|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.10.2007 21:08:48   
madejka
Ah tebi bi že verjela Freycha samo tale accuweather... ne vem nouser posted image
No fajn, tolko boljše!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
10.10.2007 21:10:17   
kapica
Rumba, hm, Dino je sicer sedaj zaspal, po mojem mnenju se precej lacen, ampak kaj naj, ce pa se upira. Tako da pricakujem prvo budnico verjetno takoj ko se vlezem v posteljouser posted image .
Madejka, ponoci boste pa budniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
10.10.2007 21:12:37   
Anonimen
Zanimivo, kapica, mojega pa niso hoteli cepiti, ker mu je 6 dni manjkalo do 3.meseca. Budale!

Pa ni bilo njegovega doktorja, tako da...

Pa moj danes že cel dan spi, madona. Se zbudi, naje, malo gleda okoli, potem pa kar zaspi. Ampak danes se je zgodilo to, kot se nekaterim. Mali je v spanju jokal, pa jokal, potem pa skozi hlipal.. Pa taki čuden glasek je imel. Ubožec, no vsaj potolažila sem ga pa ga imela ob sebi dokler ni spal ko polhek. No, zdaj pa v posteljici previt in sit spi. Joj, bi ga kuj vzela pa ga stiskala do jutra, ampak ga pomojem zmučkam user posted image user posted image

Babe.. Danes sem se stehtala. Groza od groze, lahko rečem user posted image user posted image user posted image user posted image

JUTRI ZAČNEM Z DIETO! AMEN! user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
10.10.2007 21:12:41   
madejka
Kapica kak si žleht... ti bi mogla zdaj napisat, da sej mogoče bo pa spaluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
10.10.2007 21:13:17   
kapica
A spet boste kofetkale?
Sem vam fauuuussssuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
10.10.2007 21:15:48   
madejka
Yankee daj daj kaka dietauser posted image Jaz sem zdaj dobila od Zveste čudežni DVD in upam, da bojo kile šle zdaj kar same doluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
10.10.2007 21:15:52   
kapica
Kapica kak si žleht... ti bi mogla zdaj napisat, da sej mogoče bo pa spal

A naj ti lazemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
10.10.2007 21:16:41   
majrim
yankee...ni glih priporočljivo imet dieto v času dojenja...jaz bom še malo počakala...je škoda mojega mleka,ko pa se tamala tako rediuser posted image
kapica...hvala enako...te štajerke so od hudiča...pridem jaz k tebi..v katerem koncu si??user posted image
ulla80...matr si sexi...zdej po nosečnosti še boljuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
10.10.2007 21:16:59   
mateya24
Evo mene, da se še malo javim preden grem skopat malo.

Se lahko pohvalim, da sma dans preživeli ful fajn popoldne z natalijo. Tak, da hvala natalija, pa še kak tak dan aneuser posted image  Pupici pa sta bli tud pridni kot angelčkauser posted image user posted image user posted image  Kak sladko sta se opazovali, prava cukrčka sta bli!

Vidim, da se štajerke dogovarjate za čvek naslednji teden?! A torek bi naj blo fiksno? Škoda,...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.10.2007 21:17:20   
kapica

Babe.. Danes sem se stehtala. Groza od groze, lahko rečem

JUTRI ZAČNEM Z DIETO! AMEN

A bos sam na kavi in cigaretih ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
10.10.2007 21:17:35   
majrim
punce, a hodi katera v Tosamo po robo (blazince za dojenje,vata...)??' mislim,a se splača??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
10.10.2007 21:18:56   
madejka
Kapica JA!user posted image
HA HA me bomo pa kofetkale, ti pa neuser posted image
(da ti vrnem)user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
10.10.2007 21:19:30   
Anonimen
Hehehe, Madejka, dobra si user posted image  user posted image

Po mojem pa luna vpliva nanj, čeprav naj bi bila jutri, mogoče pa ne bo tečkan, ampak zaspanko. Moj je vedno takšen ko je polna luna. user posted image

Majrim, hvala, samo jaz ne dojim več že dolgo ne. Ni več bilo mleka. user posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
10.10.2007 21:20:41   
Anonimen
Hahaha, kapica user posted image  user posted image  user posted image Si me tako nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
10.10.2007 21:21:54   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Babe.. Danes sem se stehtala. Groza od groze, lahko rečem

JUTRI ZAČNEM Z DIETO! AMEN

A bos sam na kavi in cigaretih ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj kapica kake ti dans strelašuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
10.10.2007 21:22:04   
kapica
kapica...hvala enako...te štajerke so od hudiča...pridem jaz k tebi..v katerem koncu si

Ah, ce sem pa jaz takoo dalec, zato ne pridem nikoli na kofetkanjeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
10.10.2007 21:23:29   
Anonimen
Nič, babe čvekaste, grem gledat Monka, da bom še jaz tako izobražena in imunka na čistočo user posted image  user posted image  user posted image

Pridem nazaj, če ne boste vse zaspale.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
10.10.2007 21:23:50   
kapica
Kapica JA!
HA HA me bomo pa kofetkale, ti pa ne
(da ti vrnem)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
10.10.2007 21:24:49   
rumba
Ma, če se že štajerke menijo za kufe, dajmo se še Ljubljančanke in okolica, pa bomo imele skoraj vseslovensko srečanje julijk, kaj pravite?

user posted image
Torej, ste za TOREK, 16. 10, standardna lokacija- TIVOLI, ČOLNARNA?

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
10.10.2007 21:26:36   
madejka
Rumba papige!user posted image
Samo babe jaz res mislim, da ne bomo zdržale do pomladi za srečanje....

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
10.10.2007 21:27:25   
Anonimen
Hvala, ste me precej zmedle, Monk je šele ob 22.40. Grem pa zato na čik user posted image O, cigaret, moja predraga shujševalna kura user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
10.10.2007 21:28:18   
Češnca
Helou!

Končno imam nekaj časa zase... Naš mali je bil danes ves čas pokonc (je spal vsega skup le 2 urce)! In zvečer tud on ni hotel joške. To se je zdej že tretjič zgodil... Kriči kot nor, po flaši pa mirno vleče.

Bojana2 si čist predstavljam to situacijo z delavci na cesti. Sem tud jest taka, da hitim mimo, pol pa razmišlam kaj vse bi jim zabrusla!!! Najbolš kar pozabit na take tepce!!!

Tašonka, ja, tud pri nas je poplava, ko se mali kopa (se odriva od stranice in čofota)! No, če pa Anžej ne naredi poplave, jo pa očka... user posted image  Je zadnjič pozabu, da toči vodo v banjico...
Sicer pa se z veseljem ustavimo pri vas! Da spet vidim tvojo angelsko skodrano Špelo, pa korenjaka Jureta (da primerjamo oba naša fanta) in seveda vaju z možekom! Se bomo zmenili, prav?!

Zvesta, v soboto bo sigurno lepo!!! Bomo mislile nate in čakale na poročilo! Mene namreč to še vse čaka...

No, lepo, mirno nočko vsem, da boste jutri lepo naspane!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
10.10.2007 21:30:03   
rumba
madejka, se strinjam. Ne vem , če bomo zdržale. Pa če prav poštudiram, se mi zdi, da bi bilo še bolje se kaj prej dobiti, ker spomladi bomo vse hodile okoli z zlomljenimi hrbti in ne bo cajta biti minuto pri miru. Kako bomo pa čvekale?user posted image  Mogoče bi bilo res faj to kaj prej zorganizirati.
kapica, kdaj te bo spet prineslo v SLO?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
10.10.2007 21:40:52   
Anonimen
Kapica, odkod pa si ti drugače?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
10.10.2007 21:42:07   
majrim
spomladi bo piknik???jojjjjjjj,komaj čakamuser posted image ...me je kar kap,ko sem zadnjič dobila odločbo in vidim datum 5.6.2008...user posted image ...kako hitro se obračajo meseci...
saj zato sem ti rekla kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!