|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.10.2007 14:44:04   
madejka
Jaz še kar berem naše nosečniške posteuser posted image Tak mi je lepo to brat (to sem že menda tretjič napisala)user posted image Je pa smešno, ker so zraven ažurne slikice in tickerji, me pa še pišemo o nosečnostiuser posted image

Kapica a vaša noč ni bla fajna?user posted image

Moja deda oba spita. Za kosilo bo pa pica iz zmrzovalnikauser posted image Mater kaka kuharca semuser posted image

Sem vas hotla vprašat: a ve kaj izpolnjujete dojenčkove albume in razvijate slikce? Jaz sem taaaak lena za to!user posted image Pa mi je že zdaj žal...

Sem prehitro rekla, da oba spita... en se je zbudiluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
11.10.2007 14:54:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Sem vas hotla vprašat: a ve kaj izpolnjujete dojenčkove albume in razvijate slikce? Jaz sem taaaak lena za to!user posted image Pa mi je že zdaj žal...

Joj, čisto nič. Za Špelo sploh imela nisem nobenga, za Jureta sem pa dva dobila in mi je zdaj žal, da za Špelo nimam niti enga in sem si obljubila, da ga tudi zanjo uredim, pa nisem še za nobenega nič naredila.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
11.10.2007 14:54:18   
bojana2
Uh Kapica, tole jogurtovo pecivo z malinami se pa tko dobr sliš...jaz bi tud...user posted image
Mah ne vem kako vam rata še kuhat...dobre ste...jaz tamalga kr ne morem samga pustit, se ves čas z njim ukvarjam, spi pa itak fuul mal...tko da ponavadi kr mojga user posted image  počakam, da pride s službe, pol pa on kej na hitr zrihta...user posted image
Freycha...user posted image  user posted image  za super naspano noč!
Natalija - v mislih sem imela pospravljanje..user posted image .. ko sem bila noseča, sem imela vse v nulo upedenčkan...zdaj pa nič in mi gre to fuul na živce...user posted image

Ja punce kar se pa kreditov in limitov tiče, se mi pa zdi da smo vsi v istem sruser posted image ! Porodniška je itak majhna in res konec meseca ne ostane NIČ. Sploh pa imeti otroka ni tako poceni...predvsem če mu hočeš zagotoviti vse kar rabi (pa še malo več user posted image )
Tile euri pa tud men sive lase delajo...sploh nimam točne predstave in občasno še vedno v tolarje preračunavam...da ne govorim kolk hitr jih zmanjka...user posted image
Pol je pa še moj user posted image  leto nazaj našel svoj hobi, kateri mu vzame ogromno časa, da o denarju sploh ne govorim!! No ampak če je on zadovoljen in navdušen, sva pa še midva z malim (ko malo zrasteva se pa itak pridruživa) user posted image

Rumba tud pr nas mamo dneve, ko nič ne spi, pol pa pride obdobje ko pa fuul spi, se mi pa zdi da je takrat tudi bolj siten (čeprav je naspan!?!) user posted image

Dejte mi povedat, kako daste malčke spat v spalne vreče?? Najbrž se bo zdelo tole ? mal čudno, sam vseen...če spijo na hrbtu si čist predstavljam...kaj pa na boku - a jih debelejša vreča ne ovira...user posted image  Pa rokice a imajo notr al vzun... ne bit hude name...user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.10.2007 14:54:56   
Anonimen
Aja, slikce pa razvijam. Sem glih prejšnji teden en pok fotk dala razvit, pa danes sem jih kar po netu poslala v razvijanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
11.10.2007 15:01:25   
Anonimen
Tašonka, kam dajaš razvit slike?

mene tako boli glava... aaaaaaaaaaaaaa.... nabija, nabija, nabija...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
11.10.2007 15:06:05   
madejka
Zvesta za nas mariborčanke je fajn foto tabor. Prek interneta si naložiš en mičken programček s katerim daješ slikce tja in potem pošlješ. Vse prej neta. Fajn zadeva!user posted image

Tašonka pri dveh je pa že menda sploh projekt se spravit kaj takega delat a?user posted image

Bojana fasjn da si vprašala, tud mene zanimauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
11.10.2007 15:07:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Zvesta za nas mariborčanke je fajn foto tabor. Prek interneta si naložiš en mičken programček s katerim daješ slikce tja in potem pošlješ. Vse prej neta. Fajn zadeva!user posted image

Pa ti pošljeko slikce pol domov? Ko meni se jih ni za v mesto hodit iskat...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
11.10.2007 15:11:27   
madejka
Zvesta ja pošljejo! Lubana slikcauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
11.10.2007 15:13:25   
Anonimen
OK, bom pogledla.... Ker foto tabor res lepe slike delajo....

Slikca mi je všeč, samo se na avatarju nič ne vidi--- user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
11.10.2007 15:15:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tašonka, kam dajaš razvit slike?

mene tako boli glava... aaaaaaaaaaaaaa.... nabija, nabija, nabija...

V DM. In sem včeraj nagruntala pošiljanje fotk prek neta, potem jih pa prevzamem v DM-u, ki si ga izberem.
A te že živčki dajejo, da te tko glava boli?user posted image Boga si!user posted image

Madejka
, mission impossible je to.user posted image Čakam, da grem nazaj v službo in bom tam rihtala te zadeve. Bom mela več časa.

Bojana, meni so všeč samo spalne vreče brez rokavov, take imamo. Ga pa pač položiš v pojstlo, kot mu najbolj paše, saj gre tud na bok ali trebuh, ne samo na hrbet. Pač odgužvaš vrečo izpod njega, da ga lepo poležeš, ponoči, ko se premetava, pa si jo zgužva nazaj, nimaš kej. Tako pač je. Vsaj pri nas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
11.10.2007 15:15:51   
tini6
Jaz vedno dajem razvit slike v dm. Naložiš si program in potem lahko dvigneš v vsaki poslovalnici. zdaj imajo tudi možnost, da si narediš koledar, pa knjigice, ...
Spalna vreča je zelo praktična ko se enkrat začnejo razkrivat, rokice imajo zunaj, ob strani pa se zapne. Jaz imam še eno staro od Mothercare, drugače pa sem jih vidla tud v H&M.
Mariborčanke, kje se dobivate na kavi?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
11.10.2007 15:16:04   
Anonimen
Uh, kva sem pa zdej zatežila s temle "pač".user posted image

Jaz si grem tud avatar zamenjat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
11.10.2007 15:17:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Jaz vedno dajem razvit slike v dm. Naložiš si program in potem lahko dvigneš v vsaki poslovalnici.

Zdaj ni več potrebno nobenega programa nalagat, gre vse preko njihove strani. Glih to mi je všeč. Pa ker itak hodim v DM, mi ni nič odročno in ne rabim poštnine plačevat.

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
11.10.2007 15:19:34   
madejka
Tašonka zakaj pa so ti boljše vreče brez rokavov? Razsvetli malo nas nevedne mamiceuser posted image

Tini6 v torek se dobimo pri Moji pizzeriji na pobrežju. Prideš?

Zvesta: Aja pa na foto tabor je tud online, pa si menda ni treba programa naložit... se mi zdiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
11.10.2007 15:22:08   
Anonimen
Evo me:

user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
11.10.2007 15:25:27   
siskamiska
Zvesta nevesta user posted image user posted image user posted image .Fajn slika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
11.10.2007 15:28:15   
Anonimen
Dajte se no nehat norca delat.... user posted image

A vete kak je hudo, če se čez dva dni ženiš? user posted image

Pa maš namišljeno, da oblečeš hlače in bluzo, zunaj pa obljubljajo ful mrzlo? user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
11.10.2007 15:28:34   
tini6
V torek smo prvič cepljeni, bom videla v kakšnem stanju bomo

Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.10.2007 15:31:45   
siskamiska
Zvesta nevesta, dolge gate dej gor, sej se ne bo vidl......user posted image user posted image user posted image Mal se hecamo. Vse bo Ok in sigurno boš najlepša nevesta. Ob kateri uri je poroka?? Bomo mislili nate in pesti držal.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
11.10.2007 15:33:02   
Anonimen
Ob 11h na občini in pol ure kasneje v cerkvi.

Neposredna povezava do sporočila: 3745
11.10.2007 15:34:45   
siskamiska
Zvesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res bom mislila nate!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
11.10.2007 16:08:25   
Anonimen
Babe, a je sploh možno, da ima otrok 34, 4 stopinj? Ali je to pokvarjeno le? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
11.10.2007 16:09:37   
siskamiska
Še enkrat izmeri. Pomoje da nisi pravilno merila ali pa je pokvarjen toplomer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
11.10.2007 17:03:41   
SANEK1
GO,GO,GO,GO,GO.....ZVESTAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3749
11.10.2007 17:13:20   
Anonimen
Zdaj je že kao 35. Ma, misim, da je crknil.

Tašonka, kje pa je avatar novi? user posted image

Zvesta, Izak je tako lepiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime?
daisy87

Katero ime vam je ljubše?

Žana (33%)

Zala (67%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!