Splet.Ka
|
Dober dan. Jaz sem po dobrih treh tednih končno v službi. To pomeni, da je lepotička končno zdrava, upam, da vsaj za nekaj časa. Jaz sem srednje dobro, precej utrujena in izmozgana. Malo zaradi dela, malo zaradi kakšne ne preveč prespane noči. Skratka, ena srednja žalost. Veselim se vikenda, upam, da ga bomo tokrat preživeli ZDRAVI! Drugače bom v službi verjetno pisala članke tudi o predšolski vzgoji...če je kaj, kar vas zanima, kar bi rade prebrale v časopisu in se navezuje na družinsko življenje, otroke, vrtec,..., mi sporočite na ZS . Saraja, upam, da se kmalu najde tudi kakšna luštna službica zate. najina pikica in neli....zobje znajo biti pravi , kajne? stuhica, sem vesela, da je v tvoji službi bolje. Pri nas se tudi menjajo šefi, upam, da bo ok . HuAnita, ste se pozdravili? V naših krajih ima ogromno malčkov bronhitis in laringitis. BTW ful luštne slikice, am...tebe je pol manj, kot te imam v spominu! Lampica, ti si zadnjič spraševala, kaj jedo za večerjo. Pri nas so večerjke mlečne (mussliji, milupa mlečna kašica, mlečni riž ali gres, prosena kaša,....). Poleg tega mala poje še vsaj en jogurt na dan. Mislim, da je večkrat problem, da ljudje zaužijemo premalo mleka in mlečnih izdelkov. Če pa se ti zdi preveč, pa uporabi izdelke z manj mlečne maščobe. Melitkica, jaz tudi komaj čakam PRAVE sprehode po gozdovih...enklart smo šli sicer s Saro nabirat gobe...smo jo eno uro nosili, potem pa so nas roke tako bolele, da je bilo grozno. Med vejami je pa težko otroka dat v nahrbtnik in pazit, da ga katera ne zbode ali popraska. Tiasha, naša mala tudi hodi po stanovanju z mobitelom in se dela, da klepeta po telefonu. In to čisto resno, v smislu "ne moti, a ne vidiš, da imam telefon" . Mah, tile naši malčki palčki so taki srčki. Jaz sem prav zaljubljena v mojo pikico! Lepo se imejte!