muki1
|
Dober večer. Evo, se malo javim. Danes sem šla malo v službo, baje da me že veselo pričakujejo....no, tak so vsaj rekli. Iva je bila doma, jo je čuvala moja sestra. Baje da je ves dopoldan cmevkala in udarjala po vratih, ter klicala mama . Nič kaj dobre volje nisem. Meni je pa tak prijalo, da sem malo zmaknila pete stran, da vam tega ne morem povedati. Potem sem še malo pr trgovinah zaokrožila, da sem ja bila še dalj časa fraj . Za tiste, ki rade ustvarjate z vašimi starejšimi, imajo v HOFERJU kompletke po 5 EUR in sem jih kar nabavila. Enega z listki, rarznoraznimi in raznobarvnimi, poslikanimi, valovitimi in ravnimi...res ful dobro...114 različnih a4 listov. Pa še en komplet bleščic sem vzela, vseh barv, pa potem še en komplet nekih rožic in srčkov in zvezdic, stekelc...noro, komaj čakam, da začneva z Nežo delati novoletne voščilnice. Jutri grem spet na vaje, popoldan pa bomo mogoče barvali steno v kuhinji...mamo čisto vsrane. Naslednjo soboto pa imamo krst, na Ivin rojstni dan, da potem lepo vse naenkrat opravimo. Je naš župnik ultra prijazen fant , za razliko od enih. No, zdravje se je pri nas zaenkrat stabiliziralo, pa to vam povem zelo potihem, da se ne bom prehvalila..... Miha in Psaša...držim pesti za vaju 2. Le kaj bi to bilo, da se je tak zaaštrikalo vse skupaj Al od Altati, vse najboljše ....upam, da bomo nazdravili čez 14 dni. Uživajta na večerji, upam, da se vama danes ne bodo pridružili vsi ženini priležniki, da jo boš lahko imel samo zase . Moci, upam, da tudi Zoja tresne bolezen po gobcu, prav tako Tinkara, pa Gael...pa seveda Piškot. Pravilna odločitev, da preložite tortico. Tak pač to je....saj Martin tega ne bo vedel . Lucika, držim pesti za vašo psičko, naj še dolgo let zvesto spremlja vašo družino