|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
11.10.2007 16:25:28   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Ayo, rajši se v jezik ugrizni user posted image  glej kako je mene sesulo.

Ja sej, tvoja novica mi je dala mislit! Veckrat sem se primerjala s tabo, se mi je zdelo, da imava isti ritem, to je speeda ful!!! user posted image  No, verjetno ti se vec zarad Zaki! user posted image

Sem pa tudi pozabila prej napisat, da men g se nikol ni izmeril MV, imam vedno samo UZ, nic vaginalno, to je to.
Sedaj pa ko berem vas, predvidevam, da vas vse vec ali manj pregleda tudi vaginalno...user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
11.10.2007 16:31:50   
pikica*
Ojla punce!

Pa kaj na s res vse nekaj matra? Magi*, drži se. Ti pa verjamem, da te je sesulo. Je že mene, ko sem dobila bolniško pa ni bilo tako hudo. Počivaj, Tamalo naj pa možek bolj rihta. Kolikor pač gre.

Glede pitja čaja....po moje je odvisno tudi od tega kateri čaj otrok pije. razni Hipp čajčki so res sam cuker. Lahko pa kupiš navaden bebe čaj in nima kaj škodit. 

Vetrnica, glede lupinice. Vsak ti bo povedal drugače. Mi smo imeli Zojo prvih nekaj mesecev v lupinici (je januarska). Pa ni bilo nič narobe. In zdaj mislimo naredit enako. Ti bodo pa nekatere mamice rekle, da je lupinica oh in sploh slaba.  Sama presodi. Drugače pa trgovkam ne smeš vsega verjet. Vsaj po mojih izkušnjah. Večina, ki sem jih jaz srečala, sploh nima pojma o vozičkih, ki jih prodaja. Žalostno, ampak resnično.

Kar se našega zdravja tiče je pa bolj srednja žalost. Zoja je včeraj spet cel dan driskala, danes je pa malenkost bolje. Ampak še vedno dokaj slabo. Upam, da kmalu mine. Na srečo je vsaj dobre volje in živahna. Jo šibam previt. Je spet nafilala plenico.

Čau

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
11.10.2007 16:44:02   
t*e*j*k*a
 Jaz sem pa prej pozabla Alice pohvalit kok je pridna da je že tolk naštrikala. Boš lahk popoldansko obrt odprlauser posted image !!

V glavnem vsaka čast!!

Ayo men je sam enkrat zmerla MV in je bil 35mm dolg pa takrat mi je tud UZ nardila, drgač pa me nč ne gleda spodi sam srček in zmeri mi buša in to je to. Pa kg in pritisk valda. Pa vedno morm urin dat.
Sam je res mal čudn da ti ga sploh še nikol ni zmerla???

Nam so v MŠ rekli da čaji niso dobri zato kr povzročajo alergije, sploh tisti ki jih doma sami skuhamo. Tko da jz nimam pojma kaj zdej!!!!! So pa res rekli tud da je do šestega meseca čist dovolj mleko če dojimo in ni treba dat zraven tekočine.

Čao

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
11.10.2007 17:50:57   
Magi*
Ayo, meni je danes slučajno tam dol brkljal, ker se je spomnu, da bi lahko bris naredu, ker ga po posegu na MV še ni delal (sem zanosila prehitro po opreaciji - bravo jest). no, ker je že bil "down under" in sem mu omenila tudi, da imam razmaknjene trebušne mišice in me boli sramna kost, se je spomnil, da v bistvu moj MV ni čist tak kot od 20-letnice. in je not pokukal, potem pa še pretipal...in bil že on sam mal šokiran. v prvi N mi tega nikdar ni delal, pa tudi prej se ni nič sekiral okol tega. skratka, čisto slučajno. al pa je imel pred kratkim kak nesrečen primer in ga je spametovalouser posted image  nimam pojma, sam da je vidu, ker - po pravici povedano - sem imal sama en tak čuden občutek glede tega. kaj vem, pač babja intuicija ali kaj.

glede lupinice: ma jaz sem Zaki imela malo v lupinici, precej kar na tleh (imam tisto penasto podlago), pa precej tudi na joški user posted image

eni pravijo, da je lupinica fajn, ker je otrok notri v položaju fetusa, drugi zagovarjajo ravno podlago...kdo bi vedel kaj je prav? najboljše potem, da malo "kolobariš" user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
11.10.2007 17:57:45   
ElaM
Magi*, da se  mal uštulim, jest sem za Tinkaro zanosila po prvi M po posegu,  sem imela lasersko vaporizacijo. In me je Možina vprašal, ko sem šla na kontrolo po štirih mesecih, če sem sigurna, da sem res noseča. Jaz pa v 12t.user posted image  Ni me preveč kregal, prav vesel pa tudi ni bil.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
11.10.2007 18:11:42   
Magi*
saj se nič ne štuiliš ElaM user posted image  me veseli, da je še katera taka "štupida" kot sem jaz user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
11.10.2007 20:05:20   
Vrtnica79
Čer!

Lorch, lepo da si že domauser posted image . Zdaj pa čimveč počivaj in se pusti razvajatuser posted image . Prav tako pa ostale user posted image  ki imate težave . Počivajte in naj vam user posted image  malo strežejo. Potem bomo tak preveč zaposlene z user posted image  da bi lahko tako uživale. No, vsaj nekaj prvih mesecev.

Kaj pa štajerskauser posted image  še velja? Če se ne motim 19.10. od 10 uri? Kje pa točno se bomo dobile- lahko tam pri informacijah, pol pa jo mahnemo v en lokal.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
11.10.2007 20:30:43   
hokejistka
Če že govorimo o pametnem času za zanositev: jaz sem zanosila v istem ciklusu kot sem imela HSG, kar so mi v KC odsvetovali. Samo midva se nisva mogla vzdržat in sva samo 1 x user posted image   v tistem ciklusu in se je prijelo. Prej pa leto in pol nič user posted image .

Drugače pa mene G tudi nič vaginalno ne pregleda. No enkrat me je. Pa je rekla, da je maternični vrat zaprt. Izmerila ,mi ga ni pa nič. Pa sem ji rekla da mi trebuh otrdeva. Otrdevanje imam še danes, pa me ni nič pregledala več. Mi samo utripe posluša preko neke napravice. Tudi pretipa me nič. Glede na vaše zgodbe me je začelo zdaj skrbeti zaredi tega otrdevanja. Sicer sem na bolniški, ampak ne znam biti pri miru. Pregled imam pa šele čez 14 dni.

Tudi jaz upam, da ne bom sama sedela na kavici v LJ user posted image . Punce POČIVAJTE !!!!!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
11.10.2007 21:27:05   
soncek.djukelica
čer,

Magi, sej ne morem verjet,da si obležala! Bila si nekakšen "vir vitalnosti" zdej pa tole! Upam,da se ti stanje izboljša!user posted image
Jaz pa Andrejo pogrešam! Upam,da ji mojstri niso vse živce pobral!user posted image
V MŠ v lj niso rekli ničesar glede čaja, so pa nam pokazali slike, če dajemo sladko pijačo po flaški, sploh zvečer to naj ne bi bilo priporočljivo! In odsvetovali so flaške, naj raje uporabljamo kar kozarce, ker naj bi flaške slabo vplivale na rast zobov!user posted image Zdej pa vedi, kaj je prav!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
11.10.2007 21:40:29   
pikica*
Glede lupinice. Jaz sem mislila na lupinico v povezavi z vozičkom. Drugače je nismo uporabljali (no, razen v avtuuser posted image ). In glede tega so mnenja deljena.

Za čaje je pa itak jasno....če so sladki, niso ravno zdravi. Čisto preprosta kmečka logika. Se mi pa zdi, d azdaj že v vsaki malenkosti iščejo vzroke za alergije. Koneckoncev tudi voda ni več ravno zdrava. a pol naj pa otroke puščamo žejne, al kako? Naša Zoja je bila ves čas na flaški in si res ne predstavljam, kako bi prišli čez brez čajev (ampak sem se Hipp-u na veliko izogibala).

MV pa tudi meni g. nikoli ne preverja. Ampak očitno je že mnenja, da ni potrebeuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
11.10.2007 22:00:20   
Magi*
punce, ne se pretirano sekirat za MV. če vas dol pritiska, če imate občutek, da bi lahko bilo kaj narobe, pa le zatežite! pa preventivno ne dvigovat (preveč) in nasploh se šparajte!

glede nasvetov za flaške, pa pijače, pa... na koncu itak narediš po svoje, ker je vsak otrok edinstven in se pač prilagodiš njemu/njej. seveda se poskušaš čim bolj držati nekih načel zdravega življenja, ampak čisto brez cukra in čisto brez flašk pa ziher ne boste skoz prišli. edino, če posvetite vso svojo energijo in čas samo in izključno temu. življenje pa vemo, da je še kaj več kot samo prepovedi in strogo držanje pravil, a ne?

zdajle pa bo mož pripeljal mojo Zaki domov. zdaj se je odločila, da pa res ne bo pri babici spala in je šibal po njo. pa saj jo že tako zelo pogrešam, pikico malo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.10.2007 4:25:08   
lorch
Vetrnica 79  Sem prišla domov pa je mojemu dragemu polovica tiste skrbi ki jo je čutil dokler sem bla v bolnici kar izhlapela (sam pol), zgleda, da zdaj ko so mi dovolili počivat doma pa misli da bomo šibali po starem. Pa ne bomo!
Sem bla preveč butasta, pa sem mu vse naredila pa k riti prnesla zdaj se bo pa še sam mal znajdu (čeprav moram priznat da je zeelooo priden, cele dneve dela in si res zasluži malo razvajanja z moje strani, ampak zdaj bo pa moral malo potrpet). Me je že kar hitro ko sva prišla domov opozoril na to kao lepo je pospravil najino stanovanje, Pa je ded! Mu bom js dala deda tja po buči, sej če js ne bi mela časa bit kaj v stanovanju, pa nikol ne bi bla doma, ne bi tam kuhala in prala in peglala... preživljala tudi svoj prosti čas večinoma doma, a pol bi se vidlo da nekdo tam živi? Ne!
Sem bla tako užaljena, da se pol kr nisem nč crklala z njim sem ratala mal utrujenauser posted image .
Zato sem pa zdaj že auf pa ne morem več spat, ker me pa še vedno ta nespečnost dajeuser posted image
Hokejistka  Glede otrdevanj ti priporočam, da si kakšen dan ali dva malo šteješ te popadke in ko greš na pregled poveš številčno koliko jih imaš. Jaz sem mislila da jih imam malo, pa se je najprej izkazalo da jih imam malo preveč, potem ko me je dala v bolniško, in so se otrdevanja še vedno nadaljevala v prevelikih številkah, pa me je preventivno dala še malo v bolnico pregledat, kjer naj bi ostala samo kakšen dan ali dva, najkasneje tretji dan naj bi šla domov, pa je naneslo, da sem ostala en teden. Mi je g. rekla, da je tudi to ali so otrdevanja vsak dan ali ne zelo pomembno!Če trebuh kak dan bolj otrdeva drug dan pa malo manj je še vredu, če otrdeva vsak dan  in pogosto , je pa to nekaj drugega.
Jaz sem najprej odgovorila da ni hudega da saj to ni tako hudo pogosto , pa ne boli ampak je sam neprijetno, ko sem povedala številčno sem pa takoj mogla v bolniškouser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.10.2007 4:31:09   
lorch
Pa še to: Ni vsaka trdota na trebuhu otrdevanje trebuha. Če se trebuh ponekod izboči in je trd nekje bolj in nekje manj, to ni otrdevanje ampak je to od otroka ker se je pač tako postavil, če pa ti trebuh postane okrogel kot žoga inje povsod enako trd (zelo trd), otem je to bh popadek oz. krč maternice. Krč zagrabi maternico, zato je trebuh simetričen, okrogel in cel enako trd.
Upam da sem kateri pomagala, da je ne bo preveč skrbelo zaradi vsake trdote trebuha. Jaz sem zdaj postala malo pametna na tem področjuuser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.10.2007 8:23:59   
hokejistka
Dobro jutro!

lorch hvala za razlago. Tudi jaz opazim razliko, če gre za premik user posted image . Je tak bolj prijeten občutek, ko se ti nekaj izboči, potem pa podrsa ob trebuhu.

Poleg tega opažam tudi, da rata trebuh bolj trd, ko se fino najem ali pa ko me lulat tišči. To po pomojem tudi ni otrdevanje.

Sem ratala še bolj pozorna (beri panična user posted image ) na vsako stvar zdaj ko berem, kakšne težave imate nekatere. Je pa tako, da imam trebuh že tako ali tako bolj trd.

Lepo počivajte in pustite, da vas vaši možeki crkljajo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.10.2007 8:32:13   
Magi*
dobro jutro.

meni se pa po službi toži. sem čudna, a ne?

hokejistka, nič se ne sekiraj. otrdevanje trebuha kar hitro prepoznaš, ker je tak zoprn občutek. trebuh je trd kot kamen in nekako zverižen v tako bunko. jaz imam tudi tak bolj trd trebuh, sam ko mi otrdi, je pa drugače trd - mater sem ti zdaj pomagala user posted image  pa mi v tej nosečnosti pol manj otrdeva.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.10.2007 9:25:58   
ajtak
moje mnenje (beri: mnenje izkušene dojilje ) je, da dojen otrok dejansko ne rabi flaše.

Ja, to sem ze slisala (v praksi pa se nisem preizkusila user posted image ). Zelim samo pomagat, da tiste ki bodo dodajale caj malo pogledajo kaj vsebuje...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.10.2007 9:27:22   
lana38
Glede čajčkov spetuser posted image . V začetku tako ne smejo biti sladkani. Potem se pa otrok navadi na okus in brez skrbi pije nesladkan čaj. Moj Blaž še zdaj pije vse čaje brez sladkorja. Ga niti ne pogreša, ker nikoli ni pil sladkega čaja. Tako da za žejo user posted image  brez skrbi pije nesladkane kamilice. Če pije samo vodo, tudi ta mora biti prekuhana. Ko sem bila v porodnišnici, je user posted image  od tiste, ki je bila zraven, jokal do onemoglosti, pa so ji že tam 2 ali 3 dan prinesli stekleničko s kamilicami, da je pomirila user posted image .
Danes pa imamo spet sonček.
Ne vem, zakaj se andreja2000 ne javi na tej temi.user posted image Na Upanje po splavu, se javi skoraj vsak dan. Drugače pa že kuri na to centralno.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.10.2007 10:05:33   
pikica*
Dobro jutro!

A smo še vedno pri čajčkih?user posted image  Jaz se bom tudi v tadrugo držala mojega zlatega pravila: ne kompliciraj!user posted image  Nekaj podobnega kot je rekla Magi*. Vsemu s ene moreš izognit. Poleg tega pa mislim, da zavijanje v vato samo škodi. Otroci postanejo bolj občutljivi, mamice pa preveč obremenjene z otrokom.

In ko smo že pri obremenjenosti z otrokom.....naša Zoja še kar driska, ampak je danes malenkost boljše (spet). Je pa menda cel kup otrok na istem. Sem danes govorila z dvema prijateljicama in imajo njuni otroci enake težave. Menda so pri enem od otrok v vrtcu samo štirje od devetnajstihuser posted image .

Magi*, a po službi se ti toži? Jaz sem imela enake probleme.  Zdaj je pa že malenkost boljše. Sem ugotovila, da paše imet dopoldne nekaj časa in miru zase. Boš videla, da bo šlouser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.10.2007 10:09:50   
lana38
Magi*, boš videla kako hitro se boš navadila počivati. Se kar poleniš in ti potem sploh več za nič ni. Pa še december bo kmalu. Tiste, ki imete PDP v začetku, samo še mesec in pol. Jaz moram pa čakati še 2 meseca in pol. Razen, če se seveda naši user posted image  ne odločijo po svoje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.10.2007 10:26:33   
ElaM
Dober dan, danes ste bile pa hudo pridne.user posted image

Magi*, kaj so pa tebi delali na Mv? Moja g, me zato še ekstra gleda, ker po teh posegih MV ni nikoli več čisto enak, kot je bil prej.
Otrdevanje trebuha, meni je to tudi ena zoprna zadeva, pravijo da ne boli, ampak meni je strašno neprijetna zadeva.  Takrat, ko mi otrdi malo povadim dihanje zraven.user posted image  Sem že čisto pozabila dihat, no saj v Lj, ti dajo masko, tako da ni kakšne hude znanosti.user posted image
Glede čajev, jaz nisem prav dosti komplicirala, že od prvega tedna sem ji dajala bebe čaj, ker je imela krče. Se je po janežu vsaj fajn sprdela.user posted image  Potem, ko je bila večja sem ji včasih dala vmes tudi kakšnega instant, zdaj pa itak najraje pije vodo z limono, brez sladkorja ali pa domač malinovec. Za ponoči ima pa v magičnem lončku samo vodo, zaradi zob. Cukr je normalno slab za zobe, vendar saj je otroku potrebno umivat zobe takoj, ko mu zraste prvi. No, tako delamo pri nas, ne vem pa če je to njaboljši način.
Pa še nekaj te MŠ imajo ene čudne nasvete, nimi jasno, kako bo npr. par mesečni dojenček pil iz kozarca.user posted image  Pa tudi ni nujno, da je otrok samo dojen, a potem mu naj adaptirano mleko dajemo iz kozarca. Niso ravno življenjski, no.
Danes zjutraj že celo jutro s Tinki poslušava otroške pesmice, Račke so zakon in se po celem stanovanju sliši samo ga-ga-ga.user posted image
lepo bodite, papa.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.10.2007 11:11:21   
Magi*
ElaM, jaz sem imela LLETZ, torej podobno kakor ti, le malo več tkiva je šlo. menda pa je bil plitek rez, kar naj ne bi pretirano ogrožalo nosečnosti. heh, tako je trdil vsaj moj G.

danes je moja mati prišla k meni po Zaki že ob 8.30, komaj zdaj pa sta se odpravili. pa sem ji skoz govorila, da je bolje da gresta čim prej, dokler je še dobre volje...pa moja mati najbolje ve. in zdaj smo imeli celi cirkus, ker je bila tamala že zaspana in tečna in potem se dogovori z njo karkoli. resnično bi mi bilo veliko lažje v službi, kot pa eno mulo po stanovanju lovit in jo prepričat naj se vendarle obleče... user posted image

danes popoldne naj bi šli na morje - moja starša in Zaki. me prav zanima koliko ur bodo zdržali, na dneve itak ne upam. user posted image  

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.10.2007 11:59:22   
ElaM
Magi*, pri meni je dr. Možina tud kolebal med laserjem in leetzom, pa je rekel, da bomo najprej poskusili manj invazivno, ker so se spremembe baje jasno videle. In od takrat so moji brisi bp. Vedno tako s strahom pokličem za rezultat, ker to res niso nič fajn zadevščine. Ampak pazi to, meni so hoteli v Kranju delat klasično konizacijo.user posted image . Sta se moja g in Možina kar za glavo prijela, od takrat me v Kr ne vidijo več. Banda požrešna, za tistih par tisočakov bi mene fajn razrezali, ne glede na posledice, ki jih taka operacija prinese za sabo, ker leetza in laserja pač ne delajo.user posted image  
Naša je danes tudi naspidirana, sem jo ravnokar dala spat, upam da bo ta misija uspela.

Še to me zanima, tiste ki čakate drugega otročka, a bo dojenček kaj prinesel starejšim bratom in sestram? Naši bo verjetno kakšnega plišastega mačka, ker obožuje mačke, čisto po mami.user posted image  
Zdaj grem pa kuhat, lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.10.2007 12:14:01   
Magi*
ElaM, tudi pri meni so kolebali med obema možnostima, pa sem šla po drugo mnenje k dr Kobalu (ta me je kasneje tudi "rezal") in sva se odločila za LLETZ, da smo imeli še tkivo za analizo. meni se je vse skupaj vleklo 3 leta, vmes sem imela še ene druge probleme, ki so bili bolj nujne narave, potem mi odščipa sploh niso delali... no, v končni fazi so mi tkivo odstranili, menda v zdravo, spremembe so pa bile CIN II.

zdaj pa spet trepetam, ker bo izvid čez cca 14 dni. ma skoz je nekaj.

glede darilca: ja, naš tamičkeni bo Zarji nekaj prinesel, pa še ne vem kaj. najbrž kako knjigico - ona je pa pravi knjižni molj user posted image  no, še ne vem, sigurno pa nekaj bo. se mi zdi, da s tem malo otroka zamotiš, pa tudi za kako veliko razvajanje ali podkupovanje ne gre. mi je kolegica, psihologinja, plastično predstavila kako se otrok počuti ob prihodu novega člana:

Zamislite si, da pride zvečer vaš mož domov in vam reče: "Draga žena, čez par mesecev pripeljem novo ženo. Boš videla kako lušno bo, se bomo imeli radi, bomo skupaj spali, ti se boš lahko z njo igrala in jo učila...". user posted image user posted image user posted image

no, zdaj si grem pa nekaj dobrega skuhat. sam še ne vem kaj user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.10.2007 12:46:25   
andreja2000
Hojla!user posted image
soncek.djkelica ,Lana38....
Tukaj sem in razen danes vas redno berem,ampak ,ker ste tako pridne v pisanju porabim kar nekaj časa da vas preberem,potem ko hočem kaj napisat pa mi že zmanjka časa,ali pa kdo pride popoldan pa je računalnik večinoma zaseden.

Ja mi smo ta teden nabavili cotike,pa baldehin za zibelko,pleničke...v nedeljo pa gremo po lupinico,ki jo dobim na posojo in voziček od prijateljice.user posted image

Lana38  nek kolega od mojga  je obljubil,da nam bo zrihtal peno za v zibelko,če pa ne bo nič iz tega,potem bom pa res morala tebe prosit za uslugo.Tista pena,ki jo lahko kupiš v trgovini nas bi pršla skoraj 40 evrov,to se pa nama zdi preveč,čeprav je trgovka rekla,da je to taka bolj fina pena.

Nič ,punce,šibam kuhat,imejte se fajn.........user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.10.2007 13:07:35   
Magi*
andreja2000, v BC imajo latex jogije za v koške in zibelke po okol 30€.

PS: v pečici je že musaka. komaj čakam.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.