piskot
|
torej. mini praznovanje uspelo. ceprav sta imela dedi in babi 2 uri zamude . saj ne vem, a .... se mi je zdelo nekaj cudnega medtem ko berem forum, pa sem ugotovila, da fuzbal gledam .... huh, sem sla en krog, pa je fuzbal zaenkrat se najboljse ... no kaj sem ze hotela napisat. aja, zamudila sta zato, ker sta cakala elektricarja, da jima je prisel montirat stikalo za zvonec. pazite zdaj to. ko sem bila jaz dojencek, so jima montirali poseben zvonec, da me ni budil. tega imata se vedno. ampak zdaj je babi ful huda, ker bi lahko kdo martina zbudil sicer ga se ni nikoli noben, pa ceprav so noro zvonili, ampak lahko bi ga pa. martin je tam spal ze najmanj 50×. no in sta nastimala stikalo, da ga bo babi lahko izklopila. saj ne ves kaj bi si mislil. in tako pridemo do naslednjega problema. ali se bo babi vedno spomnila odklopit zvonec, se bolj pomembno pa, ali se bo spomnila vklopit ga nazaj. padla je odlocitev, da bosta nekam na ena vrata napisala ZVONEC. pa ce vam povem se to, da jima sploh noben vec ne zvoni, ker vsi ki jih poznamo hodimo na teraso in potrkamo na kuhinjsko okno. samo akviziterji se zvonijo . moj moz ze dolgo pravi, da smo adams family. si znam tudi jaz kaj takega zmislit ponavadi . torej, povzetek, moz in babi ziva. martin je dobil evrcke za sparovec, torto, mi smo sli pa kupit en avto, ki ga je sam izbral, tak bagercek. ker res nisva imela pojma kaj mu kupit. muki smo imeli testiranje tvojega namaza. super je. za naslednji teden imam samo se en problem. pol ljudi ki pridejo je vegijev. pa tuna potem ne pase zraven. s cim cem zamenjat? sivkamivka mogoce ti kaksno idejo? kisla smetana, sir in koruza, kaj pase se zraven? mah, sem se ravno spomnila da en par se mlecnih izdelkov ne je ... njim bom pa samo kruhke pol popekla . moz pri sosedu gleda fuzbal, martin in nina sta sla spat. jest si bom pa za deckov rojstni dan privoscila mal cipsa