atena777
|
Visnjaaa...No kje ste vse??? Spite,a? Vidim, da pol noči visite na RR pol pa spite do 10ih,a? Jaz pa sem vsak dan auf ob 6:30, Nejc je ko singrca. Visnjaaa res, danes smo spali do 10:23 - nise mogla verjet! Izgleda se splaca Davida dati malo bolj pozno spat (ker itak noce prej vcasih), da potem potegne z nama. Izgleda je po atiju.Prej mi to ni bilo vsec dokler sva bila se sama, ker jaz bi raje pihnila ze zjutraj na kaki izlet, sedaj pa prav pride... Visnjaaa...pol pa ko ga noge več ne držijo pa še sedi in kr sede zaspi Danes je tudi nama prvic zaspal v vozicku sede in se je naprej prekucnil..je bil kot kaka klobasa, ce bi ga kdo videl bi mislil kaj pa tedva delata z svojim otrokom. Dobr da ga je moj dragi opazil... Novice: David je jedel prvo pizzo z nama,ki jo je tati spekel iz polnozrnate moke.Je bila prav posebna; mozzarela, svezi paradizniki,domaca putka,paprika. Sicer je bolj malo pojedel, ampak z veseljem! Drugace pa se samo se redim, ker vsak dan po kosilu pojeva veliko sladico iz sladoleda (za krvne skupine 0 sicer dovoljena, ampak vse imaj svoje meje a ne?). Kolumbo nekaj za v tvojo diplomsko: ...moj je danes izjavil....."Ooo poglej Daivu je pa na vratu ze skoraj cisto izginil čapljin ugriz". Joj sem skoraj umrla od smeha... Bubilu....A jih mame tolk razvadijo al kaj?! Me lahko vse, moj pa misli da je naredu kvoto za cel teden, če enkrat čez vikend kosilo skuha. he he he, Bubilu z jezika si mi vzela,...odg. na prvo vprašanje DA! Na nas je, da naše pubece manj razvadimo!!!Na naši generaciji! In drugo, izgleda smo lah še hepi, če sploh kej skuhajo, ker če smo "tečne" še tega ne. Mi je pa všeč ta vsesplošna debata "o moških", ker dejansko se ni izi vdat v to usodo ženskega "poslanstva", da tri vogale pokonci drži. Helimaša...no mi smo včer imeli 8 mesecev .ah.....kok gre čas hitr naprej.še mal pa služba....mi je slabo ko se spomnim....bo najboljš še enga naštimat Vse naj naj za 8 mesecev in tudi vsem ostalim februarckom, ki so dopolnili 8 mesecev ...Kar se pa službe tiče - prepovedana beseda najmanj do božiča - se moramo met fajn čimdlje . pa sej mogoče bo pa boljš, ker vsaj ne bo kot za tekočim trakom: vstajanje, previjanje, hranjenje,pomivanje posode,pucanje po tleh,zlaganje perila v omaro, peglanje, pranje, obešanje, sesanje, pospravljanje,nabavljanje,sprehod, kuhanje, pomivanje, hranjenje, previjanje,kopanje,...kr zmatra človeka non stop eno in isto...no vsaj tolažim se tako . Drugače pa je danes minil prav en lep dan v družinskem vzdušju, ker končno je mojega vsaj tok hrbet nehal bolet, da je kaj skuhal,pa malo pomagal. Izgleda je masaža zalegla. In jutri gre že v službo! Se beremo! Žura tud dans ne bo, al kaj?
|