|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
13.10.2007 12:46:32   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

No jaz moram tut reč, da sem se ful polenla, kar se nege rok, nog, itd. tiče

pa sej nam ne more noben zamert (vsaj kar se nog tice- roke so druga pesem) sem si zadnjic strigla nohte na nogah in sem zraven skor diplomirala... Je resnicno velik napor! Sam ko nimam druge, moz mi jih noce postrizt, kozmeticni salon so mi pa zaprli... No, baje se sedaj novembra odpira nov v moji blizini- upam, da bo odprt se preden rodim, da mi uredijo noge, pa k frizerju bi nujno mogla ceprav studiram, da bi zdrzala do sredine decembra... Mi bo ze ati malega mal poahtal user posted image . Ker ce se grem zdej barvat bo do bozica ze katastrofa...

Nic, imejte se lepo!

Aja, a je se kateri tako neznosno vroce??? Nasi kr norijo in vsak vecer kurijo jaz pa komaj diham user posted image . Pa sem bila vedno bolj zmrznjene sorte...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5926
13.10.2007 12:49:09   
ajtak
ninocka a ti imas dva stroja za perilo??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5927
13.10.2007 13:02:10   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

pa sej nam ne more noben zamert (vsaj kar se nog tice- roke so druga pesem) sem si zadnjic strigla nohte na nogah in sem zraven skor diplomirala...

Aja, a je se kateri tako neznosno vroce??? Nasi kr norijo in vsak vecer kurijo jaz pa komaj diham user posted image . Pa sem bila vedno bolj zmrznjene sorte...

na srečo men moj postriže nohte user posted image user posted image user posted image  čeprov zraven skor diplomira...

VROČE??? user posted image user posted image user posted image  kaj je to...mene ves čas neznosno zebe...
...mah men se zdi da je pr men vse kontra kokr so govorili, da bo...
no, pa kaj čmo...

Pr nas so pa štromarji odšli..zdej pa sesalc v roke in pobrisat za njimi...
groza, pa tok se mi nič ne da....

lep dan...tudi pri nas je posijalo sončece...jupiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5928
13.10.2007 13:06:55   
sonchek
Katka3...čestitke za user posted image user posted image !!!

user posted image  

SEZNAM 73-NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07 bancha 
1.11.07 murencek   (user posted image Dušan ali Staš)
2.11.07 maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
2.11.07 tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja)
2.11.07 matea1  
3.11.07 naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  
4.11.07 bella469, user posted image   
4.11.07 že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
4.11.07 mojval, user posted image
5.11.07 nemrak, AC user posted image ;
5.11.07 bts 
5.11.07 bejbi 
5.11.07 Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
5.11.07 martita
5.11.07 nikkita10, user posted image
5.11.07 peska, user posted image
6.11.07 Alina_alin, MB 
6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
6.11.07 gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
6.11.07 tjuša
6.11.07 ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
6.11.07 pikapikica 
6.11.07 Kimi6, user posted image
7.11.07 potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
7.11.07 kesi,
8.11.07 TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
8.11.07 heaven,25, Izola 
8.11.07 barika, user posted image  (Martin),
9.11.07 marinci
9.11.07 Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
9.11.07
 lajla, user posted image
10.11.07 Kada
10.11.07 makica,
10.11.07 nayya28, morf user posted image  (Taj) ;
11.11.07 anonimna 4
11.11.07 sonček5, AC user posted image ;
11.11.07 deena,
12.11.07 zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)
13.11.07 jooly
13.11.07 mmajaa, MB
14.11.07 naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 Alter_ego
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana)
15.11.07 manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja
16.11.07 analana, user posted image  Luna-Alya  
16.11.07 soni, user posted image  in user posted image ;  
17.11.07 Loni 76, LJ
17.11.07 anastasija, Jesenice
18.11.07 Nada79
18.11.07 KATKA3, user posted image
19.11.07 sonchek,29, PO, morf. =ok;
19.11.07 Nežka
19.11.07 Silva10,LJ, user posted image
20.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
20.11.07 kanarka, user posted image  (Sara)
21.11.07 Pikec mali,
21.11.07 barbi195,
23.11.07 Tinna
24.11.07 mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 
24.11.07 viki-2
25.11.07 buba1131,
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Bauka29,
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
28.11.07 Petra1976,31,Šk. Loka,
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
29.11.07 Špelka, 29, mofr user posted image     

29.11.07 DEBELUŠKA30, morf user posted image
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)
Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    2 X user posted image ,     0 x user posted image         user posted image user posted image user posted image     

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
8.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  
12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)

user posted image (24.10. - 22.11.) 

user posted image  (23.11. - 21.12.)

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5929
13.10.2007 13:38:58   
Ilije
Zdele se bom oblekla in sla v trgovino po kislo zelje in krvavice (pa eno pecenico zame, ker ne maram krvavic)- to bo danes nase kosilo...

Jaz in Iris sva tudi imeli danes to za kosilo, ker smo same doma smo se kr k sosedom (k babi) povabileuser posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

VROČE??? user posted image user posted image user posted image  kaj je to...mene ves čas neznosno zebe...
...mah men se zdi da je pr men vse kontra kokr so govorili, da bo...
no, pa kaj čmo...

Tud jaz ne poznam besede vroče zadnje čase, vse od julijske vročine dalje. Me skoz v trebuh tako zebe, da imam po navadi spodnjo majčko, bluzo in še kak termoflis čez oblečen. Pa morm povedat, da do sedaj nisem nikol spodnjih majic nosila.
Sem bila prej zunaj, se je tudi pri nas pokazal sonček in sem kr v termoflisu na klopci čepela, moj brat pa v kratki majici zraven mene, tamala si je pa kr copate in nogavice slekla in hlače zavihnala, ker je rekla da ji je vroče. 

Sedaj grem pa še mal pospravit, saj je Iris pri stricu in botrci ostala, potem gremo pa skupaj v cirkus konje pogledat, je Iris namreč čist nora na njih.

LP, I.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5930
13.10.2007 14:16:32   
nicolina
Jaz sem se ravnokar najedla, sem spekla zrezke, pire krompir, špinačo in zraven še rdečo peso. user posted image   Zelo mi je teknilo.
Zdej bom malo počivala, brala, gledala TV, potem bom pa šla še na kak sprehod. Samo pri nas ni nič sončka, je prav tako čudno, oblačno vreme. user posted image

Se beremo...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5931
13.10.2007 14:20:23   
manca
eno vprašanje: tiste, ki kupujete v trgovini repo/zelje ali kupite tistega, ki je v hladilniku v plastični embalaži ali morda od Ete, ki je v kozarcu?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5932
13.10.2007 14:21:04   
manca
danes bodo pri meni makarončki z mesno omako, za posladek pa popoldne še tiramisu.user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5933
13.10.2007 14:27:01   
scubadiver
Dobro jutro.. Ja prav ste prebrale, me je malo zmanjkalo za kakšno dobro urco. To je pa prednost tega če si sam doma. Je pa moj user posted image  tako prijazen.. Takoj ko je zjutraj prišel na Krk me je poklical, ko so prišli s potopa me je poklical da me ja ne bo skrbelo in da se kot vestni bodoči očka javi da je vse ok. SEm prav vesela.
SEm pa preden me je zmanjkalo ful pridno likala in sem končno zlikala vse za user posted image  tudi posteljnino. Imam pa vseeno še vedno dva velika kupa najinih cunj. ajajaj prav mi je, kaj pa tega ne počnem sproti. Tako da je isti plan likanja tudi za popoldne. Vmes bo treba pa še jest. Verjetno bodo na jedilniku kar palačinke z nutello. Jah, še ena prednost tega da sem sama doma user posted image

Manca jaz kupujem zelje/repo tisto v plastičnih vrečkah v hladnilniku.. 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5934
13.10.2007 14:27:35   
Tanayya29
Joj,jst sm se ulegla ob 12h,sm hotla čaj popit evo..pa sm se zbudla čez 2 uri.Zdj sm pa čist čudnauser posted image .

Tantra hotela sem narest po tvojem receptu(omako iz bučk in makarončke...)sm vse kupla v trgovini sam pelatov neuser posted image .Morm šibat še to iskat...
mah,men je pa skoz vroče...ponoči spim ponavad brez kovtra,k vse dol vržem s sebe...

joj,full sonce sijeuser posted image user posted image ....

debeluška,če sta dogovorjena,te že ne bo pustu na cedilu,on je pa res super G.,jaz še razmišljam,če bi šla k njemu rodit,ampak vidva sta vsaj dogovorjena,jaz pa npr.če bom ponoč mogla v porodnišnico,kako naj vem,da bo on tam?Ampak meni je rekel,da dela tudi na jesenicah,da lahko tudi dol pridem...
no,ja ne vem...

ja,ajtak nohti na nogi..res cela diploma,kmalu bo že doktorat potreben...na rokah še gre..jah,jst sm se tud polenila..

moj pritisk..prejšnji dan sm si ga merla doma sm imela 139 82,danes pa 115 67..a tud vam tok skače,ali je res tok občutljiva ta naprava,če si mal živčn?
no,v tem primeru bojo mogl med porodom merilc zamenjat,k ga bo raznesl,ko bojo merili na meniuser posted image user posted image ...no,sj strah me ni več tok,kot me je blo..
Članek o ULTIVI je super,čeprav mi je ena rekla,da je bila zmenjena,pa ga ni dobila(v kranju)..no,upam,da če grem v Kr,da mi bojo to dal.V kr stane 50 evrov,EA pa 175 evrovuser posted image .
Moram res še enkrat v porodnišnico,še za to,da podpišem še ta papir,če ne bom prej rodila...

Lep dan..grem kuhat ,pa po pelate v trgovino..

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5935
13.10.2007 14:30:49   
potepinka

Se  podpišem,drugače sem ful zmrzljive sorte letos še pa v kratkih rokavih skačem okoli.Pri nas že kurimo samo po večerih,ker sta moja starša ful zmrzljive sorte,jaz imam samo na hodniku vklopljen radiator pa norim od vročine.Mojuser posted image  je pa srečen kot novo leto saj mu ni treba švicat,pravi da vsaj letos sem normalna.user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5936
13.10.2007 14:33:39   
manca
Pri meni je bilo tudi tako, da me je ponavadi vedno zeblo...toda letos je to drugače. Me je ta teden klicala tašča, ki živi pod nama v hiši naj si odprem radiator da mi bo toplo, jaz pa njej nazaj rečem da ne rabim radiatorja ker meni je vročeuser posted image . Včeraj po tuširanju in umivanju las me je kar oblilo in sem bila v dnevni napol slečena.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5937
13.10.2007 14:34:51   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: manca

eno vprašanje: tiste, ki kupujete v trgovini repo/zelje ali kupite tistega, ki je v hladilniku v plastični embalaži ali morda od Ete, ki je v kozarcu?

Jaz kupujem v plastični embalaži

soncek-super za seznam,je kar fino da je zdaj večkrat na vidiku ker rada pokukam nanj katera je pa že skoraj zdaj na vrsti,da gre rodit

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5938
13.10.2007 14:59:19   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Jaz ponavadi kupim zelje ali repo kar v plastičnem kozarčku. Pozimi pa ponavadi gre naša babi v Ljublajno in kupi na tržnici, kjer je kislo zelje ali repa itak najboljša.

nohti na nogi..res cela diploma,kmalu bo že doktorat potreben...na rokah še gre..jah,jst sm se tud polenila..

Jaz pa nameravam pred porodom še enkrat na pedikuro it, ker drugače ni šans, da si postrižem nohte na nogah. Mi jih je pa enkrat lubi strigu pa so tko čudni prišli ven, tako da rajši dam tistih 13 € in grem k pedikerki.

soncek-super za seznam,je kar fino da je zdaj večkrat na vidiku ker rada pokukam nanj katera je pa že skoraj zdaj na vrsti,da gre rodit

se strinjam, ker je res zanimivo gledat, kdaj je katera na vrsti in kako se bomo prehitevale... tudi po desni če ne bo šlo drugačeuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 5939
13.10.2007 15:15:12   
hruškica84
Novemberke!

Sem vam hotela javiti veselo novico:

3.10. je na svet v postojnski porodnišnici s pomočjo carskega reza prikukal mali FILIP. Težek je bil 2630g in velik 48cm.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5940
13.10.2007 15:20:04   
Tanayya29
user posted image user posted image ja hruškica bravo...ČESTITKE.....za malega Filipa!!!!!!

veliko veliko veliko lepih trenutkov draga mamica in očka..........user posted image user posted image .....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 5941
13.10.2007 15:22:19   
scubadiver
Čestitke Hurškica user posted image user posted image  To pa je presenečenje. kako pa da je Filip tako pohitel? JE blo kaj narobe oz. bolje kaj je bilo narobe? Joj samo da sta oba ok user posted image  Sem vam kar mal fouš da se že cartate.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5942
13.10.2007 15:25:04   
hruškica84
scubadiver: 1.10. mi je odtekla voda in sm šla v porodnišnico. tam so me pregledal in se sploh nism odpirala. in pol so se v sredi zjutraj odločli da mi naredijo carski rez kr se pač ni nič dogajalo, filip se pa ni več dobro počutil v mojem trebuščku. nihče pa mi ni zn al povedati zakaj mi je odtekla voda.

ful sm bla prestrašena ker kaj takega nisem pričakovala.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5943
13.10.2007 15:27:58   
scubadiver
Si kar predstavljam da si bila prestrašena. Samo da sta oba ok. Čestitke tebi, očku in seveda Filipu in obilo užitkov skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5944
13.10.2007 15:28:12   
Tanayya29
No,hruškica samo,da je vse uredu.....
si nas pa kar malo presenetila..
kako se počutiš?
in kako mali Filip?

Neposredna povezava do sporočila: 5945
13.10.2007 15:29:24   
tintin
user posted image user posted image Hruškica!
Čestitke za Filipa!
Jaz pa danes še nisem nič kuhala, je moj zjutraj pil turško kavo in mu je slabo naredila, tako da mu še ne paše jest....jaz sem pa pred kakšno uro kos kruha z zdenka sirom...Za kosilo bodo pa široki rezanci in ena omakca iz oliv, rukole, paradižnika in tartufate z olivami..
Manca tudi jaz kupujem zelje/repo v plastičnih lončkih. Ta boljše mi je štajersko kislo zelje iz Merkatorjauser posted image
Sicer pa sem danes malo user posted image volje....malo sitna pravzaprav....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5946
13.10.2007 15:31:06   
hruškica84
hvala!

jst se počutim v redu, malo težko še vstanem iz postelje....filip je tudi v redu....upam da bo tako tudi ostalo....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5947
13.10.2007 15:31:08   
jooly
hruškica84... tole je pa res novica!! user posted image user posted image user posted image  user posted image
Upam, da sta v redu, mali Filip naj kar pridno papca, da bo nadoknadil 1 mesec user posted image
Glede na to, da si prva novemberka, ki je rodila v Postojni (jaz imam tud namen it tja), me zanima če si bla zadovoljna z osebjem in vsem ostalim. ?

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 5948
13.10.2007 15:32:48   
hruškica84
jooly....jst sm bla ful zadovoljna z osebjem...brez pretiravanja...sm se skor skos jokala kr me je skrbelo kako bo z malim sam so me vsi tako tolažli...sm bla kr presenečena....tko da upam, da boš zadovoljna tudi ti...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5949
13.10.2007 15:33:44   
Ilije
Iskrene čestitke hruškica84user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?