Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Tašonka, tebe bom vedno vesela, kadarkoli te vidim Hvala! I lov ju tu! Madejka, se bom potrudila. IZVIRNO SPOROČILO: madejka Jaz sem zdaj dobila od Zveste čudežni DVD in upam, da bojo kile šle zdaj kar same dol Če bojo šle same dol samo od gledanja, si ga še jaz naročim. Oh, ko bi le... Majrim, jaz ne hodim v Tosamo, ker nič takega ne rabim, da bi se tja vozila, imam pa čisto blizu. Če kaj rabiš... Rumba, dam jaz sebe na pol, pa pridem pol v Tivoli, pol pa v MB. Sej me je dost skupaj za kaj takega, če gledaš po kilaži. Češnca, jaz sem enkrat to nardila, ampak še pri Špeli. Pozabim snet banjico s stojala in jo kar odmašim sredi kopalnice. Bohved kaj mi je po glav hodil takrat. Ti pošljem telefonsko na ZS, da se bomo kaj zmenli! Upam, da ga boš našla, da se znajdeš že tolk na RR. Pa tašče bova lahk obirale, mam jst tud probleme. He he Yankee, sem pofirbcala, kaj ti firbcaš. Ta tretja anonimna sem bila pa jaz. Rumba, mojmu se še ne dela pleša. Ta mlajšmu ne. Ta starejšmu pa že. madejka, a si me prepoznala tam na našem začetku? Po čem? Ajvy, zdaj pa tudi že mene skrbi zate. Si ok? En zate in šopek .
|