|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
12.10.2007 20:07:15   
beki24
no, mi se tudi k bolnikom vključujemo, ima zabasan nosek in ponoči nismo nič spali, se je zbujala na vsako uro do 3.00, preden je teslo od mamice ugotovilo, da otrok ne more dihatuser posted image , no potem sem jo s fiziološko nafilala, iskala vse možne pumpice........spala je potem pri meni še od 6ih do 7.30- ob 8.00 je bila že v vrtcu ( kakšna sem šla jaz, raje ne vprašajteuser posted image )

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 226
12.10.2007 20:16:56   
piskot
Jaz sem se ravno danes spomnila, da je minilo ze eno leto odkar sem zadnjic celo noc spala user posted image .

sivkamivka lepo da se greste mal turiste. samo letni cas pa ni ravno najbolj ugoden.

beki to noc bo ze bolje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
12.10.2007 20:19:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
12.10.2007 20:46:14   
piskot
beki .... ko boste tole dali skozi, pa ko prides malo k sebi, te spomnim za slike ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.10.2007 20:49:35   
pikapolona2
dobr večer......

sm tolk hin da vas sam pozdravim in grem spat!

Ikea je utrudljiva......pa še vožnja je doooolga, sploh če se sam voziš. Sm nabavila več kot sm nameravala in zdejle moj dragi že sestavlja eno omaro za čevlje v predsobiuser posted image user posted image user posted image jupi jutri bodo čevlji pospravljeni!

šmentana reč tile prehladi in viroze.....držim pesti da se vsi pozdravite od tamaučkov do ta velikihuser posted image

lahko noč

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.10.2007 21:04:30   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

beki .... ko boste tole dali skozi, pa ko prides malo k sebi, te spomnim za slike ...

tele slike imam jaz vsak dan v glavi, samo glave včasih ne najdem!
grem kar zdejle to naredituser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.10.2007 21:05:19   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

tele slike imam jaz vsak dan v glavi, samo glave včasih ne najdem!
grem kar zdejle to naredituser posted image

zanimivo, a si glavo srecala? user posted image

hvala.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 232
12.10.2007 21:44:38   
beki24
SEM ZAPEKLA, AMPAK ENE SLIKE SO SE MAL ZJuser posted image , KER SEM JIH POMANJŠEVALA IN ZDEJ ČE JIH DAM NAZAJ V ORIGINAL SO SPACANEuser posted image , SEM VAM PUSTILA POMANJŠANE-SORI

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.10.2007 21:45:24   
beki24
JUTRI NESEM NA POŠTO!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 234
12.10.2007 21:50:58   
piskot
ni take panike. lahko tudi naslednji teden.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 235
12.10.2007 21:58:01   
beki24

ni take panike. lahko tudi naslednji teden.

ne bit tako prijazna, ker lahko potem to dobiš šele naslednje letouser posted image user posted image user posted image - sej veš, moja glava........user posted image
jutri grem tako še po opravkih.......

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 236
12.10.2007 22:11:28   
beki24
Arabela ima pa novo številko, ma če bi včeraj bila kej na rr-ju, bi vam tudi jaz povedala, da se verjetno z možičkom crklja..........user posted image ste pa celo tiralico razpisale nanjouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 237
12.10.2007 23:31:42   
muki1
Dober večer.

Evo, se malo javim. Danes sem šla malo v službo, baje da me že veselo pričakujejo....no, tak so vsaj rekli. Iva je bila doma, jo je čuvala moja sestra. Baje da je ves dopoldan cmevkala in udarjala po vratih, ter klicala mama user posted image  user posted image . Nič kaj dobre volje nisem. Meni je pa tak prijalo, da sem malo zmaknila pete stran, da vam tega ne morem povedati. Potem sem še malo pr trgovinah zaokrožila, da sem ja bila še dalj časa fraj user posted image .
Za tiste, ki rade ustvarjate z vašimi starejšimi, imajo v HOFERJU kompletke po 5 EUR in sem jih kar nabavila. Enega z listki, rarznoraznimi in raznobarvnimi, poslikanimi, valovitimi in ravnimi...res ful dobro...114 različnih a4 listov. Pa še en komplet bleščic sem vzela, vseh barv, pa potem še en komplet nekih rožic in srčkov in zvezdic, stekelc...noro, komaj čakam, da začneva z Nežo delati novoletne voščilnice.
Jutri grem spet na vaje, popoldan pa bomo mogoče barvali steno v kuhinji...mamo čisto vsrane.
Naslednjo soboto pa imamo krst, na Ivin rojstni dan, da potem lepo vse naenkrat opravimo. Je naš župnik ultra prijazen fant user posted image , za razliko od enih.

No, zdravje se je pri nas zaenkrat stabiliziralo, pa to vam povem zelo potihem, da se ne bom prehvalila.....

Miha in Psaša...držim pesti za vaju 2. Le kaj bi to bilo, da se je tak zaaštrikalo vse skupaj user posted image
Al od Altati, vse najboljšeuser posted image ....upam, da bomo nazdravili čez 14 dni. Uživajta na večerji, upam, da se vama danes ne bodo pridružili vsi ženini priležniki, da jo boš lahko imel samo zase user posted image .

Moci, upam, da tudi Zoja tresne bolezen po gobcu, prav tako Tinkara, pa Gael...pa seveda Piškot. Pravilna odločitev, da preložite tortico. Tak pač to je....saj Martin tega ne bo vedel user posted image .
Lucika, držim pesti za vašo psičko, naj še dolgo let zvesto spremlja vašo družino user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 238
12.10.2007 23:35:17   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Ikea je utrudljiva......pa še vožnja je doooolga, sploh če se sam voziš. Sm nabavila več kot sm nameravala in zdejle moj dragi že sestavlja eno omaro za čevlje v predsobiuser posted image user posted image user posted image jupi jutri bodo čevlji pospravljeni!

Ampak je zakon ta Ikeja user posted image . Meni je izlet in poldnevno sprehajanje po Ikeji nekaj takega kot Sivkimivki Amsterdam user posted image . Balzam za dušo. Če že ne gremo kam dlje user posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 239
12.10.2007 23:36:43   
Lu
Živjo!

Pišete 100/h. Vas res ne folgam.

Sem pa še pokonci, ja. Maja user posted image . Pravi, da jo boli ušesek. Upam, da vsaj do jutra zrdži, da jo peljem k P. Drugače sem pa danes imela spet tak glavobol da je za pop****, enga stavka nisem znala povedat ( pozabila besede ), mravljivčna roka. Ampak moja mati pravijo, da je posledica premalo hrane??? No, mogoče danes res malo manj.

Vidim, da vas je nekaj bolnih.  Psaša čimprej se vrnita domov, ostali pa se pozdravite.

Frrr in Štorljica malo pozno čestitke za prvo leto user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa probat spat.

do jutri...

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
12.10.2007 23:38:15   
muki1
Smo pa pridne, ni kaj...10 strani v treh dneh user posted image . Moramo držati povprečje .....100/mesec. No, malo več, da se mi katera na številko ne obesi user posted image . A ste videle, da so nam moderatorčki najprej zaklenili, nato pa še zbrisali Maxicino temo na forumu O Portalu user posted image
Zgleda, da je za njih zadeva rešena......

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 241
12.10.2007 23:51:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js tut pogrešam Arabelo.

arabele tudi na msn-ju ni. upam, da samo štrajka in ni kaj narobeuser posted image

mislim, da je neki o kaput računalniku govorila. ker nazadnje se iz računalnika svojega očeta oglašala...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 242
12.10.2007 23:53:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

sporočilo ni dostavljenouser posted image wtfuser posted image

poskušala klicat!
ta številka ne obstajauser posted image user posted image user posted image user posted image
stevilko je menjala. ko sva se nazadnje za drink v mbju menile, mi je novo sporočila user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 243
12.10.2007 23:54:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kako pa sestavlja nove legice, ki jih je babica prinesla, pa ne morem pripet, ker se z možem na vsaki slikici zravn igrava user posted image

hm, sedaj se mi poraja žgačkljivo vprašanje.....le kaj se igrata, da ne upa poslati slikic ?
user posted image domišljija nama sicer fejst laufa, sam tolk fejst pa spet ne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
13.10.2007 0:00:11   
Anonimen
drage čveke,

sem čist vzhičena.......smo bili na sprehodu, in smo šli ravno mimo kjer snemajo ''Seks v mestu'' in seveda videla sem Žvino, Carry, in vso delegacijo....

spodaj vam pa prilagam sliko.......na žalost več fotk ni bilo mogoče narediti, ker so bile prazne baterije....

http://www4.slikomat.com/07/1012/lzu-IMG-1794.jpg

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
13.10.2007 0:01:41   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Sem pa še pokonci, ja. Maja user posted image . Pravi, da jo boli ušesek. Upam, da vsaj do jutra zrdži, da jo peljem k P. Drugače sem pa danes imela spet tak glavobol da je za pop****, enga stavka nisem znala povedat ( pozabila besede ), mravljivčna roka. Ampak moja mati pravijo, da je posledica premalo hrane??? No, mogoče danes res malo manj.

Držim pesti za Majo, pa za vse vas, da bo mirna noč. Jutri pa le hitro k zdravniku.
Kar se tiče tvojih glavobolov,....ajde, možno, da te boli glava od lakote, ampak roke ti pa definitivno ne mravljinči. Si že dobila vse izvide?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.10.2007 0:03:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

drage čveke,

sem čist vzhičena.......smo bili na sprehodu, in smo šli ravno mimo kjer snemajo ''Seks v mestu'' in seveda videla sem Žvino, Carry, in vso delegacijo....

spodaj vam pa prilagam sliko.......na žalost več fotk ni bilo mogoče narediti, ker so bile prazne baterije....

http://www4.slikomat.com/07/1012/lzu-IMG-1794.jpg

A nadaljujejo snemanje? user posted image  user posted image  user posted image  Juhej, tam nekje 2010 bomo ziher na POPtv lahko gledali user posted image .
Po sliki sodeč se z živino poročita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
13.10.2007 0:05:24   
muki1
A smo že tinajstega ?

Vse najboljše Martin user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.10.2007 0:13:36   
frrrr

ahoj!

danes smo imeli pediatra. 8:50 bli naročeni in sva malega ob 8ih komaj zbudila user posted image sem potegnila roleto gor, pa je glavo kr v svojo pleničko tiščal user posted image  user posted image dobili potrdilo za v vrtec. prestali cepljenje omr brez joka. pokazali vse kaj znamo user posted image težak je 9600g in velik 75cm. prve mesece smo full bolj pridno rastli in se redili. se pozna, da je zdej bolj dejaven user posted image

zdej sva imela pa obisk in mali pridno spal, čeprav smo klepetali zraven vrat od njegove sobe user posted image če preglasno po tipkovnici klofam, se pa zbudi user posted image user posted image
mogoče bom bolj čudno pisala, ker sem ene 2-3 dcl refoška stegnila user posted image user posted image user posted image

altati, čist sm pozabla na rd tvojega dragega. on in naš Jaša 11.10., ti 11.11., js 11.12.  user posted image tadruge otročka morem pa 11.11. rodit, a ne? user posted image drgač je blo pa men glede službe tut mau slabo, mau sm se pa veselila. zdej pa užiiiivam user posted image pa še slabe vesti več nimam, ker Jaša tut uživa, čeprav me ni zraven. tut vi se fejst stiskajte in lepo praznujte!

*anč*, Jaša je res na nekaterih fotkah čist moj. na večino je pa mojemu bratu podoben.

tasha, naj se Gael čimprej pozdravi in tudi tebi koš zdravja! pa upam, da zamuja zaradi pravega razloga!

moci, pri nas trenutno tut najbolj aktualna zadeva pibip na nos user posted image upam, da bo ponoči Zoja ok!

lucika, naj tvoja pika uživa kolkr ji je namenjeno, pa ne jokat! sej bo še dolgo z vami, ampak peseki vseeno pred nami gredo iz tega sveta user posted image

piskot in Lu, pozdravita se!

copatki - mi škratkove uporabljamo in smo zadovoljni. čevljčkov pa še nimamo. za zuni imamo druge copatke - super fitke

psaša, pošiljam vama en koš zdravja! naj čimprej ugotovijo zakaj je Mihec zakuhal in vaju spustijo iz bolnice!

beki, pozdravite Tinakro, da neu curljalo iz noska!

pikapolona, js sm pa bratu naročila ikeo user posted image gre jutri s kombijem v nabavo user posted image

čez vikend nas neu gremo na Koroško babicam in dedkom na tortico user posted image

lep vikend!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.10.2007 0:15:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Smo pa pridne, ni kaj...10 strani v treh dneh user posted image . Moramo držati povprečje .....100/mesec. No, malo več, da se mi katera na številko ne obesi user posted image . A ste videle, da so nam moderatorčki najprej zaklenili, nato pa še zbrisali Maxicino temo na forumu O Portalu user posted image
Zgleda, da je za njih zadeva rešena......
sm vidla ja, ker sm hotla mau zatežit user posted image so vas res grdo ignorirali! user posted image a zdej so pa še zbrisali? user posted image swašta!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?