|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.10.2007 21:43:59   
Anonimen
nnič, grem na bjutislip....jutri se pa začne zares...

dopoldne imava še fizioterapijo, tak da če kera kaj po mestu skače, jaz sem tam....

Pol se pa res začnejo priprave...

Upam, da mi rata še kaj sem pogledat, če ne, pa nobenih neumnosti.... velja?

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.10.2007 21:44:26   
kapica
Jankee, kak ti zavidam ta cik, grooozauser posted image .
Rumba, ne vem se tocno, ampak verjetno ne je decembra, za praznike, ni pa ziher, mogoce malo prej. Ampak letos se sigurno.

Dino je spet pokonci, mamamija, kaksna noc me caka danesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.10.2007 21:44:32   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image
Torej, ste za TOREK, 16. 10, standardna lokacija- TIVOLI, ČOLNARNA?

Jaz sem za user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.10.2007 21:44:41   
Anonimen
pozabla rečt:

LAHKO NOČ!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.10.2007 21:45:30   
Anonimen
*ANA* pridruži se nam... si dobrodošla---

zdaj pa res nočko...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.10.2007 21:46:37   
majrim
zvesta...lahko noč in vso srečo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.10.2007 21:50:23   
kapica
Zvesta, nockouser posted image .

No, saj za skupinski piknik pa se se zmenimo.

Dino mi nekaj strajka, joka in pritiska, da ne vem kaj naj. Bom kr zakljucla za danes, pa da vidim kak mu naj pomagam.

Nocko.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.10.2007 21:52:06   
rumba
zvesta in kapica, lahko in mirno noč vama želim!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.10.2007 21:54:03   
Freycha
jst se pa bašem z mcdonaldsom pa vas berrem...... ste ko španske limunadeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.10.2007 21:54:26   
Anonimen
Nočko vsem, ki greste spat.

Sedaj pa nisem uspela izvedeti, odkod je Kapica, c.c.c.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.10.2007 21:56:05   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

v Nemčiji živi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.10.2007 22:02:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jst se pa bašem z mcdonaldsom pa vas berrem...... ste ko španske limunadeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blagor tebi. user posted image

Samo, da si sedaj dobre volje, da štima.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.10.2007 22:03:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

v Nemčiji živi

Aha, hvala.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.10.2007 22:11:04   
Anonimen
Jaz pa berem, firbčkam. Babji firbec pač user posted image  user posted image  user posted image

Tole:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1152460&mpage=1&key=

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.10.2007 22:14:35   
siskamiska
Majrim mislim da se v Tosamo ne splača hodit, ker le ni tako ceneje da bi pa kaj na tem profitiral. Blazinice za dojenje in vato imajo zelo ugodno v DM-ju ali Mullerju (govorim za njihove znamke), jaz sem z izdelki zadovolna. Se mi pa ne zdi od Tosame roba toliko boljša da bi me prepričali, pa čeprav grem vsaj 2x tedensko mimo njih.
Rumba za torek - može user posted image user posted image user posted image user posted image .
Še katera kandidatka??
Ajvy kjeeeeeee siiiiiiiiii?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.10.2007 22:48:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ulla, podaljšaj limit, pa ti ni treba takoj minusa pokrit...

sj sem ga podaljšala, samo ne v znesku kot je bil prej, ampak 500 €manj, ker pač ona cifra ni šla skozi, zaradi nižjih prilivovuser posted image in ker sem mela seveda limit do konca ponucan, sem zdaj teh 500 € v minusuuser posted image sem rekla prej mami, ko so šli v kostanj, naj gleda če bo na kteri smreki moje ime napisanouser posted image user posted image ma u ****user posted image

sma skopala otroka dansuser posted image pa taprvo kar je blo, se je čist pokozlalauser posted image zdaj pa ne kaže nobenih znakov, da bi bla zaspanauser posted image že vidim da bo pestro spetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.10.2007 22:52:50   
Freycha
ulla si sigurna, da ti ne bi celega zneska odobrili? jaz sem mogla tudi ravno sedaj podaljšati limit, ki ni mali, pa še celo kredit sem vzela, pa ni bilo nobenega problema user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.10.2007 22:57:06   
rumba
Jaz sem jo tudi ravnokar skopala, pa temence ven sčesala in sem bila ziher, da bo pa ja mrknila.... kje pa. Še vedno kriči in se krega z joško.user posted image user posted image
Aja, ko sem jo orng obrisala, je šlo fuuuul las ven, prav v šopih, tako da ima sedaj na vrhu glave pravo letališčeuser posted image . A se vašim tudi kaj pleša dela? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.10.2007 22:59:43   
Anonimen
freycha ja....ziher, ko bi se prej spomnila bi šlo, tak pa mi je dans poteklo in računaolnik ne spusti skozuser posted image glih študirala sem na ta klinčev limit, zame je kt da ga niuser posted image sem imuna na rdeče številkeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.10.2007 23:01:22   
Anonimen
rumba ula ma še vse lase zaenkrat, pa spodi ji že ful novi poganjajo....noro čupo mauser posted image pa tak hecno, do sred čela ji rastejo, v vihro sevedauser posted image bogi otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.10.2007 23:03:45   
Češnca
Siskamiska iz kje pa si, da se mimo Tosame voziš? Jaz sem prej živela precej blizu (no, saj zdaj pa malce dlje..v Kamniku). Se pa strinjam s tabo glede kvalitete, pa menda je kar drago... Tako, da se po moje ne splača, majrim.

Yankee, mene tudi teta heca, da je naš mali bajsi! Ampak, če pogledam fotke od mojega dragega, ko je bil dojenček... ves suhcan... sem samo srečna, naj bo Anžej kar bajsek! Res velik je, ampak tud dost kaka user posted image . Včeraj in danes je udarlo čez!!!

Vidim, da imate večinoma enake težave s taščicami kot jaz...  Pa včasih že mislim, da sem samo tako nastrojena, pol pa spet kakšno neumnost prijavi, da samo rolam z očmi! Tako, da paše prebrat vaše "izbruhce", se še jest zventiliram!

Kaj se dogaja pri Monku???
Nočko!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.10.2007 23:04:27   
madejka

Jaz sem se tud prejuser posted image Sem si privoščila čikn solatouser posted image

Tak, sem dala spat mojega pišeka... pa da ne bote mislile da že spi...samo dala sem gauser posted image Bomo vidli kaka bo naša noč, ne Kapicauser posted image
Joj morm napisat, čeprav vem da se vsem to dogaja. Ga lepo umijem, oblečem v pižamo, najoškam, ko pa sem mu dajala še moj mlekec, ki sem si ga čez dan spumpala pa začne pokat v hlačah. Pa začutim tako toplo na rokah...user posted image user posted image user posted image seveda je vse posral, je skoz 4 plenice prišlo, body in pižamo. Evo...jovo na novo. Samo joškala nismauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.10.2007 23:32:23   
madejka
A zdaj vse berete naše začetke na Nosečnosti-čvekanje v pričakovanju?user posted image Jaz že... kak je lepo to brat. Tašonka je bla prva taka prepoznavna od nas tam gor. Pa Afnica je bla med prvimi. In takrat se ji še sanjalo ni, da bota dvojčkauser posted image Joooj kar cela solzna sem... prava limonada jauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.10.2007 23:56:40   
Anonimen

Tašonka, tebe bom vedno vesela, kadarkoli te vidim user posted image

Hvala!user posted image I lov ju tu!user posted image

Madejka, se bom potrudila.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jaz sem zdaj dobila od Zveste čudežni DVD in upam, da bojo kile šle zdaj kar same dol

Če bojo šle same dol samo od gledanja, si ga še jaz naročim.user posted image Oh, ko bi le...

Majrim, jaz ne hodim v Tosamo, ker nič takega ne rabim, da bi se tja vozila, imam pa čisto blizu. Če kaj rabiš...

Rumba, dam jaz sebe na pol, pa pridem pol v Tivoli, pol pa v MB. Sej me je dost skupaj za kaj takega, če gledaš po kilaži.user posted image

Češnca, jaz sem enkrat to nardila, ampak še pri Špeli. Pozabim snet banjico s stojala in jo kar odmašim sredi kopalnice.user posted image Bohved kaj mi je po glav hodil takrat.user posted image
Ti pošljem telefonsko na ZS, da se bomo kaj zmenli!user posted image Upam, da ga boš našla, da se znajdeš že tolk na RR.user posted image Pa tašče bova lahk obirale, mam jst tud probleme.user posted image

He he Yankee, sem pofirbcala, kaj ti firbcaš. Ta tretja anonimna sem bila pa jaz.user posted image

Rumba, mojmu se še ne dela pleša. Ta mlajšmu ne. Ta starejšmu pa že.user posted image

madejka, a si me prepoznala tam na našem začetku?user posted image Po čem?

Ajvy, zdaj pa tudi že mene skrbi zate.user posted image Si ok? En user posted image zate in šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.10.2007 23:57:08   
Kristina_1
Tini6 dobrodošla!   Bojana2 so tečaji za dvig samozaavesti.   Rumba laski s katermi so se rodili bodo izpadli enim prej, drugim kasnej, spoi pa že raste puhek. Naša ma pa zadi ful oguleno glavo pa pr straneh, zgori pa dolge, je k apačiji.

Ulla user posted image .

Maja res so srčkani tvoji.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?