|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
9.10.2007 14:16:15   
oktoberka
A veš, me zanima kok mi še manjkauser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
9.10.2007 14:31:47   
mišk
Te čiiist zastopm.user posted image  Jst mam občutk, da če bi čakala na mater naravo, da bom še 14 dni doma.user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
9.10.2007 14:37:41   
janja
oktoberka - ni važno koliko si odprt. Jaz sem bila samo 1 cm, sem pa imela popadke na 3-5 min. Je bilo pa odločilno, da se je MV začel krajšati oz. tkivo mehčati. 

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
9.10.2007 16:05:25   
Klaudia
Za sprejem je več faktorjev. Jst sm bla odprta 3cm, sam sem imela popadke na 3-5minut nekje. Če imaš dovolj goste popadke te zagotovo zadržijo, za odprtost pa žal ne vem koliko mora bit.

slikice - vidim da ste vse postale neučakane ko gledate slikice. Tako da samo sporočam, da so slike iz P v mojem albumu (link v podpisu). user posted image

skuštrana - meni je bolj všeč Sofia

zdej bom pa še naš seznam naprej dala, da ga ne bom kasneje iskala

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
9.10.2007 16:06:22   
Klaudia
user posted image       
user posted image         

18 user posted image    10 user posted image        9 user posted image             pupike vodijo  user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA ( 1770g )
                                                MANCA ( 1660g )
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

24.09. orka** , (31.10.) ANEJ ( 2530g, 47cm ) 
26.09. Solero ('78), (04.10.) RUDI
29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS
29.09. picola1 ('80), (01.10.) DORIS ( 3200g, 50cm )
30.09. pony ('74), (05.10.) SARA
03.10. Klaudia ('86), (10.10.) LIA ( 4030g, 53cm )
03.10. suzanamai ('73), (20.10.) ZOJA ( 2510g, 49cm )
03.10. tave ('74), (10.10.) TEJ ( 3360g, 52cm )
04.10. Lillylilly ('79), (11.10.) ŽAN ( 4520g, 55cm )
06.10. Micla ('77), (11.10.) ELENA ( 3600g, 52cm )

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image    
55 user posted image      14user posted image     11user posted image        8 user posted image  

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image     
01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
05.10. kovanec
05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 

15.10. drobižek, user posted image
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5

18.10. majoli ('75), Domžale --> LJ, user posted image  (Maks)
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

26.10. mojca235, --> LJ
28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
9.10.2007 16:17:53   
mišk
Joooj Klaudia, kakšna micena sweety-ka!!! Te slikce so pa čist na začetku, a ne?! Zdej pa res že komi čakam, da bom tud jst ta prve slikce in srečo delila z vami!!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
9.10.2007 16:23:14   
Jenny Anny
Evo mene nazaj iz CTGja, nič novegauser posted image
Naš user posted image  je večino časa prespal, tako da sem bila na CTGju celih 45 minut!!

Suzymami ja G je komentirala, da zdaj pa res že zelo tazekam (dobila sem še cel kg gor, ker noge mam res obupne in je komentirala da je to sam od vode in da bo šlo potem hitro dol, pa glede na to, da sem mela pritisk sam 130/80, da ni nobene panike (tud na čekiranje urina me ni dala) in da naj pač več počivam)

Kasija 78,  ja tud jaz sem si našila posteljnino, je blo prav fajn mal šivat, pa še čas mi je minil.

A ma še katera take probleme (Verjetn večina), da ma že vse pripravljeno in sam še čaka in ne ve več kaj naj dela???
Dajmo se česa domislit, da nam čas hitreje mineuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
9.10.2007 16:37:20   
mehurčica
Noa1, jaz imam že napotnico za 22.10. Ponavadi dajo en teden pred rokom. Jaz bom na tisti dan 39t+1d. Pride glih na ponedeljek. Po moje ti bojo po opravljenem CTG-ju, ko imaš še posvet, napisali napotnico, če ti je ne bo tvoj gin. Meni jo je moj gin. oz nadomestni, ker mojega takrat ni bilo. Mogoče se pa res vidiva, če katere kaj ne prehiti. Jaz imam naslednji CTG tudi 15.10., ob 9.20. Sicer pa UPAM, da grem prej rodit!
Samo danes nočem...mi ni všeč datum.user posted image user posted image

Skuštrana, meni pa je Sofija boljše.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
9.10.2007 17:09:26   
Pandica
Ojla!

Da me ne boste obtožile, da sem šla v Rim se vam spet javljam.
Vsako jutro se zbudim razočarana, da se ponoči nič ni zgodilo in ni bilo "akcije"
Zdaj pa sem že res naveličana vsega tega čakanja...

Bušbuš včeraj ti nisem odgovorila. Ja, jaz imam svojega osebnega G v P. Samo to po moje nebi smelo vplivati na to, da mi zdaj vedno delajo UZ hkrati z CTG-jem odkar sem čez rok. No, kaj več ti lahko povem spet ju3, ko imam CTG.

Janja jaz sem tudi bila optimistka in sem mislila, da bom rodila pred ali celo na PDP. Pa me poglej zdaj  koliko že nosim čez rok user posted image  
Skratka želim ti, da čimprej rodiš. Samo mene spusti vseeno naprej, velja? user posted image

Lillylilly ti pa si tak carica. Takšnega velikana spraviti na svet in to brez šivov, vsaka ti čast. Mene čaka nekaj podobnega so mi napovedali, s tem, da bom ziher cela raztrgana...Super porodna zgodba.

Skuštrana meni je tut bolj všeč Sofia

Kasija78  povej mi kdaj mislima mi2 iti v Rim? A naju bodo res vse prehitele in pred nama cartale?

Klaudia Lia je prava lepotička user posted image   Pa ne bit nesramna in nam več delat lušt z slikicami. Počakaj še na nas, da tut dobimo svoje štručke v naročje, velja?

user posted image   Punce povejte mi katere črpalke ste si kupile za črpat mleko in, če ste zadovoljne? Jaz sem jih včeraj gledala pa se nisem mogla odločiti katero si bom kupila, zato se obračam na vas, da mi poveste kako ste kaj zadovoljne z določeno znamko...

Včeraj smo naši pupiki še kupili stolček- ležalnik od Fisher Price-ja, ki ji bo ritko tut vibriral in pel samo, da bo mir user posted image  pa še par cunjic in pleničke.

user posted image   Kaj pa pleničke katere uporabljate in z katerimi ste najbolj zadovoljne?

No, naj bo to za zdaj vse, lepo bodite vse

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4109
9.10.2007 17:27:09   
tave
Hoj user posted image !

No končno še pozdrvček od mene. Učeri smo prišli iz P. Vse je v najlepšem redu. Naš Tej spi in je, edino malo imamo probleme z dojenjem, ker pri cr mleko nastaja kasneje, zato sem dobila tudi tabletke za nastajanje mleka.
Vsem se zahvljujem za čestitke in lepe želje. Upam da tudi tiste, ki še ne cartate da boste kmalu, ker je to nekaj najlepšega.

Več naslednjič, ker ne morem dolgo sedeti zaradi šivov.

Se tipkamo

lp, tave

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
9.10.2007 18:20:29   
pajcevina
Samo da se še javim. Če bo vse po sreči, jutri odhajam v P - končno!!!

Klaudia, sem bla do zdej čist flegma, ko sem pa gledala tvoje slikce, me je pa kar malo stisnilo - neke vrste trema. Pa sprašujem se, kako neki bom jaz tako velikega otroka ven spravla. Moja naj bi imela sedaj tudi že čez 4kg.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
9.10.2007 18:51:59   
mišk
Glede črpalke za mleko. Jst si je zaenkrat še nisem nabavla, če pa si jo bom, bom pa kar tisto od Avent isis kupila, ker sem opazla, da jo kar hvalijo. Vizualno so mi sicer bolj všeč recimo tiste od Mam ali pa TOMMY tipee (neki tazga), ampak bom raj nasvete upoštevala. Po mojem jo bom kar prek Baby centra naročila.
Pleničke sem si za začetek nabavla en mali paketek od Pampers Newborn 1 in en malo večji paketek, prav tako od Pampers New baby 2. Kupila sem jih V mullerju.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
9.10.2007 19:01:29   
janja
Pandica - jaz sem imela pri Andražu črpalko od Aventa, pa mi je kar dobro služila. Sva imela probleme z dojenjem (že v P se mi je vnela bradavica), tako da sem potem 2 meseca mleko črpala - je pa res, da je pri črpanju manj ponudbe in je bolje, da otrok sam vleče. Tako mi je ponavadi zmanjkalo za en obrok dnevno in sem morala dodajati. No, tretji mesec pa sva se presenetljivo samo dojila, brez dodatkov.  V četrtem mesecu in kasneje pa je postal rahlo len. Zjutraj, ko je teklo se je še fino najedel, proti koncu dneva pa je bilo vedno bolj švoh, tako da sva komaj prilezla do 6. meseca, potem pa se je vse končalo. Upam, da bo tokrat bolje in ne bom ponovila napake (problem je nastal, ko sem v P dobila naval mleka - že po naravi sem bolj joškasta - in so bile prsi pretrde, da bi dojenček lahko pravilno zagrabil, zato mi je pri svojem hlastanju poškodoval bradavice). Zdaj vem, da bi si morala pred tem izbrizgati malo mleka, da bi joška postala bolj mehka in bi dojenček lažje zagrabil.  Ampak tega ti takrat nihče ne pove - ali pa, ko je škoda že storjena.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
9.10.2007 19:38:28   
*Lana*
Čer!

Spet je en dan za nami user posted image . Js sem ga preživela lenobno, nisem nč pametnega počela.
No, edino steklenički in dudici sem prekuhala za našega user posted image .

Zdaj grem počasi pod tuš in pred tv, ob 21.uri gledam Housa.

Pridne bodte, želim vam čimlepšo noč user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 20:38:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Lana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
9.10.2007 20:49:41   
živa
Hoj!

Bližje sem PDP-ju, bolj sem očitno lena za čvekanje user posted image . Čestitke vsem, ki že crkljate svoje navihančke. user posted image

Jaz sem danes dobila datum za CR, in to SAMO dva dni pred rokom, tako da me je kar malo strah, če bo bebica hotela biti tako dolgo v mojem ogromnem trebuhu. Če bo šlo po načrtih, rodim 29. oktobra (sem prosila za 26., pa imajo že preveč posegov, žal). Bom pač čez praznike v porodnišnici, potem bo pa mož koristil bolniško in dopust, da se bomo malo crkljali in da jaz pridem malo k sebi. Upam, da bo to čim prej.

Končno sem doma na porodniški, včasih bolj, včasih manj uživam, odvisno od tega, kako priden je moj mali (= koliko časa ga čez dan uspavamuser posted image ) in koliko se sekiram zaradi dela, ki ga moram do poroda še opraviti za službo user posted image  (po mojem mnenju namreč ni hujšega kot delati po porodu, ko ti gre po glavi samo dojenček).    

Ker sem brala samo zadnjo stran, samo še tole:
črpalka za mleko - jaz sem imela Aventovo in sem bila zelo zadovoljna, potem ko sem ugotovila, kako ustvariti vakum, da ti bradavico potegne v tulec in mleko začne brizgati.

Pa še to: Klaudia, ne razumem, da si ob takih merah tvoje sončice na slikci kot rožica. Tamala je pa itak cukr.

Lp,

živa 

Aja, ne boste verjele, kako me firbec matra, ali imamo punčko ali fantka!!!!!

< Sporočilo je popravil živa -- 9.10.2007 21:00:30 >

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
9.10.2007 21:31:10   
drobižek
Pozdravček še od mene!

CTG- kaže vse najboljše, pri pregledu pa je G rekel, da se že odpiram. Moj PDP je 15. 10., če se do takrat ne zgodi kaj, grem v ponedeljek v P. Zdaj pa je res še par dni. Prej sem štela tedne, pa je bil 22. teden, pa se mi je zdelo o že 22. teden, zdaj je pa res še samo 6 dni. Komaj čakam, da bom tudi jaz držala svojo štručko v naročju.

Skuštrana - meni je boljše Sofia

črpalka za mleko - hvalijo Aventovo, je pa malo novejša tudi Mam, ki jo pa tudi zelo priporočajo. Bom videla, če jo bom potrebovala, pa se bom takrat odločila - najbrž pa za Mam.

pleničke - imam pa tudi jaz en majhen paketek Pampers Newborn in od Mullerja tiste njihove za novorojenčke. Oboje sem kupila v Mullerju. Menda so te, ki so kupljene v Mullerju, delane za nemški trg in veliko bolj kvalitetne, kot pa iste plenice kupljene kjerkoli drugje, ki so pa delane za vzhodni trg.

Mirno noč želim!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
9.10.2007 22:49:33   
Jenny Anny
Drobižek, žal pri nas ni tako le s plenicami, pač pa tudi z vsemi praški in mehčalci. Tisti izdelki, ki so kupljeni v Mullerju so delani za nemško/avstrijaki trg in so veliko kakovostnejši, kot kupljeni drugje, ker Muller uvaža direktno iz tujine. No to lahko vidite tudi po deklaraciji na praških/plenicah/mehčalcih....., kar je delano za vzhodni trg ima navodila za uporabo v Slo/Hr/Pl/češkem jeziku, kar pa je boljše kakovosti ima navodila za uporabo v nemščini.
Žal smo za proizvajalce še vedno vzhodni trg, očitno manj vredni kot avstrijci in nemci user posted image
Kot zgleda tudi z vstopom v EU nismo nič več vredni, no ampak to je tema že za kak drug forumuser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
10.10.2007 8:08:25   
valči
Dobro jutro,čakajoče!

Koliko sem mislila,da le ne bom danes več doma,pa sem še.Včeraj sem bila ves dan v popadkih,od CTG-ja zjutraj,do devetih zvečer in to ne pogosteje,kot na 10-15 minut.Pol pa grem Hausa gledat-pa miruser posted image Se ga je dete vstrašilo,očitno.
No in trenutno nič od nič,to dete je res velik borec,ki po svoje dela in se drugim ne pusti,zato sva tudi tako daleč prišlauser posted image user posted image Samo,kaj,ko ima tako nestrpno mamo.Sedaj sem že spila šalčko malinovega čaja.Pa taki lepi datum je danes.Bom se verjetno res mogla odklopit iz misli,pa ko bo,bo.

Včeraj sem spet pospravljala,kot da bo konec sveta,pa perilo,pa eno in drugo.Sedaj imam v kuhinji pripravljeno za kekse pečt,jih imam v planu,da bodo imeli otročki,ko grem rodit.Popoldne pa še eno rundo,da malo zaloge naredim.

Tave,ti si pa že rešena čakanjauser posted image ,uživajte sto na uro.
Pandica,v tvoji koži res ne bi bila rada,se mi menda zmeša,da čakam do konca oktobra šeuser posted image user posted image ,upam,da boš res kmalu šla-danesuser posted image
živa,ti bogica boš še čakala,razen če te na hitro ne zgrabi.Pa mene tudi zanima,kaj bomo imeli,čeprav sem več kot 90%,da bo-je fantek.Če bo punčka,bom res presenečena,v vsakem primeru zelo vesela,ker res komaj čakam na user posted image

Fajn bodite in naj rodi kakšna na tak lep datumuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 4119
10.10.2007 8:30:29   
Daschi
Dobro Jutro!user posted image

No, mene so pred dvema letoma na današnji dan ob 9 uri zjutraj priklopili na umetne popadkeuser posted image .

Rodila sem pa 11.10. ob 2 uri zjutraj in 32 minut.
Sem bila pa takrat tudi jaz vsa srečna, kako lep datum bo imel moj tretji sonček. No, sedaj lahko pa kar dva dni praznuje svoj rojstni danuser posted image .

pri nas je vse mirno. In bo najbrž do roka tudi ostalo tako. Bi bilo kar zanimivo, če bi rodila jutri in bi imeli dva na isti datum. Ma, dam kateri drugi prednost, meni se v bistvu vsak dan manj mudiuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.10.2007 9:04:49   
drobižek
Dobro jutro!

Jenny Anny - je res tako kot praviš. Sramota, da imamo pri nas manj kvalitetne stvari. Sem zadnjič v Mercatorju v Šiški hotela kupit te pleničke in ko sem zagledala na njih made in polland, me je kar minilo. Kupila sem jih v Mullerju in jih nameravam tudi vnaprej, pa mislim, da so še celo ceneje...

Jenny Anny - sem pogledala na seznam in vidim, da si ista letnica kot jaz in imaš en dan za mano PDP. Si že kaj nestrpna? Že kaj čakaš?

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
10.10.2007 9:17:39   
Jenny Anny
Drobižek, jaz že komaj čakam, moj user posted image  pa noče ven in noče. Še včeraj na CTGju sem morala biti priključena kar 45 min, ker je naš user posted image  polovico časa prespal.

Kar se pa robe tiče je pa na žalost res tako. Jaz sem si sedaj Pamperske (sam 2 paketka Newborna) nabavla v Avstriji, ker sem bila ravno gor, no na zalogo si pa kadar grem v Avstrijo nabavim tudi pralne praške in mehčalce (grem mal večkrat čez mejo, ker mam sorodnike gor, pa mam potem še izgovor za shoppinguser posted image , če mi pa zmanjka grem pa ponavad u Mullerja, če me pa kaj preseneti, pa kar tako kupim, ampak pol vedno bentim, ker to ni to. Perilo čist drugač diši z unimi praški, kot pa z našimi.

Valči jaz sem tud zjutraj razočarana ugotovila, da sem še vedno domauser posted image , pa sem mislila, da bi me moj ponoči kam peljal, še prej prideš, ko ni gužve po cestiuser posted image user posted image

Sva bila včeraj pri tastu in tašči na obisku, pa me je tast potolažu, da saj bo kmal, da le naj grem domov spat in se danes ponoči še naspim, kajti danes zvečer bom pa šla, pa da bom okol 3 zjutraj (11.10) pa rodila. Full navija za ta datum, ker ma 11.10. tud on RD. Pa sem mu rekla, da če bo res, potem sploh ne bom več ginekologinji hodila, da bom kar njemu prišla (če mi bo pač on postavil bolj natančen datum), on pa, ok, ampak jaz te ne bom pregledal. Smo se še eno uro potem smejal, tako da me je trebuh bolel še cel večer, ko sva z mojim prišla domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
10.10.2007 10:00:54   
janja
Dobro jutrouser posted image !

Jaz sem bila danes že kar aktivna. Vstala sem, ko je šel moj user posted image v službo ob 6:30. Potem pa pomila posodo, zložila perilo, pospravila časopise po stanovanju... ob 8 peljala Andraža v vrtec, bila na tržnici (Koseze). Zdaj pa spet gledam naokoli, kaj bi se dalo še pospravit. Dan D je minil brez pretresov, mislim, da me bodo morali tokrat priklopit kar na umetne, če bodo hoteli, da rodim. Me pa že tako boli trebuh - koža, pa ko se mali premika. Kožo na trebuhu imam tako kot reliefni zemljevid, same proge (po moje toliko strij na kupu še niste videle). Me je prav groza kakšen bo moj trebuh, ko bom rodila.

Vidim, da smo vse že zelo neučakane. Nobeni ne privoščim, da čaka čez PDP, ker psiha res deluje, potem te pa še vsi sprašujejo, češ kaj čakaš. Kje pa sta danes Kasija78 in Pandica? Upam, da že na poti v Rim (sodeč po PDP)! Jaz res močno upam, da me konec tedna odrešijo, ker mi je G rekla, da tokrat pa ne bodo čakali toliko časa (Andraž je bil 9 dni čez rok). Me pa oče zafrkava, češ naj počakam kar do njegovega RD (20.10.). Pa kaj še - da me prej raznese! Da vam zaupam še mero svojega trebuha. Sem ravno včeraj namerila celih 122 cm (pri moji višini 155), kar pomeni, da imam za 10 cm večji obseg trebuha kot v 1. nosečnosti.

zivepo - vidim, da različno govorijo glede čiščenja vnetih očk. Zdaj si pa vedi kaj je bolj prav.

Neposredna povezava do sporočila: 4123
10.10.2007 10:24:59   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

jaz sem tud zjutraj razočarana ugotovila, da sem še vedno domauser posted image , pa sem mislila, da bi me moj ponoči kam peljal, še prej prideš, ko ni gužve po cestiuser posted image user posted image

user posted image user posted image  jaz sem ista - zvečer si mislim, da me bo ponoči sigurno kaj zbudilo, pol je pa kar naenkrat ura 8 zjutraj, jaz pa še vedno mirno v postelji s trebuhom user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4124
10.10.2007 10:29:21   
valči
O,boga Janja,122 cm?Kako pa še revca sploh lahko hodiš?Koliko si se pa zredila?
Jaz sem se zredila 14 kil,jih imam 77,na 165 cm,prej sem jih imela 63,tako da suhica nisem bila.Trebuh pa mi meri 103 cm,pa se mi zdi,da je ogromen.Res se mi smiliš.Tako da je res čaš,da se rešiš bauhija in da zakladek držiš v rokah.Srečnouser posted image

Kake mere pa imate ostale,nič ne pišete o tem?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.