|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.10.2007 0:00:08   
Kristina_1
Ja Ajvy kje si? Upam da si sam mal nerazpoložena za čvek in je z vami vse o.k.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
11.10.2007 0:00:23   
madejka
Tašonka dokler se nisi izdala nisem vedlauser posted image
Res je full dobro to brat. Zdaj sem tam ko je Afnica zvedla za dvojčkeuser posted image Pa vidim da Ulla tud bereuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
11.10.2007 0:06:26   
Anonimen
user posted image user posted image ja sem mogla it kuknit...ma kak je blo fajn, jaz kar pogrešam bit nosečkauser posted image verjetno sem prtegjenauser posted image sam men je blo super, ziher eno najlepših obdobijuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
11.10.2007 6:54:40   
Anonimen
Punce, a so vaši malčki tudi imeli čuden glas, ko so nahodni bili?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
11.10.2007 7:59:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ulla, podaljšaj limit, pa ti ni treba takoj minusa pokrit...

sj sem ga podaljšala, samo ne v znesku kot je bil prej, ampak 500 €manj, ker pač ona cifra ni šla skozi, zaradi nižjih prilivovuser posted image in ker sem mela seveda limit do konca ponucan, sem zdaj teh 500 € v minusuuser posted image sem rekla prej mami, ko so šli v kostanj, naj gleda če bo na kteri smreki moje ime napisanouser posted image user posted image ma u ****user posted image

sma skopala otroka dansuser posted image pa taprvo kar je blo, se je čist pokozlalauser posted image zdaj pa ne kaže nobenih znakov, da bi bla zaspanauser posted image že vidim da bo pestro spetuser posted image

meni so celo malo povišali limit, čeprav imam manj priliva....

sicer se mia pa že mudi rihtat tamalega za NFTH....đ

moj bjutislip pa je bil 4-urni, v dveh kosih... ker od 2h do 5h zjutraj se je naše strašilo drlo, ker se je htelo igrat in pogovarjat...

pazite se me danes....zombi za volanom...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
11.10.2007 8:15:12   
Ajvy
Če katera zna nemško bi jo prosila za prevod: Wenn Ihr Baby von Aptamil Pre in den ersten Lebensmonaten nicht mehr richtig satt wird Aptamil 1
Hvala najlepša....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
11.10.2007 8:16:45   
Ajvy
Hvala za skrb, lepo od vas...mau me meče - sej bo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
11.10.2007 8:20:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Če katera zna nemško bi jo prosila za prevod: Wenn Ihr Baby von Aptamil Pre in den ersten Lebensmonaten nicht mehr richtig satt wird Aptamil 1
Hvala najlepša....

Z mojo skromno nemščino razumem to, da ko mu Aptmali PRE v prvem starostnem obdobju ni več dovolj, preidita na Aptamil 1.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
11.10.2007 8:23:59   
siskamiska
Ajvy jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
11.10.2007 8:38:32   
Anonimen
Jutro babike. Vidim, da sem prišla nekaj v napol spanju napisat user posted image  user posted image  user posted image

No, sicer me pa res to zanima, upam, da bom dobila odgovor.

No, danes vzamem fiziološke kapljice za nos, pa D3 za malega. Pa svečke še, če bo presegel več kot 38 stopinj. Vsega boga se najde.

Jutri je kontrolni UZ kolkov, upam, da bo vse ok, da več ne bo rabil tega, daš plenice pa adijo, še bolje user posted image

Joj, jaz sem pa tako lačna, pa ni sadja. Goljufat pa ne smem pri dieti. Madona, se bom kave napila user posted image

Zdaj pa me še to zanima - ko so bili malčki nahodni, ste vseeno šli ven na sprehod recimo? Ma, sem tečna že s temi vprašanji user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
11.10.2007 8:44:46   
natalija
Jutro

Punce, od kod se vam jemle? Zvečer sem pustla računalnik pri miru in zdaj skoraj prebrat nisem sfolgala.

Najprej tebi Zvesta, najlepša hvala za dvd. Res si zlata. Pri Marogici ti nalednjič pijačo plačam. Aja, zdaj bi pa še malo volje rabla, da se zraven spravim. Sem pa včeraj mojga hecala, da boma skupaj telovadila, pa ni bil nekaj navdušen.
No, da vam malo povem, kako smo pa mi. Včerajšni dan je bil super. Dokler se ni začel večer.user posted image  

Z Matejo sva si včeraj privoščle čvek na kvadrat. Malo sma ble u šetnji, pa na pijači, pa pri meni doma... In mali pupi sma skup na igralno podlogi dali. Kak sta se gledle. U glavnem, fino je blo. Mateja, fajn punca si. Še kdaj, ne!

No, potem pa pride dragi domov. Malo je prehlajen in temu primerno nerazpoložen. Pa tak rad pojamra, kak mu je hudo. Za umret, bi lahko rekli. Meni pa je bilo včeraj tega dovolj (nekdo je rekel da, je polna luna). In sem popenla. Mogla sem se skregat. No, komunicirama že rahlo, pa še to bolj, kar se Ane tiče. Ah, saj bo. Glavno, da je mala pridna.
Včeraj ste obujale spomine na nosečnost. Jaz bi tudi imela še kar enega! Mi je tak fajn bilo bit noseča. Ker pa sem imela CR, je baje priporočljivo vsaj 2 leti počakat. Oh, kaka doba. Bognedaj, da bi zdaj kje zanosila.

Ana je pa zdaj nazaj zaspala, pa zdaj še mene mika, da bi šla nazaj v pojstlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
11.10.2007 9:47:31   
bojana2
Dobro jutro...
Mi smo dans že tko zgodi vstali...user posted image ...pa sem upala da bo mal še v moji postli zaninal, pa ni bilo nič od tega..., zdej sem pa posledično tooolk zaspana...user posted image

Ajvy...upam, da se nam kmal pridružiš...user posted image user posted image
Natalija tud mene zdele mika da bi šla nazaj v toplo postlo...pa mam tolk enih stvari za nardit...še ko mam mal časa zase - delam...halloo  user posted image
Yankee...upam, da ti bo uspelo vztrajati pri dieti...tud jaz bi mogla eno ločevalno udart...pa se mi tkooo ne da!! Res pa je, da sem se med nosečnostjo zredila samo 7 kg in še te sem tkoj zgubila...mam pa sedaj tak apetit, da samo jem že cel mesec...pa se sploh na tehtnico ne upam stopit...user posted image
Mi gremo ven vsak dan...razen v dežju grem mal na balkon...pa mu tud občasno mal z noska teče...če bi blo pa kaj hujšga, bi se pa doma na toplem cartal...user posted image
Madejka...tud nam se dogaja, da se skopamo, oblečemo v svežo pižamico..pol pa eksplozija...gre tudi dostikrat čez vse sloje...mi je pa smotano če se pokakca ponoči...so nam v šoli za starše rekl, da se jih ponoči ne previja, tudi če so pokakani...user posted image  Pa mi srce ne pusti, da bi ga pustila v tisti plenici. Sam pol je kriza ker se čist zbudi..pol smo pa pokonc, ker se ga ne da uspavati...user posted image
Rumba...kako vam rata temenca sčesat ven...moj jih ima sicer zelo malo, pa skoz z glavco miga sem in tja tko da sploh zraven ne pridem...user posted image
Nam se pa pleša dela na mestih kjer leži oz. spi....ima na obeh straneh manj lask, izpadajo mu pa ne ...še....

Zdej pa mislem da se bomo počasi zbudl...pol pa ven...upam da se kaj pokaže sonček dans...da ne bo tko depresiven dan...včer je blo tko pr nas...za znoret!!

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
11.10.2007 10:10:15   
kapica
Jutrouser posted image .
Rumba, moj je bil ze dva meseca cel plesat po vrhu, sedaj so mu laski ze zrastli, tako da zgleda da je to mimo. Je pa zgledal ko en starcekuser posted image .
Yankee ne vem kako se jim glasek spremeni, ko so nahodni tako da , bp mogla kera druga povedala.
Ajvy, jaz sdem ziher da si ti zvecer likala, a mam pravuser posted image user posted image . Pa zvesta ti je prav prevedla.
Natalija,men so rekli da po CR eno leto ne zanosituser posted image . Babica je pa rekla da je to samo tako priblizno receno no. Da je ena imela v stirih letih 3 CR!!!!Pa pocartaj malo dragega danes, jutri bo pa on tebe in bosta takoj boljsauser posted image .
Zvesta, na nacin, ki je na dvd-ji prikazan za kupcke podirat, je suuuperuser posted image user posted image user posted image .

No, midva bse spet ven spravljava, greva v trgovino in v dm, sem cist zares dobilauser posted image , pa nimam nic domauser posted image .

No, po vcerajsnjem sitnarjenju sva imela kar solidno noc, tako da sem celo malo fit danesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
11.10.2007 10:11:30   
kapica
Hvala za skrb, lepo od vas...mau me meče - sej bo....

Ma ves da bo, kaj pa cemo drugega. Me smo tuuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
11.10.2007 10:12:29   
tini6

BOJANA2...Mismo se začeli kar skupaj v veliki banji kopat, ko je začela tako brcat. Jaz se uležem, dragi pa mi jo položi na trebuh, glavo pa ima med prsmi. Ful uživa in se počuti varno. Pa še kopalnica ni cela mokra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
11.10.2007 10:15:33   
kapica
Aja, sem pozabila povedat,kaj bom danes kuhala. In sicer makarone z omakico,pol pa dala v pecico,cez mal mlekca, pa smetane, pa ne vem se kaj, za posladek pa jogurtovo pecivo z malinamiuser posted image .
Ce katera rabi idejouser posted image .

Bojana, ko ni soncka je vedno bolj depresiven dan, ane?Saj bo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
11.10.2007 10:26:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz sem jo tudi ravnokar skopala, pa temence ven sčesala in sem bila ziher, da bo pa ja mrknila.... kje pa. Še vedno kriči in se krega z joško.
Aja, ko sem jo orng obrisala, je šlo fuuuul las ven, prav v šopih, tako da ima sedaj na vrhu glave pravo letališče . A se vašim tudi kaj pleša dela? 

ne... dita je bila že na začetku plešastauser posted image in so ji šli lasje stran samo zadaj, ker leži na hrbtu non stop

joj ulla to je pa **** ja. meni se je to enkrat tudi zgodilo in mi tudi niso hoteli dati limita, samo sem šla na drugo banko in so mi vse odobrili in mi tudi razložili, da se vse da, če se hoče. Torej, varianta je, da greš na drugo banko in rečeš, da hočeš pri njiih odpreti račun, ampak pod pogojem, da imaš iste pogoje, kot si imela sedaj. In če ti odobrijo, ta limit, ki ga tu dobiš preneseš na tisto banko in tam zapreš račun. Jaz sem se tako rešila.

Evo, Diti se je očitno končal poskok rasti, ker je danes prespala noč. Dala sva jo spat ob 10h in je spala do 6huser posted image user posted image user posted image  jo je dragi nafutral in je še spala od pol sedmih do skoraj pol desetih user posted image  midva sva pa valda tut spala ko zaklana... joj je pasalo!user posted image
Kaj zaj štajerke, ne bomo samo tri visele na kavi (mislim, bomo če ne bo drugih). Dajte se javit!!user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
11.10.2007 10:31:59   
Freycha
Natalija - tudi če bi pol leta po porodu s CR spet zanosila ne bi bilo panike, samo bolj bi te mogli gledati. V bistvu bi imela rizično, ampak ni pa take krize.
A še ne veš, da so moški največji boščki, če jih samo malo prehlad daje? ej vsi so isti user posted image

ajvy - saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
11.10.2007 10:33:58   
natalija
Tini6, dobrodošla še z moje strani! Mi tudi našo pikico kopamo v veliki bani, pa ji še bolj paše kot v njeni, ki ji je bila že malo mala.

Kapica, hvala za nasvet. Sva že ok. Je danes med službo domov priletel nekaj na računalnik pogledat, pa seveda svoje pupe pocartat. Včasih ga pač malo morem spomnit, da meni tudi pozornost paše. Me pa jezi, ker ga morem vsake tolko časa na to spomnit in ker ne znam drugače povedat, se na koncu skregama. Znam bit pravi user posted image . Super južno boste imeli.
Jaz pa sem neki kos pišeka iz skrinje vzela. Bom paprikaš naredila, pa bo.

Pa pri nas je tudi tak oblačno.
Aja, Bojana kaj pa delaš?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
11.10.2007 10:44:21   
Anonimen
freycha ma vprašanjeuser posted image ker mam ubitačn kredit tud, mi je takrat šla na roko, sploh neb mogla dobit tajga kredita glede na plačouser posted image   pa limit isto pod polnouser posted image treba izkoristituser posted image samo zdaj ko majo ta program klinčev pa enostavno ne spusti čezuser posted image ma bo že, kaj, se čem požretuser posted image nekak si bom probala sposodit ta kešuser posted image pa pol počas nekak vrnit, čeprav s to miloščino od porodniške bo kar trdauser posted image pa bo že....

včer me je dol vrglo z neta, sem vzela za znamenje in se spat popucalauser posted image mala je spala od pol polnoč pa do pol petihuser posted image no, res ni bohveka, ampak zame je pa majkauser posted image zdaj spet spi, sma ble že zun malo, pol popoldan bo bolj konkreten sprehod

ajvybiče boljeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
11.10.2007 10:45:22   
Anonimen
natalija, kar se moških tiče- noben še nikol ni mel prehladauser posted image user posted image user posted image ( vsi so namreč izključno na smrt bolni)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
11.10.2007 10:48:43   
natalija
Naša baba je tudi čisto brez las. Njej so pa po vrhu vsi dol padli. Ko sem z roko jo poglavi pogladila, so mi njeni laski kar na roki ostaliuser posted image . Pa saj že rastejo novi.
Freycha, mene pa je moja G malo prestrašla z hitro ponovno nosečnostjo. Da naj vsaj leto in pol ne razmišljam o drugem otroku. Ja, ni blema, bomo že počakali. Kaj pa če se "zgodi"? Splava ziher ne bi šla delat. Boljš, da sploh neuser posted image več. Pa že tak smo na minimumu.user posted image  (ker so naš ata bolani)

To pa da, imam še enega otroka več, ko je moj bolan, pa mi je vedno bolj jasno. Če bi jaz bila tak občutljiva, bi mi še zdaj rit brisali v šok sobi.user posted image

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
11.10.2007 10:50:46   
rumba
Ojla babike!
Julija mi je ob pol noči mrknila in spala do sedmih. Pol je pa ugotovila, da to je to, več ne rabi.user posted image user posted image  Zdaj čakam, da jo prime lakota, se nafutrava, pa šibava ven. Upam, da bo v vozu kaj zaspala. Ma ta naša žaba sploh noče spati. Pa saj ni hudo zame, je pridna, ni kej, samo to je definitivno premalo spanja za tako malo dete. Včeraj je čez dan spacala le 1x po 10 minut in nič več.user posted image
Yankee, Julija je že kak teden nahodna, pa vseeno hodiva ven. Ne grem le, če je vročina ali pa ful piha. Svečke pa jaz nikoli nisem dala pred 38,5 stopinjami. Raje sem še malo počakala, otroka slekla in ga opazovala, saj vročina pomaga premagati bolezen. Je pa treba biti pazljiv, da se ne pojavijo vročinski krči. K sreči jih mi ne poznamo kljub vročinam nad 40stopinj.
Ajvy, user posted image user posted image user posted image . Pogrešam te. Evo še user posted image user posted image user posted image  za boljše počutje.
kapica, spet bosta dobro jedla.user posted image  Kaj bom pa jaz kuhala? Kaj že? A res moram?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
11.10.2007 10:53:12   
natalija
Ulla, meni tudi nič ne ostane od te klinčeve porodniške. Pa sem še vedno bla nekak pri gnaru. Zdaj pa ko so evri, pa kar spuhti. Pa nič pametnega ne nabavim. Se pa meni tudi obeta kak kredit v prihodnost, če hočemo prizidek naredit.

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
11.10.2007 10:54:25   
rumba
Ah ti maši možeki, kak so bogi. Res ja. user posted image  Jaz vedno pravim, da še dobro, da jim ni treba biti noseč in po možnosti še roditi, ker bi zemljani takoj izumrli.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!