ElaM
|
Dober dan, danes ste bile pa hudo pridne. Magi*, kaj so pa tebi delali na Mv? Moja g, me zato še ekstra gleda, ker po teh posegih MV ni nikoli več čisto enak, kot je bil prej. Otrdevanje trebuha, meni je to tudi ena zoprna zadeva, pravijo da ne boli, ampak meni je strašno neprijetna zadeva. Takrat, ko mi otrdi malo povadim dihanje zraven. Sem že čisto pozabila dihat, no saj v Lj, ti dajo masko, tako da ni kakšne hude znanosti. Glede čajev, jaz nisem prav dosti komplicirala, že od prvega tedna sem ji dajala bebe čaj, ker je imela krče. Se je po janežu vsaj fajn sprdela. Potem, ko je bila večja sem ji včasih dala vmes tudi kakšnega instant, zdaj pa itak najraje pije vodo z limono, brez sladkorja ali pa domač malinovec. Za ponoči ima pa v magičnem lončku samo vodo, zaradi zob. Cukr je normalno slab za zobe, vendar saj je otroku potrebno umivat zobe takoj, ko mu zraste prvi. No, tako delamo pri nas, ne vem pa če je to njaboljši način. Pa še nekaj te MŠ imajo ene čudne nasvete, nimi jasno, kako bo npr. par mesečni dojenček pil iz kozarca. Pa tudi ni nujno, da je otrok samo dojen, a potem mu naj adaptirano mleko dajemo iz kozarca. Niso ravno življenjski, no. Danes zjutraj že celo jutro s Tinki poslušava otroške pesmice, Račke so zakon in se po celem stanovanju sliši samo ga-ga-ga. lepo bodite, papa.