|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
13.10.2007 0:15:32   
Anonimen
snemajo film

so pa snemali ravno prizor, ko je Žvina stopil iz avta, Carry je šla proti njemu, v poročni obleki in mu vrgla kao šopek v glavo....po mojem je zvedla kaj ne preveč lepega....hhahha....

Žvina je visok, črn , dober tip...stal je pa cca 2 metra od nas.....

Carry pa zelo suha in meni prav nič všečna....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
13.10.2007 0:16:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

drage čveke,

sem čist vzhičena.......smo bili na sprehodu, in smo šli ravno mimo kjer snemajo ''Seks v mestu'' in seveda videla sem Žvino, Carry, in vso delegacijo....

spodaj vam pa prilagam sliko.......na žalost več fotk ni bilo mogoče narediti, ker so bile prazne baterije....

http://www4.slikomat.com/07/1012/lzu-IMG-1794.jpg

A nadaljujejo snemanje? user posted image  user posted image  user posted image  Juhej, tam nekje 2010 bomo ziher na POPtv lahko gledali user posted image .
Po sliki sodeč se z živino poročita user posted image
js sm tut glih to možu razlagala user posted image poroka carry in živina. ampak js ttega sexa v mestu nism kaj preveč spremljala. ene 3 dele sem mogoče gledala user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
13.10.2007 0:18:40   
frrrr
ker bom jutr in v nedeljo bolj mau konektana na RR - sledijo čestitke kr zdej user posted image sej smo itaq že 13.

Martin in mamica piskot - čestitke za prvo svečko! veliko se crkljajta, pa na očija ne pozabit! bodite zdravi in se mejte radi!
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 253
13.10.2007 0:23:32   
frrrr
lepo spite!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
13.10.2007 8:21:11   
lucika
dobro jutro!
mi že bedimo; mali si je tv prižgal in si zdaj nekaj poje, mama je pa kr izkoristila trenutek in skočla na rr:)
prav lepo smo danes sami spali, enkrat vmes, se sploh ne spomnim kdaj, sem ga prestavila k sebi...
od malega nos je boljse, jaz pa ne vem, če bi mi lahko še bolj teklo. joj, komaj čakam, da bo konec tega...
pravzaprav komaj čakam na božič:) šele začeli smo s hišo, pa je toliko enih odločitev...uf, da bo vsaj glavnina dogovorjena in določena, pa da bo hiša pod streho. pol se mi zdi, da bom lahko zadihala.... pa še služba oziroma neslužba mi visi za vratom. pa eno nedokončamno delo, ki ga pacam in pacam, da se  sam še sekiram...čakam na ornk navdih in v enem šusu naredim do konca:) mogoče celo danes pride:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 255
13.10.2007 8:29:27   
lucika
a sploh še je kateri oktoberček zdrav? ker meni se zdi ,da so pa res vsi bolani zdaj...
psaša upam, da ste boljše!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 9:17:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
13.10.2007 9:22:11   
altati
Jutro!!!

Včerajšnji večer bil super. Hrana pri Krištofu božanska (popečen kozji sir, lisišče na rukoli z ovčjim sirom, žepki z jurčki in tartufi, bio brezmesni golaž z kruhovimi cmoki, sladice so bile itak božanske....), družba mojega moža pa še bolj. Da ne omenim, da sva bila z možem edini ' no famous' osebi v gostilni. Bila sva v družbi evropskega komisarja, pa šefa gospodarske zbornice, pa voditeljice oddaje Čez planke itd....
Moram reči, da cene so res 'high', ampak se splača. Toplo priporočamuser posted image .
Najbolj me je pa navdušil wc, v katerem je res velika, zložljiva lesena previjalna miza in 3 omare. V eni so plenice za enkratno uporabo in  vatke za čiščenje otroške ritke, v drugi gora damskih vložkov, v tretji pa ženski parfumi.Da o čistoči sploh ne govorim, ker bi lahko jedla kar na wc-u.

No, danes nas čaka manjše praznovanje doma.
Pripraviti moram kup obloženih kruhkov, pecivo je pečeno, tortica tudi.

Če bo čas, bomo zavili še v gozd, ker ima Tia domačo nalogo nabrati gozdne sadeže (goice, kostanj, želod...).

Vsem želim lep vikend!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 258
13.10.2007 9:27:08   
altati
Aja, LU -  bejž nazaj k dohtarju!!! TAKOJ!!!!! Naj te da na preiskave!!!! Če te tvoj ne da, ga pa menjaj! Nekaj ni ok!

Maxi -  imaš kaj informacij od Miha in Psaše???? Kako sta kaj? Gre kaj na bolje????

Lucika - mi se zaenkrat še držimo! Hitro trkam na glavo,da tako tudi ostane.

Muki, Sivkamivka-  mene pa šoping v Ikei nič ne mika.....Amsterdam pozimi tud ne, priznamuser posted image . Pozimi mene bolj vleče smučarija.....kar se tiče šopinga, sem pa bolj na cunje mahnjena.....
ampak glede na to, da kupujemo nov flat, me bo najrž tud Ikea še vleklauser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 259
13.10.2007 9:27:48   
altati
*Lina* - Žvina je men tkooooooo sexiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......(popolnoma moj tip moškega)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 260
13.10.2007 9:28:56   
altati
Samo tok da veste-  Martinu sem že zapela Vse najboljše, a ne Piskotuser posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 261
13.10.2007 9:29:06   
lucika
altati, super za odlično večerjo!
samo si ne morem kaj, da si te ne bi predstavljala, kak na veceju šnofiriš po omarah:)user posted image user posted image user posted image . mogla pa si pogledat, jl? hehehe, ne gre mi iz glave...pa saj vem, da ni blo tak, so ziher prozorne vrate gor:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 9:29:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 9:30:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
13.10.2007 9:31:10   
lucika
martin, vse najboljše tudi od mene... ne vem komu naj slikco vkradem...hm...jo kasneje dobiš, ok?

altati, a niste vi v hiši? a flat rečete vsem bivalnim površinam ( štajerska pač), al bi se v blok selili?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 9:32:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 9:35:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
13.10.2007 9:42:51   
Lu
Jutro!

Martin in mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že na delovnem mestu. Tian pri mami, Maja pa ko sem šla od doma je še spala. Tako jo bo mož peljal k P. Se je ponoči še ene dvakrat zbudila, ampak je potem nekako nazaj zasplala.

Glede mene pa res ne vem kaj je to. Pa sej mi je že čist brezveze kaj o tem govort, k me moj najdražji itak ne jemlje resno. Pravi, da sem mal hipohondra. Pol pa ok.user posted image Sem jezna nanj. Se mi zdi, da se skoz neki pričkava. Saj boljš, da vam ne rečem kaj mi je včeri ušpiču. No comment. Aja pa že na morju sem na hrbtu zatipala eno majhno bulco. No, zdaj je ta bulca ratala večja in še boleča na otip. V pon. grem k P. K okulistu priden na vrsto pa šele novembra. In takrat naj bi nazaj prišla z izvidom. Evo bom nehala, da ne bom skoz morila.

A sem zadnjič prav prebrala, da je ena skopirala vse poste user posted image user posted image

Altati nov flet kupujete?user posted image  Midva sva tudi zdaj zvohala še enega, ki je pa v istem bloku kot sva zdaj. Samo je problem, ker zdaj smo v visokem pritličju ( 8 stopnic ), ti ga pa prodajajo v 4 štuku ( n-stopnic ). Je pa 75m2. Zdaj imamo pa 56m2. Bilo bi idelano in tudi cena ok. Se še nisva odločila.

Včeraj sem dobila končno zavese. Men so tako všeč, da je joj. Jih bom poslikala pa vam jih bom pokazala. Ženska res zna. Samo zdaj moram kupit daljšo palčko. Ker jih imam na 1/2 okna.

Drug teden bom pa skoz v LJ. Imam neko izobraževanje za šiht.

Bi pa jaz tudi mogla it mal v nabavo za kakšne fensi hlače. Tudi rabim za službo. Moram mal šefu omenit in potem samo hitro v shopping.

Zdej grem pa mal delat. Aja pa še avto bi mogla oprat. Je tak, da je groza.

čau do kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.10.2007 10:08:54   
Maxica
Danes sicer ni petek trinajstega, ampak še boljše, je sobota trinajstega, ko korenjak Martin praznuje prvi rojstni dan. Da bi bil še naprej tak veseli fantič, mamico še naprej ubogal po svoji vesti, v očku pa vedno našel svojega zaveznika. Pa drug teden, ko bo mamica že čisto zdrava, ti želimo en kup velikih daril, slastno torto in ogromno pozornosti predvsem s strani obiskovalcev.user posted image
V S E   N A J B O L J Š E  ! ! !
user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.10.2007 10:10:24   
Maxica
Komentiram pa kaj kasneje, zdaj gremo na lov za Lanovo torto.
Aja, Psaša se pa ni nič oglasila, jo bom mal pobarala, kako je z njima, pa sporočim kasneje.
Čao bao.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
13.10.2007 10:11:12   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

*Lina* - Žvina je men tkooooooo sexiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......(popolnoma moj tip moškega)

Meni tudi, meni tudi.user posted image user posted image user posted image

Me je od same žalosti, ko se je s tistim Rusom zapela, kar metalo. No, še dobro, da so potem scenaristi speljali tako, da smo bile oboževalke potešene.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 271
13.10.2007 10:20:41   
Pikabu
Dragi Matin: Vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan. Želimo ti ponovnih 365 dni veselja in lepih otroških trenutkov. Še naprej ostani mamin in atijev mali sonček. Čestitamo.

user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
13.10.2007 10:22:16   
Pikabu
Hkrati bi rada še tukaj čestitala še dvema punčkama, ki tudi danes praznujeta svoj prvi rojstni dan. Prva je Manca, ki sem ji jaz krstna botrica, druga je pa Tia, od sošolke iz OŠ hčerka. Dragi punci, lepo otroštvo še naprej, pa lepo praznovanje. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 273
13.10.2007 11:23:09   
moci
vse najlepše, martin. bodi dec, čeprav te oblačijo v rozauser posted image user posted image
pa čestike mamici in atiju
zoja je pa itak že čestitalauser posted image

user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 274
13.10.2007 11:31:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, super za odlično večerjo!
samo si ne morem kaj, da si te ne bi predstavljala, kak na veceju šnofiriš po omarah:)user posted image user posted image user posted image . mogla pa si pogledat, jl? hehehe, ne gre mi iz glave...pa saj vem, da ni blo tak, so ziher prozorne vrate gor:)

v wc-ju so bile na steni omarice, z napisi:
- za naše najmlajše goste
- prva pomoč
- parfumi za naše dame

In sem jih odprla in najdla v prvi:
- plenice + vatke
- v drugi vložke
- v tretji parfumi

Saj omarice so bile namenjene gostom ženskega spolauser posted image . Itak da sem firbecuser posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?