|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
9.10.2007 23:32:44   
Anonimen
Ahoj moje junijke

Ja vidim, da so tudi vaši malčki "sitni" ta teden. No pravzaprav niso ta pravi. Moja Tar je tudi čisto ritem spremenila. Ponoči se vrti kot vrtavka, vriska, se smeji. Skratka ne vem kaj ji je. To že en teden. Pa sem že od parih kolegic, ki imajo sicer starejše user posted image slišala, da je ta teden nenormalen in da nič ne spijo. Poleg user posted image pa je bil problem tudi pri nas odraslih. Ne vem kaj je v zraku. Jaz sem najprej vse povezala z user posted image , ki mi je nagajala od prejšnjega ponedeljka, dobila pa sem jo v petek. Sem mislila, da je mogoče mleko drugačenga okusa, manj nasitno in je zato Tara hotela toliko jesti. No zdaj pa ko je konec user posted image pa upam da bo bolje, ker drugače pa je res nekaj v zraku, ali bodo pa mogoče zobki.
Kati tudi Tara cele pestke v usta tlači, slini se nenormalno, tako da smo po ramenih vsi slinasti user posted image , ko jo nosimo.

V četrtek je srečanje a kaj ko pa spet ne morem user posted image . Ma komaj čakam da bo sneguser posted image , ampak samo zato, da bo kaj več časa, al pa ga bo še manj user posted image . Ve se kar dobivajet, poročajte nam. Jaz vas pa tudi pridem kaj pogledat.

hojica-
tudi mi je ne bomo imeli. Bo naša Tara samo v stajci, pa po stanovanju bo raziskovala kar po tleh. Nič pohvalno ne slišim o teh hojicah, pa itak ni zame, ker imamo parket in bi bilo vse pisano. Že od enega kovanca, ki mi je padel na tla je ratala luknjica kaj šele od hojice user posted image . No saj vem da bo z leti vse zdrgnjeno ampak zdaj imela pa še malo lepo.user posted image

N&B naj se tvoj Jakec čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

nky23 jaz sem majčica 31.5. Sem akr pri mojih junijkah ostala, ker sem imela PDP 2.6. Lepo vabljena na klepet. Niso velike klepetulje ampak je pa prav lušno tle pri nas. Se mi zdi vse tako domače da če bi šla na majčice se ne bi niti znala vklopit zdaj ali pač user posted image   Skratka welcome user posted image user posted image user posted image

KT smo slabe klepetulje a neuser posted image Pa tvojo zaspanko Alino pozdravi user posted image

No zdaj pa grem v mižule. Sem čisto zdelana user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.10.2007 8:05:13   
Kati81
Punce, ne morem verjet po tisti sitnobi in bobi včeraj zvečer za zaspat naša nagajivka zaspi ob 21.45 in še sedaj spi to je že 10 ur skupaj, mi sploh ni jasno.

Hitro še kaj nrediti dokler spi.

LP K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.10.2007 8:11:43   
N _ B
Dobro jutro,

hvala za vse user posted image , so pomagale. Temperatura je padla in čudežno tudi smrka ne več. Sicer ne smem preveč hvalit dneva pred nočjo, a moram potrkat.

Jutri naju ne bo. Se pridruživa drugič. Če ne prej, pač 1. četrtek v novembru.

Zdaj grem pa likat, dokler se Jaka igra.

Lep dan, čeprav oblačen.

user posted image  od Jaka.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.10.2007 8:23:52   
*ANA*
Dobro jutro tudi z naše strani.

Saj vas ves čas berem, pa se mi ne da pisat user posted image
Super slikce user posted image in lepo da ste se fajn mele user posted image .
Ko bo pa naš Svit mal bol velik se pa tudi midva primajeva do Lj user posted image .

Kaki cukrčki so vaši malčki user posted image

Mi smo pa prenehali z dojenjem, zdaj smo na Aptamilu, samo upam da ne bo imel tudi Svit alergije na KML, sicer pa bom kmalu vidla- po kakih 3 tednih se pokaže alergija na koži user posted image .

Sicer pa je naš mišek malo prehlajen in malo kašlja ampak samo v spanju in ko poje user posted image

Vsem ki ste bolančkani pa user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravite.

En user posted image za vas in vašeuser posted image pošilja Svit

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.10.2007 8:43:22   
KT
N & B škoda, da vaju ne bo, Alina je že user posted image  tako je bla vesela, da bo spet Jaka vidla. No, pa drugič, zdej jo grem pa pomirit, ker je kar malo razdražena, ker ne bo Jaka user posted image .

nogica - tudi naša je ta teden neprepoznavna - en velika tečka nesrečka. V intervalih, ko je zbujena skoz neki hoče jokcat, pa včeraj zvečer ni in ni hotla zaspat, pa non stop bi jedla, najraje si rokice tlači v usta in to najbolje kar obe na enkrat. Kaj pa če bodo res zobki user posted image ?

hanna1 - jest se bom tudi hojci odpovedala, ampak najbolje boš sama vedla saj imaš že enega korenjaka doma. To pa, da neko stvar eno leto full priporočajo, naslednje leto je nekaj najbolj groznega, čez par let pa spet ugotovijo, da ta stvar sploh ni tako slaba user posted image  - pol naj pa mamice vedo kaj narediti user posted image  - ja, vraga vedo samo še bolj jih zmede. Lupince so bile še pred 4 leti zakon, do nedavnega bog ne daj, da bi bil otrok v lupinci več kot nevemkok časa, pred kratkim, pa se ugotovili, da lupinca sploh ni tako slaba stvar - ja pol pa ti vedi user posted image . Hanna1 najbolje je sebe poslušat in svojega user posted image . Kok sem jest pametna, ane - ko pa pride tema na kravce me pa kar iz čevljev ven vrže user posted image  - naenkrat vse krasne nasvete pozabim user posted image .

Kati81 - Kaja je pa ravno nasprotje naših malih vragcov - user posted image user posted image user posted image  za celo noč!

Aja pa še kar se srečanja tiče - Rustika je krasna ideja! Pa še sladoled imajo user posted image ! Kaj pa pravite ostale?

*ANA* user posted image user posted image user posted image  za Svita, da se hitro pozdravi!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.10.2007 8:49:36   
*ANA*
KT ne sekiraj se če noče kravc past, naša Pia tudi ni hotla pa niti na trebuhu bit.
Je bil cel user posted image ko smo jo obrnili. Ko pa se je začela sama obračat je blo pa mal bolše user posted image , je vidla da ji druzga ne preostane. Je pa res da je začela plazit nekoliko pozneje kot ostali- pri 10 -ih mesecih, potem je bila pa ko formula po hiši user posted image

Naš Svit pa je zelo rad na trebuščku, Tudi spi najraje na trebuščku user posted image Zgleda kot da nista oba moja otročka ko sta si pa tolk različna user posted image

Hana1 tudi mi hojice ne bomo uporabljali, ker mi nekak ne potegne

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.10.2007 9:14:30   
N _ B
Saj, namesto, da bi likala sem se spravila na slike. Tukaj je še nekaj naših.

A NIMAM LEP SLINČEK?
 user posted image

TORTA ZA KRST
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 10.10.2007 9:20:31 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.10.2007 9:20:37   
N _ B
Pasem kravice - inštrukcije:

UPREM SE NA ROKICE IN DVIGNEM GLAVO
user posted image

PREMIKAM ROKICE IN SE PREMIKAM KOT KROKODIL
user posted image

ŠE RITO GOR IN ŽE LEZEM RIKVERC S PODLOGE
user posted image

P.S. najraje sem nagi nagi...rezultat: polulana podloga. user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 10.10.2007 9:21:44 >

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.10.2007 9:24:58   
KT
N & B kaj je cukr!!!!! - pravi mojster user posted image user posted image user posted image  - tele inštrukcije pa lahko še drago prodajaš user posted image  - a bi se mi2 lahko zmenili za inštrukcije user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.10.2007 9:25:05   
FLASK_A
Hello punce!

Priznam, da nisem niti vsega brala, ste ful načvekale!
Dobrodošla nky! Sej smo taprave! Druge pravjo da nismo čveke- če prideš na srečanje lahko hitro mnenje spremenišuser posted image user posted image user posted image

Naš nosek se počasi izboljšuje, je pa mamica čisto brez glasu... Bomo videli. Vročine ni, sam mal smo nahodni. Tko da nevem, če bi vam šla jutri dajat prehladek- bom raje doma da bom čist OK.

Ja pa kaj pa je zdej res to z malčki? Kar vsi so sitni?! Jaka je tko tečen zadnje dva dni, da je za znoret! Kr neki čvajži, nč mu ni prou. Zdej sm mu dala kr eno igračo za dlesni hladit pa masirat, mu ful paše. Zobkiuser posted image  Začel se je blazno slinit in začel je prstke grizt (ne cuzat), pomoje ga ful srbi...

Po včerajšnjem kopanju je zaspal ko klada, še zdej spiuser posted image user posted image  Smo ga pa dal v posteljico ob 9h- se pravi je koma že 12 ur!! Mene pa že vse tkoooo tišči, komaj čakam, da začne dojituser posted image user posted image

Aja, zadnje dva dni smo imeli atija domauser posted image user posted image user posted image  Je imel dopust in smo se imeli fino. Sprehajali smo se, nabavljali, se igrali... V dvoje sva pa lepo zajtrkovala, mal pospravljala, mal razmetavala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, vsega po malo. Komaj čakam, da bo spet vikenduser posted image  Aja, slika z labodi- Koseški bajer. Smo se nahodili ko nori po PST.

Lep pozdravček, grem mal v spalnico ropotat da se mali zbudi, ker bom eksplodirala!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.10.2007 9:32:43   
N _ B
user posted image

Verjeli ali ne. Naša Nika je bila septembra že na snegu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.10.2007 9:34:13   
N _ B
Tako čofam...
user posted image

user posted image

Obvezno v usta....
user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.10.2007 9:37:07   
N _ B
Zdej imate pa mene in mojih slik verjetn že poln kufer.user posted image  Obljubim, da dam zdaj nekaj cajta mir s tem.

Uf, moja slovnica.user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.10.2007 9:37:15   
durosh
Jutro.
kati81 in Kt, hvala za info glede kengurujčka v Ritarju, bomo šli pogledat in nabavit.
user posted image user posted image user posted image vsem prehlajenčkom in tebi Nikical, da čimprej preženet tega hudiča stran!A vaju ne bo jutri?Škoda, vaju bomo pogrešaleuser posted image .

Tudi mi smo že neki dni sitni, zaspimo za pol ure, se zbudimo, včasih mal vriskamo, se mal igramo, pol pa hitro spet tečkamo.pa spimo bolj tko, tko.danes smo se prvo rundo zbudili že ob 1:15, sem jo vzela k sebi, podojila, pol se je pa celo noč tako obračala, da sem imela večino noči njene nogice in rito na glaviuser posted image (je ostala kar pr naju v pojstli, ker se mami ni dalo vstajat).

KT, jutri skupi vadimo kravce, a ne?

A se dobimo pol v Rustiki?Ob 11h?

Hojica: mi je tudi ne bomo imeli, mislim isto kot Kati81 in KT, je pa res, da vsaka mami ve najbolje!!!

NKY23, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .

N&B, kakšen lepotec.Kdo mu je pa tak lep slinček naredil?

čau

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.10.2007 9:46:15   
durosh
Joj, smotka jst!

Draga moja NIkolajčka, VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.10.2007 10:31:46   
durosh
Alora, kaj pravite?Nam gre?

user posted image

user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.10.2007 11:11:22   
N _ B
user posted image user posted image user posted image  Nikolaja!!!

user posted image  Čestitke za 4 mesece. Še enga lubčka od Jaka.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.10.2007 11:46:53   
*ANA*
N&B kaki cuker je Jaka, pa kako fajn pase kravce user posted image user posted image
Durosh pa tudi vi ste pridni user posted image user posted image
Čestitke tudi z naše strani za štiri meseceuser posted image , Svit pošilja user posted image in poljubček

tudi mi smo  danes 4 mesece stari joj kako hitro čas beži

Nikical želim ti da gre prehlad čimprej mimo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.10.2007 12:45:50   
Kati81
bravo Nikolaja za kravice, kot kaže boš vseeno pastirica.

Pa čestitke za 4 mesece.

Jaka Kaja se je kar zagledala.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.10.2007 13:17:23   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image  Nikolaja! Sem vedla, da vam gre superuser posted image user posted image  Pa čestitke za 4meseceuser posted image  Mami, tortico bo trebauser posted image user posted image

Hvala vam za lepe želje... Sam res, user posted image  tko sm se pazla, zdej pa u šalu spimuser posted image user posted image user posted image  Zgledam ko eskim, sem ovita okroginokrog. Še dobro, da jaka tko spi ponoči, ker zmrznem če samo palček na nogi ven pomolimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikical -- 10.10.2007 13:20:51 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.10.2007 13:38:41   
ŠpelaP
Ful lubani so vsi vaši malčki - pravi bombončki! user posted image

Saro še vedno vozimo inhalirati. Danes mi je zdravnica pokazala, kako jo moram "tolči" pohrbtu, da se bo lažje izkapljevala. Potem smo jo pa še stehtale, pa se je zredila okoli 500g v enem mesecu, kar je, baje, na spodnji meji. Potem me pa kar sprašuje zdravnica, če je dovolj mleka, če dovolj pije... Pa saj je vendar prehlajena, pa jaz sem bila prehlajena - manj kakovostno mleko (po moje), verjetnost alergij... - sami potencialni vzroki za manjše naraščanje teže. Pa saj potem me je med. sestra potolažila, da se tako vidi, če je kateri presuh, lačen. Ker Sara izgleda čisto OK. Pač ni nevem kak jedec.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.10.2007 13:44:36   
ŠpelaP
KATI81 - čestitke za napisano 1000. sporočilo na naši temi! user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.10.2007 14:02:31   
Kati81
O pa sem jaz res 1000 napisala pa sploh nisem bila pozorna.

LP K

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.10.2007 15:41:46   
KT
Nikolaja user posted image  in Svit user posted image  Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E za 4 mesece user posted image user posted image user posted image

Uf, a nismo ravno iz porodnišnice prišle.

ŠpelaP user posted image user posted image user posted image teh ni nikoli premalo, da bo ja Sarica kamlu spet zdrava.

Nikical tud tebi ne bodo škodovale user posted image user posted image user posted image . A si kaj bolje? Strašno vaju bomo pogrešale jutri veš!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.10.2007 17:50:11   
Anonimen
Ojla

jaz vas pa mogoče jutri samo pozdravim ko bom ravno mimo letela. Grem v Baumaxa po ene rože. No če boste še tam potem vas s Taro pozdraviva pa greva naprej.

Drugače pa danes imamo likof user posted image user posted image user posted image -pobrali smo sadje (no nekaj malega je še za obrat, ampak po večini smo konec). Dve prikolici + po gajbah, pa v vrečah. NORO vam povem.

Letim ker Tara sitnari. Bom še pol kaj napisala. Pa pardon izrazom hitro tipkam.

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.