|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.10.2007 10:55:59   
rumba
Mi se bomo enkrat do novega leta zakreditirali za, beri!, 30 let.user posted image user posted image  Se sploh ne upam poštudirat, kdaj bomo na čistem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
11.10.2007 10:59:40   
Freycha
rumba imaš prav... če bi morali moški nositi otroka, ga roditi in potem še dojiti ne bi bilo več človeštva user posted image user posted image

uf vidim, da nisem edina, ki je čisto brez € konec meseca, ker mi od porodniške nič ne ostane in da vidim samo rdeče številke non stopuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
11.10.2007 11:01:23   
natalija
Aja, Freycha, jaz mogoče tudi pridem. Če bom imela avto.
Rumba, tudi naša čez dan skoraj nič ne spi. Pa skozi rabi neko animacijo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
11.10.2007 11:03:22   
Anonimen
rumba saj če hočeš kaj konkretnega nardit, se tko morš do konc lajfa zapufatuser posted image

freycha a pol si ti tud tko, da ti na konc porodniške preveč mesca ostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu natalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
11.10.2007 11:04:28   
Anonimen
Hvala za odgovore.

Greva sedaj z malim ven, ker je res tečen. Je bolj zunanji user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, porodniške je pa malo in me to jezi, ker mi denarja hitro zmanjka, sploh sedaj ko so evri frdamani. V tolarjih sem še mela kar dosti pri sebi, sedaj pa kar poletijo nekam user posted image

Pridem back, ko bo spal - kar verjamem, da bo v vozičku ajal.

(odgovor članu natalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
11.10.2007 11:12:37   
natalija
Saj tudi midva razmišljama, če bi raje oba kredo vzela, pa se česa konkretnega lotila. Zdaj za enkrat imamo stanovanjski problem rešen. Je bolj malo, ampak za 3 dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
11.10.2007 11:25:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

freycha a pol si ti tud tko, da ti na konc porodniške preveč mesca ostaneuser posted image user posted image

ja tko ja user posted image user posted image user posted image  full dobra prispodobauser posted image user posted image  ni kriva porodniška, mesec je predolg user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
11.10.2007 11:27:27   
Anonimen
sajuser posted image user posted image user posted image jaz vedno pravim tudi da s prihodki niti nimam problemov, pač pa z odhodkiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
11.10.2007 11:27:52   
rumba
Tako. Ta malo sem spucala, se je danes že drugič usrala do srede hrbta.
Ma, ne morem verjet, pri nas je posijalo sonce.user posted image  Nič, midve greva ven.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
11.10.2007 11:32:13   
Freycha
ja.. midva greva tudi počasi ven s tamalo, pa v Pikapolonico in H&M pogledat za spalne vreče, potem pa jest, potem bo pa itak že popoldne, pa grem dragi v službo user posted image  v nočno...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
11.10.2007 11:33:32   
rumba
Aj, aj, aj.... zdaj mi je pa čudežno mrknila (pa sonce tudi), pa ne vem, a čem jo dvignit s postelje al jo raje pustim spat.user posted image  Mogoče bo pa le več kot 10minut.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
11.10.2007 11:34:26   
Anonimen
rumba pa pust otroka spat no.....skoz jo neki nadleguješ, revcouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
11.10.2007 11:37:08   
SANEK1
Dobro jutro!user posted image
Naša noč user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz še kaj takega nisem doživela. Zdaj komaj razumem tiste ki že imate od začetka probleme z spanjem oz. nespanjem in z zombijstvom...user posted image Samo imate pa prednost, ker ste že navajene mi pa smo bli že taaaaaaaaaaaak fajn razvajeniuser posted image user posted image user posted image . Ni mi jasno, no. Sem pa danes študirala, da sem mogoče tudi sama kriva, ker že od začetka je Živa kar pozno zaspala, samo ko pa je pa je spala 10, 11 ur v ebem kosu, brez hranjenja.user posted image user posted image user posted image Se mi pa zdi, da je glih tu napaka, ker pol spi do 11,12 tudi do enih popoldan in se res ful naspi, pol pa ponoči ni zaspana. user posted image user posted image user posted image  
Sem se odloćla da jo začnem od jutri zbujat bolj zgodaj pa bo kaj bouser posted image . Kja mislite babe sem že zajeuser posted image , al se še ji da ritem spremenit. Priznam pa da mi paše da tak dolgo spi, ker imam malo časa za sebe.user posted image

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
11.10.2007 11:38:26   
rumba
Ulla80, ma, jo moram malo na realno življenje pripravit, a ne? A tebi še nič na popuca, al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
11.10.2007 11:43:30   
rumba
sanek1, ne se skirat. Otročkom se lahko ritem spremeni v eni noči. Pa to še ne pomeni, da bo sedaj tako. Lahko je bilo samo 1x, lahko pa bo tudi še več mesecev. Nikoli ne veš. Vrejetno, če jo boš orej zbujala, bo prej zaspala, ja. Včasih pa sploh ni razloga, zakaj se začnejo ponoči kar naenkrat zbujat. Pol pa spet tako hitro in kar naenkrat spijo celo noč. Kdo bi jih zastopil.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
11.10.2007 11:51:25   
SANEK1
Ja Rumba  se strinajmuser posted image Tudi jaz imam obdobje, ko zaspim že s kurami in se zgodaj zbudim, pa pride spet čas ko do 2, 3 zjutraj tahaniram in pol posledično spim ful dolgo. Tak da je pri malih tudi verjetno tak.user posted image
Za mene še ni to tak problem, ampak skrbi me bolj moj dragi, ker je službeno cele dneve na cesti in ker imamo malo stanovanje, ga hočem-nočem zbudim user posted image . Jaz se lahko zjutraj naspim, on pa ne.user posted image user posted image user posted image Se mi smili.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
11.10.2007 11:58:04   
arijana..
rumba saj če hočeš kaj konkretnega nardit, se tko morš do konc lajfa zapufat

freycha a pol si ti tud tko, da ti na konc porodniške preveč mesca ostane

rumba saj če hočeš kaj konkretnega nardit, se tko morš do konc lajfa zapufatuser posted image

Se podpišem pod to. Mi že tri leta govorimo, sej drug mesec bo pa bolš, pa se mi zdi, da imam vedno manj v denarnici. Sploh, ko pridem s štacune se mi dela črn pred očmi, ko nesem eno vrečko, denarnica pa za 50 evrov lažja.
Razmišlam, da bi v klet, kamor bi moj nekoč postavit ping-pong mizo, naselila prašiča in par kur pa bi začela s samooskrbouser posted image user posted image user posted image . Moj bi se pa rekreiru, ko bi jih rihtu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
11.10.2007 12:08:15   
madejka
Bojana2 to so vam rekli v materinski??? Svašta. Jaz ga tud ne bi pustila, ker bi mu pol še par dni rit žarela. Res pa je da ponoči ponavadi ne kaka. Ga pa previjem okol 5.,6. medtem ko jeva, ker drugače prehitro zaspi in se ne naje dovolj.user posted image

JOj morm povedat, da smo dans taaak lepo spali: do pol petih in potem še do pol devetih. In po dojenju sma še "malo" zakinkala in ura je bla 11.!!!user posted image user posted image user posted image Noro...
Čaki, katera je že rekla, da ne bomo spali?user posted image Ti ti  Kapica....user posted image

Ajvy seveda bo... se mi zdi, da je to obvezn del materinstva, da nas vsake tolko malo mečeuser posted image No upam, da se ti čimprej odmečeuser posted image Te pogrešamo tu gor!

Freycha poročaj kak je s spalnimi vrečami! Jaz imam tud namen to iskat v bližnji prihodnostiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
11.10.2007 12:20:13   
SANEK1
[ja.. midva greva tudi počasi ven s tamalo, pa v Pikapolonico in H&M pogledat za spalne vreče, potem pa jest, potem bo pa itak že popoldne, pa grem dragi v službo v nočno...
Midve grama tudi v mseto, se mogoče srečamouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
11.10.2007 12:36:44   
Anonimen

ma kak je blo fajn, jaz kar pogrešam bit nosečkauser posted image verjetno sem prtegjenauser posted image sam men je blo super, ziher eno najlepših obdobijuser posted image

Jaz se spomnim, kako zelo sem uživala v prvi nosečnosti!user posted image To je bila pa tako čudovita nosečnost, da bi bla kr skoz noseča. No, druga že ni bla več tako lušna, ampak vseeno nič za kaj dosti za pritoževat.user posted image

Ooo, Ajvy, lepo da si se javila!user posted image Če kaj rabiš, mi javi!!! Prav? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Yankee, se greš 90-dnevno ločevalno dieto?
Če otroček nima vročine, greš komot ven.

Kuhat pa men dans ni treba!user posted image Mi je mami včeraj prinesla ričet za dans.

Porodniška
je pa tud moja mizerna. Pol manjša kot sicer zaslužim.user posted image Limita pa jaz sploh nimam. Lahk grem samo do nule. Ostaja pa tud men na konc porodniške preveč mesca, ja.user posted image

Sanek, seveda se ji še da ritem spremenit. Pa še en čas si ga bo tud sama spreminjala.user posted image

Nič, mali se dere, kot bi ga iz kože dajal. Pa je glih pojedel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
11.10.2007 12:43:04   
Anonimen
Sva nazaj, sem ga položila v ležalnik, pa je zaspal spet sam od sebe. Da se me ni kje naveličal user posted image  user posted image

Ja, Tašonka, 90-dnevno ločevalno imam.

No, za danes mi gre kar dobro, razen da pijem Fanto, ker ni vode, iz pipe pa ne maram user posted image user posted image Pa saj bo, ni mi za sama it v trgovino, je daleč, pa še mrzlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
11.10.2007 13:05:08   
Anonimen
Jaz pa komaj gledam in trese me od mraza.

Nisem naspana, pa šele zdaj sem zajtrk pojedla.

Na fizioterapiji je bil fajn. Ful fajn. Sva bila pohvaljena, da pridno doma delama, da se Izaku čisto nič ne pozna, le vidi se mu, da ne mara bit na hrbtu in da je leva starn malenkost bolj napredna kot desna. Tako da sedaj bomo pospešeno trenirali desno polovičko.
Imava čez 14 dni spet kontrolo.
Nama je pa fizioterapevtka pohvalila ta DVD za telovadbo in pa to hrvaško stran mame i bebe. Da oni vse po tem delajo..

Miško je zdaj zaspal, jaz grem pa nekaj za kosilo uštimat. pa stroj perila mam za zložit in enega oprat. Pa bajto je treba do sobote spucat, ko pridejo svatje... Bljak...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
11.10.2007 13:25:39   
mateya24
Pozdravljene!
Midve pa sma se že enga obiska rešliuser posted image
Kasneje pa gre Zala s svojim lubčekom na sprehoduser posted image  (no mami jo pelje neuser posted image ).

Sem pa dans ful dobre volj, ker je mala pridna, sma se obe naspali, pa še od kolegice pupiko so dali z intenzivne v sobo, je že dost boljšeuser posted image user posted image user posted image

Vidim, da se spet pogovarjate o spalnih vrečah. Dans mi bo kolegica posodla dve, debelejšo in tanjšo, da vidim kak se bo kera obnesla. Ona je rekla, da je bolj uporabljala tanjšo, ker je malo itak še pokrila preko z dekico. No bomo že vidli...

Evo že morm it, se mala že oglaša....lakota...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
11.10.2007 14:28:21   
kapica
Mateya, super za tvojo kolegico, resuser posted image .
Madejka, ja jaz sem bla to ko sem rekla, da boste ponoci budni, nooouser posted image . Sem vesela da si fajn spala res.

Vsi ko ste tak dobro spali vam zavidamuser posted image .

Zvesta, jutri je ze petek, a te kaj stiskauser posted image . Hecam se, sploh me ne poslusatuser posted image .

Denar: ja, mislim da ni koga ki bi mel dovolj denarja , a? No, jaz nisem med njimi, sva pa tud letos na dopustu ko sva bla v sloveniji in tam povsod, zapravila obupno prevec denarjauser posted image .

Evo, kosilo mam z eskoraj skuhano, dino spi, jaz pa tud malo pocivam. Grem na balkoncek, sem si danes kupla eno revijo, da mal traca preberemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
11.10.2007 14:29:16   
kapica
Aja, zvesta, super da tako lepo z Izakom napredujetauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!