pot
|
Lep pozdrav še od mene. Še vedno pripravljam stvari. Košek ali bolje rečeno skoraj cela posteljica je pripravljena in čaka. Včeraj sem imela v delu kopalnico, sem čisto vse predale in police spraznila, pomila (tudi moj mi je po službi pomagal pomiti višje dostopne police ), potem pa sva nekaj skupaj, nekaj pa sem sama preuredila stvari, da so bolje razporejene, da sem danes še napolnila eno omaro z otroškimi stvarmi, ki sem jih še z alkoholom prej razkužila. Ampak še vedno imam občutek, da imam še ogrooomno stvari za nardit, ampak se kar ne morem spomnit katere, se mi ves čas zdi, da je gotovo še kaj, kar sem pozabila. Zavarovanje je moj v službi urejal, danes sem pa še klicala na ZZZS, da bo sedaj on prevzel moje zavarovanje in ne zavod za zaposlovanje ali CSD ali občina in so rekli, da oni avtomatsko te stvari pregledajo, ko jih prejmejo in zabeležijo, tako, da je to tako rekoč urejeno. Upam, da res. Končno!!! Danes grem še k frizerju, da ne bom kot strašilo okrog letala. Moje mere... Teža je +11kg ampak niha malo gor, malo dol vsak dan. Začela sem z okroglimi 50kg na višino 165cm. Obseg trebuha pa je... Morem kar meter v roke vzet... 99cm na najširšem delu trebuha. Koža več ne zmore hitre rasti in imam sedaj nekaj ˝lepih˝ strij za pokazat tudi na trebuhu. Tako, da kreme meni niso pomagale in raztezanje kože tudi ne kaj dosti. janja, čestitke za internet. skuštrana, to je pa najbrž zdaj kar lep začetek in napredek, čeprav menda lahko še tudi par dni traja, potem, ko se čep odlušči, pa upajmo, da bo prej, če si tako želiš. Veliko sreče vsem, ki odhajate v porodnišnico.
|