|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
12.10.2007 11:35:43   
katee
Evo mene nazaj iz fizioterapije. V bistvu me je naročila šele za 8.11. Takrat me bo pregledala, pa pokazala vaje za globoko trebušno mišico. Drugače mi je pa priporočala, da si kupim medenični pas, ki stisne medenico. Takoj, ko sem si ga dala gor, je bil občutek veliko boljši. Nisem imela več občutka, da mi medenico narazen vleče, ampak tak dober feeling, da mi lepo vse stoji skupaj. Drugače je pa rekla, da bi ona na mojem mestu šla kar takoj na bolniško, ker zdaj ne potrebujem nič drugega kot počitek in kak lahkotni sprehod. Ampak problem je, da ne morem iti še na bolniško, ker moram dijakine še ocenit. No, bom videla, kako bo sedaj med vikendom.

martinca: ful si luškan kompletek kupila (jaz imam enakega user posted image ), pa ležalnik je tud luškan. Trebušček pa ravno pravšnji.

klepetka: luškan trebušček imaš.

Joj, moram vam povedati, da sem videla polno novorojenčkov danes v porodnišnici. To so tooook mala bitja. Res si nisem predstavljala, da so tako mala. Meni se je samo smejala, ko sem jih gledala. Sem si predstavljala, kako svojega user posted image  držim v rokah. Joj, komaj čakam.

No, jaz grem počivat, da bo s križem čimprej bolje. Ostale se pa lepo imejte!!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
12.10.2007 11:44:49   
martinca
nana35, sem šla zdaj v tvoj album slikice pogledat, pa sem videla da si nazadnje slike dala gor 18.9. pa si že takrat imela tako velik trebuh. mislim da bom tako ali tako težko zdržala do konca da vam ne bi povedala kaj pričakujeva. kaj misliš da fantek pa ne bi mogel imet rdeč voziček?pa temno modro zimsko vrečo noter?to že namreč ima.

paket, midva sva se tudi odločila da bova kar denar vzela.

še bom zdaj poskusla neke slike da v album.
pridne bodite 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
12.10.2007 12:29:54   
sani1
Pozdravljene   user posted image ....
Joj ste se pa res razpisale, da sem komaj vse prebrala. Ni bilo časa biti na računalniku. Sem imela skoz neke obiske in obveznosti tako, da sem kar malo v zaustanku. Ampak sem danes nadoknadila...
Vidim, da že pridno kupujete in nabavljate stvari...  Jaz sem se odločila, da bom kar mi še manjka kupila v začetku decembra.
Bom pa namesto paketa vzela kar denar, ker se mi zdi, da je tako najbolje.

Drugače se moj sladkor kar drži, ampak sem na strogi dieti. Tako, da pri meni ni nič meda in čokolina... Zdrava prehrana!  user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa res zoperno, ker ti naredijo samo dva UZ ja do konca nosečnosti. jaz vam priporočam, da kar malo izsilite, da vas je strah, pa malo se naredite boge, pa bo vsak ginekolog malo popustil.Po moje. Jaz bom mogla imeti še kar nekaj Uz do konca nosečnosti, ker mi je že diabetologinja rekla, da me morajo oz. morajo mojo pupo bolje spremljat glede rasti...

Drugače se pa kar vredu počutim. Odvisno od dneva in lune...

Lep vikend vam želim in izkoristite ga kar se da najbolje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
12.10.2007 12:57:23   
nana35
Seveda Martinca da lahko ima rdeč voziček tudi fantek,pa tudi rdečo vrečo(ne samo modro) , če ti je všeč,dandanes pa res sploh ni toliko pomembno,samo roza bi bilo bolj hecno za fantka,drugo pa ne.Jaz sem samo malo ugibala,saj ne da bi mogla nam ti mogla povedat.Če želiš kar lepo drži zase,samo malo sem poskusila sklepat,no pa saj sem rekla,da pa po oblačilih pa bi lahko bil fantek.Saj moj fantek ima tudi kaj rdečega,ker je meni to najlepša barva.

UZ:jaz sem že večkrat imela UZ kot 2x,ampak je bilo potrebno,res.In verjetno ga bo m tudi še imela,tudi od ginekologa je seveda odvisno,če ti ga naredi.Moj ga sicer na pregledu nima v ordinaciji,ampak greva skupaj na UZ,malo ga počakam,potem pa greva v zg.nadstropje skupaj in mi naredi.Saj pri morfologiji,ki pa mi jo je delal en drug gin.pa nisem dobila slikice,ampak mislim,da če bi rekla,da bi jo dobila.Seveda pa me zanima,kaj se dogaja v mojem trebuhu z mojim malim pikecom,kako se razvija...tako da bom v torek rekla za uz.Ko sem bila prvič na pregledu,me je za UZ naročil naslednjič,pa sem rekla,da bi rada videla otročka,ker sem videla še čisto majčkenega(v 6.tednu)in bi ga rad v 8.tudi(da vidim srček),saj nisem imela očal zraven prvič.Pa mi je naredil UZ.

Tako so ti naši gineki različni,ja.Jaz imam dr.Čuića in je zelo ustrežljiv.Katera ga pozna,tako ali tako ve.

Lep dan.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
12.10.2007 12:58:10   
Lusa
Martinca-sem tud jaz pogledala vse tvoje slikce ,in imaš zelo lepe stvari ,kompletek iz h&m -a pa imave istega ,le barve drugačne.

Nalin-upam ,da se ti to umiri in kaj ti resnično priporočam ,ne nosi več tvojega sončka ,ker imam par kolegic ,ki so majhne razlike med otročki in so jih v nosečnosti nosile ,pa so veliko prezgodaj rodile in boljše ,da še te ima Žan čimdlje doma.Mislim nate!Pa sem vidla ,da zelo rada ješ med.Lahko ti ga 18.tega prinesem ,ker ga imam polno ,imajo moji dobri sosedi čebelnjak in je med zelo okusen ,mi pa ga samo malo s čajem spijemo ,ker niti enemu ne gre v želodec namazan na kruhu.

Raja-tisti kompletek s kapico je res lep ,a ne?Drugač pa je tud moja pikica danes ponoči tako razgrajala ,to mi ni delala niti ena ,kaj že ona počne v trebuhu.Bo pravi vragec ,naj le bo ,samo ,da bo ZDRAVA.

klepetka-se mi zdi ,da sve s trebuhom nekje na istemuser posted image Drugač pa je meni tud začel otrdevat trebuh.

Nana-a veš ,da sem jaz takoj pomislila na martinco ,da bo imela fantka ,glede oblačilc ,potem ,ko sem pa videla voziček sem si pa mislila ,da bi lahko bila punčka ,čeprav je zdaj ful fajn ,ker je že polno fantkov v oranžnih in rdečih -živih barvah in se mi to dopade.

Sani-tudi ,če izsiliš ne ti uz noče naredit ,pri meni je tako bilo ,ampak že dolgo nazaj sem napisala ,da sem imela zadnji uz pri Ajši v 23tednu in to 3minute(imam pričeuser posted image ),tako ,da itak ni mogel ugotovit ,da ima moja princeska dawnov sindrom.Pol me je še začelo grozno dušit ,pa komaj sem hodila(hude bolečine križa) ,pa me je poslal v službo.Takšno je naše zdravstvo oz. zdravnik.Seveda imam sedaj drugega ,ki je zlat ,in včasih se pogovarjava tudi do ene ure ,najbolj bi čvekal takrat ,ko se mi ravno mudi.Pa uz mi vsakokrat nardi ,je rekel ,da bi vsi g. morali vsem nosečnicam vedno nardit uz in se ne ozirat na zavarovalnico.Edino ,kaj pa me moti pri njemu ,da ima star uz ,ampak on se znajde na njemu ,jaz pa neuser posted image Bo že prišel enkrat nov ,je pač tako ,ker je privat.

Denar ali paket?Jaz bom vzela kar denar ,ker imam že skoraj vse za otroka.Bom si pa kupila s tem denarjem plenice ,pa kozmetiko in babyfon ,če mi ga ne bo brat.Sem ga pri Luši nonstop uporabljala(sta ga brat in punca kupila) in sedaj je dokončno razletel.

Zdaj pa grem naredit rižoto ,potem po Lušo v vrtec in greve Ajšiki rožice nest-bele pinkponk krizanteme ;so mi tako všeč.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
12.10.2007 13:44:00   
Lunca1
Punce a gremo udarit stavko proti bacilom in virusom. Nas morajo obvezno pustit na miru.user posted image

Jaz bom udi vzela paket, ker imamo vseh stvari že malo morje.

No tudi jaz bom morala počasi po tamalo v vrtec. Da me vsaj kdaj vidijo, glede na to, da sem drugače predolgo v službi.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
12.10.2007 14:39:47   
mml
Hoj,

vsak dan v službi sklenem, da si bom izmerila obseg trebuha, pa ni po tem nič iz tega, ker doma seveda na to pozabim user posted image . Ampak po moje še nisem pri metru, ker sem danes še v enih čisto navadnih hlačah, ki sem jih kupila lani poleti.

Naš fantiček se bo vozil naokoli v oranžnem vozičku in tudi lupinica je oranžna. To je bil eden izmed nevtralnih nakupov v prejšnji nosečnosti...tako čisto preventivno, če bomo slučajno imeli še enega user posted image . Sicer so pa Manco zelo dolgo imeli vsi za fantka, ker je imela zelo malo las. Sploh ni bilo pomembno, da je bila oblečena v roza ali vijolično. No po tem je dobila kodrček in je bila spet fantek user posted image , sicer ne vem zakaj punčke ne bi smele biti skodrane...Včeraj je bila v temno vijolični jopici in bež hlačah in je bila spet fantek...Tako da domnevam, da bo tale naš fantiček kar naprje razglašen za punčko user posted image

Na CSD bom jaz vzela denar, ker se mi paketi ne zdijo uporabni in tudi večine stvari iz paketov ne potrebujem. Koliko pa je sedaj znesek, ki ti pripada???

Lunca te podpiram pri stavki...upam, da bo uspešna user posted image

Nalin po mojem boš tudi morala počasi malo omejiti prenašanje Žana, sploh če ti takole otrdeva trebuh.

Lusa a ni zanimivo, kako drugače razumemo stavek "samo, da je zdrav" po tem, ko enkrat imamo otroke...meni se je to vedno zdela ena taka brezvezna fraza starih žensk...samo sedaj se pa s tem krepko stirnjam user posted image .
Ko greš naslednji k Ajši user posted image ji odnesi še eno rožico v mojem imenu user posted image

katee očitno imaš zelo šibke medenične vezi. Pazi nase in res nosi medenični pas user posted image . Kolegici je šla simfiza v nosečnosti narazen za 2 cm in še sedaj po skoraj pol leta šepa in hodi na fizioterapijo. Tako da misli, da je zate res boljše, da počivaš in greš lepo na bolniško oziroma v službo samo še toliko, da narediš najnujnejše

sunny morning a je prišla še kakšna kandidatka za tvoje nadomeščanje?

poslikani trebuščki so prav simpatični in lepo nosečniški, tako kot mora biti user posted image

Jutri grem na "roparski" pohod v Avstrijo...sicer sploh ne vem kaj bi kupila, vsekakor si pa grem malo napast oči. Verjetno bom kupila novo obrobo za posteljo, ker Mancina je čisto roza user posted image . Se moram odločit ali bo modra ali bo zelena...bom videla kaj mi bo všeč. Pa malo bom pogledala, če imajo v H&M kakšna nosečniška oblačila zame. Ker nekako mi je malo preveč dati 80 evrov za hlače v (ki so mi sicer zelooooooo všeč) v kepici

Grem še malo brskat po internetu za članki, ki jih potrebujem

Lep in miren konec tedna s čim manj nosečniškimi težavami

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 15:44:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
12.10.2007 16:36:47   
Lunca1
Jaz bom mojemu možu "ukazala", da se zadnji mesec giba čim bližje domu, oz. ima telefon skoz v pripravljenosti. Tamalo bi bilo pa po moje najbolje mimogrede odložit pri mojih starših, ker imajo posteljico v stanovanju, tašča pa bi morala dol v naše stanovanje. Če bo pa ponoči, pa bova dol poklicala taščo. Tako imam vsaj jaz v glavi. Če bo pa slučajno moj takrat v tujini, pa bova takrat s Pino v Radovljici, ker je bliže Jesenicam in obenem tamala že v varstvu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
12.10.2007 16:42:39   
Tinča1
Pozdravljene!

Ste se tako razpisale, da sem rabila kar celi čas, da sem vas prebrala. No ja, mi vsaj dolgčas ni bilo.

Sovica, ko berem tvoj post, me kar malo stisne pri srcu. Mislim, da smo vse nekje v tem času. Grem malo sprovucirat mojega user posted image , da malo zamiga.

Mala pikica, tudi jaz študiram, da bom uporabila razpoložljive metode lajšanja bolečin poroda. Tako, da na Ptuj se kljub mali razdalji vseeno ne bom vozila. Če jih je toliko preživelo, bom še jaz. Bi pa rada bila, če bo le možno čim bo dolgo v stoječem položaju, baje gravitacija pomaga.

A bo katera šla v Štorkljo 23.10. na predavanje? Jaz mislim, da bom šla, če bo le moje počutje vredu.

Lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
12.10.2007 17:11:05   
raja
Nalin a veš, da zadnje čase tudi jaz razmišljam, kako bo z našim ta velikim, ko bom v porodnišnici. Tudi mi nimamo enega konkretnega varstva v bližini tako, da mi še ni čisto jasno kako bomo. Še bolj kot to me pa skrbi, da bom morala spet roditi s CR in biti v porodnišnici cel teden, pa še potem bom kakšen mesec bolj zanič user posted image . Ampak se bomo že nekako zmenili ali z mojimi starši ali s taščo, bodo morali tudi dedki in babice malo sodelovati.

Glede nošenja, ga pa tudi jaz nič več ne nosim in tudi če se le da ne dvigujem iz posteljice ipd. Se pa veliko crkljamo na kavču ali v postelji ampak moram kar paziti, da ne dobim kakšne brce v trebušček.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
12.10.2007 18:44:38   
urssyy
Pozdrav še od mene-. Ja res ste pridne v pisanju.

Mala pikica sedaj živim pri meni doma in še ne vem kje bova z mojim user posted image  živela po porodu user posted image . Zagotovo pa si bom vzela čas in se pripeljem na Ptuj, da poklepetava. Če ti odgovarja lahko konec drugega tedna, ker imam od torka do četrtka šolo za starše.

Klepetka zate sem vesela. da si natrenirala citiranje, smo se vse druge poleg tebe tudi naučile

Sunny Morning v tvoji službi so pa res nemogoči, pojdi v bolniško, saj si vendar ti in tvoj user posted image bolj pomembna od službe

Lusa pohvale glede tvojih cotik. Cartih
Nussy jaz te pa res razumem glede težav z user posted image . ampak saj se menda na koncu res vse samo porihta. Malo strahu, nervoze, hormoni..pa smo tam, ko si najman želimo. Ampak za vsakim dežjem posije sonček.

Mml vidim, da uživaš , ko je prišlo novo študijsko leto in boš tistim brucom natvezla, kok ne bodo izpitov nardil, kok jih sam neki nardi letnik...user posted image user posted image se že spomnim tistih besed, ko sem sama bla bruckauser posted image

Nalin RR ti pa res moraš papati med, da boš pridobila kaj kg, saj si taki drobižek, ampak lepa user posted image .

Sovica3 ne skrbi glede user posted image , zdaj bo vse ok.Misli pozitivnouser posted image

Nana 35 le pusti naj ti tast in tašča zmontirata spalnico, po moje tako vijačita posteljo,kot nora,  da ja ne bi poslušala škripanja user posted image .

Tinča1 lepo, da se tudi ti kaj javiš.A si še vedno v službi?

No pa vsem pošiljam user posted image  in upam da bom uspela bolj pogosto kaj napisati.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
12.10.2007 18:50:03   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Na CSD bom jaz vzela denar, ker se mi paketi ne zdijo uporabni in tudi večine stvari iz paketov ne potrebujem. Koliko pa je sedaj znesek, ki ti pripada???

Jaz bom tudi vzela denar, ker oprostite tisti paketi so za user posted image . Prav žalostni so in mislim, da velika večina vezame denar. Je pa to cca 250€. Super prav bo prišlo.

sunny morning a je prišla še kakšna kandidatka za tvoje nadomeščanje?

Ja smo imeli danes še dve na razgovoru in smo eno kar zbrali, tako da pride že v ponedeljek. Mi je delovala mogoče malo prestrašeno, če se bo lahko vsega tega naučila v tako kratkem času. Meni je pa kar malo smotano, ker se bom zdaj morala 4-5 ur ukvarjat z njo, potem si pa še zmislit kaj ji dat delat za tiste preostale 3-4 ure, ko grem jaz domov. Jo bom kar "vrgla" v delo, pa naj bo kar bo. Tako se bo največ naučila, če bo tudi sama malo "raziskovala". Se moram nekaj domislit za v ponedeljek.

Jutri grem na "roparski" pohod v Avstrijo

Jaz sem bila danes na enem takem pohodu v Ljubljani. Sem se kar odločila, da je čas, da se vržem malo v nakupe. Sem šla sama, user posted image je kar odleglo meni pa tudi, ker z njim ni nobeno veselje nakupovat. Za vsako stvar bi vprašal: "A to rabimo?" Saj potem vseeno kupim, ampak se mi ne da z njim ukvarjat. Važno, da mi je dal kartico za speglat. Sem v H&M-u zapravla 100€ in se mi je zdelo, da sem kar nekaj stvari kupila. Bom jutri slikala in dala v album. Sem se morala malo šparat še za Graz, ki me tudi še čaka v novembru. Sem pa ugotovila, da bom stvari, ki sem jih dobila na sposojo bolj malo rabila. Edino kar bom ponucala sta zimska kombinezona, ker je ostalo vse dokaj iztrošeno. Sploh pa ker nisva reveža, da si bom vse sposojala od kolegic. Ne rečem, da mi banca ne bo prav prišla, ampak nekatere kompletke, ki so jih nosili že trije user posted image pa res ne rabim.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
12.10.2007 18:53:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Sunny Morning v tvoji službi so pa res nemogoči, pojdi v bolniško, saj si vendar ti in tvoj user posted image bolj pomembna od službe

Vse to vem in drugim solim pamet, sama pa nisem sposobna rešit svojih zadev. Najboljše bi bilo, ko bi šla na bolniško, ampak nisem tak tip človeka, da bi kar vse pustil iz rok. Rada bi vsaj zgledno zapustila svoje delovno mesto in papirje, pa ne zaradi njih, ampak samo zaradi mene. Se je pa stvar premaknila, tako da vidimo kaj bo v ponedeljek.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
12.10.2007 19:00:16   
Sunny Morning
martinca maš tako lep bušek.

Točno tak kompletek sem tudi jaz gledala, vendar ga potem nisem kupila. Vidim, da imamo vse kar približno enak okus. Se bo treba pred kakšnim srečanjem dogovorit v kaj bo katera oblekla svojega user posted image , da ne bodo vsi v enakem.user posted image

A boš za voziček kupila tudi zimsko košaro ali boš imela samo športni del?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
12.10.2007 19:12:09   
mala pikica
Jaz sem danes tako utrujena, smo kar blizu 250 km naredili za mojo službo. Na srečo imam ponavadi šoferja (atija user posted image danes pa si je izjemoma vzel dopust moj dragi user posted image ), sploh ko grem tako daleč. Ampak me že vse boli od vožnje in sedenja v avtu. Res bo čas, da počasi nehamo in se spravimo na bolniško še vse tiste, ki še zaenkrat delamo.

Martinca pa res imaš lep trebušček, pa sploh ni velik, moram jaz mojega slikat user posted image se mi zdi grozno velik, čeprav je bil pri zadnjem merjenju obseg okrog 93 cm. Klepetka tvoj pa je tudi lep. Saj pravim, samo moj se mi zdi ogromen.

Glede vozička... mi tudi razmišljamo o rdečem v kombinaciji s sivo barvo, pa tudi dobimo fantka. Meni se nič ne zdi to narobe. Saj je rdeča takšna nevtralna barva, za oba spola, se vam ne zdi user posted image

Glede paketa bomo mi tudi vzeli kar denar, najbolj prav pride.

Urssyy meni več ali manj vedno odgovarja, vedno najdem kakšno urico za klepet, sploh s kakšno nosečko, če pa je to povrhu vsega še januarčica, potem pa tako ali tako user posted image Ti kar pokliči ali piši, pa se bova zmenili.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3266
12.10.2007 19:44:02   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Nana 35 le pusti naj ti tast in tašča zmontirata spalnico, po moje tako vijačita posteljo,kot nora,  da ja ne bi poslušala škripanja user posted image .

user posted image !!Imaš prav ja,samo na srečo ni ta soba nad njuno soalnico,tako ,da ni skrbi!Saj bi tudi mene skrbelo,če bi se kaj preveč slišalo.

Danes pa ste res pridne pri pisanju,no,pa jaz sem tudi!Bila sem na predavanju in sem se vrnila šele ob 19h.In sem seveda šla kar pogledat,kaj se je na RR dogajalo čez dan in vidim da veliko!

Tinča,jaz ne grem na tisto predavanje v Štorkljo,sploh ne grem na nobeno,razen v materinsko šolo 6.11.Mi časovno ne bo zneslo,ker imam predavanja skoraj vsak dan ob 16h,potem pa še ta MŠ in nekaj bom nadoknadila tudi v dopoldanskem času,pa itak ne vem,kako mi bo uspelo.Poskusila bom,pa bo kakor pač bo.Mislim,da bom en čas le ob četrtkih prosta,ampak samo mislim.

Pa še počivat bi mogla.Kje pa imam čas??Jutri na r.dan ob 14h,v nedeljo na obisk,pa kuhanje,kaj pospravljanja,malo pregledat zapiske predavanj,da se ne bo nakopičilo in je dan pri koncu.Ne vem no...

Za RR pa bom vseeno še našla čas,normalno da.

Meni so tudi všeč fantki v rdečih un oranžnih oblačilcih,hvala bogu da je to postalo že vseeno.Pa da imajo tudi za fantke lepe stvari,nekoč pa so imeli res brezvezne stvari,vsaj ko sem jaz bila otročiček,videla sem po slikah.Pa je moja mama ravno govorila da me sploh ni grdo oblačila,da se pa res ni nič pametnega dobilo.

Naenkrat imam gužvo in moram dol. Lp,N.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
12.10.2007 20:10:41   
gagy85
zgleda da mam jst mau prevec casa... al pa vi mau premau pišeteuser posted image
se mi zdi da sm vse po dvakrat prebralauser posted image

no dons je biu kr lep dan, sva z mojim user posted image  bla ceu dan skupi, pa sva se crklalauser posted image  tko d sm se mela ful fajn..
zdj pa se neki papat pa s kokoškami spat...user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
13.10.2007 9:03:07   
martinca
dobor jutro souser posted image

kako ste kaj? mene je danes tako trebuh bolel ponoči, pa desni jajčnik se mi zdi da mi bo user posted image čist skupaj speštaluser posted image
me je že peklo pol na koncu. ne bom preveč jamrala, ker tak vem da tako bo zdaj do konca user posted image čedalje bolj slabo bomo spale ne pa čedalje bolje. bo pa na začetku januarja fajn ko bom imela svojo malo štručko pri sebi.
veste kaj se mi zdi. da v sredo ko sem bila na UZ, sem videla da gor na izvidu piše neka teža. in ta teža je bila 1305g, mislite da je moj pikec mali že tak težek? takole piše EFW Hadlock 1305g.user posted image kaj naj bi zdaj to pomenilo?
saj če ne imam pa v ponedeljek še en UZ pa bom tam vprašala koliko je že težek.

sunny morning, za v voziček bova mela pozimi zimsko vrečo. je take lepe temno modre barve od zunaj in svetlo modre od znotraj. je pa znamke Jane, ker od Quinny-a ni tako topla in kvalitetna kot je od Jane-ta (flis). mava pa še namen kupit jajčko zraven od Maxi cosi 0-13kg, da lahko mel z v avto, lahk mu jo pa tudi gor narediva, so nosilci poleg. midva sva se tako odločila, in upam da bo kar prav odločitev. mogoče bo pa jajčko Božiček prinesel user posted image user posted image

mala pikica, sem se zdaj še enkrat zmerila pa imam obseg 105cm, včeraj zvečer pa sem ga imela 106cm.ti moraš bit verjetno tako suha da se ti trebuh tako zelo vidi. ker jaz sem že od prej imela malo trebuščka pa se zdaj malo pazim pri hrani da se ne bi preveč zredila ker pol bom to težko dol dobila. smo vsi v familiji bolj močne konstrukcije. vsaj pri meni. proti mojemu user posted image   pa so vsi tako suhi, tak da user posted image bo pa ravno pravšnji.
meni se tudi zdi rdeča nevtralna barva za voziček. saj od tega kar ga imava midva, kupila sva ga v Pikapolonici (Quinny Freestyle) ni bilo veliko za  izbirat glede barve. imeli so črnega pa rdečega. pa sva se za slednjega odločila. pol so ga pa čez en teden imeli na Baby centrovi spletni strani akcijo -20% za peščeno barvo. pa se nisva preveč sekirala ker nama je ta barva bolj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.10.2007 9:12:35   
mala pikica
Dobro jutro user posted image !

Mi smo danes spet fajn spali user posted image Sem prav vesela, ko berem, kakšne težave imate s spanjem nekatere. Na srečo še pri meni ni teh problemov. Edino vstanem bolj težko iz postelje, ker me iz dneva v dan bolj križ boli user posted image

Martinca pa kaj vem, kaj je s temi trebuščki. Bom ga danes slikala in dala v album. Sicer pa si tudi nič ne moremo, zdaj ni čas, da bi razmišljale o tem, kako so veliki. Samo da naši otročki pridejo zdravi ven user posted image

Glede vozička pa se ne sekiram, tudi če kdo misli, da je rdeči bolj za punčke. Sicer še ga nimamo doma, ampak smo že čisto odločeni, katerega bomo kupili. Je slika iz interneta v mojem albumu.

Malo grem pospravit po hiši. Kuha pa na srečo danes mami user posted image Tako da bo spet veliko časa za RR user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
13.10.2007 9:39:32   
martinca
mala pikica, kak maš lepi kompletek. pričakujeta fanteka, kaj ne?
sem še druge slike pogledala iz tvojega albuma. predvsem 3D UZ, kak je lepo to. jaz ji bom v ponedeljek rekla če mi naredi 3D ker grem v porodnišnico na UZ,tam pa to imajo. bom vidla kaj bo rekla.
sem pa videla da sta se lani poročila, pa imaš te slike zaklenjene. bi jih zelo rada videla in bi te prosila če mi lahko poveš geslo . lepo prosim.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
13.10.2007 9:40:09   
martinca
kaj voziček je od Peg perega?

Neposredna povezava do sporočila: 3272
13.10.2007 9:43:55   
mala pikica
Martinca, voziček je res od Peg Perega, je pa iz kolekcije 2008. So nekaj cenejši kot letošnji, ker nimajo podstavka zraven za lupinico. Pa ga bova verjetno kupila od enih znancev.
Geslo je kala. Saj sploh ne vem, zakaj sem ga zaklenila user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
13.10.2007 9:45:39   
mala pikica
Aja, sem pozabila... Kaj ni že malo pozno za 3D UZ? Mislim, da ga delajo nekje do 24.tedna. Ti si v 28.tednu, ne, tako kot jaz? No, upam, da ti ga bodo vseeno naredili. Je pa res, da bomo dobili fantka user posted image Danes imam več časa, pa bom popoldan še druge cotike poslikala, pa seveda trebušček, ki že tako dolgo obljulbjam.

Neposredna povezava do sporočila: 3274
13.10.2007 9:49:32   
sani1
Dobro jutro...
Pri nas je bila takšna megla še pred eno uro zdej se je pa že sonček pokazal... Lep dan bo. Se bomo šli malo potepat samo, da se moj user posted image zbudi in pogleda v svet...
Jaz pa že veselo telovadim po stanovanju...

No lep vikend vsem in ne zapravljajte preveč....

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......