|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
13.10.2007 9:26:22   
gruška
user posted image

jaz sem šla pa spat okol 23ih, pa sem ravno vstala..... sem u bistvu še u postli (samo lulat sem šla 5 minut nazaj), moji so šli v trgovino po svež kruhek za zajtrk, jaz sem si pa kar računalnik u postlo prinesla user posted image user posted image user posted image ........

Mi smo včeraj "končno" prinesli previjalno, ki sem jo posodila sestri...... Zgleda čist lahka, kot ena omarica, je pa težka kot user posted image , da ko sta jo moj user posted image  in en prijatelj nesla po stopnicah, sta se "zagozdila" in ni šlo nikamor user posted image  .... na srečo je v tistem prišel še en kolega, da ju je rešil in jo so s skupnimi močmi prinesli v otroško sobico......pa vsi trije so okrog 190cm, temu primerna je kilaža.... pa ni šlo..... Je res velika previjalna - 120cm x 80 cm ....... Zgledal je pa kot v risanki A je to user posted image user posted image user posted image

Po zajtrku bo moj presesal hišo, potem pa gremo v Lj., moram kupit eno darilce za dvomesečno punčko, ki jo gremo po kosilu pogledat......

Samo še 24 dni do PDP..... Tavelikega sem pa 16 dni prej rodila ...... Torej lahko da samo še en teden...... user posted image  ... kaj gre to hitro .....

user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5901
13.10.2007 9:27:38   
sonchek
Dobro jutro punce...
...moje prve besede so bile namenjene Katki in res si želim da bi bilo z malo Klaro čim  prej bolje....

Danes smo pa že zgodaj vstali, ker so zopet k nam prišli štromarji...pomoje že ene četrtič....groza...pa nikad kraja...user posted image

RTL tudi mi lovimo na navadno anteno in ojačevalec...sam je res pa da smo na dolenjskem in tud dost bližje meje...tudi jaz včasih pogledam BB na rtl-u...

Ninocka..predvidevam da si že rodila v PO...sem mislim da smo se o tem že pogovarjali in kako si bila zadovoljna...mogoče se pa tokrat tam srečamo, kaj pa veš???

kolcanje....pomoje se tudi šteje kot gib...

Aja hvala za kavico in letim pogledat kaj štromarji delajo..
se beremo kasneje...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5902
13.10.2007 9:29:48   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

IZVIRNO SPOROČILO: manca
ker je zunaj prav prijeten sonček.

Pri nas pa ne duha ne sluha o kakšnem sončku... samma megla povsod, tako da bi se najrajš kr nazaj v postlo zvrnalauser posted image  

pri nas tudi ni nobenega soncaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5903
13.10.2007 9:41:40   
TANTRA
Dobro jutro,

mene pa je ponoči vrgla s postelje hčerka, ki je jokala kot dež, ker je nekaj hudega sanjala...Meni pa je od utrujenosti tako trebuh dol pritiskal, da sem komaj stala...Ja likanje je že pravi napor....

Naraščaj, točno tak sterilizator imam jaz...Saj vem, da bi lahko flaške prekuhavala, to sem delala pri obeh puncah...zdaj pa hočem bit mal komot, pa tudi mojega s tem okupirat...

Jaz sem za bradavice kupila v dm kremo lanolin z vitaminom e in se tudi nič ne izpira... Sicer nisem pri obeh imela nobenih težav, vnetij, tudi kreme nisem rabila, zato imam za vsak slučaj, če bo Luka bolj aktivenuser posted image user posted image
Imam pa tudi olje za presredek...bomo videli če kaj pomaga...

A ricinusovo olje? hmmm, sem povedala mojemu je rekel, vsaka čast če ga boš spila, ker je baje ogaben.... Kaj pa vem, če bom to naredila.??? Saj bi šla kar rada rodit, po drugi strani ko me pa začne ščipat si rečem a že, oh a ne bi še malo počakali....Po moje predporodna panika.....

No, mizar pride čez 2 uri, tako da imam dovolj časa še skočit po kruh in na pošto..Končno bom dočakala še omare in vse lepo sortirala....user posted image user posted image user posted image

Jaz imam trio paket - siolov....pa je ogromno programov...veliko risank, glasbe, radio programi, erotični programi, ki pa se dajo zaklenit s kodo....

Sončka tudi pri nas ni..user posted image

Lepo se imejte in se čez dan še kaj beremo..... Še 26 dni do konca user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 13.10.2007 9:42:39 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5904
13.10.2007 9:47:56   
DEBELUŠKA30
Katka3, tudi pri nas držimo pesti user posted image user posted image user posted image za tvoja  !

Ilije, jaz bom rodila v Trbovljah (pravzaprav bom imela CR), čeprav sem z Gorenjske! Tako, da bom v Trbovljah najmanj 7 dni! Mogoče se še srečava! Če imaš že izkušnje s Trboveljsko porodnišnico mi piši na zs, ker me kar malo strah....

A se je kateri že naredlo, da celo noč ni čutila otroka? Meni se je to sinoči prvič (čeprav sem slabo spala, vmes pa šla še štirikrat na WC) in sem postala kar malo panična, tko da sem ob petih zjutraj kar malo "požokala" po trbuhu, da se je "oglasil"!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5905
13.10.2007 9:52:40   
tintin
Tudi jaz držim pesti za Katko in njena dva user posted image .
ps. mi imamo tudi sonček! Gorenjskauser posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5906
13.10.2007 9:53:03   
scubadiver
Debeluška ponoči tudi jaz nikoli ne čutim otročička.. no samo res pa je, da mi nikoli ni treba na WC. Ampak tudi zadnji dve noči ko sem res slabo spala je nisem niti malo čutila. Kot da je ni. Ko pa vstanem pa okoli 8h zjutraj začne brcati. Sem pa tega po svoje kar vesela ker pravijo da lahko po intervalih gibanja v zadnjem tromesečju že sklepaš kakšne intervale budnosti bo imel ko se rodi. baje prinesejo ta ritem na svet. In če to pomeni da bo naša princeska tudi potem tako pridno spala takoj podpišem user posted image  

Tudi pri nas zaenkrat ni niti sledu o sončku. Manca ga lahko prosim malo pošlejš v Ljubljano? Sej vem da bomo tle v kotlini spet tazadnji na vrsti user posted image  NO čeprav meni je skoraj vseeno kaj se zunaj dogaja. Glede na to, da sem sama in da se kar fino počutim sem nagnala lenoritis in celo že likam. Sem kar ponosna sama nase user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 5907
13.10.2007 9:53:08   
Tanayya29
Debeluška...potem imava verjetno istega G.,če boš rodila v Trbovljah,ali si se kar tko odločila za Trbovlje?
A maš dr. Jurco?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 5908
13.10.2007 9:56:25   
Špelka
user posted image user posted image Joooj, Katka - tudi jaz vam držim mooočneee pesti ter tvojima sončkom pošiljm moči za borbo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ter iskrene čestitke za rojstvo! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5909
13.10.2007 9:58:35   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
A se je kateri že naredlo, da celo noč ni čutila otroka? Meni se je to sinoči prvič (čeprav sem slabo spala, vmes pa šla še štirikrat na WC) in sem postala kar malo panična, tko da sem ob petih zjutraj kar malo "požokala" po trbuhu, da se je "oglasil"!

Men se je to v prvi nosečnosti konstantno dogajalo. Pa včeraj ponoči prvič sedaj v drugi nosečnosti. Kar na lepem sem se sredi noči zbudila in ne duha ne sluha o moji user posted image . Pa sem se več kot dve uri premetavala po postelji, hodila po stanovanju, sedela in ne vem kaj še delala... pa nič. Potem je pomagala kavica in da sem se za RR vsedla. 

Neposredna povezava do sporočila: 5910
13.10.2007 10:10:45   
manca
Tudi pri nas zaenkrat ni niti sledu o sončku. Manca ga lahko prosim malo pošlejš v Ljubljano?

Z veseljem ga pošljem še v Ljubljano pa še kam kjer ga še niuser posted image

Ja Nayya, Debeluška30 ima tudi dr. Jurco.user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5911
13.10.2007 10:13:22   
Tanayya29
Dobro jutro še z moje strani.
No,jaz sem dobro spala,razen kar se tiče tekanja do wc-ja.

Jaz ponoči čutim ponavadi user posted image ,sem pa ugotovila,da se je tudi moj začel umirjat...
saj pravjo,da se zadnji mesec umirijo!
jaz sem danes vstopila v 37.teden...ojoj...

v ponedeljek imam prvič CTG..no,spet bom mogoče mal neumno vprašala,ampak to se tam uležeš in kaj pol?kok časa to traja?se vidi,da bom prvič rodila,pa par stvari res ne vem...
na koliko časa pa potem hodiš na ctg?no,saj to je verjetno odvisno od vsakega G.

No,v Lj se kar kaže sonček,ampak pomoje je kar mraz danes....
jutra so že fulll hladna...user posted image jah,november prihaja!

Kaj novic od Katke?
da bo le vse OK...

Lep dan vsem!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5912
13.10.2007 10:14:28   
Tanayya29
Aha,hvala  manca,se mi je zdelo,mene tudi prepričuje naj pridem k njemu rodit....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5913
13.10.2007 10:23:17   
Dajica
Katka-tudi pesti z moje strani, da bi bilo z otrocickoma vse vredu!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5914
13.10.2007 10:23:32   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
v ponedeljek imam prvič CTG..no,spet bom mogoče mal neumno vprašala,ampak to se tam uležeš in kaj pol?kok časa to traja?se vidi,da bom prvič rodila,pa par stvari res ne vem...
na koliko časa pa potem hodiš na ctg?no,saj to je verjetno odvisno od vsakega G.

Ležiš najmanj 20 minut. Okrog trebuha ti pripnejo eno sondo, ki beleži srčni utrip user posted image . Beležijo se tudi popadki, če jih seveda imaš, samo pri meni to ni nikol pokazal.
Imajo pa še eni CTGji še en tak gumbek zraven, na katerega pritiskaš, ko čutiš premik otroka.
Ko te spet odklopjo, greš pa s tistim grafom, ki se v tem času nariše H G, da ti ga (če ga) mal pokomentira.

Neposredna povezava do sporočila: 5915
13.10.2007 10:25:05   
Mamathea
Dober dan

Jaz pa sem danes na koroškem, na obisku pri mojih straših in vam pošiljam velik, velik paket sončka, ki je tukaj že zelo močno in bleščeče. Naj vam polepša dan.
Ponoči sem tudi jaz kr ok spala, moj oče in možek sta včeraj sestavljala posteljico, ki bo čakala tukaj na Koroškem, ko bo bebek dovolj stra-a, da bomo šli sem za vikende. Posteljica je še iz mojih otroških let in mož jo je prebarvla, pa stranice smo oblepili s samolepilno tepeto (otroški motivi) in moram priznat, da res izgleda super. Ko bom naslednjič tukaj s fotoaparatom jo poslikam.
Včeraj sva tudi midva končno nabavila voziček. Po zelo, zelo dolgih razmislekih sva vzela Hartana V.I.P. (kopiram link, kjer sem ga našla http://www.bolha.com/oglas2134636), čeprav sva ga midva dobila iz Nemčije in je motiv drugačen, je pa osnova v rdeči barvi, potem pa čisto poseben design. Voziček mi je res zelo všeč, pa tudi vsi ostali, ki so ga dosedaj videli ga zelo pohvalijo. Upam, da bo ok.
Kozmetiko uporabljam od vichy saj imam ful občutljivo kožo in mi samo Vichy odgovarja.
Glede slabosti se pa tudi js kr podpišem, saj me mučijo čisto vsak dan in sem prav vesela, če jih kak dan preskočim. "Baje", da je normalno, da se slabosti pojavljajo proti koncu nosečnosti, sej veste hormoni, pa vedno bolj pritiskajo bebice na naše notranje organe, želodec je že zelo stisnjen... Pa bo že, še malo pa bomo cartljale svoje user posted image . Grem mal ven na sončka, lepo se imejte, bodite polne energije.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 5916
13.10.2007 10:26:11   
Mamathea
Aja še tole: Za katko in vse ostale, ki so že mamice in ki to mogoče pravkar postajajo držim pestke in pošiljam veliko energije, zdravja in moči.user posted image user posted image user posted image user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5917
13.10.2007 10:32:12   
potepinka
Dan punce!

Spala tak takuser posted image ,ja tudi naš user posted image  se je malo umiril,je pa proti večeru aktiven 1oo na uro.Ko grem jaz spat še kakšno uro razgraja po trebuhu.
A to pomeni da noći spet ne bomo spali ko se bo rodiluser posted image user posted image user posted image
Upam da temu ne bo tako.

Glede kozmetike jaz sploh ne kompliciram edino pudel ki ga uporabljam samo zimski čas je od MF in je res super,zdaj od kar se je pa v Velenju Muller odprl pa imam veliko stvari njihove znamke,pa še ful poceni so.Prej sem skozi uporabljala MF maskaro zdaj sem pa za foro kupila Mullerjevo za 2€ in je super.

Zdaj pa grem malo pospravljat,za kosilo bo danes špinača,pire krompir in hrenovke.

KATKA še vedno držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 5918
13.10.2007 10:42:27   
ajtak
user posted image
Dobro jutro!

najprej moram seveda cestitati Katki za njena soncka in ji sporociti, da vsi 3je drzimo pesti za njiju !!

Pri nas imamo danes prav krasen soncek! Zdele se bom oblekla in sla v trgovino po kislo zelje in krvavice (pa eno pecenico zame, ker ne maram krvavic)- to bo danes nase kosilo...
Ob 16h greva pa na praznovanje 30. roj dneva ene kolegice user posted image . Me prav zanima, kako bo odreagirala na darilo, kupili smo ji namrec polet s padalom v tandemu (da skocis iz letala). Vedno govori, da bi to pa full rada, me zanima ce jo bo kaj stisnl zdaj ko gre zares...

Seveda pa me zato poleg kuhanja caka se obvezni ritual puljenja obrvi, rihtanja nohtov, pranja las... Skratka te male radosti, ki sem jih (lenoba lena) zaradi stalnega posedanja doma kar malo opustila...

Nic, lep dan vsem!

P.S.: A je kaj novic o Zirafi?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5919
13.10.2007 10:46:43   
gruška
Katka se mi ni nič javila...... Ko se bo, vam takoj sporočim!!!!!!!!!!! Nočem je obremenjevati, jutri pa grem na "njen konc", pa bom mogoče videla njenga moža in njegove starše, pa mi kaj več povejo..........

Tukaj tudi ni sončka..... na primorskem je pa baje noro lep sonček......... smo pač v ljubljanski kotlini, ni kaj...........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5920
13.10.2007 10:47:32   
naraščaj
Dober dan.,

Vam pošiljam kamion sončka. user posted image user posted image user posted image
No morem verjet prvič sem šla na WC ob 5,40uri user posted image user posted image . Pol pa sem zaspala še nazaj do pol osmih, ko so začeli skakat po strehi, vendar sva z user posted image  poležavala do pol devetih, ko so naju vrgli pokonc knaufarji - so namreč robo prpelal. user posted image user posted image
No pri nas se je začela akcija. user posted image  je zdaj vse pospravil iz sob ven, da bo pol prostor, ko pridejo ob enih knaufarji. Končnouser posted image user posted image user posted image

Da pa jim jaz ne bom v napoto grem s sredenjo setro v MB. Saj grem kr sama seb na živce, ker se komi umikam vsej navlaki, ki je sedaj po dnevni in po kuhni, ostalo pa je prazno. joj kak grozno zgleda, ko je vse prazno. Pa saj bo kaml nazaj navlečeno.

Katka še vedno držim pesti za tvojo user posted image .

Jaz tut ponoč ne vem ča kaj brca, saj spim user posted image  user posted image , je pa res, da pol ko grem pa na WC se ponavadi kaj preobrne in me mal požoka sam ne zmeri. Vsaj ponoč je mir pr bajtiuser posted image .

No se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5921
13.10.2007 10:57:09   
scubadiver
Hvala vsem ki ste poslale sonček še v našo kotlino. paket je že prispel in se je prav lepo razjasnilo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5922
13.10.2007 10:59:11   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Dobro jutro! 
Zdele se bom oblekla in sla v trgovino po kislo zelje in krvavice (pa eno pecenico zame, ker ne maram krvavic)- to bo danes nase kosilo...

Seveda pa me zato poleg kuhanja caka se obvezni ritual puljenja obrvi, rihtanja nohtov, pranja las... Skratka te male radosti, ki sem jih (lenoba lena) zaradi stalnega posedanja doma kar malo opustila...

Ajtak najino kosilo bo pa zlo podobno, sam da bom jaz mela kislo repo, pečenice in krompir v kosih. Pride še ati, ki bo pomagal mojmu user posted image , nekaj dol trgat.

No jaz moram tut reč, da sem se ful polenla, kar se nege rok, noč, itd. tiče

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5923
13.10.2007 12:41:41   
DEBELUŠKA30
Nayya28, ja res je da imam dr. Jurco (hodim v Medvode k njemu) in sva dogovorjena za CR, upam da me ne pusti na cedilu!
Scubadiver, jaz sinoči (ponoči) prvič nisem čutila otroka, tako da upam, da tvoja teorija ne drži, v nasprotnem primeru bom vse noči prebedelauser posted image !

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5924
13.10.2007 12:46:09   
ninocka
Jst sem se tuki, nisem sla rodit user posted image user posted image user posted image Je moj vceri reku, ko sva sla spat: Pa da me ne bi slucajno ob 3h ponoci zbudila, da ti je voda odtekla user posted image user posted image user posted image
Sem ga zjutraj vprasala, ce je kaj vesel, da je lahko celo noc spal user posted image user posted image user posted image

Evan je v varstvu pri tasci, jst pa se zmeri perem te oblekice in jih sortiram. Zdaj sem dokoncno pobrala ven vse kar je blo roza, cipkastega, volanckastega...zapakirala v vrecke, potem se v ene vrecke in potem v une podposteljne "predale", zdej bo pa moj to odnesel na podstresje.
Une vecje cunjice sem se odlocila, da jih operem kasneje (ko bo mali star ze ene 4 mesece), za zdaj sem nekak nardila redukcijo do st. 68. Pa ze tega je tolk user posted image user posted image
Je moj vceraj gledal oblekice, ko mi je pomagal obesat, in je komenriral, kolk so majhne stvari, ce jih je Evan res mel kdaj oblecene user posted image user posted image Sploh ne morem verjet, kolk hitro pozabis user posted image user posted image

Moj je bil tud priden, sta z ocetom pospravla garazo in na smeti odpeljala vso navlako, ki se je nabrala v zadnjih mesecih in nardila plac za moj avtek user posted image
Zdej bova pa se midva par stvari pospravla, potem greva pa po malega in na kosilo, potem pa domov. Mi je prav hudo, ko moram Evana se takrat, ko ga mam lahko cel dan pri sebi, dajat v varstvo, ampak trenutno res ne gre drugace.

Jst si kar nekak zelim, da bi rodila naslednji teden, sem zadnjic razmisljala, da ima cela nasa familija RD med 10-20 v mesecu. Ce bo nas prisel kasnje bo edina izjema...user posted image

Evo, sta se mi zdaj 2 stroja oprala (sem kar v obadva dale neki prat), pa grem to dat v susilca.

Lep dan, izkoristite soncek in se beremo zvecer!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?