|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
11.10.2007 22:20:24   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Me že zasipajo z delom - nazaj v službo bom morala, že cel dan jokam user posted image . So me že dans spomnili, da bo 4.mesecev kmalu konec in da moram prit kaj delat user posted image . Tko se žrem in sploh ne vem kam naj z vso to mojo žalostjo. Moja pikica bo morala pa v varstvo, no za enkrat kar k moji mami, ampak vseeno me tako razjeda, da bi najraje kričala user posted image .

Zakaj pa že? user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.10.2007 22:24:54   
Palčica*
Ojla punce,

Sem si vzela čas in vas prav vse prebrala. Slikice so prva liga ,vse po vrsti. Ampak sej sem že nekrat rekla-brez tako čudovitih modelov ne bi ble tko fajn.Tud pod razno ne...
Sem se kar malo potolažila,ko sem Vas brala in videla,da so bili tudi vaši malčki mal sitni pretekle dni. Moj Aljaž je še vedno brez zobkov,kljub temu da ima spodnjo dlesen res že čist belo. Je pa tko-en dan je pravi sonček,drug dan pa totalna megla.Se mi je pa začel zdaj ponoči zbujat ob 05.00,pa bi rad da kakšno rečemo.Seveda sva midva oba čist v transu,zato ga običajno pustiva,da zrecitira vse kar nama ima za povedat,potem pa zaspi nazaj. Se vam kaj zbujajo?

KT a si ti vzela porodniško samo za 3,4 mesece al kako?
Kako to,da greš nazaj že? Aja,mimogrede,sem probala potrdit svoj profil,pa je stanje isto.Bom povprašala RR strokovnjake.
No,če kaj pomaga tudi meni kaže,da bom mogla mal vskočit. V ponedeljek sem dobila odpoved punce,ki je pri meni delala 6 let. Ni fajn,res ne...posel ni ljubezensko razmerje,a kljub vsemu se na ljudi navadiš.Kdo pa mara menjat personal? A nimam kaj,punca je dobila boljšo ponudbo in to je treba sprejet.Kljub temu,da mi je žal da odhaja ji želim, da odhaja na boljše.Je pa cel kup skakanja...Pa narest odjavo delavca,čimprej zaključit knjižico,papirologijo uredit.Da ne omenjam iskanja zamenjave.
Ah,nekako se bo moglo uredit.

Kako ste se mele na srečanju? Ste se načvekale?

Še to...Včeraj sem Aljažu dala čist mal spasirane banane.Kako je bil smešen.Po moje ni točno vedel kaj naj z njo,kasneje pa mu je bla tko zlo všeč,da sem imela problem(trma-jok),ko mu je nisem več hotla dat. Ni kaj-moj mali čudež že želi uveljavljat svojo voljo.
Ste ve že poizkusile kaj drugega dat svojim malčkom razen mleka? sej vem,da je še prezgodaj,pa vseeno.

Želim Vam mirno noč.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.10.2007 22:36:35   
Kati81
Palčica naša obožuje prekuhan jabolk pa korenček, bučke pa bolj tko tko, banano pa tudi rada poskusi čeprav ji je ne dam ravno veliko ker jo mal zapre.

Pa rižko je imela na začetku full rada sedaj ga pa samega nebi več jedla, mora bit kaj dobrega zraven.

LP K

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.10.2007 23:11:22   
Anonimen
Evo zdaj pa si bom vzela čas pa naj bo ne vem kaj user posted image

No danes me spet ni bilo na srečanje. Smo pa z mojo mami in TAŠČO -PAZI TO!!!! šle v shopping, no ne ne vem kakšen, rože pa take stvari. Ko smo prišle v City park - ura je bila nekaj čez eno - sem si itak mislila da punc ni vem v Rustiki. Še mami sem rekla da če bomo šle malo dol pogledat če je slučajno še kakšna tam, ker je Kati rekla da bodo do približno 13-ih. Pa prideta iz WC-ja dve z vozički. Se tašča obrne pa pravi lej tam so pa tvoje (kao punce  s srečanaj). Pa se res kar tako obrnem in zagledam Kati in durosh. No tako smo se vsaj pozdravle kot je bil moj namen.
Kati in durosh sem vama čist pozabila predstavit mojo mami in taščo. Res nisem olikana. Skratka tisti "firbec" user posted image je bla moja mami, tašča pa je tam sedela. Potem smo obletele še cel CP. Sta babi (moja mami) in mama (tašča) nakupile nekaj stvari za Taro; seveda spet v H&M. Sta tako težile da ji moram pajaca kupit, da sem mogla vzet tistga belga, ki ga imajo čeprav mi ni všeč, ker je bel in bo skoz umazan, ampak kokr sta hotele. Spet nisem nič zapravla user posted image user posted image . So, smo pa kupile dvoje žabice, pajacek-kombenizon, trenerkico, rokavice, kapo.

Mami je rekla da je Tara prav majhna proti Nikolaji in Kaji. Nikolaja ima noro lepe laske, pa kako lepo je spančkala kot princeska. Kaja pa je že prava punca, se že kar pogovarja user posted image .

Kati a si dobila čeveljčke? Jaz sem malo v H&M gledala pa sploh nisem vedla koliko št naj bi vzela. Nimajo pa prav veliko izbiro številk. Daj mi malo povej koliko št. čeveljčkov bi mogla jaz kupit, ker bi tudi rada kaj za zimo. Pa povej kje jih boš dobila, prosim user posted image .

No kar se tiče tašče ne vem al sem vam že takrat omenila ko smo se spet skregali in je malo manjkalo da bi spokala , ali nisem. Skratka po prepiru sva z user posted image celo noč prejokala (nekaj dni zaporedoma), nato smo se zjutraj zmenili da bo zdaj mir, da naj nama v glavo pove kaj jo teži ne pred drugimi - to sva ji rekla pričo sosede, ki je obirala. Povedala sem ji tudi da jaz nisem nobena lenoba in da pač ne bo potrebovala kuhati ali skrbeti zame po drugem porodu (kadarkoli že bo), skratka midva sva se izpovedala in ona. Sicer je spet pogrevala za nazaj ampak ok saj zdaj pa že vse požrem. Od takrat smo prijatli - koliko časa bo šlo tako ne vem. Vem le to, da se od takrat ful mataram da ustrezam vsem po vrsti. Sicer ste vidle oziroma sem vam malo sproti povedala kaj sem počela, ampak res od jutra do večera vsak dan. Zjutraj ko vstanem najprej zrihtam Taro in sebe, potem nujno kava pri tašči (brez tega ne gre !!!), nato pa ven če ni preveč slabo vreme, drugače priprave za kosilo. Smo pa res delali zadnje čase, ker je bilo res enga sadja pa drugih pridelkov za pobrat. Zdaj pa upam da se bodo stavri umirile in začnem z diplomo user posted image JUHU user posted image No Kati in durosh sta rekle da sta na istem, se mi je kar nekaj odvalilo od srca.
Dost o tem. Upam pa da si enkrat vzamem čas in lepo v miiirrruuuu poklepetam z vami, ker ste vse punce zelo prijetne. Jaz takrat ko se mi mudi raje ne pridem, ker potem skačem živčno sem in tja. Če bo slučajno pre naslednjim srečanjem kaj v Lj. pa bom sporočila in če bo katera za klepet bom prav vesela.

Sem se pa prejle med tušem spraševala kje bi se lahko dobile, npr v kakem mirmen parku. Jaz pa bi vam malo mojih sokcev prinesla za probat, pa kak štrudl bi spekla ko so ravno sveže obrana jabolka user posted image . če je kak predlog kar povejte. Res pa ne bi tega nosila  s sabo v kako slaščičarno user posted image .

Zdaj pa se še vsaki malo posvetim:

KT zakaj pa že v službo? No jaz nisem bila redno zaposlena, samo preko ŠS. Sem pa dobila že tri ponudbe za službo po porodniški. Ampak v svoji stroki oziroma tam kjer bi rada delala pa nič. Bi pa šla zaradi raznoraznih očitkov tudi sama najraje delat, čeprav me user posted image niti pod razno ne pusti dokler ne končam faksa user posted image . Verjamem pa da ti je ful hudo pustit tako majhno pikico samo doma. Ma saj ne morem verjet. No da bo le Alina v dobrih rokah in da ne boš še zaradi tega rabila skrbet.

Palčica a si ti gostinka? Se mi zdi da sva se enkrat še med user posted image o tem pogovarjale. No drugače pa jaz tari še nič ne dodajam, sem rekla da bom probala tam nekje pri 5,5 mesecih, če ne bo prej potrebe. Upam da ne.
Kar se pa nemirnosti tiče je pa Tara res prava tečka že od prejšnjega tedna. kar spomni se in teži brez pravega razloga. Ima pa tak močan in visok glas da se jo povsod sliši-no nekatere že veste user posted image . Jaz ne vem ali bodo zobki, ker se res skoz slini, pa pestke v usta tlači, pa mene grize, ponoči se zbuja pa kar vrti, spi itak podnevi zelo malo, ma jaz ne vem kaj bo to. Je bila na začetku preveč pridnain zdaj se to vrača za nazaj, ker zdaj ni vem taka pridna punca. Jo ne smem več hvalit, zato se je pokvarla user posted image .

KT kakšna lepa slikica z ogledalom. Jaz pa nič pametnega ne slikam. No pa čas bi si mogla vzet da bi vam kaj gor dala.

Nikica user posted image user posted image user posted image pa poljubček od Tare Jakcu. Upam da je bolje. Kakšne lepe slikice. Bedno vprašanje ampak kao naredite ČB, ma sem res en trot za te slike user posted image user posted image user posted image .

N&B upam da je tudi tvojmu Jakcu bolje. Tudi njemu user posted image user posted image user posted image in poljubček od Tare. Ja glede menstre mogoče drži, mogoče so zobki, ma kaj jaz vem user posted image , nisem pametna user posted image

ANA kako sta luškana, oba Svit in Pia user posted image user posted image user posted image . A sem ti že rekla da bi bil moj fantek tudi Svit user posted image . Men je ful lepo ime, zdaj ko sem pa tvojga vidla mi je pa še toliko bolj všeč user posted image

Špela
lepe slikice. Tim je že velik fant, pa tako je luškan. Sara pa je pravi cukerček user posted image user posted image user posted image

Joj zdaj bom pa omagala. Sem spet user posted image , ker grem pozno spat pa Tara se zbuja. Grem k user posted image , sicer že user posted image pa smrči ampak se grem amlo stisnit.

Nočko vsem pa se tipkamo. Upam da bolj pogosto.

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.10.2007 23:24:47   
Drnula
KT - user posted image hudiča !
Kako to, da se odpravljaš delat? Za poln delovni čas? Ne nas hecat user posted image .
Si predstavljam kako ti je dati user posted image v varstvo. Jaz sem tudi imela danes delovni dan, vendar samo en dan in sem mogla dat Neco v varstvo ... za en dan. In mi je bilo grozno... ful hudo ... sem se v autu po poti spraševala kako bo ko bo morala v varstvo, da se bo treba že kar mal privajat ... jaz mislim, Neca očitno ne user posted image user posted image
V službi smo imeli en dogodek in sem bila čist zasedena in mi je čas hitro letel in nisem imela prilike preveč razmišljati pa še zabičala sem doma, da me morajo poklicat takoj če bo kar jokala. No, bila je ful ful pridna, jokala ni čisto nič, pridno je pojedla mleko, ki sem si ga stisnila (muka user posted image ). Ko sem prišla me sploh ni šmirala. Pa sem bila tega vesela, ker sem takoj vedela, da user posted image ni nič manjkako in je bila zadovoljna in to je tisto kar si zanjo najbolj želim user posted image .

KT, vem da ti je hudo. Če že res ni druge in res moraš it delat ... važno je, da zaupaš tistim, ki jo bodo varovali in bo vse ok, ko bo enkrat steklo, verjetno že po prvem dnevu.

Me vesli, da ste se imele fajn danes.

Jaz Neci še nič ne dajem drugega, za enkrat se samo dojiva. Enkrat sem ji dala jabolko za obliznit in jo je skoraj vrglo iz stolčka user posted image user posted image user posted image , še zdaj mi gre na smeh user posted image user posted image Ful ji je bil všeč in je napela rokice, šobico, oči so ratale čist okrogle in začela maširat ...Bom vseeno še nekaj časa vztrajal samo na mleku.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.10.2007 23:52:51   
Drnula
Nogica - ful si pridna, delovna, ful se trudiš, matraš, da bi ustrezala drugim ... kaj pa ti in tvoja Tara in  ? Kaj boš pa ti imela od svojega življenja? Zadovoljstvo, ker je bila tašča sem in tja zadovoljna s tabo? Se boš lahko ozrla nazaj in bila ponosna na to? Ma saj vem da mi boš zamrerila, saj mi lahko.. ampak jaz mislim, da si delaš prekleto slabo uslugo s tem trudom in si kvariš življenje, saj je škoda vsakega trenutka ... ki bi ga lahko izkoristila, poslušala sebe, svoje želje, potrebe in energijo vložila v tisto kar je tebi res pri srcu ... in bila srečna zase in svoje ljubljene. To ti resnično želim in mi je žal slišati, da se vedno vračaš v isti zos.
Ja vem da me boste vse sklincale ... da ji je že tako hudo pa še jaz tu težim namesto da bi ji bila v tolažbo ...ja in vem da je govoriti in trostiti nasvete najlažje... kar dajte ... ampak želim ti dobro in mi je žal zate. Se boš zadovoljiola  nekaj trenutki sreče na dan, pa še ti da so več ali manj odvisni od drugih? Svoje zadovoljstvo ne moreš pogojevati z zadovoljstvom drugih. Ni smiselno. Vrtite se v krogu. Tašča to rabi in se ne bo spremenila. Odpokajta in zaživita posvoje.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.10.2007 9:52:00   
durosh
Ojla,pupike.

KT, ne mi zamerit,ker sem te včeraj klicala, kje si-imam tvojo številko še od takrat, ko smo se menili za vozičkanje, pa sem jo izkoristla;smo vaju prav pogrešale z Alino!
Pa res,zakaj moraš že v službo?!user posted image user posted image user posted image
Madonca, kolk je lepa tista slikica Aline z ogledalom, prav umetniška.Kakšne talente nam skrivaš, KT?!user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za objeme in poljubčke za 4.mesece,v isti meri vam jih pošiljamo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa Svitu enga velikega,ker imamo RD na isti danuser posted image .

Ana, kolk sta lepa in kakšna lepotica je Pia!!!

ŠpelaP, Tim je pa tak simpatičen fantek, pa kolk nagajive okice in nasmešek ma-ta bo pravi Don Juanuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSEM BOLNIKOM_ČIMPREJ OZDRAVTE!!!!

Nikical, ful so lepe čb, meni osebno je najbolj všeč tista, na kateri je Jaka z očijem,ker se oba tako lepo smehljata mamici, ki ju slika in izgledata ful srečna.To si naredi kot poster!

N&B, Nikolaja je v kadi ista kot Jakec-najprej se je kar jokcala, zdej pa sam začudeno gleda okrog, kaj jo tokauser posted image .

Nogica in Drnula - Drnula, veš, tudi jaz mislim isto.Nogica, ti si taka fejst punca/ženska/mama/žena, da bi se morala tašča uklanjati tebi, ne pa samo ti in tvoj srček iskati poti, da user posted image  zadovoljita.me prav zanima,kako bi se obnašala, če bi zagrozila,da bosta šla proč in bo morala "prosit", da vidi svojo vnučko, nevesto in sina!!!Nogica, ne bit huda, medve z Drnulo imava samo tvoje dobro v mislih.In tudi jst sem taka, da raje požrem in potrpim, kokr da bi bil kdo jezen nameuser posted image user posted image user posted image .Ne bit huda na naju...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.10.2007 9:54:39   
durosh
Aja, Nogica, Kajin čeveljček smo na žalost izgubile med našim pohajkovanjem po CP, zato smo ga iskale.ma ga žal nismo več dobileuser posted image .

Pa še to:pišuka, kakšne lepe modre očke ma Tara, sej jaz tudi ne bi nič spala čez dan, če bi imela take okeuser posted image user posted image .

ČUVITE SE IN NE VEČ ZBOLEVAT!!!!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.10.2007 10:09:58   
KT
Ma ja bom že - sem se že malo pomirila, pa saj sem vedela kaj me čaka, ampak bolj ko so se bližali 4. meseci bolj sem odrivala to dejstvo.

En kuser posted image  je delat za EU, tam vraga je porodniška samo 4.mesece - resda jaz uradno delam samo en teden na mesec (beri: resnica je malce drugačna) na različnih koncih Evrope in takrat od 7.00 - 20.00 (ko imamo tečaje). No za prvega sem že dobila podatke in bo prvi teden v novembru, ampak prej so še priprave z mojim sodelavcem iz New Castla itd, itd, itd - mah punce ne bom težila tu gor, ker mi gre itak skoz malo na jok.
Zanimivo je to, da sem pred user posted image  delala po več kot 14 ur na dan, resnično sem uživala v svojem delu, verjetno sem bila od leta 2005 naprej ena najsrečnejših oseb na svetu saj so mi ponudili delo, ki ga obožujem. No, in potem je prišla dolgo pričakovana user posted image  in sreča je bila še večja - mislila sem si: kaj je lepšega da imam poleg  dela, ki ga obožujem tudi user posted image , ki sem si ga tako dolgo želela - a vraga vse skupaj se je obrnilo na glavo user posted image . Delo me trenutno ampak absolutno nič ne zanima po domače povedano dol mi visi za delo user posted image  - ves čas bi rada posvetila moji user posted image  .  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.10.2007 10:12:49   
KT
durosh - ti mene ša kar kaj kliči user posted image  - drugač bom pa jest tebe - zdej ko sem dala tvojo številko v nepozabo!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.10.2007 10:33:10   
KT
JUNIJKE 2007
user posted image

user posted image  
04.03. Pinokio (Pia)
rojstvo:  

user posted image

24.04. Jacqueline (Cal Julien)
rojstvo:

user posted image     
08.05. Liona (Svit) 
rojstvo: 

user posted image                         user posted image
16.05. Andreja75 (Maj in Gal)
Maj                                              Gal
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g          

user posted image  
17.05. Kati81 (Kaja Tana)
rojstvo: 47 cm, 2720 g
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g
3.mesec: 56 cm, 5300 g
4.mesec: 61 cm, 6360 g  

user posted image  

25.05. dorina (Leon)
rojstvo: 

user posted image

28.05. sreckanosecka (Lan)
rojstvo:

user posted image   

29.05. Luckabucka (Luka) 
rojstvo: 

user posted image

29.05. nky (Kevin) 
rojstvo: 

user posted image

29.05. Duhica (Tobija)
rojstvo: 

user posted image

30.05. Palčica (Aljaž)
rojstvo: 50 cm, 3280 g

1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 56 cm, 5700 g
3.mesec: 62 cm, 6900 g  

user posted image

31.05 nogica (Tara)  
rojstvo: 51cm, 3620g   
1.mesec: 55 cm, 4900g
2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

Cepljenje: 18.09.   

user posted image

02.06. N & B (Jaka)
rojstvo: 51 cm, 3200 g

1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g   

4.mesec: 64,5 cm, 6900 g

user posted image
02.06. Bibyka (Jan)
rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm

1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm
3.mesec: 61 cm, 6390 g, OG 39,5 cm

user posted image   

03.06. babajči (Ema)
rojstvo: 46 cm, 2300 g

1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: 59 cm, 5680 g, OG 38,5 cm

user posted image
04.06. Nikical (Jaka) 
rojstvo: 4690 g, 55 cm
1.mesec: 5700 g, 60 cm
2.mesec: 6700 g, 64 cm
3.mesec: 7490 g, 67 cm, OG 43 cm

4.mesec: 8290 g, 68 cm  

user posted image
04.06. ~NINA~ (Maks) 
rojstvo:

user posted image  
05.06. Drnula (Neca)                           
rojstvo: 48 cm, 2980 g
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec: pregled 17.10.     

user posted image
05.06. julci (Zala)                           
rojstvo: 50 cm, 3770 g, OG 36,5 cm 
1.mesec: 54 cm, 4200 g
2.mesec: 58 cm, 4850 g
3.mesec: 59 cm, 5850 g, OG 41,5 cm 

user posted image
05.06. hanna1 (Hana)                           
rojstvo: 50 cm, 3340 g
3.teden: 54,5 cm, 4250 g 
3.mesec: 62 cm, 6330 g

user posted image
06.06. Valentina76 (Jaša) 
rojstvo:

user posted image
06.06. Megi20 (Matija)
rojstvo:

user posted image
07.06. Pika79 (Naja)
rojstvo:

user posted image
07.06. Januska82 (Nik)
rojstvo:

user posted image
08.06. Jasy (Tija)
rojstvo: 49 cm, 2560 g
1.mesec: 50 cm, 3370 g
2.mesec: 54 cm, 4650 g
3.mesec: pregled 11.09. 

user posted image
09.06. Melaverde (Val)
rojstvo: 50 cm, 3465 g
1.mesec: 56 cm, 4800 g
2.mesec: 64 cm, 5850 g
3.mesec: 67 cm, 6900 g 

user posted image
10.06. *Ana* (Svit)
rojstvo: 54 cm, 3960 g
1.mesec: 56 cm, 4750 g
2.mesec: 59 cm, 5840 g
3.mesec: 65 cm, 7700 g, OG 42.5 cm   

user posted image
10.06. durosh (Nikolaja)
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g
3.mesec: 61,6 cm, 6700 g, OG 41 cm 

user posted image
11.06. ŠpelaP (Sara)
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm
3.mesec: 61 cm, 5700 g, OG 40 cm

Naslednji pregled + 2. cepljenje: 14.11. 

user posted image
11.06. Zrak (Enei) 
rojstvo: 51 cm, 3060 g
1.mesec: 54 cm, 3560 g
2.mesec: 58,5 cm, 5135 g
3.mesec: 61,5 cm, 6000 g + cepljenje    

user posted image
13.06. Janapan (Anika)
rojstvo:

user posted image
16.06. Zlata ribica (Nana) 
rojstvo:

user posted image
17.06. Lunca2 (Ažbe)
rojstvo:

user posted image
22.06. lidijad (Ajda)
rojstvo: 53 cm, 3420 g
1.mesec: 55 cm, 3900 g
3.mesec: 62 cm, 5810 g    

user posted image  
22.06. Petraa (Tim)
rojstvo: 3360 g, 49 cm
3 tedne: 4440 g, 56 cm
2.mesec: 5660 g, 60 cm  

3. mesec: 5885 g, 65 cm, OG 41 cm

user posted image
23.06. KT (Alina)
rojstvo: 53 cm, 3700 g 
2.mesec: 60 cm, 5200 g
3.mesec: 64 cm, 5920 g, OG 40 cm

user posted image
24.06. neja24062007 (Neja)
rojstvo: 46 cm, 2810 g 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

3.mesec: 55 cm, 4680 g, OG 38 cm
Naslednji pregled + cepljenje: 23.10. 

user posted image
26.06. NRMM (Maša)
rojstvo: 54 cm, 4260 g
1.mesec: 57 cm, 5220 g
2,5 meseca: 61 cm, 7200 g
3,5 meseci: pregled 12.10.  

user posted image

27.06. zabica26 (Žan Luka)
rojstvo: 52 cm, 3460 g
6.teden: 55 cm, 4510 g
Naslednji pregled: 03.10. 

user posted image
02.07. Mentos (Hana)
rojstvo: 50 cm, 3250 g
1,5 mesec: 56 cm, 4400 g
3. meseci: 61,5 cm, 5425 g   

user posted image
06.07. Ronja (Ronja) 
rojstvo: 52 cm, 3480 g
3 tedni: 52 cm, 3890 g
4 tedni: 52 cm, 4085 g
6 tednov: 56 cm, 4460 g  

Evo naši cukrčki - nove podatke na moj ZS ali na forum tako, da ja katerega user posted image  ne izpustimo oz prezremo nove podatke.

Če katere ni na seznamu naj se oglasi!

Pozdravček,
Huda turšica user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.10.2007 10:35:04   
KT
melaverde - kok te je dobro spet slišat user posted image user posted image user posted image . Upam, da sta uredu, no glede na podatke mali Val kar pridno raste - eno user posted image  za Vala in user posted image  za mami - pa oglasi se še kaj.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.10.2007 10:52:16   
durosh
KT, mi je kar hudo za vaju.ma nič, ti kar veselo, zdej imaš tako lepo hčerkico, ki ti bo po še tako napornem delu/dnevu vlilva nazaj moči!!!user posted image user posted image user posted image tudi za vaju, da bi imela mami čim manj dela.pa en user posted image  od Nikolaje.
ma sej sem tudi jst en trot, lohk bi ti že prej dala mojo številko, glede na to, da si se mi takrat tako prijazno javlauser posted image .kaj češ, trot!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.10.2007 11:08:20   
Drnula
KT - jaz sem tudi bila precej v službi pred user posted image , še več bi bila če me nebi user posted image klincal in težil, da rabiva mal več prostega časa, pa še vozila sva se veliko skupaj in sem kdaj pa kdaj pač mogla it domov. user posted image je pri meni padla z neba in še spraševala sem se ...uf eno leto porodniške, to je ful, kolk si bom jaz želela prej v službo .... Potem pa se je Neca rodila, porodniške je še mal več kot pol pa se mi zdi da je služba še preblizu. Sploh me ne zanima da bi se vrnila, sem kar pozabila nanjo, me ne zanima .... jaz bi bila z Neco !!! No, nekateri pravijo, da se bo to počasi spremenilo, bomo videli, moreda res, trenutno se mi zdi da to ni možno.
Moji sestrici se je ta mesec iztekla porodniška pa je spet tri mesece noseča in ima zdaj naprej bolniško. Ima tako G, ki te kot v štacuni vpraša kaj si želiš ... in bo tako lahko na bolniški kar do naslednje porodniške in potem še eno leto porodniške .... user posted image

Ja pa men je tud fol všeč tista slikca z ogledalom.

Jaz  danes nisem mogla nič spat, ne vem kaj mi je. Odpravila sem se šele o pol treh, potem pa je danes kot nalašč se Neca odločila, da bo ob štirih vstala. Tako sva bili budni do šestih. Potem pa je user posted image že zvonila ura, pa zjutraj je on kot ponavadi za akcijo jaz pa sem bila tudi čist budna, zaspala sem še kako uro in to je to...se pravi ene tri ure. Pa sem kar ok.

Sem pa v zagati, mi je skor mal nerodo .... crknu mi je telefon, zmanjkalo baterije ... in jaz se ne morem spomnit pin kode user posted image user posted image Mam polno za preklicat (majstri, zavarovalnice, elektro ...) pa se ne morem in ne morem spomnit. Kriza. Morda se moram naspati pa se mi vrne spomin user posted image

Upam da vaši user posted image ozdravijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.10.2007 11:55:46   
Drnula
SpelaP - sem mi zdita Tim in Tjaša ful podobna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.10.2007 12:38:14   
ronja
kt,normalno, da bi rada bila s svojo user posted image in ti dol visi za delo!user posted image Saj meni tudi! Med user posted image , takrat, ko nisem mogla delat, se mi je trgalo, tako bi rada delala, pogrešala sem vse skup, zdaj me pa s 4 konji ne spraviš it delat. Me je že zdaj groza, kako bo junija... Grem jih pogledat, vsak drugi teden sigurno, si vzamem članke sabo (nisem jih pa še uspela prebratuser posted image ), to je pa tudi vse! Mislim, da je to naravno, da pač mama ta čas namenja svojo pozornost predvsem otrokuuser posted image , kar pa ostane, je pa za user posted image ... Zato pa hormoni poskrbijo, da ti je to takrat prioriteta... Postavi se zase in naj bo res samo 1 teden na mesec, če že mora! Kako boš pa naredila z dojenjem? Si boš stiskala mleko ali jo boš čisto dala na flaško?

drnula, ne ga lomit, punca! Če moraš it delat, vzemi lepo svojo user posted image s sabo! To ima več prednosti: vedela boš, kaj je z njo, lahko jo boš dojila in predvsem bojo dobro premislili, kdaj bi ti spet rekli, da pridi, heheuser posted image ! Ker ne samo da ti ne boš tako učinkovita, še cela pisarna ne bo, ker bojo vsi občudovali tvojo user posted image ! Da meni rečejo naj pridem, za več kot 1 uro, gre ona z mano, 100%! We come in pair, heheuser posted image

nogica, jaz pa ne bom sočustvovala s tabo in te tolažila in te hvalila, kako si dobra, da vse potrpiš, ampak te bom kregala! Ker misliš samo nase - tebi se ni fino kregat in ti rajši potrpiš kot da bi rekla bobu bob in rešila situacijo 1x za vselej! Nasrkala bo pa v končni fazi tvoja tamalauser posted image ! Ker če so starši nesrečni, je nesrečen tudi otrok! In če starši nimajo jajc, da rešijo svoje probleme, se otrok nauči, da so stvari take, kot so in jih ne moreš rešit! To pa ni dobra popotnica za življenje! in bolj malo ima otrok od mame, ki cele dneve pobira sadje, vsako jutro po "službeni" dolžnosti klepeta s taščo, ki je ne mara in obratno, se ves čas slili v nekaj, kar ji ni in se vsake 14 dni na mrtvo skrega z babico in oba z očetom prejokata celo noč... Ma, reci kar češ, to ni v redu zgled!

Zdaj, ko sem bila sama v malo podobni, vendar še zdaleč ne tako drastični, situaciji (v tako si niti ne bi pustila prit, ker bi prej naredila črto), sem lahko tako iskrena in direktna. Da se ne da? Itak da se da! Vedno se da! Kaj bi pa naredila, če bi se tvojemu lubiju (bognedaj!) kaj zgodilo? Bi ostala s taščo v isti hiši, nezaželena? Ali bi spokala? kam? K mami, na svoje, v najemniško stanovanje? No, evo, tja kamor bi takrat šla, lahko tudi zdaj greš! Imaš možnost in imaš izbiro in čisto sama se odločaš, kaj boš počela s svojim življenjem! Noben drug ti ga ne dirigira! In vidva se odločata, kaj bosta počela z življenjem svoje user posted image !

Praviš, da ti je ona najbolj važna? Dokaži! Če ti pri tašči ni tako hudo in si te parkratmesečne prepire vzela kot del življenja, ok, če ti je to fino in rabiš samo malo pojamrat kdaj pa kdaj, tudi ok, (meni ni problem tega brat, ni fora v tem) - pazite, da ne navadite tamale, da se tako (z glasnimi prepiri) rešuje probleme, pa bo vse ok.  Ampak če pa se oba sekirata zato ves čas, potem pa imaš dolžnost, da nekaj spremeniš! Ne tašča, TI! Oz. vidva! Ona se ne bo spremenila niti nima nobene dolžnosti, da se ne! Ona je v svoji hiši lahko taka, kot ji paše, tudi bitch, če ji paše... Ne pričakuj tega od nje! Ima za hobi obiranje in ga bo verjetno obdržala, če te moti, pojdi stran! Ona ni dolžna ničesar, ti pa si dolžna svoji tamali priskrbet lepo otroštvo! lepo otroštvo in pohlevna, uklonljiva in nesrečna mami pa ne grejo skup!

Te user posted image podpira? Če te, bo šel s tabo, če te ne, itak nimaš kaj z njim počet! Kruto, ampak resnično! To da skupaj jokata, ni nobena podpora, še manj pa je rešitev! Na začetku je že treba ugotovit, da je nekaj narobe in takrat se oba zjokata, ampak da pa to delata 1 leto, pa nič ne ukreneta, se mi zdi pa malo neodraslo... zadeve je treba rešit, ne pa samo jokat, zakaj so drugi taki do nas! Noben te ne sili, da imaš stike z njo, vsekakor pa ne, da imaš dnevne stike! Bi ti bilo tako grozno v majhnem stanovanju - če ti to več pomeni, potem se pač prepiraj dalje... Ampak sem pa tja se lahko čisto iskreno vprašaš, kaj bi bilo boljše za user posted image ... Da se vsi skupaj srečni igrate na nekaj kvadratih na tleh neopremljenega stanovanja ali pa da posluša dretje (tudi če ga zdaj še ne, ga pa še bo) in prepire in gleda nesrečna starša na krasni veliki parceli, obdani z rožami,... Izbira je tvoja!

Nehaj si lagat, da te je življenje vrglo v to situacijo, ti pa reva nimaš kaj drugega za naredit, kot da se trudiš ugajat vsem po spisku! In da si dokazuješ, da si tako dobra, da bi te morali met radi in je krivica, če te nimajo! Ljudje te prezirajo, če jim to dovoliš! Iz te situacije lahko odideš, kadar te je volja! Ne rečem, da je lahko in da ne boli, se pa da! Ne rečem, da ni tvegano, da se lahko tvoj dragi tudi ne postavi zate, ampak mislim, da je boljše to zvedet čim prej, ne pa da živiš s takim človekom (in njegovo mamo) celo življenje...

In nenazadnje: kje boš potegnila mejo? Ko se bo vmešavala v vzgojo vajine user posted image ? Boš zaščitila svojega otroka? Ali boš spet probla ugajat in bit tadobra in tapridna, ki se noče kregat? kaj bo otrok mel od take mami? Praviš, da ne, da otroka boš zaščitila? Kaj misiliš, da s tem ji pa ne delaš nobene škode? Zato ker se vama ne da it na svoje - po domač povedano - sta pripravljena dat eno srečno otroštvo? ma ne vem, no,... Ne vem, koliko je lahko otrok srečen, če se mu kregajo okoli, če babica govori čez mamo, mama pa čez babico, če je oči nekje vmes in se ne odloči, pa ne naredi nekaj, če se zmerjajo... in če je edina vrednota delo, pa bajta pa dnar... Kaj pa če otrok ne bo priden? Bo pa brihten ko strela, pa iznajdljiv, pa svašta, samo priden ne... In ne bo nič veljal? Boš to pustila? In kaj boš takrat naredila - se boš takrat odselila? a ni potem vseeno, če se že zdaj? a res misliš, da takih konfliktov pa ne bo???user posted image Če to misliš, si lažeš, ker tako neumna nisi!

Evo, zdaj boš jezna name, ampak j* ga, včasih mora kdo povedat tudi resnico - tudi če boli! Da ne boš mislila, da govorim na pamet - preberi si par strani nazaj, ko sem pisala svoje peripetije in kako sva jih reševala... Nobody's perfect - but we keep tryinguser posted image , a ne, nikica? Vem, da je hudo, ful hudo, ko si živo predstavljaš, da ib pa morala začet življenje sama, brez user posted image , brez tašč, brez podpore... Ampak j* včasih je treba tudi to zastavit! Da se zrihta! Včasih moraš met jajca, tudi če si ženska! Da daš dober zgled, pa da se tvoje dete lahko lepo sladko smeji cel dan, ne pa da joka! Ker otrok čuti in VE, kdaj nekaj ni prav! Najina user posted image je težila cel dan samo 3x - 2x sem se sekirala zato (tašča, lubi, itd...), 1x pa še zaradi mleka, ker sem bila izčrpana in mi je začelo usihat.

Ne si lagat, da ni povezano, ker je! Pa se še enkrat vprašaj, kaj ti je prvo, zajami sapo, povabi user posted image na en ornk pogovor, kupita ali pa si sposodita par cajtngov, pa najdita en cimr nekje, kjer se da not postavit en štedilniček in imata svojo kopalnico po možnosti in to je to. NI ne vem kaj, je pa začetek! Začetek zelo optimističnega in pogumnega življenja!

Ali pa si reči, da ti vse skup ni tako hudo, da se v bistvu ne sekiraš toliko in moraš samo tu malo iz sebe spravit, da se spucaš in ti je potem lažje in se maš v bistvu tam, kjer si čisto fino - v splošnem gledano. In bom jaz čisto zadovoljna in bom brez kakršnihkoli takihle komentarjev brala tvoje peripetije s taščo, mogoče mi bo celo smešno ratalouser posted image . Ampak do zdaj nisi tega napisala, zato pač sklepam, da ti je zato hudo. Torej je hudo tudi tvoji user posted image , ker računica je sila enostavna!

Evo, konec romana! Pričakujem pa kak odgovoruser posted image , ker verjela ali ne, je to zelo dobronamerno napisano. Ni mi vseeno, za nobenega user posted image , pa tudi zate ne, sicer ne bi visela pred račkotom in tole klamfala...Včasih pač rabimo brco v rit;)

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.10.2007 13:20:26   
N _ B
Halo junijke,

se javim predno pospravim računalnik v omaro. Ne vem, če bo čez vikend kaj časa. Ravnokar sem praznila TRR-ja (beri: plačevala položnice. ker user posted image se jih je spomnil) in sem skočila še sem pogledat, kaj dogaja. Skratka, kvačkate in kvačkate....lepo.

Pri nas je tale luna dobro usekala, vse po vrsti.

1. že včeraj dopoldan sva se z možijem počla. ne bom rekla, kdo je kriv, ker sva oba. mami bi vse naenkrat rada, pa ne gre, oči, ležerno uživa svoj čas doma in če mu ne vržeš v glavo, ne vidi čisto nič. ma vam povem, da imam več dela sedaj, ko je pol dneva doma. a sem ga zadnjič, že preveč hvalila? user posted image

2. Jaka (hvala bogu je že zdrav) mi je včeraj čez cel dan spal celih 45 min. ne moreš verjet! cel popoldan je bil od same utrujenosti prav siten in non stop po rokah. sem si mislila - saj bo ponoči spal. japajade....ob pol osmih je šel spat in se prvič zbudil ob desetih. celo noč je nekaj stokal, blebetal in temu posledično sem jaz spala. da o niki ne govorim...odkrita je bila še predno sem prišla nazaj do svoje postelje, govorila je v spanju, se obračala kot vrtavka...sem jo dobila, da je imela glavo tam kjer naj bi bile noge in pokrito s povštrom user posted image . no, za finiš je pa še postelje padla. saj udarila se ni nič, ko je lezla nazaj, je pa posteljo zgrešila in šla spat k mojim nogam. zjutraj se je pa skregala z mano, da ona že ni padla s postelje.user posted image  ta nič kaj dolgočasna noč se je končala malo čez šesto, ko smo vstali... user posted image

Nogica: Jaka ima prav tako bel kombinezonček. še od nike. upam, le, da ga dolginček ne bo prej prerasel. ti povem, da sploh ni tako občutljiv.  tile malčki še ne umažejo tako. kar je je od sline in če slučajno mleko vrže ven. prat moraš tako temnega kot svetlega.
ti kar sporoči, če boš kaj v lj. mene tudi vmes kaj zanese. telefonsko št. upam, da še imaš.
kako pri vas porabite jabolka? pri nas jih veliko gre za kompot (nika ga obožuje) in štrudl, potem se pa že konča. ravno danes sem se sponila še ene sladice. mislim, da se ji reče kipnik (masleni piškoti, dušena jabolka in čokoladni puding). bom naredila naslednji teden.
glede tašče, so ti moje predhodnice že veliko napisale in ti ne bom solila pameti. je pa dejstvo, da vsak dela po svoje in svojem občutku. jaz te ne obsojam, ker sem sama ista. opažam, da sva si po karakterju precej podobni. raje naredim kakšno stvar več, požerem (pa če še tako težko) kak knedl dol, namerno preslišim....samo, da je mir pri bajti. saj žrem potem itak sama sebe. in to ni le doma. taka sem in konec.

Zobki: punce, vi se kar tolažite, da so to zobki user posted image user posted image user posted image  iz izkušenj povem, da ni rečeno. našim malčkom se sedaje razvijajo žleze slinavke. od tod tudi vse to slinjenje. pri niki smo od 3. meseca dalje pričakovali zobke. se je slinila, grizla, tlačila v usta vse kar ji je prišlo pod roke in smo ga dočakali (prvega)... pri 11,5 meseca. 

KT: jaz sem bila z niko doma 20 mesecev in si sploh ne predstavljam, kaj bo ko bo treba junija že delat. user posted image  imam pa namen it na skrajšan delovnik od 08.00 do 14.00. po 6 ur. čeprav tvoje situacije ne razumem ravno najbolje, bodi močna. kot so ti že napisale, ti bo alina dajala dodatno moč in energijo, da boš šla lažje čez to.

Jaka sedajle spi in upam, da bo še vsaj kakšno urico, da se moja glava malo odpočije pred napornim popoldnevom. Danes zvečer imam v načrtu še potico pečt (jaz je itak ne bom jedla). V nedeljo je pri nas "smenj" in kot ponavadi sem dežurni pek za oba štuka. Sedajle grem orehe prebrat in zmlet, da bo kasneje manj dela.

Če se ne beremo (v kar skoraj dvomim user posted image ), maksimalno izkoristite sončen vikend, ki je pred nami.
Lep dan.

< Sporočilo je popravil N & B -- 12.10.2007 13:22:07 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.10.2007 17:29:55   
KT
N & B sploh ni dost za razumet - za EU izvajam tečaje angleščine - enkrat tu pa spet drugič tam. Do moje user posted image  je bilo to super delo, a odkar imam svojo pikico si ne predstavljam čisto dobro kako bo to šlo. Ampak tolažim se, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha - zato verjamem, da bom kaj shendlala (kronična optimistka user posted image ) - mah, bomo vidli, sem se zaklela dans ponoči, da se ne bom sekirala al kot rečejo angleži "We'll cross that bridge when we get to it!" 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.10.2007 20:45:44   
KT
JUNIJKE 2007
user posted image

user posted image  
04.03. Pinokio (Pia)
rojstvo:  

user posted image

24.04. Jacqueline (Cal Julien)
rojstvo:

user posted image     
08.05. Liona (Svit) 
rojstvo: 

user posted image                         user posted image
16.05. Andreja75 (Maj in Gal)
Maj                                              Gal
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g          

user posted image  
17.05. Kati81 (Kaja Tana)
rojstvo: 47 cm, 2720 g
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g
3.mesec: 56 cm, 5300 g
4.mesec: 61 cm, 6360 g  

user posted image  

25.05. dorina (Leon)
rojstvo: 

user posted image

28.05. sreckanosecka (Lan)
rojstvo:

user posted image   

29.05. Luckabucka (Luka) 
rojstvo: 

user posted image

29.05. nky (Kevin) 
rojstvo: 51 cm, 3540 g

1.mesec: 55 cm, 4160 g
3.mesec: 60,5 cm, 6230 g + ceplejenje
15.10. drugo cepljenje   

user posted image

29.05. Duhica (Tobija)
rojstvo: 

user posted image

30.05. Palčica (Aljaž)
rojstvo: 50 cm, 3280 g

1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 56 cm, 5700 g
3.mesec: 62 cm, 6900 g  

user posted image

31.05 nogica (Tara)  
rojstvo: 51cm, 3620g   
1.mesec: 55 cm, 4900g
2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

Cepljenje: 18.09.   

user posted image

02.06. N & B (Jaka)
rojstvo: 51 cm, 3200 g

1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g   

4.mesec: 64,5 cm, 6900 g

user posted image
02.06. Bibyka (Jan)
rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm

1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm
3.mesec: 61 cm, 6390 g, OG 39,5 cm

user posted image   

03.06. babajči (Ema)
rojstvo: 46 cm, 2300 g

1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: 59 cm, 5680 g, OG 38,5 cm

user posted image
04.06. Nikical (Jaka) 
rojstvo: 4690 g, 55 cm
1.mesec: 5700 g, 60 cm
2.mesec: 6700 g, 64 cm
3.mesec: 7490 g, 67 cm, OG 43 cm

4.mesec: 8290 g, 68 cm  

user posted image
04.06. ~NINA~ (Maks) 
rojstvo:

user posted image  
05.06. Drnula (Neca)                           
rojstvo: 48 cm, 2980 g
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec: pregled 17.10.     

user posted image
05.06. julci (Zala)                           
rojstvo: 50 cm, 3770 g, OG 36,5 cm 
1.mesec: 54 cm, 4200 g
2.mesec: 58 cm, 4850 g
3.mesec: 59 cm, 5850 g, OG 41,5 cm 

user posted image
05.06. hanna1 (Hana)                           
rojstvo: 50 cm, 3340 g
3.teden: 54,5 cm, 4250 g 
3.mesec: 62 cm, 6330 g

user posted image
06.06. Valentina76 (Jaša) 
rojstvo:

user posted image
06.06. Megi20 (Matija)
rojstvo:

user posted image
07.06. Pika79 (Naja)
rojstvo:

user posted image
07.06. Januska82 (Nik)
rojstvo:

user posted image
08.06. Jasy (Tija)
rojstvo: 49 cm, 2560 g
1.mesec: 50 cm, 3370 g
2.mesec: 54 cm, 4650 g
3.mesec: pregled 11.09. 

user posted image
09.06. Melaverde (Val)
rojstvo: 50 cm, 3465 g
1.mesec: 56 cm, 4800 g
2.mesec: 64 cm, 5850 g
3.mesec: 67 cm, 6900 g 

user posted image
10.06. *Ana* (Svit)
rojstvo: 54 cm, 3960 g
1.mesec: 56 cm, 4750 g
2.mesec: 59 cm, 5840 g
3.mesec: 65 cm, 7700 g, OG 42.5 cm   

user posted image
10.06. durosh (Nikolaja)
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g
3.mesec: 61,6 cm, 6700 g, OG 41 cm 

user posted image
11.06. ŠpelaP (Sara)
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm
3.mesec: 61 cm, 5700 g, OG 40 cm

Naslednji pregled + 2. cepljenje: 14.11. 

user posted image
11.06. Zrak (Enei) 
rojstvo: 51 cm, 3060 g
1.mesec: 54 cm, 3560 g
2.mesec: 58,5 cm, 5135 g
3.mesec: 61,5 cm, 6000 g + cepljenje    

user posted image
13.06. Janapan (Anika)
rojstvo:

user posted image
16.06. Zlata ribica (Nana) 
rojstvo:

user posted image
17.06. Lunca2 (Ažbe)
rojstvo:

user posted image
22.06. lidijad (Ajda)
rojstvo: 53 cm, 3420 g
1.mesec: 55 cm, 3900 g
3.mesec: 62 cm, 5810 g    

user posted image  
22.06. Petraa (Tim)
rojstvo: 3360 g, 49 cm
3 tedne: 4440 g, 56 cm
2.mesec: 5660 g, 60 cm  

3. mesec: 5885 g, 65 cm, OG 41 cm

user posted image
23.06. KT (Alina)
rojstvo: 53 cm, 3700 g 
2.mesec: 60 cm, 5200 g
3.mesec: 64 cm, 5920 g, OG 40 cm

user posted image
24.06. neja24062007 (Neja)
rojstvo: 46 cm, 2810 g 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

3.mesec: 55 cm, 4680 g, OG 38 cm
Naslednji pregled + cepljenje: 23.10. 

user posted image
26.06. NRMM (Maša)
rojstvo: 54 cm, 4260 g
1.mesec: 57 cm, 5220 g
2,5 meseca: 61 cm, 7200 g
3,5 meseci: pregled 12.10.  

user posted image

27.06. zabica26 (Žan Luka)
rojstvo: 52 cm, 3460 g
6.teden: 55 cm, 4510 g
Naslednji pregled: 03.10. 

user posted image
02.07. Mentos (Hana)
rojstvo: 50 cm, 3250 g
1,5 mesec: 56 cm, 4400 g
3. meseci: 61,5 cm, 5425 g   

user posted image
06.07. Ronja (Ronja) 
rojstvo: 52 cm, 3480 g
3 tedni: 52 cm, 3890 g
4 tedni: 52 cm, 4085 g
6 tednov: 56 cm, 4460 g  

Evo naši cukrčki - nove podatke na moj ZS ali na forum tako, da ja katerega user posted image  ne izpustimo oz prezremo nove podatke.

Če katere ni na seznamu naj se oglasi!

Pozdravček,
KT

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.10.2007 23:29:49   
Anonimen
Čer

Drnula nič ti ne zamerim. Vse kar si napisala vem. Žal sem taka in si ne morem pomagat user posted image . Da pa o pokanju sploh ne govorim. Sva bila že parkrat na tem ampak nikoli pa nisva vedela KAM, zato sva še vedno tu. Oba pa v bloku niti pod razno ne bi zdržala. Pač bom probala tako. Trudim se da ustrežem tašči, se pa in se bom trudila da bo tudi nam trem  lepo.  Sem pa že skoz tako leteča in vedno skrbim da bom ustregla drugim bolje kot sebi. Pa tudi rada to delam, oziroma sem, zdaj pa ti nihče niti hvala ne reče za nobeno stvar, samo še bolj te kritizirajo.
Ma bom spet zašla. Hval za tvoje mnenje Drnula!user posted image

durosh user posted image user posted image user posted image za Nikolajo - sem malo pozna. Gra čas hitro a ne? user posted image
No tudi nate nisem jezna. Kot sem že Drnuli napisala velja tudi zate. No če se tudi ti raje kdaj ukloniš potem veš kako to zgleda. Kaj čmo  nekatere smo pač take a ne. Ma bomo že prišle na svoj račun. UPAM. No če sm pa fejst pa ne vem user posted image . Sem vedno taka furja ko se srečamo, da zgledam kot eno strašno zmešano bitje -no saj mogoče pa sem user posted image user posted image

Durosh in Kati jaz sem vaju pa narobe razumela, sem mislila da iščeta čeveljčke za Kajo -nove. PARDON user posted image . Sem čist preslišala. Pa se mi je čudno zdelo da gresta v DM gledat za čeveljčke user posted image . Joj potem pa res škoda ker ga niste več našle. Sicer pa kaj nas najbrž še čaka. vsaka izmed nas bo najbrž lahko pisala seznam izgubljenih stvari skoz otroštvo naših user posted image .

durosh ja Tara ima pa očke po meni, vsaj jaz imam modre, če je pa slabo vreme pa sive user posted image , tako pravijo. Ja te svoje velike očke podnevi bolj malo mižijo, ponoči pa je zadnje čase (od prejšnjega ponedeljka) tudi pestro. Zdaj še ne spi, ker smo šli na en RD in smo se šele ob pol desetih vrnili in zdaj se je prečula. Jo oči poskuša uspavat.
No jaz pa še nisem preučila vaših cukrov. Si jih bom na srečanju (kadar bom že prišla)bolj ogledala.

KT se mi prav smiliš. Jaz si ne predstavljam da ne bi videla svoje Tare osem ur, vsaj zdaj. Kaj nas vse še čaka. Drži se in izkoristi še te dni ko si doma. user posted image

Drnula upam da si se spomnila PIN kode. To se je že meni zgodilo, da sem jo na lepem pozabila. Nikakor mi ni šlo iz glave in sem trikrat narobe vtipkala potem pa PUK. Jaz pa je nisem imela user posted image , KRIZA. Cel vikend brez telefona -tri dni. Upam da si ti uredila. Veš kaj si daj - za kodo si daj Necin rojstni datum, tega ne boš pozabila user posted image

Ronja no saj če tole tvoje preberem je res grozno. Pač sem taka kaj čem. saj sem ti že enkrat rekla. Ne nočem pa da je Tara vmešana v prepire. To sem vedno govorila, ko sem bila še otrok in sta se moja dva kregala sem rekla da moj otrok nikoli ne bo vmešan v prepire svoji staršev. Bom poskušala popravit situacijo samo res je lažje govorit, ker ne veš na kakšnem položaju sem. No kar se tiče vsega tega delanja. Jaz sama sem bila vedno taka. Vedno sem našla nekaj za zamotit, kar ne morem bit brez dela. Ne vem ampak če ste me med nosečnostjo brale sem bila tudi zelo aktivna (kot ti Ronja). še dva dni pred porodom sem bila zelo aktivna. Saj rada delam in vse lepo in prav, samo da imam najbrž zdaj podzavestno v sebi da me tašča skoz pod prste gleda koliko naredim. No to si mislim jaz v podzavesti. Ni pa tako strašno kot je tukaj napisano. Saj Tara je 24 ur z mano. Tudi ko npr. sem pobirala sadje je bila z mano - je bla pa na svežem zraku (gledam pozitivno stran).
Kar se pa tiče da nimam jajc da bi razčistla zadeve je tako da jaz sem svoje probleme že povedala tašči, vse kar me je motilo sem ji povedala a kaj ko se z njo ne da nič zmenit. Ma ne vem kako naj ti razložim. Problem je bolj v tašči in tastu, ker z njima ne prideš do konca. Vem da boste spet napisale naj spokam, ampak ne gre. Ma Ronja če bi se mopjmu kaj naredilo (žal sem tudi to že premišljala, ampak bog ne daj) bi šla najprej k staršem potem pa bi si uredila nekaj svojega. Ampak to bi bila spet druga situacija in se raje v to ne poglabljam. jaz bi zdaj že šla ampak moj ne gre in jaz sem pač z njim. Ma kaj sploh zdaj tukaj jamram, ko pa je zdaj zaenkrat vse ok. Če bo pa spet kaj vam bom pa spet pojamrala, saj ste me že navajene brat user posted image . Ronja pa s tem nič slabga ne mislim ko sem tole pisala. Prav da si povedala tudi ti svoje mnenje. Važno da se jaz zastopim s svojim user posted image , da me on podpira na polni črti (no povejte če ni čudno da že skoz 100% drži z mano in ne s svojimi starši-pa ga nisem nič jaz hujskala) in da imava najino princesko. Tari bova omogočila prav vse kar je v najinih močeh. Čas je bolj problem, ampak to da pa vsaj celo nedeljo preživimo skupaj nam pa tudi veliko pomeni. Sama sem gostinka in vem kaj je to če si prikrajšan za nedelje. Ne vem če bom šla še kdaj nazaj, ker si ne predstavljam delat vse nedelje, vikende, praznike v letu (prosti so le kolektivno dogovorejeni vikendi 2 krat letno). Torej nedelja je naš dan. Takrat se res posvetimo drug drugemu, gremo kam na izlet. Potem pa delovni teden user posted image . Tako je življenje.
Nisem pa nič jezna nate user posted image
Čakaj zdaj pa te še na kratko popravim. Saj ne vem ali sem pa mogoče jaz kdaj narobe napisala.
Službena dolžnost klepeta s taščo - no to je neke vrste re ampak po drugi strani pa je to že tradicija, ker se vsako juto na kavi zbere več ljudi. Službena dolžnost je zame mogoče zato, ker pač ne smem mimo tega-to mi je enkrat rekla zakaj jeznoritim in me ni blo, kot da nimam pravice it po svoje-sem ji jasno in glasno dala vedet da lahko grem kadarkoli hočem kamor hočem sama ali s Taro, brez da njo vprašam. RAZČIŠČENO
Najino življenje- valda da sama dva upravljava z njim in to se oba zavedava da vse to škoduje nama bolj kot njim
Najbolj mi je važna tašča- ne raje pa kaj požrem in naredim čeprva mi ni prav, samo da je mir.
Parkratmesečni prepiri-mogoče se je tako slišala, ampak pri nas ne gre za manjše prpire parkrat na mesec, ampak za večje prepire na približno enkrat na mesec ali na dva. Mogoče sem jaz še kaj vmes napisala pa se je vam zdelo da se skoz samo kregamo. Ne ni tako. Jaz včasih samo napišem kaj je kdo rekel ne pa da smo se zaradi tega že skregali. P najbrž pišem za nazaj. Če sem res kje tako napisala da se parkrat mesečno kregamo ni tako user posted image
Dokazovanje da sem dobra-jaz se ne dokazujem, vsaj ne nameravam se dokazovat.
Vtikanje v vzgojo Tare-tega ne bova dovolila, je pa tako da jo bova učila lepo in je ne bova hujskala proti tašči. Ona s tem ne bo imela nič.
Vrednota-delo nama je veliko, ker sva oba taka da morva skoz nekaj delat, ampak še zdaleč pa ni to vse.Bajta in denar pa nama ne pomenijo nič. Bi pač imela svojo ampak ni denarja , ta pa nam ni nič , začarani krog.
......
No ko si na koncu napisala da pa mi konec koncev le ni tako zelo hudo - sploh pa ne tako kot je zgoraj opisano.  Boma pač nehala pripovedovat o mojih pripetljajih, ampak sem mislila, da pač  tu na forumu lahko izpraznim svoje misli, ker potem je lažje. Sem pa tudi enkrat že rekla da bom nehala o tem pisat no zdaj pa upam da le še kaj dobrega napišem user posted image . Ronaj tudi tebi brez zamere samo komentar na tvoj roman. Pa če malo zmedeno piše sem tako zaspana postala da ne vem več kaj pišem.

Uf zdaj pa se mi ne da več razglabljat, ker sem zelo zaspana, saj mi Tara nekaj štrajka zadnje dni.

Se še ostalim malo posvetim.

N&B ja sva si res podobne user posted image , tudi kar se lubija tiče. Ja kombenizonček  mi je pa kar všeč. Saj mam stroj bom pa večkrat prala user posted image . Lep vikednd tudi vam. Kakšen semenj pa imate?

Evo sem toliko napisala, pol verjetno nerazumljivega.

Lep vikend želim prav vsem po vrsti.

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.10.2007 23:33:35   
ŠpelaP
Durosh - Tim je res kar en pravi Don Juan - on že zdaj "ve", da ko bo velik, se bo poročil z eno svojo sošolko iz vrtca - Julijo. In to govori že dve leti.  No, zdaj ko imamo Saro, sicer pravi, da se bo poročil tudi z njo, potem bosta pa živela v veliki beli hiši.user posted image

Drnula -
ja, sta si s sestrično Tjašo kar fejst podobna. Ona dva sta si bolj podobna kot midve s sestro - torej njuni mami.

KT - zakaj pa dalje ne koristi dopusta za nego in varstvo otroka tvoj mož?
Jaz sem šla pri Timu v službo, ko je bil on star 9 mesecev (ker sem pač dobila službo), pa je bil dva meseca še mož doma z njim.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 12.10.2007 23:34:34 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.10.2007 23:34:25   
Drnula
Ronja - saj se strinjam in večkrat sem že šla v službo za kako uro in absolutno je šla Neca zmano, pravzaprav prej še nikamor nisem šla brez nje. Smo pa imeli en dogodek, 130 obiskovalcev, imeli smo predavanja in svetovanja in bi bilo to mal težko.
Dan je naokoli, pin kode sem se spomnila user posted image , popoldne me je po kosilu malo vzelo, sem skupaj z Neco odspala dobre tri ure in zdaj lahko spet polna energije bedimuser posted image . Neca in user posted image spita, tako da imam popoln mir, kaj bom še počela čist ne vem ...  morda danes pogledam kak film po tv, če bo kaj. Zelo malo gledamo tv in si že kar želim videt kak dober film.

A luna pravte da je? No, ne vem če je ta kriva pri meni. Sem bila od nekdaj nočni tip ... noč ima svojo moč. Ampak par ur spanca na dan bi blo pa meni vseeno premalo, sam zamenjala bi termine bedenja in spanja.

KT - ti si imela carskega, mam eno vprašanje. A kaj čutiš še rano ko seksta? Jaz še kar čutim tako topo, zoprno bolečino. Ne vedno ... ko je najbolj vroče.

Takole pa raste hiška, vsak dan po malem
http://www.facebook.com/album.php?aid=8221&id=550098924&page=3&l=0deb2

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.10.2007 8:15:31   
KT
nogica - vsak si stebre in stebričke svojega življenja postavi samo, ampak popolnoma sam! Kar posledično pomeni, da tudi sam podpira te stebre in stebričke oziroma išče zavetje pod njimi. So trenutki, ko smo navdušeni nad svojo arhitekturo in ponosni na to kako nam je uspelo postaviti temlje naših sebričkov, a pride čas, ko zamaje še tako trdne temelje in občutek imamo, da se bodo naši stebri zrušili (tazga imam jaz na primer sedaj user posted image ) - a ko zmečemo stvari na papir/računalnik/v veter ali pa nekomu v obraz nam postane jasno, da v tistem trenutku za nas delamo najbolje. Uf, sem zafilozofirala - skratka vedi, da v danem trenutku delaš najbolje oz po svojih najboljših močeh - in to je tisto kar je važno, pa naj bo še tako utrujajoče, pa naj te še tako jezi kasneje. Lahko je deli nasvete (oz filozofirat kot sem jest zdajle user posted image ) a res je kot pravi star pregovor "bolje vrabec v roki kot petelin na strehi" - upam, da razumeš! Bolje nekaj malega oprijemljivega v roki kot vso razkošje v zraku.
Kar pa ti moram takoj izbit iz glave user posted image  - nikar zdaj zapustit tega foruma - ostani z nami si bomo delale družbo v lepih in slabih trenutkih user posted image - zato pa so forumi, takšni in drugačni!

< Sporočilo je popravil KT -- 13.10.2007 8:24:06 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.10.2007 8:29:07   
KT
drnula - bolečine pri brazgotini ravno ne čutim, je pa brazgotina precej občutljiva saj so bili vsi živčki tam porezani in zadnje čase me prav zoprno srbi pa se mažem z vemi možnimi žaubcami user posted image . precej zoprn občutek skratka. Hiška vajina bo pa prava mala hacienda user posted image user posted image user posted image . Si vas tri kar predstavljam kako boste tam uživali.
nikical pa ja nisi popolnoma obležala - takoj ti pošiljam user posted image user posted image user posted image pa še malo teh ta malih user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.10.2007 8:30:14   
KT
Kati81 kje pa si? Obljubim, da ti bom kupla sladoled - dva ti bom kupla, samo javi se user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.