ninocka
|
Katka, tudi pri nam vsi držimo pesti za malo princesko in za bratca Jst sem tud danes mal bluzla po BTCju (baby center, muller, spar, H&M), pa nisem nikjer nč pametnega našla. V mullerju sem na koncu nakupila en kup kuhinjskih gobic (ne vem, kaj mam zdej to obsedenost s temi gobicami ko bi vsaj še pucala pol tolk ), v sparu pa sem nabavla hrano in pa darilo za Evana (lego kocke). Potem sem šla še po njega v vrtec, ker sem mu obljubila, da ga pridem iskat in potem se mi je na obvoznici skoz dru Pazi mami, pazi mami, ker je bla ful gužva (nesreča na drugi strani, stali smo pa na obeh ). Kanarka, ni panike zarad naslova...sej sem rekla, da tud jst nisem cist ziher. Tuki maš pa še ineternetni naslov, če hočeš kaj pogledat http://www.premaman.com Sonchek, v postonjski porodnišnici majo en svoj "zvarek" kreme (vsaj 2 leti nazaj so jo imeli) in je ful odbra + tud je ni treba spirat (se mi zdi, da je to kar pomembno). Če bom pa še potem rabila, bom pa kupila lanolin. Pa prpravte se punce, od začetka, dokler se bradavice ne utrdijo (razen, če jih lih ne ščetkate s sirkovo krtačo, a ne Scuba ) bodo ful bolele. Men so se kr oči okrog obračale od bolečin, vsakič, ko je povlekel... Nayya, moj sploh ne kolca velik. Sem lih prej rekla, kolk je Evan ful kolcal, ta je pa zdej samo 1x. Se je pa zadnjič tko na trebuh prilimal, da sem prav srčni utrip čutila...je blo ful zanimivo. Pa še neki sem pogruntala - če se "žgečkam" po popku, se začne ful premikat - ne vem al ga moti, al se tolk prenaša prek popkovine Kozmetiko mam pa jst malo mešano - maskaro mam od loreala, senčila mam kokr od koga (tud čist neznane firme), lake imam vse sorte, največ mam unih micenih iz mullerja, jih mam pa okrog 100 , kremo za obraz sem mela od Johnsona, zdej je pa ne dobim več, se pa nč ne mažem. Sem zadnjič probala od Nivee ta novo (oksineki) in sem tretji dan probe ratal čist cela fleksata po obrazu ... sem tester sam v smeti fliknla... Sem klicala danes G, kaj je zdejs tem klimicinom in je rekla, da ga lahko komot jemljem, da ni nevaren in da je terapija 4 dni in ne 7, kot mi je rekel farmacevt (zgleda je narobe prebral, al kaj ). Sem pol ugotovila, da mi še na škatlo ni dal une nalepke z navodili. So me pa tud iz G ordinacije sami klicali, ker so dobili moj hemogram in mam kri 97 in moram it v pon po recept, ker mi sirup ne pomaga (v bistvu se ga pa ne spomnem pit). Sem šla takoj po pogovoru spit eno dozico in bom zdej bolj pridna glede tega. Sej sem sama smotana, sam sem skoz pozabljala, če sem se spomnla, sem že spila, sam na žalost to bolj redko... Jst sem pa danes 36 teden in 4/7. Evana sem lih v tem terminu rodila, upam, da me dons ponoči ne preseneti kaj No, če se nič ne oglasim jutri, pol sem šla rodit Lahko in mirno noč vsem