Lusa
|
Martinca-sem tud jaz pogledala vse tvoje slikce ,in imaš zelo lepe stvari ,kompletek iz h&m -a pa imave istega ,le barve drugačne. Nalin-upam ,da se ti to umiri in kaj ti resnično priporočam ,ne nosi več tvojega sončka ,ker imam par kolegic ,ki so majhne razlike med otročki in so jih v nosečnosti nosile ,pa so veliko prezgodaj rodile in boljše ,da še te ima Žan čimdlje doma.Mislim nate!Pa sem vidla ,da zelo rada ješ med.Lahko ti ga 18.tega prinesem ,ker ga imam polno ,imajo moji dobri sosedi čebelnjak in je med zelo okusen ,mi pa ga samo malo s čajem spijemo ,ker niti enemu ne gre v želodec namazan na kruhu. Raja-tisti kompletek s kapico je res lep ,a ne?Drugač pa je tud moja pikica danes ponoči tako razgrajala ,to mi ni delala niti ena ,kaj že ona počne v trebuhu.Bo pravi vragec ,naj le bo ,samo ,da bo ZDRAVA. klepetka-se mi zdi ,da sve s trebuhom nekje na istem Drugač pa je meni tud začel otrdevat trebuh. Nana-a veš ,da sem jaz takoj pomislila na martinco ,da bo imela fantka ,glede oblačilc ,potem ,ko sem pa videla voziček sem si pa mislila ,da bi lahko bila punčka ,čeprav je zdaj ful fajn ,ker je že polno fantkov v oranžnih in rdečih -živih barvah in se mi to dopade. Sani-tudi ,če izsiliš ne ti uz noče naredit ,pri meni je tako bilo ,ampak že dolgo nazaj sem napisala ,da sem imela zadnji uz pri Ajši v 23tednu in to 3minute(imam priče ),tako ,da itak ni mogel ugotovit ,da ima moja princeska dawnov sindrom.Pol me je še začelo grozno dušit ,pa komaj sem hodila(hude bolečine križa) ,pa me je poslal v službo.Takšno je naše zdravstvo oz. zdravnik.Seveda imam sedaj drugega ,ki je zlat ,in včasih se pogovarjava tudi do ene ure ,najbolj bi čvekal takrat ,ko se mi ravno mudi.Pa uz mi vsakokrat nardi ,je rekel ,da bi vsi g. morali vsem nosečnicam vedno nardit uz in se ne ozirat na zavarovalnico.Edino ,kaj pa me moti pri njemu ,da ima star uz ,ampak on se znajde na njemu ,jaz pa ne Bo že prišel enkrat nov ,je pač tako ,ker je privat. Denar ali paket?Jaz bom vzela kar denar ,ker imam že skoraj vse za otroka.Bom si pa kupila s tem denarjem plenice ,pa kozmetiko in babyfon ,če mi ga ne bo brat.Sem ga pri Luši nonstop uporabljala(sta ga brat in punca kupila) in sedaj je dokončno razletel. Zdaj pa grem naredit rižoto ,potem po Lušo v vrtec in greve Ajšiki rožice nest-bele pinkponk krizanteme ;so mi tako všeč.
|