Skaana
|
Ojoj, Magi* . Saj bo vse ok, zdaj je najpomembnejša. Starejši sestrici pa le razloži, da je zdaj trebušček z že tako velik, da ga lahko samo boža, če ne bo jokal... No, pri nas včasih pali . Alice, naj se čimprej spokajo od bajte - upam, da bojo vsaj dobro nardili. Ti pa OBVEZNO najami pomoč za čiščenje, če se že kdo od domačih ali prijateljic ne javi. Pa ne ga lomit zdaj s čiščenjem, no. Sklanjanje je itak najbolj nevarno... Lorch, še malo pa boš doma . Moja sestrična je tud prejela v 34 tednu te injekcije za razvoj pljučk in rekli so ji, da tudi umirjajo morebitne popadke... Vetrnica, fino za nakup... Aja, verjetno sem za večino že prepozna. Drugače pa glede večjih nakupov za se ful splača it v Zagreb. Cene so podobne kot pri nas, ampak dobiš nazaj merveštojer. Kar se pa občutno pozna. Midva sva kupila lupinico MC in voziček Quinny. Tejka, naša Atena tudi ni spila niti kaplje čaja... Ker takrat, pred slabimi tremi leti, pa so govorili, da dojeni otroci ne rabijo prav nič pit zraven... No, moji sestrični (ima mesec in pol starega ) so pa zadnjič rekli, da lahko vmes da kar čaj... Heh, zdaj pa vedi. Je pa res, da je Atena visela na zizi vsake dve uri in da sma potem po pol leta, ko sem začela uvajati tekočo hrano, imele probleme s pitjem... Tako da sem rekla, da bom zdaj verjetno vmes dala kakšno vodo. Foxina, naš tudi nima več prostora. Saj brca še ful, sam se čuti, da nima več kam... No, pa saj boš videla. Je razlika. Je pa res, da je nekje za teden dni "starejši", po meritvah... Tako, bežim ležat.