|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
13.10.2007 20:44:43   
DeMer
berem, mlek kuham, žehtam,.....pa se veste, d se ti sfuka..Maj se dere....dragi pa more gledat nujno TV...no comment, pridem na žur čez eno uro...

Kolumbo, a nisi ti na pocitnicah?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
13.10.2007 20:51:42   
pikecpokec
Ja, sej res, kolumbo, kje pa si ti? ker tole mi zveni kot da si doma!

Jst sem bila pa dans pridna. vse je spucano (no, mal je user posted image pomagu), perilo oprano, čaka na taščo da speglauser posted image (hvala ti, taščica!). juha je skuhana. dragi je na fuzbalu. jst za računalnikom.
jutr dopoldne grem pa na PAINTBALL!!!! ful se že veselim, se že sto let nisem fajtala. no, ene dve leti pa res. tko, da mal energijo dam ven. sem kr povedala mojmu: OK, ti greš dans na fuzbal, jst pa jutr na paintball. in kaj je reku? ''Ti kr pejd, jst bom pa kosilo skuhu. Maš kako željo kaj bi jedla''?user posted image moj lubček!
tko da bosta moja moška jutr dopoldne sama doma. me prou zanima kok se bota rihtala. po moje jima bo čist super.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 21:04:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 21:17:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3204
13.10.2007 21:23:04   
atena777
Jest se pa sam mal javm predem v komo padem. Naporen dan, smo šli v hribe (Beri z vozičkom na Rožnik iz pred Čada, pa po drugi strani dol v Tivoli pa nazaj. Me je kr zmatral. Imajo pa fuuul dober jelenov golaž na C.Vrhu. Potem smo se dobil še v Čolnarni s tastom in taščo in debatiral...

Kuhat dans ni blo treba na srečo,zdele sva šla po dolgem cajtu skup v banjo in se ni nič povečala, kvečjemu skrčila. Svečke, aromaterapija,posušene vrtnice na peni,...no mal sva si prvošla. Sam sem mogla ene dvakrat ven iz banje, ker je David nekej protestiral. Oh ko bi moj spomin zlate ribice malo dlje nesel in bi se že prej spomnila svojo majco nastavit! No ampak sva se totalno zrelaksirala!

Zdej pa sledi še masaža in potem mogoče še kaj user posted image .

Se več oglasim jutri,
na hitro pa feedback: Margit dobr si napisala, jaz sem vedno zato, da vsaka pove svoje, pobere kar se ji zdi uporabno, preizkusi, če ji odgovarja kateri od pristopov in si zorganizira življenje po svojem kopitu! Definitivno najboljši recept - a ste že kaj slišale za povezano starševstvo? Mislim, da je to pristop ki meni odgovarja, ker me je že dostikrat neslo,če sem preveč padla v forum in "all in one" nasvete...user posted image user posted image

Kolumbo kaj te je pa tvoj tok razkačil? Smo te pa res že pogrešali!!!

DeMer pridem pokupit tisti vaš sir user posted image  in se strinjam, soya če je z Argentine sucks in če je gensko spremenjena bog ne daj!

Februarke lepo se imejte user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 22:03:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.10.2007 22:09:57   
malecka_mateja
višnja mogoče pa je majca pomagala da je jedo sam dvakrat!ve se kr smejte ampak enim mamicam je pomagalouser posted image user posted image user posted image

mi smo jedli pri tašči kostanje joj me napenja!sem pa živčnega skoraj fasla ker se tašča z tamalo pogovarja agu agrrrrr to ji govori mislim halooo!kot da je dva meseca stara bolj ji jaz pravim normalno se z njo pogovarjajte zdaj ko spoznava črke in zloge in poskuša oponašat ne ona še kr da sem bla že zelena v faco!sem mojemu doma rekla da naslednjič bom jo nadrla ko pesa če ji nebo nič reko!pa nonstop gnjavi kak je oblečena pa kaj je pa kaak sedi pa kak to pa kako ono!jojuser posted image user posted image user posted image pa ****vce sej je najin otrok in delaš po svoji logiki kaj naj bi bilo najbolje za otroka!je mela kapo gor pa je rekla a ji nebi dala še kake kape ana glavo!a žametno je mela gor!mislim halooo!pa žametne podložene hlače pa je gnjavla pa daj ji še ene gor pa prek jo pokri sej i že na koncu rekla kaj bomo te v minusu ji gor dali????peč???mislim pa ko ni bilo fejst mrzlo ker je sonček prav prijetno sijal!ne one še kr svoje!katarofa!popoizdiš in zato nena rada grem gor!pa samo gnajvi pa nekaj sili v njo!user posted image user posted image user posted image sem se mola izkašljat ker vre v meni!

no zdaj pa grem se k mojemu stiskat ker ste mi lušte nardileuser posted image user posted image user posted image

WB kolumbo hvala za povratni smsuser posted image user posted image user posted image je bil zelo lep in dolguser posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3207
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 22:19:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.10.2007 22:24:01   
malecka_mateja
kolumbo sej ni panike!user posted image sej sem vedla da je nekje obstal sem misla da je doma ostal!tako da ni hudega!sej veš da na tebe ne morem bit jeznauser posted image

mater babe kaj je luna danes da vas romantika daje????

mene moj ne šmirgla ker je kao ful dober film!user posted image tako da bluzim ker morem tamali ob pol enajtih dat zdravil apotem pa lhako grem ajat!

margit vidim teuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.10.2007 22:24:20   
Margit
Atena kaj si uživala. Tak dolg sprehod, potem pa banja, sveče, .... vau. Ležati v banji... Kaj je že to?

Kolumbo si že domov pripeketala? Kako ste se imeli?

DeMer, danes sem bila pa v vašem koncu. No ja skor. Sem bla v Supernovi. A veš da mojo v Obiju zdaj previjalnico. Kako dobr, a ne? Po moje je to v povezavi s tisto kavarnico zraven, kjer imajo tudi igrače, kniigice, mizico in stolčke za otroke. Res otroku prijazna kavarna. Mamica v miru spije kavico, otroci pa se lahko igrajo.

Čim je vikend se kar vse porazgubite. Kaj se vse crkljate????

Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.10.2007 22:30:59   
malecka_mateja
zdaj pa grem mala je dobla antibiotik!in grem ajat pa še moj se nekaj štuli in me kliče!Mogoče bo kajuser posted image

lep večer in mirno noč!

atena kaj zdaj že timajico prakticiraš=pomaga?

papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 23:15:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3212
14.10.2007 8:49:35   
Margit
A naredimo kakšen update? To so podatki še od septembra. Kaj pravite??
No Matic se je zdajle zbudil, ga grem premert in stehtat. Sebe pa tud stehtat, amprak predno pojem zajtrk! Kavo sem pa že spila. user posted image

FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa
                            Nejc 65,5 cm, 9000 g,mami 70 kg(+10 kg) 

user posted image     Malecka_mateja
                              Tjaša 67 cm,  9200 g,  mami (-20 kg)

Tjaša 71 cm, 10200g,  mami (-11kg)

user posted image     Margit
                              Matic 73 cm, 8600 g, mami 50 (0 kg) 

user posted image    Atena777
                      David 67,5 cm, 8200g, mami 65,5 kg(+2kg) 

user posted image     Lulu
                             Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg)
                             Jani 68 cm, 8730 g, mami 81 kg (+11 kg)

user posted image   Kolumbo 
                         Maj  65 cm, 8100 g,  mami 82 kg (- 1 kg)
user posted image    Ribicau
                             Eva 67,5 cm, 7100 g,  mami 57 kg ( - 4 kg)
                             Eva 69 cm, 8150 g,    mami 58 kg  (-2,5 kg)

user posted image    Bubilu
                             Maj, 67,7 cm,7920 g, mami 48 kg (+1)

user posted image      DeMer
                               Mark, 68 cm, 8400g, mami 83 kg (+15)

user posted image Jasna81
                           Alen 71,5cm, 8800g, mami 64 kg (+2 kg)

user posted image pikecpokec 
                    Gal  75 cm, 7900g, mami 43 kg (+1kg)

user posted image helimaša 
                       Maša,
  70 cm, 8000g, mami 60 kg

user posted image   force

Živa, 78 cm, 6950 cm, mami 53 kg

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 10:10:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
14.10.2007 14:13:09   
visnjaaa
Ojla!

Kak lep dan jeuser posted image user posted image user posted image sončekkkkkkkk

Sem danes spekla brovničevo pecivo....ooo kok je dobr....sem se ga nažrla do konca.

Moj mož spi ko klada, Ana vadi pisanje, Miha lovi z mojim fotrom ribe-čist utgan na ribilov, Nejc spi, jaz pa sem rekla, grem mal pogledat kaj delate.

Sej se mi spi do konca, ker je Nejc tako kašljal ponoči, da je 2x vse pobruhal....tako, da sma bolj malo spala.
Menda bo danes že bolje.

Kolumbo WB, škoda da nisi prišla v naše konce, bi se lahko dobile, bi bile samo par kilometrov narazen.....

No jaz grem mal na hrbet, ker se mi učke kr zapirajo.user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3215
14.10.2007 17:17:32   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Mutika naša zdej pa nehi... Midve ko da mama isto glavo na ramenih! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz isto naredim pri Alenu, sam da mali še ne zna plezat! Torej vidim, kaj me čaka čez kak mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hi hi hi jasna81 ja jaz sem že pred časom ugotovila, da sva skor identičneuser posted image user posted image user posted image  ....menda nisi moj klonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........ko berem tebe, berem sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....morma se spoznatuser posted image

Ja kdaj imamo zdej srečanje?

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
14.10.2007 20:15:43   
atena777
Danes sva šla pa z Davidom že zares v hribe (če pozna katera Ljubljanske Orle), je blo treba kr ornk prtisnt v klanc. Pa začuda niti nisem crknjena, pa čeprav sem tri žehte že oprala/obesila (ja nč ne bo s sušilnim še nekaj časa), skuhala, posodo 2x umila,šla na trubo 3 urni sprehod,Davida skopala, zrihtala.....Zdej pa še RR berem...
Ati je danes delal za službo, ker jutri leti v ČrnoGoro. Bova dva dni sama doma. Pride kera na kostanjev žur?user posted image
Blagor se tebi Jasna81, da ti je ati popazil zjutraj na sineka - kaj bi jaz dala!

Zbilje - jaz v četrtek ne morem, kvečjemu v sredo, s tem, da nimam pojma kaka je vremenska napoved,če bi bilo tako kot danes bi bila MAJKA!

Visnjaaa napiši si na veliko doma nekam na zid, MEETING JE 20.10!!!user posted image user posted image  

Malecka_Mateja te popolnoma razumem glede tašče,mene tudi to razkuri pri tašči in pri mami,sam tašči ponavadi ne moreš tko povedati...pa sem tudi že jaz morala mojega prositi,da jo umiri. Sam nimaš kej,ko se oženiš s svojim se oženiš s celo njegovo žlahto,spremenit nimaš kaj,a ne?user posted image user posted image  Mogoče bi tole pomagalo:"Ja "tašča" (po imenu) hvala za skrb,saj vem, da imate radi Tjaško,ampak midva z Dejanom zelo dobro veva kaj je najboljše za njo,ker sva z njo 24 ur na dan,tako, da ne rabite biti nič v skrbeh". Čeprav res ne vem od kje jim ta jebeni (pardon izrazu) materinski čut na deseto prepotenco predvsem pri vnukih...

Nč grem jaz danes malo prej v horizontalo, jutri imava že ob 7.30 cepljenje - sredi noči saj vem!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 23:20:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
15.10.2007 9:18:52   
malecka_mateja
jutro!

kak ste babnice??

kolumbo upam d ti rata z diplomsko ti kr!ateno pokliči na pomoč ona je stručko!user posted image

višnja kako spi nejc?še prakticiraš majčko?

mi smo ok!možek je nekaj zbolel tako dauser posted image upam da gs hitro mine!sej ga bom cartala pa razvajalauser posted image

kje ste vse???

Neposredna povezava do sporočila: 3219
15.10.2007 9:22:33   
malecka_mateja
aha čateške nam v sboto odpadejo ker tjaša še kr kašlja pa zdaj je še možek bolan!tako da nevem no!mogoče bova prišla po vašem kopanju?nevem sej bomo videli!žal!pa ne zarad nas prestavljat!bomo se že videli!

Neposredna povezava do sporočila: 3220
15.10.2007 10:13:50   
pikecpokec
Aaaaa, smo se fajtali včeri! na paintballu, da ne bo katera mislila da doma user posted image . je prou pasalo. dragi je rihtu Gala, skuhu kosilo, popoldne smo šli pa še malo ven, na en planinski sprehod. je Gal kr v ruzaku zaspal user posted image . dans mam pa taaaak musklfiber user posted image . pa neki so prišli centralno popravljat, tko da nimamo vode (sam kako urco, so rekli), pa tri dni ne bomo kurili in imeli tople vode user posted image . tko da bo naša higiena bolj na psu user posted image . eh, pač ne bomo hodili v javnost, pa spehajali se bomo bpo bolj odročnih poteh...user posted image user posted image user posted image .
ampak bomo preživeli! sem si včeri tko baterije napolnila da bo do konca tedna spet dost user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 3221
15.10.2007 10:47:19   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

višnja kako spi nejc?še prakticiraš majčko?

Ojla!

Ja spet smo zelo slabo spali...sem čist povožena, pa še levo ramo sem si čist zaležala, me boli ko 300user posted image , pa levi jošk se mi je malo vnel, me tud bolji ko 300user posted image ....pa glava me hoče bolet, pa **** jamram, ampak si ne morem kaj.
Nejc full full kašlja, Ana in angino, tako, da je vse skup en ****.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3222
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 11:05:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 12:09:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3224
15.10.2007 12:26:03   
malecka_mateja
evo kosilo skuhano zdajle gremo jest!pol pa se javim kaj!

madonca je mrzlo veni!ušššššš dane snevem če bomo šli kaj ven!

višnja idi v lekarno po bebi val hladilno kremo in tamalemu namaži po prsih nebo tako zelo kašljal za nosek pomaga pa še za pljučka je fajn!nam pomaga!probaj!pa tud za ano lahko uporabiš!

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.