ninocka
|
Jst sem se tuki, nisem sla rodit Je moj vceri reku, ko sva sla spat: Pa da me ne bi slucajno ob 3h ponoci zbudila, da ti je voda odtekla Sem ga zjutraj vprasala, ce je kaj vesel, da je lahko celo noc spal Evan je v varstvu pri tasci, jst pa se zmeri perem te oblekice in jih sortiram. Zdaj sem dokoncno pobrala ven vse kar je blo roza, cipkastega, volanckastega...zapakirala v vrecke, potem se v ene vrecke in potem v une podposteljne "predale", zdej bo pa moj to odnesel na podstresje. Une vecje cunjice sem se odlocila, da jih operem kasneje (ko bo mali star ze ene 4 mesece), za zdaj sem nekak nardila redukcijo do st. 68. Pa ze tega je tolk Je moj vceraj gledal oblekice, ko mi je pomagal obesat, in je komenriral, kolk so majhne stvari, ce jih je Evan res mel kdaj oblecene Sploh ne morem verjet, kolk hitro pozabis Moj je bil tud priden, sta z ocetom pospravla garazo in na smeti odpeljala vso navlako, ki se je nabrala v zadnjih mesecih in nardila plac za moj avtek Zdej bova pa se midva par stvari pospravla, potem greva pa po malega in na kosilo, potem pa domov. Mi je prav hudo, ko moram Evana se takrat, ko ga mam lahko cel dan pri sebi, dajat v varstvo, ampak trenutno res ne gre drugace. Jst si kar nekak zelim, da bi rodila naslednji teden, sem zadnjic razmisljala, da ima cela nasa familija RD med 10-20 v mesecu. Ce bo nas prisel kasnje bo edina izjema... Evo, sta se mi zdaj 2 stroja oprala (sem kar v obadva dale neki prat), pa grem to dat v susilca. Lep dan, izkoristite soncek in se beremo zvecer!