|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
9.10.2007 9:22:34   
Ketrin
Tanja, jaz sicer nimam nobenih krčev (zaenkrat user posted image ), ampak kot berem tole gor, punce pravijo, da je to normalno. Krči pa so hudi zaradi pomanjkanja magnezija. Poglej par postov nazaj kaj je tosja napisala katere šumeče tablete ona pije. Velikim puncam to pomaga.... Poskusi!
Mislim pa, da ni nobene panike in je to vse ok. Če tako pravijo nosečke in zdravniki bo že res, ne?! user posted image
Glede belega toka pa: tudi jaz ga imam, kak dan več drugi manj....tudi to je normalno!

Tako da: uživaj in srečno! user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
9.10.2007 9:36:14   
barby78
Morgen aprilčice!user posted image
Tanja,tud jaz imam včasih take krče in bolečine.pa sem G povedala in je rekla da je to normalno,ker se maternica širi in vezi raztegujejo.me je zadnjič tak zbodlo na levi strani spodaj,da nisem mogla s sedežne vstat.pol mi je pa G rekla da me na tisti strani zato boli,ker tam leži posteljica.no,pa sem bila pomirjena,čeprav me še vedno kdaj pa kdaj zaboli.pa se tolažim,da to pa naša pikica raste.
tak da po moje se nimaš česa bat,sploh če so ti na pregledu rekli da je vse ok.
Sandrin,hvala.bom danes zvečer poskusila tvoj nasvet po receptu stare mame.
vsem souser posted image  želim še naprej lep in sončen dan.se čujemo.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.10.2007 9:39:08   
Tanja555
Ojla!
Ketrin, hvala za odgovor! Jaz jem tablete Elevit in vsak dan popijem eno šumečo tableto Magnesol, pa očitno to ni dovolj user posted image

Lep dan in srečno tudi tebi in vsem aprilčicamuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.10.2007 9:42:12   
Tanja555
Hvala barby78!

Si me že mal potolažila in se že bolje počutimuser posted image ! Upam, da je tudi pri meni tako in da bo vse OK!

Lep pozdrav in srečnouser posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
9.10.2007 10:00:40   
sinskaT
Oh, aprilčice moje, par dni me ni gor pa že toliko novic hvala bogu večinoma dobre. user posted image

Mi je pa iskreno žal zate tejka. Drži se! user posted image Aprilčice smo tukaj, če boš želela poklepetat.

Pa vidim, da se je naša Vesnyca oglasila, fino fajn. user posted image Tvoji posti mi vedno izvabijo nasmešek na obrazu. Veš, da te nismo pozabile in obvezno poročaj, ko boš user posted image (ne dvomim, da kar kmalu).

Joj, toliko sem imela za odgovorit zdaj sem pa vse pozabila (nosečniška zmeda najbrž). Točno. Resnično srečna, držim pesti, da bodo rezultati kar se da dobri in da boš lepo donosila, potem boste pa že zrihtal, da boš tudi ti zdrava in resnično srečna še naprej.

No, jaz sem trenutno tako-tako, ker so okrog mene vsi bolni, tudi mene je presenetil slabši pap izvid, vendar me še vedno greje misel kako sem v petek nenapovedano gledala lupčeka malega user posted image in je bil tako priden in krepak. Ostajam pozitivna kot se za aprilčico spodobi!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
9.10.2007 10:26:38   
tasyo
Dober dan, punce!
Danes sem pa spet med bolj poznimi... Sem imela toliko stvari za uredit, da mi ni zneslo prej gor pokukat.
Sandrin, user posted image  za nuhalno! Same lepe novičke prinašamo, je prav luštno brat.

Aja, krči - ma ne vem, če so to prav krči, mene na trenutke, v določenih položajih boli predvsem na desni strani ko sam hudič, ko se namestim drugače, je bolje. Poleg tega pa imam še grozne probleme s prebavo - zaprtost je očitno za nekaj dni pozabljena, zdaj pa driskam... Je še bolj zoprno in ves čas me cel trebuh boli. A mislite da bi bilo pametno, da kakšen dan pozabim na Donat? Bom pa šla po te šumeče tablete, Tosja, sej mi lahko Mg samo koristi, mogoče bo pa bolje! Pa zdaj, ko se slabosti počasi nehujejo, bom poskusila več sadja pojest.
Kar se pa belega toka tiče - jaz sem ga imela že pred nosečnostjo kar precej, sedaj pa se je samo še pojačal, ampak to je baje čist normalno. Moja G pravi, da ni glivičnega izvora in da bo treba potrpeti. No, pa sej ni sile - dnevni vložek, pa je. Je pa res, da si jih sedaj bolj pogosto menjam, da koža diha, čeprav so kao zračni in kupujem vedno le te brez plastike na spodnji strani.

Tejka, žal mi je, ampak vedi, da nas je šlo kar nekaj skozi to, tako da ne obupaj in z optimizmom v nove boje!

Resnično srečna, res si zelo želim, da novičke ne bodo prehude! In da donosiš tega otročička... Pa zdaj, ko vse vemo, da te lahko beremo, če nismo prijavljene, sploh ni več problema, kar večkrat se javi. Sem prepričana, da vse stiskamo pesti. In čakanja bo tudi kmalu konec... user posted image  zate!

No, vse, ki imate danes GP ali NS - saj že veste, čimprej poročajte, jaz pa vsem pošiljam user posted image !

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
9.10.2007 11:54:24   
modrookica
Ahoj aprilčice!
Čeprav imam občutek, da se ve vse med sabo že nekako bolj poznate, vedno znova rada prebiram vse kar napišete in se v vaši družbi fino počutim.

Tanja kar se tiče teh bolečin, če so to res krči, bi verjetno tvoja G bila zaskrbljena - ker kot je moja rekla krčev ne sme biti, če pa čutiš da so krči pa vzemi kak Buscopan - to je meni predpisala zdravnica lahko pa jih tudi tako kupiš in ti nima kaj škodit. DRugače pa mene že od 14. tedna dalje boli v spodnjem delu trebuha in tam kjer so sramne kosti, včasih tako zelo da komaj vstanem ali se obrnem v postelji. Me je tudi že skrbelo kaj je to, vendar mi je G rekla, da se pač mišice in vse kar je tam notri mora privaditi na nov položaj ker se maternica dviguje in to boli. Tako da brez panike, mogoče malo več počivaj pa bo vse ok. Meni je rekla, da lahko brez problema spijem do tri šumeče magnezijeve tablete na dan, da nima kaj škodit.
Srečno in optimistično naprej.

Aja, imela bi eno veliko prošnjo. Vem da se je o tem enkrat že pisalo ampak nikakor ne najdem kje to je. Enkrat je ena izmed vas dala tu gor naslov ene spletne strani kjer so cene vozičkov in tega v italiji zdaj pa tega ne najdem in vas lepo prosim, če mi katera lahko pomaga in morda napiše ta naslov še enkrat. Hvala vam!

Lep pozdravček in objemček od mene

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
9.10.2007 12:26:57   
barby78
Ojla!
Kar nekaj časa je že,odkar je te linke objavila gregica74.
Modrookica,upam,da sem ti pomagala.jaz sem že vse pregledala in moram priznat,da imajo dosti boljšo ponudbo,kot pri nas in tudi cenovno bolj ugodno.obilo veselja pri izbiranju vašega novega vozila.mi smo ga že skoraj izbrali.pa LP
http://www.newbabyland.com/home.asp
http://www.bimbomarket.it/department.asp?Id=38&gclid=CKP-363YuI4CFQdNXgodgGo1yw

http://www.ebabycom.it/

http://www.culladelbimbo.it/brands.asp?cat=14&idMacroNowOn=2
http://shopping.sconti.it/categoria/159/5/price/asc?gclid=CIClsvPZuI4CFR06XgodOHhxzA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
9.10.2007 12:38:45   
tosja
user posted image  ojla, čvekice!
Ste pa pridne, ni kaj... user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem si dans privoščla mal izleta user posted image  Rutar, Kalia user posted image
Sem polna idej...sam din din še pa bo user posted image  user posted image  user posted image

tejka** - žal mi je, da si doživela izgubo user posted image user posted image user posted image
Bodi močna, user posted image  user posted image  user posted image  bolečino in POGUMNO naprej!
Aprilčice mislimo nate user posted image  user posted image  user posted image
Sedaj imaš user posted image  ki bo bdel nad teboj.

barby78 - upam, da pozdraviš kašelj user posted image

Tanja555 - sem včeraj napisala za MG, ki je res močan - v lekarni so mi rekli, da ima Magnesol manj Mg.
Ta ima 300 mg + vitamin C ( FidiMag 300 plus C ) v pakiranju je 10 ali 20 tabletk, velika pakunga stane 4.95 EVR.

Ketrin - ne, Mg ni preveč user posted image

Tud jaz nimam krčev,mi je pa G predlagala, da pijem - v bolnici dajejo Magnesol, ampak kot sem rekla mi je farmacevtka zagotovila, da ima manj Mg, kot FidiMag.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.10.2007 12:40:45   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

08.10.2007

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image    Sandrin - NS  user posted image  user posted image  user posted image

09.10.2007

user posted image    bela vrnica - NSuser posted image  
user posted image   simvir - GP user posted image

10.10.2007

user posted image    mišeka - NSuser posted image
user posted image    Mamacebela - NS user posted image
user posted image   gregica74 - NSuser posted image
user posted image    jazabel - GP user posted image
user posted image   u04111976 - GP user posted image
user posted image   resnično srečna - GPuser posted image  

11.10.2007

user posted image   Ketrin - GPuser posted image
user posted image   JuR_ChIkA - NSuser posted image
user posted image   cebelca27 - NSuser posted image

12.10.2007

user posted image    Maruška28 - NSuser posted image  
user posted image    tipriga - NSuser posted image
user posted image    Kaa - NSuser posted image
user posted image    T*i*A*r*A - NS user posted image
user posted image   Srčekgirll - NSuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.10.2007 13:34:41   
barby78
Tosja,hvala za želje ob ozdravitvi.
se mi zdi,da mi je včeraj tisti slezov sirup kar pomiril kašelj,čeprav sem zjutraj zopet kar nabijala.ampak saj ne moreš biti po eni žlici sirupa že zdrav.počasi pa bo.
a si v Rutarju našla kaj zanimivega?sigurno si kaj pogledala sobice za našeuser posted image !
jaz si tud ne morem kaj,da ne bi tu pa tam mal skočila pogledat za kako posteljco al pa voziček,pa gugalnik,pa še in še...ti povem,da bi si najrajš že kar vse nakupla.user posted image komaj čakam,ko nastopi obdobje nakupovanja in priprav na novega družinskega člana.z dragim sva se dogovorila,da bova tam nekje okrog novega leta,pa le začela s temi pripravami.JU-HUuser posted image
letim v kuhinjo,se mi zdi da se nekaj žge.se čujemo.user posted image
PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.10.2007 13:49:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

user posted image komaj čakam,ko nastopi obdobje nakupovanja in priprav na novega družinskega člana.z dragim sva se dogovorila,da bova tam nekje okrog novega leta,pa le začela s temi pripravami.JU-HUuser posted image

PA-PA

user posted image  user posted image  user posted image  tud mi2 user posted image  user posted image  user posted image

Sem bila presenečena, ker imajo tud nekaj malega obleke - znamka ESPRIT, za user posted image  da bi se človek razjokal. Meni so bile zeloooooooo všeč. Drugač pa sem bolj za novo stanovanje gledala user posted image  Ma sem našla kr nekaj stvari, ki so mi všeč¨. user posted image  user posted image
Zdaj pa rabim še user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sama namreč ne upam nič tovorit. user posted image

Kaj dobrega kuhaš? user posted image

Pri nas bo danes zelena solata in pohan sir. user posted image  Zdaj pa si grem Mg stopit, se mi je prav zaluštal.

Sirup pa ti bo ziher pomagal - seveda od ene žličke ne morš čudežno ozdravet user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.10.2007 14:26:32   
tosja
Kje ste čvekice? user posted image
Očitno se bom mogla spravt kuhat user posted image  user posted image  user posted image

pa pa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.10.2007 14:44:44   
malamalinca
soaprilčice moje drage,
ker se mi zdi angelsounds pri nas precej predrag, sem poskusila srečo na e-bayu in kupila enega, sicer iz Hong konga, za 31 eur (poštnina vključena). Vas bom obvestila, kako mi je uspelo, ampak  baje lahko pošiljka pride tudi čez 14 dni, če ne bojo poslal vsega skup nekam na Slovaško.

Kdor ne riskira ne proftira, držte pestke, da ne bom stran vrgla 31 eur.
papapapa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
9.10.2007 14:46:46   
Ketrin
Ku-ku, evo mene!

Kok ste pridne aprilčice...ste že skuhale? Ufff, nas bo, oz. je počasi začelo razganjat, ne!? Nič več utrujenosti in zaspanosti??? Jaz sem čist na spidu, se sploh ustavt ne morem. Totalna kontra, kot prejšnji mesec, ki sem ga dobesedno prespala! user posted image user posted image
Sploh ne morm normalno hodt, se mi zdi, da kr poskakujem ko ena skokica. Ko tvoja žabica, Tosja! user posted image

Danes imam tolk energije, da sem med službo še 5 strani diplome napisala! user posted image  Ha, to bo luštno zdej diplomirat, ko se buši veča. Jaz v bistvu že skoz na to čakam, da bom na zagovoru buškasta in mi bodo malo čez prste pogledali... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
9.10.2007 15:07:23   
barby78
Ojla!
evo mene že od kosila.danes smo imeli pa kar špagete in solato s krompirjem.sva s tamalim kar mal prej jedla,ker user posted image  pride mal kasneje in midva nisva zdržala.
no vsaj zažgalo se ni nič.
Tosja,kaj nisi prej povedala kaj boš delala za kosilo.bi se kar povabila.njam
pa DOBER TEK vsem,ki ste pro kosilu

LP,Barby

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.10.2007 15:14:25   
kekec in mojca
Dober dan, kako ste kaj? Midva s pikico sva dobro, malo utrujena... Veliki otroček pa si je trenutno zaželel gledati Mojstra Miha in sem mu ustregla... potem pa greva malo ven, na sončka.

Že razmišljate kaj o imenih? Midva za spol ne bova vprašala, ker me sploh ne zanima, vendar ne veva, kako bi dala ime fantku. Zato sem se v enem postu zafrkavala, da si želim punčko, ker zanjo imam izbrano ime (Katarina). Za fantka pa ne in nimam nobene ideje. Danes grem v knjižnico, mogoče bom našla kakšno knjigo... Pri prvem je bilo tako enostavno, kar na pamet mi je prišlo njegovo ime in mož se je takoj strinjal... Tokrat pa nikakor ne gre in ne gre...

A mogoče katera ve, kako je z regresom drugo leto, če se zgodi, da bom morala na bolniško v tem letu? Sem do njega upravičena ali ne, glede na to, da v tem primeru drugo leto ne bom delala niti en dan?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.10.2007 15:47:21   
zokica
Olauser posted image , jaz sem danes imela ultrazvok, sem v 11. tednu in nimam nič kaj lepih novic.user posted image  Čeprav sem že od začetka nosečnosti na bolniški in mi je ginekologinja rekla, da imam rizično nosečnost in veliko počivam, imam krče, danes pa še mi je rekla, da se mi je posteljica zelo dol pomaknila in da če ne bom pazila, bo prišlo do splava.user posted image  Dobila sem dve škatlici Spasmexa in še več počivanja. V torek imam NS in upam, da bom dobila kaj lepših novic. Samo da bo vse v redu.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.10.2007 16:05:15   
sinskaT
Zokica, držim pesti, da se bo dobro izteklo, pozitivno naprej. Bodi močna in se pogovarjaj z malo kepico, verjamem, da bo še vse dobro.  Na lastni koži sem spoznala, da tudi zdravniki niso vsemogočni in ne vejo vsega. Včasih nas za brezveze prestrašijo, spet drugič pa ko bi morali kaj rečt, so tiho. Mah, sem jezna na to slovensko zdravstvo...

Torej, kar pogumno naprej, pa sporoči kako je šlo na NS user posted image .

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.10.2007 16:11:25   
sinskaT
Kar se pa spola tiče bom pa jaz takole rekla: že kot mala punčka sem se rada igrala z igračko  dojenčkom in vedno je bila punčka. Dokler res nisem zanosila, sem imela skrito željo, da bi bila user posted image , sedaj pa mi je vseeno - popolnoma. Samo, da bomo vsi zdravi in se bomo imeli lušno ne glede ali bo user posted image ali user posted image .Kot je namenjeno, tako naj bo.

Ena je naročala angelsound preko ebaya, prosim sporoči, če si ga dobila in če je "ta pravi".
No, zdaj grem pa tudi jaz končno med lonce in kuhalnice, kakšen burek bi prav pasal mljac mljac...

čaw baw

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.10.2007 17:53:01   
resnično srečna
pozravljene...

Katrin...jaz sem sicer AngelSound dala čisto spodaj (tam, kjer me je na NS najbolj pritiskal)...ampak drugega kot oceana ni bilo slišati...se mi pa zdi, da slišim svoj utrip...saj je naš pikec na NS imel utrip 161...in imam še dobro v spominu, kako zelo je tolklo...bom poskušala danes zvečer, ko se umirim spet...drugače pa bom aparatek jutri kar s seboj na pregled odnesla, pa upam, da bo dokrot tako zlat, da mi bo pokazal kam naj ga dam, da bomo slišali tega brcača...

kar se tiče otroške sobice imamo pri nas že "Malega princa" in smo že 12 let zelo zadovoljni...sedaj se bo samo še malo dokupilo...na začetku pa bomo imeli malega itaq pri sebi v košku (še mojem)...samo komaj čakam, da bom na porodniški, da bom na novo zašila vse prevlekice...

čez vikend sem malo raziskovala nalepke za na steno, saj mu bova kljub temu, da bo v najini spalnici uredila kotiček...jaz sem kar malo picajzlasta glede vsega...se morajo barve ujemati in vse mora biti v harmoniji, tako da precej "kompliciram"...ampak tako me je moj oči vzgojil in to je v mojih genih...

Barby slezov sirup je dobra izbira...mi ga za otroke uporabljamo za pomiritev kašlja..saj tako vsaj spijo čez noč...in verjemi, čez nekaj dni bo dobro...

..za spol pa...he he...mene še iz prve nosečnosti spremlja anekdota, ko so mi obljubili punčko in sem na koncu rodila sina...in ker sem najprev prav butasto vprašala: Kje pa je moja punčka?...so takoj naredili cel cirkus...začeli so vpiti: desko in sekirico...tukaj hočejo punčko...lulčka preč...jaz pa še vsa omotična, da ne ne...saj je ok...ma veste kaj, ko je štručka v rokah je res vseeno...in baje so fantki kot majhni bolj nenaporni...je pa tudi res, da si vsaka ženska želi nekoga za družbo v nakupih, lišpanju v kopalnici in oblačenju v garderobi...

tako da...jaz bi punčko...ampak bo tud "mali lulček" prav zaželjen in dobrodošel...samo da bo...

imena pa že imamo...ker imam jaz dve neznansko redki imeni niti nisva eksperimentirala preveč...ampak sva si izbrala dve imeni, ki pašeta...k priimku in družini in sta topli...

trenutno pa našega prebivalca v trebuščku kličemo kar "Fiti"...ker tako nori, da mu jaz včasih rečem "fitipaldi"..pa se ga je prijelo...

naše današnje kosilo: hrenovke v listnatem testu in velika skleda mešane solate...

krči: mene dajejo vsake toliko...me tudi špika na levi strani tako kot pravi tasyo...ampak očitno to spada zraven...upam...

ekola...razpisala sem se...jutri me čaka zelo zgodnji GP...ob 07.45...potem pa v službo...navadno si vzamem nadure, ker jih imam celo goro in  upam, da bo tam ok...čakajo me namreč izvidi krvnih preiskav...pa upam, da tud kak UZ...bomo videli...

se slišimo...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.10.2007 18:38:26   
u04111976
Zokica, če ti rečejo počivat, ti kar počivaj. Saj vse vemo kaj je zdaj na prvem mestu!user posted image

Mene krči ravno ne mučijo, me pa včasih boli sramna kost, ampak ni sile. Včasih mi je še zvečer in čez dan po malem slabo, pa sem ugotovila, da je bolje če naredim kakšen požirek kislega mleka, kot bi me pomirilo.

Jutri ob 8.00 imam GP, za toxo so me klicali že prej, tak da dam ponovno kri naslednji teden (tretjič), pol bodo pa menda ja vedeli al je okužba stara al ne.  Zdaj smo se že kar umirili in upamo, da je vse vredu. Bom jutri ko dobim oba izvida šla vprašat še za drgo mnenje, ker moj G pravi, da če bo ..... potem bo......, tak da res najbrž do amniocenteze ne bomo vedeli, bi bilo pa dobro, da bi tretji odvzem BP, ker potem amniocenteza nebo potrebna. Ta namreč 100% pokaže če se je plod okužil. 
Ali ste bile že testirane za TOXO?

Vam napišem še kaj jutri po GP.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.10.2007 18:40:17   
u04111976
Pozor, moj post je prekril resnično srečno in ji ukradel ime!!!!!!!!!!!  Lahko jo preberete neprijavljene!!!!!!!!!!

LP Urša

Resnično srečna oprosti, ni nalašč veš!!!

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.10.2007 18:40:58   
simvir
Ojla!

Upam, da se bo tale moj post videl, pred mano je bila resnično srečna (pa brez zamere)user posted image .

Jaz sem imela danes GP. Poslušali smo srček, pretipali velikost maternice, še pred pregledom sem dala vodo - vse bpuser posted image .

Zokica - upam, da se ti vse dobro izteče, ti sedaj res veliko počivaj.
Drugače pa imam tudi jaz posteljico nizko spredaj. Sem ravno danes spraševala kaj pravzaprav to pomeni. Moj g je rekel da če je tako do 20. tedna ni problema, če pa se kasneje ne dvigne, pa lahko nastanejo težave. V glavnem pri nas do UZ v 22. tednu nič sexa, pa ravno zdaj ko mi spet pašeuser posted image . Bo pa na drugačen način veselo, mi se ne damo.

Tejka - žal mi je za tvojo izgubo. Upam, da boš spet kmalu user posted image .

Resnično srečna - držim pesti, za jutrišnji izvid.

Lp

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.10.2007 18:45:14   
simvir
Še glede krčev. Jaz jih imam sedaj veliko manj. Drugače pa naj po nasvetu g kar vzamem kak Buscopan po potrebi. Mi je pa danes rekel tudi, da moram imeti urejeno prebavo, drugače bom težko ločila prave krče in prebavne tokove. Mogoče imamo včasih te težave, pa jih zamenjamo s krči.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......