|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
10.10.2007 10:31:35   
skuštrana
Dobro jutro!

Jaz sem se danes ponoči končno naspala - smo prišli domov, sedaj smo bili par dni pri mojih starših, tam pa spimo na enem prastarem kavčuuser posted image in je koma, no, danes pa sem se naspala na našem Dormeuuser posted image Sedaj pa v nove zmage naprejuser posted image Upam, da rodit...

Črpalka za prsi- priporočam Avent, jaz jo imam že od prvič in je res ok.

Glede odpiranja MV - jaz sem prvič prišla v porodnišnico odprta samo 3 cm, pa so me oslali na oddelek kao prvorodnica, to bo še trajala ampak sem jim potem skoraj na oddelku rodila. Se je full full hitro odpiralo in skrajševalo, tako da je to full odvisno od vsake ženske posebej...

2ursae,meni je tudi moja g naročila, da naj grem takoj, ko kaj čutim, ampak me je vseeno malo strah, glede na to, da imam dobro uro...Kako šele mojega stiskauser posted image user posted image Misli, da bom kar v avtu rodila...

Me pa res zanima kako boste tiste, ki imate do porodnišnice uro ali več. A je sploh kakšna taka?

Hvala za mnenja glede imena, so pa full deljenauser posted image ..Eh, mogočre bo pa fant, pa ne bo skrbi ali j ali neuser posted image

Več naslednjič, ker ne morem dolgo sedeti zaradi šivov.  Tave, tole ti pa ne zavidam, se spomnim kako je bilo prvič, zato si pa full želim, da me tokrat ne režejo...user posted image user posted image

Nič, moram it, moj možek rabi svoj lap topuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
10.10.2007 10:40:23   
oktoberka
Pri meni še nič novega. Ampak sej mam do pdp še 3dni! Upam da me kej preseneti.
No, moje mere so pa take. Visoka sem 169cm, nosečnost sem začela z 58kg, zdej jih imam pa 68kg. Obseg trebuha mam pa 113cm. Ne vem pa koliko sem ga imela pred nosečnostjo.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
10.10.2007 10:56:07   
mama06
Pozdravljene,

da ne bom obsojena, da sem šla v Rimuser posted image . Še vedno sem v enem kosu. Počutje je super, boli me samo križ in še to zvečer, ko se spravim pred TV. Krčev, bolečin kot pri M,... ni nikjer. Skratka, kot da nisem nosečauser posted image .

Zredila sem se za 14,5 kg in imam okroglih 70 kg pri 166,5cm. Obseg trebuha je 102cm. Tako, malo za statistiko. Strije nimam niti ene, kožo na trebuhu in po prsih ter dekolteju pa tako lepo čisto, kot dojenčkova ritka. Hvala bogu, ker na začetku nosečnosti sem dobila dobesedno gobe po obrazu, pa nikoli nisem imela mozoljev, sedaj proti koncu se mi je pa koža ščistila, edino en mali ekcem mi je ostal na obrazu, pa ga nekako guram skozi in čakam, ko bom lahko šla k dermatologu( zdravila, nosečnost, dojenje,...kaj bi razlagala, saj poznate situacijouser posted image )

Upam, da se tudi ostale dobro počutite tako tiste v pričakovanju kot tiste, ki že cartate.

AJA - PA ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM, se kar nekaj časa nisem javila, pa vidim, da so nekatere že odšle in se tudi že vrnile iz Rima
user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem kosilo pripravljat - pečene perutničke s pečenim krompirčkom in solato. Pa še malo štrudla, ki sem ga pekla včeraj, je ostalo, to pa za posladek!!

LP VSEM!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
10.10.2007 11:03:00   
*Lana*
Zdravo, sonosečke!

Da še jaz izdam moje podatke; velika sem 162 cm, pred nosečnostjo sem imela 58 kg, zdaj jih imam 68, zredila sem se 10 kg. Obseg trebuščka - 104 cm.
Se mi zdi, da imam kr velik trebušček, čeprav proti nekaterim... user posted image

Mene pa neki zanima. Nam so v MŠ rekli, da če ti odteče voda, se morš takoj vlečt in poklicat rešilca. A je to res? Do bolnice imam dobrih 20 km, cca. 25 minut vožnje.
Vem, da je moji kolegici odtekla voda, pa jo je peljal partner, pa mojo mamo tudi user posted image
Js bi rada, da me moj user posted image  pelje.

Naj mi ktera svetuje, prosim.

Lp

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
10.10.2007 11:13:21   
Jenny Anny
Vidim, da sem po kg daleč pred vsemi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi pravjo, da se mi ne vidi +20kg (ma ja pa kaj še), res je, da sem velika 172cm, pa prej sem mela 55kg, zdaj jih mam pa 75kg, obseg pa 103cm.

Me je na enem pregledu ginekologinja full nadrla, da je pa to preveč +, pa sem se ji začela režat, ker sem mislila, da me zafrkava, ker so me celo življenje sekiral, da mam premal kg, pol smo se pa komaj zmenile, da gre res prehitr goruser posted image , no ampak kaj čmo, res je šlo ful hitr gor, pa še sedaj dobim vsak teden kakšen kg plusa, ker mi pa voda zaostaja.

Ampak sem se težko sprijaznila z dejstvom +20, ker to pomen, da me je 37% več skupaj kot prej. Ampak bo že, važn, da bo z našim user posted image  vse OK, ko rodim bom pa začela molit, da je blo velik vode, pa da bo user posted image  jedel mleko ko norc, da bo pozaugau teh 20kg iz mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mormo bit optimisti, al ne??

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
10.10.2007 11:14:52   
Jenny Anny
Lana, ja za odtek vode pa res pravijo tako, sam sem jaz tud rekla, da bi rajši, da me moj pelje. Tako da sem sklenila, da če mi odteče dopoldne, ko ga ne bo doma, pokličem rešilca, če pa takrat ko bo doma on, me pa definitivno pelje on.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
10.10.2007 11:25:18   
Daschi
Oddaljenost od porodnišnice, SKUŠTRANA, jaz imam dobro uro do porodnišniceuser posted image . Ampak glede na to, da sem tretjega rojevala kar nekaj časa, ni panike. lahko grem prej še v en orng šopinguser posted image .

Če odteče plodovnica, je res fino čim prej it v P, ampak brez panike. Moja kolegica je še lase umila, pa torbo za v porodnišnico pripravila, potem sta pa šla.

Moje manekenske mere: visoka sem 176 cm, pred zanositvijo sem imela 73 kg, sedaj pa jih imam po zadnjem tehtanju 84,9. Obseg trebuha: 113 cm.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 4132
10.10.2007 11:45:31   
Pandica
Ojla punce!

Evo mene, sem že nazaj doma iz P user posted image . Imela CTG in še UZ, ki je pokazal, da je vse vredu. Plodovnice dovolj in vse tak kot mora biti, zato so me poslali nazaj domov user posted image Pa tako sem si želela, da rodim danes, ker zdaj pa že imam vsega pun kufer in še tak lep datum je. Sem vprašala G kako dolgo še me mislijo matrati in mi je rekel, da komaj 14 dan čez rok sprožijo porod, če je vse vredu. No, naj grejo v rit, njim je fajn ja, ko nimajo tega trebuha user posted image Jaz pa sem danes 8 dan čez rok. Čez 2 dni ponovno kontrola in CTG, če nebo nič kaj prej v kar pa sem že obupala.
Glede teh meritev teže otroka pa sem zdaj že čisto zmedena. V torek (2.10. ) mi je te meritve delala ena ginekologinja in mi namerila, da mi moja pupa 4149 g , danes pa mi je rekel ginekolog, da ima 3581 g. Pa ga vprašam kako je lahko takšna velika razlika zdaj nastala in mi reče, da, če je ona G zadnjič vzela samo 2 ali 3 mm več za obseg trebuščka kot danes on pride že takoj do takšne razlike. No, zdaj pa sem čist adijo ko več ne vem kakšnega otroka naj pričakujem. Saj meni je itak boljše, da bo bolj mičkena, se vsaj nem tak matrala user posted image pri porodu pa še ti bodiji in vse ostalo kar imam za 0 mesecev nama bo prav user posted image

Zdaj pa grem malo pred Tv

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
10.10.2007 11:48:15   
oktoberka
A v Ljubljani so ti rekli da 14 dni po roku sprožijo, če je do takrt vse bp?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
10.10.2007 11:49:52   
Pandica
oktoberka ne, jaz sem iz Maribora tako, da je to za našo porodnišnico, za v Lj ne vem kako je s tem user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
10.10.2007 11:49:57   
oktoberka
Aja, sem na seznamu vidla da boš v mb rodila?

Neposredna povezava do sporočila: 4136
10.10.2007 11:50:53   
ULLA K
Da dodam še moje novice: novic ni!

Našemu fantu se očitno nikamor ne mudi. Sicer imamo še 5 dni do PDP, ampak ni videti, da bomo ta rok ujeli. Spim vsako noč manj, le kakšne 3-4 urice  - pa pravijo naj se naspim zdaj, ko sem še v enem kosu! Ja kako, če pa ne najdem položaja, vse boli in sem skoz v nekem pričakovanjuuser posted image ... no, ja, mogoče pa sem samo preveč nestrpna - je pač prva nosečnost...  

Pravkar sem z neta potegnila vse kar sem našla o prvih pomoči za dojenčke... sem kupila angelcare, ki te s piskanjem opozori, če ima dete zastoj dihanja, potem pa sem ugotovila, da mi to nič ne pomaga, če mu ne bom znala pomagati!!! Torej moram sedaj naštudirati še to znanost. Mogoče zganjam paniko, ampak nikoli se ne ve, kdaj je potrebno hitro reagirati.

Mere? Pred nosečnostjo 60 kg na 168 cm višine, sedaj +15 kg... obseg bušija pa lepih 103 cm in se mi zdi, da je ogromen, pa vsa sem okorna - no zdaj pa vidim, da je moj buši med manjšimi user posted image  ?

Čestitke vsem, ki že pestvate in upam, da se vam tudi ostale oktobrke prav kmalu srečne pridužimo!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
10.10.2007 11:54:57   
Solero
Že prej nisem imela časa za računalnik, zdaj ga je pa še manj.

Na hitro vam bom napisala mojo porodno izkušnjo, ki je precej enostavna.
Torej:
popoldan mi je začela odtekati voda, pa ne v curku, ampak bolj kot malo močnejši izcedek, približno po pol deci na uro. V pričakovanju popadkov sem legla in počivala, ker pa jih kar ni  in ni bilo sva šla v bolnico. Ob sprejetju sem bila odprta 3-4 cm. Sledil je klistir, ki mi je bil eno samo ugodje in prijetnost. Sprostil me je in sprožil popadke. Nato sem zlezla na porodno mizo, priklopili so me na ctg, z infuzijo so mi časovno uredili popadke in se je začelo. Popadki so zašibali 100 na uro, da sem komaj utegnila dihati, preobračala sem se z boka na bok, mož je bil ves čas ob meni, me bodril, mi močil ustnice, masiral križ, gledal na ctg...v dveh urah sem se popolno odprla in po dveh močnih iztiskih se je v tretjem moj sinek kar cel porodil, kar naenkrat je bil zunaj.
Babica, ki je bila enkratna, mi ga je dala na trebuh, da sva se malo gledala, potem je poskrbela za posteljico in po šivanju so mi ga dali na prvi podoj. Krasen občutek, ko ti prvič potegne iz prsi!! Nato sva se cartala do jutra in še naprej...  Sredstev proti bolečinam nisem dobila, vse sem predihala in malo pojamrala, pa je šlo. Bolečina je bila znosna in glede na intervalnost tudi hitro minljiva. Če bi ocenjevala po lestvici 1-10, bi dala 8. Boleli so popadki, potiskanje pa niti ne. Po porodu pa precej bolijo šivi.
Tako, na kratko.

Naj še dodam vse pohvale Porodnišnici Izola, osebje je res na mestu, prijazni, strokovni, vedno pripravljeni pomagati in svetovati, lepo se delali z mano in z mojim dojenčkom. Vsake toliko me je prišel kdo vprašat kako sva, če kaj rabiva, če je vse v redu... Ničesar mi ni manjkalo, predvsem pa ne prijazne besede (in vložkov user posted image ).

Vsem, ki vas porod še čaka, želim, da mine čim manj stresno in kolikor se da neboleče.
Pa čestitke novim mamicam. user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4138
10.10.2007 11:55:48   
oktoberka
Kje se danes skriva Kasija? A je šla v Rim?
Js sm že toooooook naveličana vsega, da vam ne znam povedat. Pa dolčas mi je, pa ne ve, kaj bi sama s sabo počela. Prou tko se počutm k da bi bla depresivna. Pa še ta vreme je tak da ful dol tlač. Naj še že ulije, al pa naj bo sonce. Sam tole je pa obupno. Punce, js morm dons rodit!!!!!!!!user posted image Sem hecna, a ne? Kako nej prepričam to piško da nej pride ven? Jo bom začela buzerirat, pa se bo mogoče udala v usodo.user posted image

Lp

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
10.10.2007 11:58:54   
oktoberka
Solero js bi tud tako porodno zgodbo!!!! Bravo!!user posted image user posted image user posted image Bom drala pesti da mi dans voda odteče!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4140
10.10.2007 12:18:32   
noa1
Se moram malo pohvalit. Mi je končno uspelo umiti okna,...sem se zraven spravljala kar nekaj časa (se mi ni preveč dalo). Sedaj bo pa nekaj časa mir.

Drugače pa  pošiljam še moje mere, pri 168 cm sem se iz 62kg zredila na 80kg (18kg), obseg trebuha pa 110cm. Še posebej zvečer se počutim kot kit, sploh kadar se moram vstat s kavčauser posted image . Moji plani so bili, da se ne  bi zredila čez 15kg, pa teh kil sploh ne morem nadzirat (še posebej sedaj, ko sem začela še fejst zatekat), kar grejo gor. Pa ni panike, se bom s tem ukvarjala kasneje, glavno da je z mojo user posted image  vse vredu (na zadnjem UZ so mi namerili 3000g).

Mehurčica: hvala za informacije glede CR. Sem se hotela danes naročit za naslenji teden za CTG, pa so mi rekli, naj pokličem po 13.00 (bo treba še malo počakat)

pozdravček, pa disti cartanja in božaja

Neposredna povezava do sporočila: 4141
10.10.2007 12:33:35   
Ulaa
Sem prisibala s ctg-ja, vse o.k., dogaja se se nic, kar sem pricakovala, pa ni panike, ker grem v torek po user posted image . Komaj cakam.
Ste se zacele pogovarjat o koncnih mereh? No jaz sem se zredila za 8 kg, obseg pa imam 101 cm, res pa je,
da nic ne zatekam, se pa vseeno pocutim kot sloncek user posted image user posted image .
Sicer pa tole vreme ne vpliva najbolje name, bi kar spala in lezala, se mi nic ne da. Upam da bo jutri kaj bolje, moram pripravit oblekice za iz porodnisnice.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
10.10.2007 12:34:51   
skuštrana
Uh, ste se razpisale o merah user posted image Jaz sem visoka 180 cm, prej sem imela 59 kg, trenutno sem na 75 user posted image .Obseg imam pa 103 cm. No, niti ni neke panike, samo malo sem jezna, ker sem se v prvi nosečnosti zredila samo 10 kg, zdej pa kar malo več...Pa saj sem sama kriva, tako da ni kaj jamrat.

No, jaz pa ne vem kaj se spet z mano dogaja, sem prej šla lulat in je bilo na papirju mičkeno rdeče, potem sem pa v wc pogledala in je bil notr takšen komadek sluzi s krvjo..Sem pa že v soboto čez dan opažala na hlačkah takšne male rdeče nitkeuser posted image in nisem mogla poštudirat od česa - ali od krvi ali sem imela kaj takšnega oblečenega...Potem se je pa umirilo, sedaj pa tole. mogoče se lušči čep, nimam pojma, ker prvič se mi niuser posted image user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
10.10.2007 13:05:16   
skuštrana
No, sedaj sem bila spet na wc in je bila ta krvava sluz ker obilna in gosta, tako da sem prepričana, da je to čep...Morda pa bo kajuser posted image Ampak nimam pojma kako naprej, a naj grem v porodnišnico ali kaj? Ker pri meni je šel prvi porod zelo hitro pa me je malo strah. Pa še sami s tamalo sva trenutno. Nič, najboljše da moža pokličem, da se čimprej domov nariše...

Neposredna povezava do sporočila: 4144
10.10.2007 13:11:33   
soraja
Še pozdravček od meneuser posted image .Po včerajšnjem CTG-ju sem malo razočarano saj je bila črta čisto ravna torej nič popadkovuser posted image ,zadnjič mi je g omenil,da bi sprožili kaj prej zdaj pa nič od tega,ker je bil CTG vredu oz. brez popadkovuser posted image .Sej vem,da imate še skoraj vse prednost pred mano,nekatere boge ste še celo čez rok ampak tudi jaz sem že tako tečna in neučakana da je joj,še posebno zaradi mojih prevelikih mer,kar pa sem si seveda sama krivauser posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz sem kar na +21kg obseg trebuha pa je 115user posted image .Kar sram me je pa ne zaradi bušija ampak zaradi kiluser posted image  vedno sem govorila,da jaz pa se ne bom dosti zredila pa evo.Vsaj upam,da bom bolj odločna pri spravljanju kil dol.Zato mislim,da mi je še težje sedeti,ležati in vse skupaj.....Ok ne bom več tečnarila,da vas ne spravim še bolj v to slabo neučakano voljo.Držte se in kolikor se da prijetno čakanjeuser posted image user posted image user posted image .Vam srečnim mamicam,pa čim več cartanja z vašimi sladkorčkiuser posted image user posted image user posted image   Pa-pa

naša punčkica,komaj te čakava!

Neposredna povezava do sporočila: 4145
10.10.2007 13:13:56   
soraja
Skuštrana ti kr v porodnišnico pokliči pa vprašaj po mojem bo to najboljše,pa upajmo,da boš res čim prejuser posted image user posted image user posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
10.10.2007 13:25:28   
majoli
Lana, nam so v materinski rekli, da če voda odteka po kapljicah, ni nobene panike in te lepo odpelje v porodnišnico partner. Če pa vode odteče več in na hitro, moraš pa nujno poklicati rešilca in ležati, saj lahko ven pade kakšen mehak plodov del kot npr. rokica ali popkovina.

Skuštrana, ko se čep enkrat odlušči, lahko pride do poroda šele po dveh dneh ali pa kar celem tednu. Jst bi šla v porodnišnico, ko začne odtekati voda ali pride do kakšne krvavitve ali ko so popadki na 5 min (če si bolj blizu porodnišnice). Bo pa najbolje, da pokličeš v porodnišnico in naj oni povedo kako naprej.

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
10.10.2007 14:04:32   
mišk
Joooj punce, to ko se mente o kilah pa tem... Jst sem že štartala z ne ravno manekenskimi merami.user posted image  Visoka sem sicer 177 cm, in vem, da sem zdej že ene dve leti tehtala 71,72 kg. No, ko sem pa šla na prvi pregled v 9.tednu so mi jih natehtal 76kg!user posted image  In jst še zdej ne vem, kolk naj računam, da sem se v nosečnosti zredila!? Al naj vzamem začetno težo pač 71 kg al 76kg?!!!
V glavnem za trenutno cifro si lahko same mislite kakšna je-ne bi o tem. Preveč boli!user posted image user posted image user posted image  Šiviljskega metra pa nimam pri sebi, da bi vam posredovala obseg bušija.

Ja, drugače sem pa še vedno doma. Jutri imam spet ctg. Po mojem nau spet nč novga. Dans ponoč se mi zdi, da sem imela en sam popadek! V glavnem, tak me je neki žašraufalo v trebuhu.
Zdej, ko je skuštrana napisala, da ji je šel ven čep, tud jst vsako uro skor pogledam, če imam tud jst kej novega v spodnjicah!user posted image
Pa nič!user posted image user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
10.10.2007 14:44:21   
janja
valči - zredila sem se toliko kot v 1. nosečnosti, samo štart je bil pri več kilah. Tako da sem šla iz 66 na 80 kg. Mam pa vse te kile samo v joškah in trebuhu, tako da upam, da bo šlo hitro dol. Pri prvem porodu sem odšla iz porodne lažja za 10 kg (pa ni bilo skoraj nič več plodovnice pa še manjši trebuh), zdaj pa imam malo več plodovnice, tako da upam, da bom takoj lažja za min. 10 kg.

skuštrana - jaz bi se šla na tvojem mestu vseeno pokazat v P ali vsaj G. Moja kolegica je pred dvema mesecema rodila, po tem ko ji je šel čep, v 3- urah.

Kaj je zdaj z našimi user posted image ? Očitno jim je tako lepo v trebuščkih, da nočejo na ta svet.
Kasijo78 pa tudi jaz pogrešam. Javi se - a si že v Rimu?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
10.10.2007 14:49:35   
oktoberka
Kasija je po moje res šla rodit. Ker ji to da se že cel dan ne javlja, ni podobno.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.