|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
13.10.2007 9:50:53   
Ketrin24
jutro!

Martinca čisto možno da je tvoje dete težko že 1300 g. V 28 tednu si, a ne? Od kolegice fantič je težek že 1200 g, pa bo šele v ponedeljek dopolnila 28 tednov. To je res čisto odvisno. Jaz sem pa v 25 t. pa je moje dete težko že 866 g. Pač bomo imele ful močne fante. Upam, samo da porod ne bo zato tok težji user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.10.2007 10:20:17   
urssyy
Mala pikica glede barve vozička se mi full dopade rdeča barva za fantke, itak dans vsi fantje nosijo rdečo barvo. Mi bomo imeli oranžno siv voziček, pa dobimo punčko, pa je mogoče tudi bolj primeren za fantke, ampak nam je tako všeč in smo ga že naročli.
Ketrin24 in Martinca pravijo, da so fantje ponavadi nekoliko težji od punčk in po moje to kr drži, ker sem malo spremlajala teže na RR. Seveda so tudi izjeme.

Ali katera ve, če se kje dogaja dans ali jutr kaj zanimivega po Sloveniji, da bi šla z user posted image  mal na sproščanje in da bi se zopet mal zbližala brez tašč, sorodnikov...user posted image ??

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.10.2007 10:21:33   
martinca
mala pikica, full so lepe slike od poroke. oba sta tako lepa. kaj obleko si sposodila ali si jo dala šivat, ker je full lepa.
midva se tudi bova drugo leto poročila. najin datum pa je 9.8.2008. takrat imava namreč obletnico 4 leta. pa si bo moj user posted image , ta datum najlažje zapomnu, ker njemu datumi niso preveč zanimivi da bi si jih zapomnu. na obletnico vsaki mesec se pa že spomne in po mojem se bo tudi tega datuma zmeraj spomnu.user posted image

3D UZ - a res ga delajo samo do takrat? jaz sem pa misla da ti to lahko zmeraj naredijo. vidiš koliko stvari še ne vem. pa saj se celo življenje učimo.

kaj mi še lahko za srečanje januarčic - celje poveš geslo.

bi se lahko enkrat v mariboru doble pa pol slike dale gor za srečanje januarčic maribor. ne bi bilo slabo.  
to se res moramo enkrat dobit da se kaj pomenimo o user posted image ,poroki,.....uff to bomo tak celi popoldan rable da se na čvekamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3278
13.10.2007 10:24:37   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUHU KONČNO SEM PRIŠLA IZ BOLNICE TAKO DA SE VAM LAHKO PRIKLJUČIMuser posted image Sem v 24 tednu nosečnosti.Prvi 4 meseci bruhanje na orto user posted image pol pa visok pritisk ,ja kaj pa čmo.Do poroda se bo vse uredilouser posted image user posted image user posted image Rok imam 5.02 ampak so mi ga premaknili na 25.01 lep dan vsem nosečkam

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
13.10.2007 10:54:33   
nana35
TRIŠ lepo da si se nam pridružila.Uživaj preostale mesece nosečnosti doma.Mala pikica,dovolila sem si pogledati slike od poroke,upam,da nisi huda.Zelo lepa nevesta si bila,saj neveste morajo biti lepe,kajne.No,pa sem zadaj videla Ptujski grad in sem se spomnila,da si iz Ptuja.Jaz Ptuj obožujem,tako starinski se mi zdi in ulice me spominjajo na morje. Skoraj vsako leto gremo tudi na tisto se mi zdi,da se reče Ptujsko noč.Pa na karneval obvezno.Pravzaprav na povorko,pol pa malo pit!user posted image

Glede teže otročka-ko sem jaz bila nazadnje na UZ,to je bilo v 24t in 1dan je bil tudi moj otroček težek (saj sem pisala o tem) 913g,tako da ni nič čudnega če je tvoj otroček toliko težek Martinca.Mislim,da je to čisto ok.Je pa fajn zdaj,ko se bolj redijo ti naši otročki ne in to zelo hitro!

Bom počasi končala,itak nimam kaj pametnega za povedat,ko pa bom imela,pa se javim.Lp.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
13.10.2007 11:37:23   
martinca
triš, dobrodošla med nami. zdaj pa uživaj do konca nosečnosti.ti eno user posted image pošiljam za srečo.

sem zdaj ležala na kavču pa se je prav videlo kako je user posted image z nogo ven udaril. kako je to fajn občutek, ko te mali brcne, te veš da je vse v redu z njim. vam v ponedeljek sporočim za koliko se je zredil od srede. user posted image user posted image

jaz imam navado da se vsako jutro tehtam in si zapisujem na koledar. pač spremljam mojo kilažo. pa sem danes imela za 30 dag manj kot pa prej vse tri dni nazaj. tak da ne vem kaj sem te zdaj ena dva dni manj jedla da sem imela manj kg. drugače pa sem v celi user posted image že pridobila 5,5 -  6kg. sem že prava mala user posted image . mi je v sredo rekla tista G ko sem bila pri njej, da se naj pazim da zdaj še imam do konca slabe tri mesece in še bom zagotovo pridobila 10 kg!?! user posted image user posted image sem si misla malo svoje. samo mislite da bomo še res toliko pridobile?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
13.10.2007 12:04:25   
Sunny Morning
TRIŠ dobrodošla med nami in veliko sreče do konca nosečnosti. Samo, da si doma in bo zdaj tudi veliko lažje, čeprav naj bi se približevali "težki" meseci.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
jaz imam navado da se vsako jutro tehtam in si zapisujem na koledar. pač spremljam mojo kilažo.

Lepo, da spremljaš svojo težo, vendar je vsakodnevno vaganje nepotrebno. Dovolj bo, če boš to naredila 1x na teden. Jaz se tehtam 1x na teden ob sobotah zjutraj in čisto zadostuje. Zadnje tedne kar malo več pridobivam na teži (saj user posted image  raste) in imam danes +5,4 kg. Zelo zadovoljivo, vsaj zame.

sem že prava mala user posted image

Kje si pa to pobrala?user posted image user posted image user posted image

mi je v sredo rekla tista G ko sem bila pri njej, da se naj pazim da zdaj še imam do konca slabe tri mesece in še bom zagotovo pridobila 10 kg!?! user posted image user posted image sem si misla malo svoje. samo mislite da bomo še res toliko pridobile?

Pridobivanje teže naj bi se zdaj do 33. tedna malo povečalo, potem pa naj bi se ustalilo. Proti koncu celo kao malo shujšaš.
Si pa tudi dve user posted image nista enaki, tako da je pridobivanje teže zelo individualna zadeva. Jej zdravo in uravnoteženo pa bo vse ok. Samo stradat ni treba, ni pravi trenutek za to. Narava ti je že nekje namenila koliko kg bom pridobila in tega ne boš mogla spremeniti. Sprejmi tako kot bo prihajalo, hujšale bomo pa drugo leto.

sunny morning, za v voziček bova mela pozimi zimsko vrečo.

Jaz sem dobila dva zimska kombinezona in tudi razmišljam, če je res nujno kupit košaro, ki jo bo user posted image prehitro prerasel. Bova pa kupila Quinny Speedija, tako da bova v isti družini.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
13.10.2007 12:17:28   
Golobček

user posted image

jaz imam do konca slabe tri mesece in še bom zagotovo pridobila 10 kg!?! user posted image user posted image sem si misla malo svoje. samo mislite da bomo še res toliko pridobile?

No ne vem če bi se s temi 10 kg ki jih omenja g jaz strinjala, jaz se v nobeni nosečnosti po 26 t nisem zredila za več kot3-4 kg.

Drugače pa naj povem da sem bila v petek pri g. na pregledu in mi ni naredila uz je rekla da zavarovalnica plača samo dva, jaz pa skoraj v user posted image , ker sem si želela videti mojo malo pikico.
Sem jo vprašala če je še kakšna možnost da mi naredi še enega pa je rekla da mogoče na naslednjem pregledu , povrhu vsega pa ga še plačat ne morem, ker pri njej ni te možnosti.Jaz bi pa  tako rada vedela koliko je moj otroček težek, ker me je kr malo strah glede na to da sta bila prva dva prava kotenjaka, eden čez 4200g drugi pa 3900g.

Bom videla kako bo jo bom poskusla prepričat naj mi naslednjič naredi uz.

triš lepo da si se nam pridružla.

Pa še glede citiranja, če mi zdaj ni uspelo pol pa res ne vem -no ne se mi smejat, pa obljubite da me boste naučile če bo pšotrebno.

Lep dan  

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
13.10.2007 12:17:53   
butara
Ah, ve ste pa spet pri kg user posted image Jaz sem pred dvema tednoma imela že +10, zdaj pa sem na bolniški in se trudim mirovati...torej je šlo sigurno spet kaj gor. Me je kar strah na tehtnico stopiti. Ampak...tudi v prvi nosečnosti je bilo tako, zato me nič ne preseneča.
Samo, da bi bilo s pikico vse ok, jaz bom že potem hujšala user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.10.2007 12:19:25   
Golobček
No citiranje vidim da je uspelo sam sem mal preveč pobrisala.

Bo drugič bolje.

Pa še napake-čist osnovnošolske, če bi me zdele profesorca za slovenščino vidla, bi ziher dobla nulo ne pa enkouser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
13.10.2007 12:20:15   
mala pikica
Dobrodošla Triš user posted image user posted image user posted image Upam, da je zdaj vse v redu in da tako ostane tudi do 25.1. user posted image user posted image user posted image

Martinca, obleko sem si sposodila v Mariboru. Je bila prva, ki sem jo probala in ko sem se videla sem imela solzne oči, potem pa je mogla ostati.
Geslo od srečanja ti pošljem na ZS.

Glede srečanja v Mariboru pa se dogovarjamo za četrtek, 18.10., ko je otvoritev C&A trgovine. Nalin je iskala družbo, pa se je vse skupaj obrnilo v pravo mariborsko srečanje. Se nam lahko pridružiš. Bomo pa še sigurno kaj ta teden govorile o tem, tudi o uri in kje se dobimo (ja, verjetno kar v C&A-ju na oddelku za nosečnice in tamalčke user posted image ).

Nana veš da nisem jezna user posted image Slike pa so iz ptujskega gradu in mostu, ja. To je naš očarljivi Ptuj Sem se tudi hotela poročiti na gradu, pa je bilo vse skupaj predrago, pa še ful papirnate vojne. Je pa res, da je velikokrat zelo lušno na Ptuju, sploh okoli pusta, ko je vse noro user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3286
13.10.2007 12:22:36   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Sem jo vprašala če je še kakšna možnost da mi naredi še enega pa je rekla da mogoče na naslednjem pregledu , povrhu vsega pa ga še plačat ne morem, ker pri njej ni te možnosti.

Golobček, če tvoja ginekologinja nima možnosti narediti plačljivega UZ pa pojdi kam drugam. To lahko greš h kateremu ginekologu želiš. Je pa res, da je skrajno nepravično, da zavarovalnica plača samo 2!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   RE: Januarčice 08
13.10.2007 12:25:44   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
user posted image  lusa (28), Gor.Rad., user posted image + user posted image  + user posted image , Mur.Sob., user posted image  Daša
user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica Ljubljane, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image  

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, user posted image

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara, user posted image + user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Lana

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Dobrodošla Triš in čestitke user posted image user posted image user posted image
Sporoči nam še ostale podatke, da jih dopišemo.

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 79 user posted image user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 20 user posted image  in 19 user posted image   Spet so v majhni prednosti user posted image ! Pri 5 user posted image   pa je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 50 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Še vedno pa čakamo, da nam sporočite imena svojih malčkov, ki nas bodo razveseljevali na koncu ali v začetku leta!

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 13:01:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3289
13.10.2007 13:01:30   
gagy85
dobrodošla triš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
13.10.2007 13:03:29   
martinca
sunny morning, midva sva tudi najprej misla kupit Quinny-a Speedija. pol sva šla pa v pikapolonico, po malo informacij, pa nama je ona kar bolj predlagala Freestyla, ker je bolj športen, za makadam cesto, obrneš ga lahko v obe smeri. pač naju je pol prepričala da ima freestyle več ugodnosti kot pa speedi.
ti bom slikala mojo vrečo pa jo bom dala v album, da boš vidla kako mam jaz. samo toti vikend še ne bom tega naredila, se mi ne bo časovno izšlo. grem zdaj na celjski konec (k meni domov na rojstni dan)pa pridem šele juter popoldne proti večeru domov.

golobček, to pa res čudno da ti ga ni naredla, če ma v svoji ordinaciji UZ. moja ga nima v O pa me vseeno naroči na UZ. to so si pa res čudni G medseboj.

grem jaz zdaj jest,
lepo se imejte
pa se še slišimo kaj

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3291
13.10.2007 13:24:16   
katee
zivjo še od mene!

Jaz sem danes spala na novi postelji. Je bilo super, spala sem celo noč. Ob 6.40 sem se zbudila popolnoma spočita. Tud na wc nisem šla ponoč. Se mi zdi, da sem včeraj popoila ful tekočine, ki je pa vsa v meni ostala. Danes sem čisto zatečena. Kok mi gre na živce to zadrževanje vode v telesu user posted image .

mala pikica: meni tale medenični pas full pomaga. Mi je žal, da ga nisem že prej začela uporabljat. Jaz sem kupila enak voziček, samo v svetlo modri barvi. Ga imam doma že en mesec. user posted image user posted image user posted image

Grem malo pospravljat (tako pozabim na slabo voljo. Sem zadnje čase konstantno slabe volje in žalostna, pa kr skoz mi gre na jok. Upam, da bo kmalu bolje). Uživajte!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3292
13.10.2007 13:32:30   
katee
triš: dobrodolšla!!! user posted image user posted image user posted image  sem prej pozabila nate

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
13.10.2007 14:13:36   
TRIŠ
Ja prav zanimivo .Doma imamo že Matica 8,5 let pa Lano 4,5 sedaj pa bomo dobili Žanauser posted image ali pa Žanouser posted image .Rodila bom v Novem mestu ali Ljubljaniuser posted image .Stanujemo pa v okolici Novega mesta.Ko pa zvem spol100%pa seveda takoj javimuser posted image .LEP DAN

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
13.10.2007 14:23:23   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ja prav zanimivo .Doma imamo že Matica 8,5 let pa Lano 4,5 sedaj pa bomo dobili Žanauser posted image ali pa Žanouser posted image .Rodila bom v Novem mestu ali Ljubljaniuser posted image .Stanujemo pa v okolici Novega mesta.Ko pa zvem spol100%pa seveda takoj javimuser posted image .LEP DAN.NO STARA PA SEM 29 LET UPAM DA JE TO VSEuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
13.10.2007 14:51:32   
koala
Triš, dobrodošla med januarčicami in upam, da bo nosečnost od sedaj naprej lepša in brezskrbna.

No jaz sem imela včeraj pregled pri g, Sem ga kar malo zaslišala, saj se mi je zadnji teden pojavi rume izcedek, me je pogledal in rekel da ni videt kaj hujšega, ja pa za vsak primer vzel bakteriološki bris. Pa vaginalne svečke mi je napisal Vagisan, se jim reče. Upam da bodo pomagale. Pa zadnje dni se mi kar z mirnega vlije kri z nosu, pravi da ni panike, ker so žilice v nosečnosti bolj napete in raje počijo, on že ve.. Pa pritisk imam nizek, sem tudi po tem povprašala, pa pravi da si dete vzame kaj rabi in da naj ne skrbim, če se le jaz dobro počutim, kar pa se. Srček bije kot mora, kile so šle gor, 3 ta mesec, g pravi da je vredu, drugače pa se jaz ne sekiram, saj se ne najedam praznih kalorij, za hujšanje bo pa že kasneje čas.
V ponedeljek pa moram na glukozni testuser posted image user posted image , ker je naše dete večje kot je pričakovati za gestacijsko starost. Bom že preživela, upam samo, da bo pač korejak in da ni kaj drugega narobe.
Glede UZ, meni je vsaj še enega obljubil ( v 32. tednu)user posted image user posted image , da prečekiramo rast, pa da vidimo če se bo blagovolil obrnit naš fant.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
13.10.2007 15:33:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Stanujemo pa v okolici Novega mesta.

Evo končno še ena z mojega konca.user posted image

Nalin RR ti se kar zjokaj. Saj je vseeno tudi, če jočeš od sreče, še toliko lepše. Vsaj meni je potem veliko lažje kot, da sem odvečno breme odplaknila s solzami. Vprašanje, če bi te toliko zdelala Žanova selitev v njegovo sobico, če ne bi bila user posted image . Si mogoče zaradi tega bolj občutljiva. Važno, da jokaš od sreče.

martinca jaz sem tudi gledala Freestyla pa mi je glede na Speedija zelo ozek v sedalnem delu in veliko mamic, ki imajo Speedija je reklo, da so najprej tudi razmišljale o Freestylu, pa ga niso nabavle glih zaradi ožine. Se mi pa osebno Speedi zdi še bolj športnem in za vse podlage. Edino kar se ne da v obe strani obrnt. Me je to nekaj časa motilo, zdaj pa mogoče niti ne več. Je pa res škoda, da Freestyle obstaja samo v tako omejenem številu barv. Če bi še kakšno dodali ne bi bilo nič narobe.

Vidim, da kar pridno pospravljate. Jaz pa samo gledam smeti po parketu in razmišljam kako bi le bilo treba sesalec ven potegnit, pa se še ne morem prepričat.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
13.10.2007 16:53:16   
klepetka
živjouser posted image
O, danes st e pa pridne s čvekanjemuser posted image
najprej dobrodošla Trisuser posted image

Nalin,A veš da so še meni šle skoraj solze po licih ,ko sem brala tvoj post(sem zadnje čase bolj čustvena ,očitno?),to pa zato ,ko si napisala ,da si 6 mesecev vztrajno zaklepala Žanovo sobo.In danes ,ko je napočil dan D ,jo bo mali mož videl.Lepo ,res.
Pa tudi tisto je zel o ganljivo ,ko si napisala ,da kolikor si na začetku pikico težko sprejela ,da j o zdaj glih tako zelo težko že čakaš.

mala pikica ,sem si drznila tud jaz pokukat v tvoj poročni album.Krasna nevesta si bila in zel olep par.
Barvna kombinacija od vozička je pa fenomenalnauser posted image user posted image

Jaz sem pa danes tako utrujena,smo šli malo v šoping v Ljubljano.Za malo pikico kupili danes samo dvoje štunfke,take miniuser posted image .Ene s os pikapolonicami ,na enih jepa mislim da žirafa.Aja ,pa še en o dudico ,tako lepo rdečouser posted image
Moram pa priznati ,da sem bila prvič danes v Rutarju na Baby oddelku in sem bila res presenečena  koliko vozičkov imajo za videti.Čeprav mi ni bil nobedenn bogve kaj všeč.
Kak or sem zasledila(slišala sem pogovor,nisem prisluškovalauser posted image user posted image ) ,je en par gledal olivno zelen trikolesnik ,in ta nosečnica je imela rok januarja.Sem takoj pomislila,če je katera od naših januarčic.

Potem smo šli pa v H&M ,tam je pa nosečnic kar mrgolelouser posted image .Pa sem spet pomislila ,če poznam katero iz slike iz srečanja v Celjuuser posted image .

Tako ,zaenkart to.Zdaj sem se pa spomnila ,da moram ponoviti citiranje da ne pozabim ,zato bom probala še to user posted image user posted image

Lepo popoldne ,kar ga je še.

p.s. jaz sem pa imela v mislih ,če bi se enkart na kavi dobile ,če ste za to .Ker januar bo naenkart tukaj ,mormo še skoristituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
13.10.2007 16:55:26   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Mala pikica glede barve vozička se mi full dopade rdeča barva za fantke, itak dans vsi fantje nosijo rdečo barvo. Mi bomo imeli oranžno siv voziček, pa dobimo punčko, pa je mogoče tudi bolj primeren za fantke, ampak nam je tako všeč in smo ga že naročli.

??

to sem zdaj citirala kar tako ,brez pomena ,sam tolk da ne pozabimuser posted image user posted image ,zato urssyy ,brez zamere ,ker sem kliknila glih tvoj postuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
13.10.2007 18:24:06   
Zasanjana
Ojla!

Triš, dobrodošla!

Mala pikica, k meni lahko na seznam pripišeš ime, ko ga boš popravljala. Naš poba bo Marc Julien.

Mene pa danes dajejo krči v mečih že ves dan. Sem popila že magnezij, pa je čist za malenkost boljše. Noge imam skoz v luftu in pojma nimam, kaj lahko še naredim. user posted image user posted image  Sicer pa je počutje kar v redu. Ponoči dostikrat hodim na wc in potem stežka zaspim nazaj.

Ko ste že pri manijah na hrano; meni ful pašejo mandarine. Celo gajbo bi jih lahko pojedla, ampak me potem peče zgaga.user posted image

Včeraj sem imela pregled in UZ. user posted image  je težek okrog 1100g in veselo razgraja po trebuhu. Je tolk divjat začel, ko je G s sondo iskala utrip. Urin in kri sta v redu, edino malo nižji pritisk imam, kar pa ni nič novega.

Dopoldne smo pa manjšo čistilno akcijo udarli in pospravili otroško sobico. Pa voziček sva z možem iz kleti prinesla in ga sestavila, ga bo treba še oprat, ampak to še pride. Zdaj lahko začnem z nabavo cunjic in teh malenkosti, opremo imamo pa še čist vso od prej.

Zdaj grem pa še vaše albume malo pogledat. LP!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Zasebni vrtec
Janci F

Ali ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka druge starostne skupine?

- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (40%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 100-200€ (35%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 200-300€ (16%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 300-350€ (4%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!