Skaana
|
Ojoj, kaj to berem... Nič kaj vzpodbudne novice. Alice, želim ti vse dobro, pa saj to tudi bo... Boš videla, da boma tam okrog miklavža pestvale zdrave . Lorch, jaz sem tudi bila v strahu, da si ostala notri... da ti čas čimprej mine, vem kako je zoprno biti notri. A zdaj imaš računalnik in tam sta z pač najbolj na varnem ... Držimo pestke, da se bo vse umirilo vsaj še za nekaj tednov . Vetrnica, upam, da je res bil le šok od pogleda na kri . Si pa res eno bojazljivo bitjece . Met3ja22, seveda boš zdržala do miklavža (imama rok na isti dan ). To so samo obnosečniške težave. Sicer si si jih kar veliko nabrala, a vendarle... Meni je tudi rekla, da malo preveč zatekam. Vnetja so tudi izredno pogosta. Sladkorna pa zna bit nevarna, a ti boš pridno črtala iz seznama jedi vse kar škodi, in bo. Še malo ... Loncica, samo da je vse ostalo vredu... Mora bit pa res hudo takole kri videt. Jaz bi verjetno tud zapaničarla . Te pa zato tvoj tako tolaži . jaz imam pa zelo vesele novičke. Včeraj sem bila na pregledu - tudi UZ. MV je zaprt (no, šivi dobro držijo), izvidi za urin in kri so zelo vredu. Me je gin res pohvalila, je rekla, da ne more verjet, da se stanje vedno bolj izboljšuje, namesto da bi se slabšalo (po navadi se) . Potem pa je pregledala in izmerila našo-ega . In vse je super. Plodovnice dovolj, posteljica velika na pravem mestu, obrnjen na glavo. No, to kako leži, itak že vem, se je kar smejala, ko sem ji sama govorila, kje ima kaj . Alice, naš-a je tudi obrnjena proti hrbtu, zato imam tako jajčast trebuh - mi rine ritko na desni strani trebuha . Pa mislim, da so mi gin zdaj po ovinkih povedali, da bo še ena . No, v bistvu jaz tako sklepam glede na izkušnjo od prvič. Ker na UZ vedno povem nazaj kot da bi bil fantek, pač dojenček. In zdaj me je že dvakrat vprašala - kaj bomo pa meli? Saj ne da bi hotla izdat. Ampak potem si pa jaz mislim, če bi bil fantek, bi pač gin sklepala, da vem in me ne bi več spraševala... Sem brihtna, kaj? Ja, pa še to, baje da je velik-a že 2020g . Pri 31t5d je rekla, da je to nekje za teden starejšega otroka. Tako da sma spet na boljšem . Sam upam, da bom ostala decembrka . No, vse tud ni tako idealno, zredila sem se že za 14kg, kar je za mojo velikost katastrofa (v prvi sem se za 15kg), noge mi preveč zatekajo, no ni panike, a bo že... Joj, ime še morma zbrat... Koliko težje je to v drugo . Tako, ajte se.