sem še vedno prehlajena. Nos zabasan. Si zlivam fiziološko raztopino noter, pa ne pomaga. A lahko vzamem Operil kaplice? Imam otroške v razpršilu, ampak brez navodil.user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.10.2007 9:19:04   
loncica
Čav punce!

Se bolj na hitro javljam, ker imam predpisan strog počitek. Včeraj sem spet imela obarvan izcedek in sem šla h G, zgodba spet ista: občutljiv MV in, da se mi bo to lahko ponavljalo še do konca. Pa mali se je baje že nižje premaknil zato moram zdaj 1 teden samo počivat, potem bomo pa videli kako naprej. V glavnem je rekla, da dokler ni krčev ali prave krvi ni panike.

Nekako imam obutek, da bo moj user posted image  novembrski. Očitno sem mu že preveč nakupila, pa hoče venuser posted image . Sem mu bičala včeraj, da še 5 tednov nikamor.

Lorch: kar naj ti malo streže, moj je tudi zdaj moja postrežnicauser posted image .

Lep dan vsem

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.10.2007 9:35:13   
lana38
Uh, ste se razpisale. Ko vse preberem, že pol pozabim. Kadar pa skoz gor gledam, pa ni nič za brat. Kaj čemo....

Alice, kako lepo fotka.user posted image  Ti pa fajn koža poka, se vidi po strijah.
Mene user posted image  ne suva pod rebra, ker mi trebuh bolj ven stoji in je vse nekje bolj zunaj. So pa brce že občutno močnejše. Nocoj me je pa krč v desno nogo prijel in me je kar fajn zategnilo. Še dobro, da je hitro popustil.
Pri nas je sonček z dežjem. Morda se čez dan še popravi vreme in bo sam sonček.
Lepo se imejte čez vikend.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.10.2007 9:44:47   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Uh, ste se razpisale. Ko vse preberem, že pol pozabim. Kadar pa skoz gor gledam, pa ni nič za brat. Kaj čemo....

Jaz se tud soočam s tem. ko me ni ste vse ful aktivne tle gor, ko je pa men dolgcajt pa nobene nikjer!!!

Proti večeru imam tudi jaz čudn občutek v trebuhu, me začne bolet sramna kost kot da bi se mali ful dol tiščal, no zjutraj je vse spet normalno ni bolečin pa tudi brca me višje.

lorch ne se pustit svojemu komandirat zdej si ti najbolj pomembna in pa seveda user posted image .

Men je pa moj včeri že povedu kaj bo delal ko bo mel očetovski dopust, in sicer bo baje gips plošče nabijal gor v najini hiši. Pa sem mu lepo povedala da to ne pride v upoštev ker bo mogu planičke menjat.

Vrtnica79 MB velja 19.10.2007 ob 10.00 v evroparku ja lahko na informacijah (verjetno misliš one informacije od spara), upam da se Kim tud strinja!!

ČAo

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.10.2007 10:27:31   
Raho
Pozdrvljen kriplbataljon!

Operila se v nosečnosti n sme uporabljati. Ravnokar sem govorila s kolegico farmacevtko. Zato kar lapo fiziološko uporabljati.

Lana - to so strije iz prve nosečnosti (zadnja 2 tedna), sedaj pa se samo poglabljajo, tako da...

Mene pa sramna kost boli zjutraj, ko se zbudimuser posted image  - se komaj iz postelje zvlečem. No, sedaj imam novi način - grem na vse štiri in rikverc iz posteljeuser posted image . O tem, kako ponoči lazim na WC pa ne bom. Sicer je sedaj že boljše, ker grem povprečno 1x na noč - nekaj časa sem morala iti 4xuser posted image .  Meni pa roke zatekajo. Pa ne vem od česa. Noge in obraz ne, roke pa - a ima katera kakšno pametno razlago?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.10.2007 10:50:50   
ajtak
Dobro jutro,
Naj se spet malo javim...
Ko ste ze ravno pri bolecinah, mene pa full rebra bolijo, ker je trebuh sedaj ze tako visoko in se zgleda nima vec prostora sirit... Tako, da imam kar velike bolecine pri lezanju na hrbtu (ceprav sem skoraj sede) in premikanju z boka na bok. Tudi ustajanje je pravi doktorat. Rahle bolecine cutim ze ob globokem vdihu ali ce kihnem, kasljam...
Skratka Tjas veselo raste, jaz pa se ze veselim dneva ko se bo trebuh spustil!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.10.2007 11:01:55   
soncek.djukelica
dan,

res ste se razpisale!user posted image
jaz sem bila pa včeraj tako utrujena,da sem šla popoldan mal spat! Sem imela opravke na UE, pa smo se vsi trije utrudili! Je bilo pa zvečer toliko bolj veselo v bušeku,ko smo se spočili!
Danes pa tudi šibam mal ven! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.10.2007 11:04:49   
Magi*
dan sotrpinke user posted image

naša mulka je pa na morju za babico in dedkom, midva pa sva komaj sedaj vstala. kako je pasalo dolgo spati. pa samo 1x sem šla na WC vmes (Alice, tudi jaz zdaj hodim manj pogosto). sem si pa ponoči roko zaležala in je čisto otrpnila - zdaj je že OK. natečem pa jaz običajno proti večeru. saj ni zelo hudo, se pa opazi na prstanu in moje sicer štrleče kosti so manj vidne. dobivam bolj baročne obline. če imam kako pametno razlago? tokrat ne.user posted image

danes me tako ven vleče an sprehod, pa kaj bi delala, pa pravi možek, da moram kar poležavatuser posted image  

loncica, ti pa moraš NUJNO ležat. bejbi mora počakati vsaj toliko, da bo na sceno stopil strelec.

lorch, zdaj imaš idealno priložnost, da moža malce prevzgojiš. kar ukaži mu naj ti prinese zajtrk v posteljo, pa kaj mora narediti... se bo že navadil. če se je moj...user posted image  to je zelo dobra investicija tudi za prihodnost. z bejbijem ne boš zmogla vse sama popedenat. no ja, lahko, če hočeš biti ena tistih revic, ki dan in noč strežejo možu, pedenajo otroka in imajo vse tipi topi spucano, pa še v službo hodijo. gospod pa hodi vslužbo in zraven jamra. a-a, jaz se tega ne grem.

Alice, lepa fotka, sem jo že sinoči videla, so mi stopile akr solze v oči. BTW, po strijah sva si pa zelo podobniuser posted image

Foxina, trebušnjake pa raje ne delaj, ker nikoli ne veš kakšno škodo si zraven delaš. zdaj je bolj bistveno, da ohranjša kondicijo, skrbiš za mišice medeničnega dna, pravilno držo in globoko trebušno mišico. če bo s tem vse OK, boš po porodu preostale trebušne mišice natrenirala "in no time". če si sedaj poškoduješ kako mišico, bo pa po porodu trebuh še dolgo tako ven visel kot kup želeja.

no, zdaj se grem pa spet sama sebi smilit. matr, pa še štrikat ne znam. a mislite, da je čas, da se naučim?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
13.10.2007 11:06:02   
soncek.djukelica
ajtak, iste bolečine imave! Tudi mene rebra bolijo, ne smem se preveč pretegnit, najhuje pa je ponoči! Ćez dober teden imam ponoven UZ, ga moram mal vprašat,kdaj mi napoveduje porod! Takrat bom že skoraj v 32 tednu!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.