|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
11.10.2007 13:39:34   
tintin
Jaz bom kuhala pire + špinačo + hrenovko. Pravo vrtčevsko kosilouser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5751
11.10.2007 13:41:28   
TANTRA
Pozdravljene,

nemrak, so ti pripopale zgodbo, več o tem pa si lahko prebereš če zgoraj na iskalniku vtipkaš napredno iskanje in nato avtorja "paštetov kruh" pa ti ven da vse debate na katere je poslala odgovor...
Zgodba me je kar pretresla in ko sem začela malo več o tem brat sem se zamislila, da me lahko samo še nenormalno začne skrbet...Saj je hudo, ampak nimaš kaj pomagat... Upajmo le, da bo našimi user posted image  vse ok....
Sem šla rajši na balkon in obesla rjuhce za mojga Lukca....Moram misliti pozitivnouser posted image user posted image

V ponedeljek imam spet pregled...Me prav zanima ali kaj čutiš, da si odprt?
Jaz sem imela zdaj par dni popadke pa se je mogoče kaj zgodilo ali pa nič...

Jutri grem pa tu v Mengeš k eni mamici, ki ima skoraj mesec dni starega sinčka...Ga grem malo popestvat...mmmmuser posted image user posted image

Modrčki: jaz sem bila zadnjič v Mullerju in sem prodajalki pojasnila, da sem v nosečnosti nekako pridelala iz 75 b na 75 d...svetovala mi je 80 d , saj se prsi kar precej napnejo, pa še malo prostora za blazinice...Mislim, da bo kar ok, itak bom pa potem videla kje sem...Predvidevam da bo dojenje steklo....

Zdaj pa kuhat....musako, pa motovilček

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 11.10.2007 13:45:27 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5752
11.10.2007 13:45:49   
barika
Ajtak, men je modrc pravuser posted image user posted image user posted image , kaj šele bo, če se bo to še kej povečalouser posted image

jst bi tudi imela sling, pa se mi zdi za ta "šal" 60€ mal preveč

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5753
11.10.2007 13:48:58   
scubadiver
Jaz bom delala pa Quiche lorriane.. Pojma nimam kako je to v slovenščini.. Mi je ful zapasalo, pa čeprav ni preveč priporočljiva jed za moj pritisk..  Če bom pa v stresu ker tega ne bom dobila bo pa tud narobe user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5754
11.10.2007 14:13:43   
gruška
Scubadiver, vseeno probaj razložit, kaj boš kuhala user posted image user posted image .......... Prosim.......

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5755
11.10.2007 14:14:12   
naraščaj
Oj,

sem mal zadremala na kavču(uro in poluser posted image user posted image user posted image ). Zdaj sem pa še bolj povožena kot prej. user posted image
V kolkem času pa dobiš če naročaš pri sončku??

Jaz bom kuhala pa zelenjavno juho (mam ful zelenjave po hladilniku,ki jo je treba ponucat) in zraven pečene miške (ne vem kak se to drugače reče), da ne bodo zmer palačinke.user posted image user posted image

Jaz sem tut modr vzela večji, ker sem razmišljala, da mora bit še mal placa za blazinice. Drugače nosim 75b, zdaj sem pa vzela 80c, ker mi je tut obseg bil ta pri 80 boljš - me ni tiščal. Bomo vidli kak bo pol. Če ne bo pa user posted image  hodil iskat druge v Mullerja.

Jaz pa vsak dan čakam, kdaj bo kolegica javla, da je rodila. Sicer še ma 3 dni do PDPja, vendar se mi že tri dni nič ne javi. Čudno to, bo treba mal poklicat.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5756
11.10.2007 14:29:03   
sonchek
evo špelka zrihtano...user posted image user posted image user posted image

user posted image  

SEZNAM 73-NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07 bancha 
1.11.07 murencek   (user posted image Dušan ali Staš)
2.11.07 maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
2.11.07 tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja)
2.11.07 matea1  
3.11.07 naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  
4.11.07 bella469, user posted image   
4.11.07 že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
4.11.07 mojval, user posted image
5.11.07 nemrak, AC user posted image ;
5.11.07 bts 
5.11.07 bejbi 
5.11.07 Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
5.11.07 martita
5.11.07 nikkita10, user posted image
5.11.07 peska, user posted image
6.11.07 Alina_alin, MB 
6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
6.11.07 gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
6.11.07 tjuša
6.11.07 ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
6.11.07 pikapikica 
6.11.07 Kimi6, user posted image
7.11.07 potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
7.11.07 kesi,
8.11.07 TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
8.11.07 heaven,25, Izola 
8.11.07 barika, user posted image  (Martin),
9.11.07 marinci
9.11.07 Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
9.11.07
 lajla, user posted image
10.11.07 Kada
10.11.07 makica,
10.11.07 nayya28, morf user posted image  (Taj) ;
11.11.07 anonimna 4
11.11.07 sonček5, AC user posted image ;
11.11.07 deena,
12.11.07 zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)
13.11.07 jooly
13.11.07 mmajaa, MB
14.11.07 naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 Alter_ego
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana)
15.11.07 manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja
16.11.07 analana, user posted image  Luna-Alya  
16.11.07 soni, user posted image  in user posted image ;  
17.11.07 Loni 76, LJ
17.11.07 anastasija, Jesenice
18.11.07 Nada79
18.11.07 KATKA3, user posted image
19.11.07 sonchek,29, PO, morf. =ok;
19.11.07 Nežka
19.11.07 Silva10,LJ, user posted image
20.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
20.11.07 kanarka, user posted image  (Sara)
21.11.07 Pikec mali,
21.11.07 barbi195,
23.11.07 Tinna
24.11.07 mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 
24.11.07 viki-2
25.11.07 buba1131,
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Bauka29,
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
28.11.07 Petra1976,31,Šk. Loka,
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
29.11.07 Špelka, 29, mofr user posted image     

29.11.07 DEBELUŠKA30, morf user posted image
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)
Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    2 X user posted image ,     0 x user posted image         user posted image user posted image user posted image     

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
8.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

user posted image (24.10. - 22.11.) 

user posted image  (23.11. - 21.12.)

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5757
11.10.2007 14:45:13   
GB
EVo sem prisla s pregleda in vse je dobro . Ful sem vesela. Je rekla babica ,da bomo meli mocnega dojencka in da bo kar velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker vstopam v 36 teden  moram biti pozorna na stevilo brc in naj se gibljem vsak dan po malem . Ne smem se zalezat , pa cetudi bom cutla kaksne bolecine.

JOj ful sem vesela .
user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5758
11.10.2007 14:56:37   
barika
Naraščaj, midva sma naročila prejšnji petek, pa je bil že v soboto zjutraj listek v kaslcu... je pa akcija samo v oktobru... vzela sma pa onega z "babyfonom", navadn brez tega je pa  90€, sma ga sprobala ..prižgala, dala roke na plošče, potem sma se pa umaknala in je zadeva začela piskat ko user posted image , tako da deluje...ima pa zadeva še vgrajen sobni termometer pa tako lepo nočno lučko

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5759
11.10.2007 14:56:51   
Mamathea
Pozdravljene

Joj kako ste bile pridne, sem sedaj potrebovala kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Držim pesti za Katko in vse, ki so v porodnišniciuser posted image user posted image .
Nayya tistega tipa, ki ti teži zaradi vozička pa najbolje, da ga kr ignoriraš, saj je sigurno nek "iztirjenec" in itak ti nič ne more, sej se verjetno tako ali tako ukvarja s tem poslom  "na črno".
Jaz sem bila včeraj zelo pridna, sem vse zlikala, vključno z moževimi srajcami, ki jih ni bilo ravno malo, saj vsak dan obleče najmanj 1, če pa je vmes "zašvican" pa ima kak pomembn sestanek, pa včasih tudi 2 na dan. No in ker jih zdaj nisem likala približno 14. dni si lahko predstavljate kako pestro je bilo včeraj. Ob 23.00 sem se spravila pečt jabolčni štrudel, moj je pa sesal stanovanje, danes pa dobiva na obisk tašči in tasta pa jim bova pripravila mehiško večerjo, zato se počas odpravljam kuhat.
Jah kr pestro je zadnje dneve, sicer pa tako je tudi prav, vsaj hitreje mine.
Lepo se imejte, ostanite zdrave in se kmalu beremo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5760
11.10.2007 14:57:41   
naraščaj
Čestitek VB. user posted image user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5761
11.10.2007 15:03:28   
ninocka
Jst sem pa na mail od Baby centra dobila en kuponcek za 10% popust v novem centru v Siski.
Ce se kera rabi, ji FWD ta mail.

Sem prej pozabila napisat,  da tud jst drzim pesti in fige za Zirafico in Katko. Upam, da obedve ze cartata dojencke.

Mamathea, jst pa se zmeri nisem spekla jabolcne pite user posted image user posted image user posted image Grem pa zdej eno drugo pecivo narest (jogurtno), pride pol svakinja s tamalima na obisk. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5762
11.10.2007 15:04:16   
naraščaj
Barika, hvala za odgovor. Mal razmišljam tut jaz o nakupu, pa moram še user posted image  zadevo predstavt. Ker jaz o pem nisem mela pojma, da sploh obstaja. Sva sicer stanovanju in user posted image  bo ćez dan z mano v dnevni, sam ponoč bi pa rada mirno spala. Bebi fon, sicer mava, ampak po tek paštetkovi zgodbi, .......user posted image

Mamathea, si pa ful pridna.

Jaz se pa kr ne morem spravt likat, sicer mam čist mal, verjetno je to problem. Ponavadi čakam, da se naredi kup in se lotim. user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli kdaj bo akcija. res se mi ne lubi.

Šibam pogledat v kuhno, da se ne bo kaj zažgalao.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5763
11.10.2007 15:12:28   
barika
Naraščaj, midva sma mnenja, da boljš kaka taka stvar, kot pa kakšna nepotrebna bedarija... nikol ne veš, sploh pa ne vem zakaj tak negativno mislim (mogoče izkušnje), pa nočem da mali zrave naju v postelji spiuser posted image , to mi je čist aut.

velika britanija user posted image user posted image user posted image  za pregled.... btw. a maš še kak fajni receptuser posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5764
11.10.2007 15:43:49   
scubadiver
Gruška sem si kar sposodila recept z enega foruma da mi ni treba z glave pisat user posted image

quiche lorraine (kiš loren) ... najbrz edina stvar, ko jo zna vsak francoz narest

nardiš testo (moka, maslo, voda) - lahk pa tud kupiš listnato testo
testo razporedis po pekacu
na testo daš nariban sir, pa na kocke narezano slanino, pa čebulo [pač po okusu, kolk ti paše]
v posodi zmešaš kislo smetano, jajce, sol, malo mleka
[po okusu ... npr. 250g smetane, 3 jajce, ščepec soli, malo mleka]
preliješ čez testo
daš v segreto pečico (180 stopinj)
ko je pečeno, ponavadi poješ .. peče se pa tam okrog 39 minut pa pol

to je prilibližno to. Jaz vedno kar kupim testo, pa ponavadi ne dam čebule, pa jo mam sicer rada, ampak tole mi je pa boljše brez.
Velika britanija bravo za pregled user posted image

Žirafa mi ni nič odgovorila na sms user posted image

Naraščaj jaz sem tudi dobila angel care čez dva dni že

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5765
11.10.2007 15:57:22   
ajtak
Uf kok ste natipkale...

Barika in potepinka nedercek je ok, na vrhu imam se mal placa tako da bo verjetno kul tudi ko (ce) se se kaj poveca... Sem pa jaz v nosecnosti iz 85B prisla na 90C. Pa full mi je vsec, ko mam temnejse kolobarje in vecje bradavice, so prsi tko bolj sexy user posted image  (vsaj men so bolj vsec), ker sem imela prej ful drobne bradavicke z ful malimi in svetlimi kolobarji. Kar se pa tice delovanja "mlekarn" se pa nimam kaj pritozevat. Se mi zdi, da mi mlezivo uhaja po kapljicah ze od kakega 20t. Upam  samo, da to pomeni, da bo tudi mleko potem ko bo user posted image  tu.

No, mi bomo pa jedli zrezke v zelenjavni omaki s sirom in sunko in riz njam, njam!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 5766
11.10.2007 16:02:18   
DEBELUŠKA30
Nayya, glede tipa, ki te "nadleguje"; povej da si že klicala na sodišče, da vprašaš kak je s tem? Pa da so ti rekli, da lahko ti njega tožiš, ker te nadleguje, povrh vsega pa še pravi, da je snemal vajin pogovor, kar je protizakonito, saj te mora pred samim snemanjem o tem obvestit oz. opozorit. Ker pa nimata nič na pisno dogovorjeno pa itak nič ne šteje!!
Tantra, če je ženska že kaj "odprta" ne čuti! To se ugotovi vaginalno, ob pregledu, na kar so ljubljanski ginekologi "baje" fullll premalo pozorni!! Tako da če te vaginalno ne pregleda, pa sama zahtevaj, ker se to ne vidi na ultrazvuku!
Mene pa danes prav trebuh boliuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 5767
11.10.2007 16:34:09   
naraščaj
No, ko sem prej govrila, da čakam kake novice od kolegice. Ja danes je rodila 3900g težkega in 53cm velikega poba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ful vesela. Je pa 3 dni pred PDPjem.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5768
11.10.2007 16:35:44   
ninocka
Uh, sem ugotovila, da mi tehtnica ne dela, tko da ne bo nic s pecivom user posted image user posted image user posted image
Zgleda jo je taml zadnjic pokvaru, ko je pomagal pect in pospravljat in je tehtnico kar med svoje igrace fliknil...

Bomo pa kaksno novo kupili, do takrat pa nc peke peciva user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5769
11.10.2007 16:35:57   
GB
velika britanija za pregled.... btw. a maš še kak fajni recept

evo ti enga fajnega user posted image user posted image user posted image

25 dag mletega mesa
šunka
sir

začimbe:
sol
poper
mleta paprika
grobo mlet česen ali česen v prahu
mešanica mediteranskih začimb

user posted image
Mleto meso po okusu začinimo s soljo, poprom, mleto papriko, grobo mletim česnom in mešanico mediteranskih začimb.
Meso razpolovimo in vsak kos na tanko razvaljamo med kosoma celofana ali alu-folije.
Na prvi del razvaljanega mesa položimo dve vrsti na rezine narezane šunke in dve vrsti na rezine narezanega sira. Naloženo naj ne sega do robov.
Drug kos razvaljanega mesa položimo na že pripravljeno in ob robovih dobro stisnemo.
Z obeh strani popečemo na vročem olju in pazimo, da se pleskavica ne strga. Najbolje je uporabiti teflonsko ponev.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5770
11.10.2007 16:57:43   
Dajica
Jaz sem dala pa danes kri pa vodo, jutri pa imam pregled pri G in upam, da bo vse vredi. Mi je tako lepo vzela kri, nic me ni bolelo v primerjavi s prejsnjic, ko mi je ena mlada jemala kri. Sem mislila, da mi bo kr zilo vn z roke vzela, ne samo kri.

Imam pa tak apetit, skoz bi nekaj jedla, karkoli. Enkrat mi pase konkretna hrana, drugic sladko, pa sadje, pa solata, pa ... Upam, da se to kmalu konca. Sicer imam pa jaz tudi bolj mali trebuscek, obseg 95cm, ampak pravi G, da so mere otrocka cisto normalne. Jutri pa sveze novicke.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5771
11.10.2007 16:59:27   
sonček5
TANTRA

Tudi jaz imam v ponedeljek pregled v porodnišnici in sicer v ambulanti za patološko nosečnost, morda pa se vidiva tam. Katera G pa ti vodi nosečnost

Sonček5

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5772
11.10.2007 17:17:53   
naraščaj
Punce, jaz sem si pa prej čist za foro zmerla trebuh in ugotovim, da mam za 2-3cm manjši obseg, kot zadnjič, ko smo mere gor pisale. Zdi se pa mi, da se mi je trebuh mal spustil. A je to normalno? Sem pa 3x zmerla, ker nisem bla ziher, ampak je zmer isto pokazalo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 5773
11.10.2007 17:30:01   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Punce, jaz sem si pa prej čist za foro zmerla trebuh in ugotovim, da mam za 2-3cm manjši obseg, kot zadnjič, ko smo mere gor pisale. Zdi se pa mi, da se mi je trebuh mal spustil. A je to normalno? Sem pa 3x zmerla, ker nisem bla ziher, ampak je zmer isto pokazalo.

...naraščaj verjetno je normalno...itak je priporočljivo da se trebuh meri samo zjutaj, ker že v osnovi en dan več pojemo kot drugi, in tudi glede tega je takoj trebuh manjiši ali večji...
ne sekiraj se, ker je pa tud možno da se ti je že spustil...tako da, dokler čutiš brce in ne krvaviš...ni panike...

Drži se in lep večer naprej..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5774
11.10.2007 17:48:05   
naraščaj
sonchek, hvala za nasvet. Ja brce so pa prisotne user posted image user posted image user posted image  včasih kr konkretne kot prejle po kosilu.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?