|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
8.10.2007 9:01:02   
Magi*
preživeli noč. Zaki je še kar dobro spala, samo jaz pa nisem. glih, ko sem njo uspela s čohanjem uspavat, so pa mene noge začele zaj... user posted image  gospod mož so se naspali user posted image  in zdaj mi je pobegnil v službo, ker potem moram pa jaz leteti v službo. kako bom pa danes 3 ure skupaj spravila, mi ni jasno, ker sem čisto hin.

zdravnica pravi, da še malo počakamo preden se pridemo pokazat in naj čsitimo nosek s fiziološko. ja pajade, sem opremljena s fiziološko, sterimarjem, aquamarisom, sam tamalo pripravit do tega, da bi ji to v nos vlila, nia ravno mačji kašelj. upam, da se izognemo antibiotikom. ji gre pa zdaj iz noska grdo zeleni gnoj, malo ima vročine, pa ne veliko in kašlja kot kak stari kadilec. celo uspelo nam jo je obleči (pri njej je to največji problem). je pa sinoči ful težila, da ne gre k zdravniku, danes zjutraj je bila pa čisto razočarana, ker je zdravnica rekla naj še ne hodimo user posted image

aja, pa z oljem čajevca sem ji malo namazala ušeska (zunanji del) in dedi jo zdravi z bioenergijo na daljavo. bom poročala o uspehu user posted image

PS: pod oknom mi pa delavci asfalt razbijajo. jaaaaaaaaaaooooooooooooo....

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
8.10.2007 10:35:46   
Kim80
Dober dan!

Danes se pa še niste skoraj nič razpisale. No, jaz se malo javljam po vikendu. Sva bila z user posted image  v Lendavi pri njegovih. Jaz sem se tako večinoma učila za strokovnega, on pa je urejal svoje rastline (zbira kaktuse). Spet je minil vikend kot keks.
Alice - glede oldtajmerjev - mislim, da sta ti in moj user posted image  približno istih let, tako da ... user posted image

Glede hrane je pa pri meni tako - jem skoraj enako kot pred nosečnostjo, le da pojem sedaj tudi kaj za večerjo, ponavadi kak corn flakes. Niti ne čutim potrebe po več. Je pa res, da niti pred nosečnostjo nisem ravno malo jedla. Pa tudi sem ugotovila, da nimam nekih posebnih "lušt", ki naj bi bile značilne za nosečnice. Kislo mi je pa tako že od nekdaj pasalo. Kg pa malo nihajo - trenutno imam 1 kg manj kot prejšnji teden, ampak lahko da bo že jutri 1 kg več.user posted image
Magi - upam, da se hitro pozdravite.
Vem, kako je fajn, če imaš delavce pri hiši. Pri nas delajo fasado na bloku in mi skoz hodijo mimo okna in noter gledajo v kuhinji in se mi smejijo. Pol jih pa še poslušam, kako neumnosti govorijo in se smejijo sami sebi. No, se vsaj zabavajo na delu.user posted image
Toliko za zdaj.

Uživajte!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
8.10.2007 10:46:02   
Raho
Ha, Kim, vem, da ste bili v Lendavi in da ste bili pri naših prijateljih na obisku - so me že zinformiraliuser posted image . Lahko bi se oglasili tudi pri nas. Ampak mu pa ni čisto jasno, kdo je tvoj... Ma, bom že ugotovila.

Jaz imam pa že cel dan konstatntno trd trebuh in ne vem, ali naj pokličem G. ali delam paniko po nepotrebnem, ker jutri imam tako ali tako pregled. Ja, pa Živa se je tudi kar fajn umirila. Sicer se vsakega kvarta javlja, ampak ne tako intenzivno kot se je prejšnji teden. Ma, sem hvaležna za ta angelsound...

Magi* - vi imate pa res čudne zdravnike okoli sebe. Meni naš pediater reče, pripelji ga, pa vem, da dostikrat samo zaradi tega, da mene pomiri.user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
8.10.2007 10:59:18   
pikica*
Ojla punce!

Se še jaz malo oglašam. Danes imamo pri nas lep sonček in bo treba malo ven pobegnit.

Drugače imamo pa doma delovno. Prejšnji teden sva z user posted image  prebarvala steno v dnevni sobi, čez vikend sva pa sestavila še novo omaro za v dnevno sobo. Zdaj se sicer še navajamo nanjo (smo bolj pristaši minimalističnega pohištva in nas vsaka nova škatla v dnevni sobi grozno moti), ampak bo že šlo. Če ne drugače, zato, ker vemo, da drugače ne bo kam dat našega novega članauser posted image . Zdaj me čaka selitev stvari iz delovnega kabineta v tole novo omaro. Računam pa, da bom veliko stvari enostavno pometala stran. Sem pa dan začela delovno. Najprej sem posesala celo stanovanje, potem pa sem se lotila čiščenja tepiha v dnevni sobi. Bil je res katastrofalno umazan. Jah, to je pa to, če ti ob majhnem otroku pade na pamet bež tepihuser posted image .  Potem je bilo ap treba celo zadevo še enkrat presesat. Aja, da ne bi bilo slučajno kaj dolgčas, sem potem še celo stanovanje po tleh pomila. In to vse do 10huser posted image .

Mene je pa zdaj počasi začela grabit panika, da za user posted image  res še nimamo ničesar. Bo teba it počasi v nabavo. Ampak sploh ne vem kam čem it. Kombinizonček bom po moje kar komu od familije naročila, ker bodo potem itak vsi spraševali kaj naj kupijo, za vse ostalo bo pa treba it v akcijo.

Glede kozmetike....na koncu ugotoviš, da rabiš samo eno trdo milo, kakšno hladilno mazilo, bepanthen in to je to. Mi nismo nikoli uporabljali kakšnih hudih oljčkov, krem ipd. Se mi zdi, da otroci vsega tega res ne rabijo. Še glavnika nismo rabili in ga še vedno ne uporabljamouser posted image . Zato pa hodi naša punči naokrog s frizuro, kot kakšno strašilo. Njene kodre bi bilo res treba razčesat, ampak ne pustiuser posted image .

Magi*, držim pesti, da se kmalu pozdravite. Pri nas imamo dva bolnika. Možek in hčerka sta fasala nek virus in sta ga sračkala cel vikenduser posted image . No, možek je poskrbel sam zase, Zojo je bilo treba pa non stop preoblačit. No, zdaj jima gre že na bolje.

Nič...grem še mal na kavč, potem pa ven.

Čau

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
8.10.2007 11:29:21   
andreja2000
Magi* upam,da se čim prej pozdravite.Se pa čisto strinjam z Alico glede zdravnikov pri vas,kajti boleča ušeska res niso kar tako.

pikica* no ,vse pohvale,da si danes že bila tako pridnauser posted image Jaz se danes še ravno nimam s čim pohvalituser posted image ,sem pa zato včeraj počela nekaj podobnega kot ti danes.

glede hrane je pri meni tako,da nimam kakih posebih luštov in jem manj kot pred user posted image .Jem pa čisto različno,en dan bolj drugi manj,sladko pa tudi meni preveč ne diši.Pijem pa ogromno vode,kar tiste izpod pohorja,sem se ful navadila nanjo in mi jo moj gre vsak dan iskat svežo.Sokov in drugih pijač-razen občasno radenske ,pa skoraj nikoli ne pijem.

Imejte se lepo in lep dan......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
8.10.2007 11:35:13   
lana38
Tudi pri nas je lep sonček. Pa tudi mrzlo ni. Jaz sem še bolj lene sorte. Danes sem spet zaspala, ko je odšel Blaž in user posted image  kar do 10.15. Če ne bi prišla moja mama, bi verjetno še kar nekaj časa vlekla. Zdaj pa ne pridem k sebi. Se mi še kar naprej spi. Še malo pa bom šla ven. Morda bo kaj pomagalo in bom bolj živahna.
Magi*, tudi meni se zdi čudno, da vaša pediatrinja ni rekla, da se prideta vsaj pokazat. Če so res ušesa, zna biti ponavadi vedno huje z bolečino.user posted image Upam, da bo čim prej bolje.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
8.10.2007 12:25:29   
t*e*j*k*a
Hojli!!!

Danes je pa sonček na pohodu!!!
pikica*pohvalno kaj ti vse rata naredit do desetih!!!!!
Jaz sem pa dans bla v LIDLu in sem kupla kombinezon za našo malo pikico pa še en pajacek, sam ko sem doma razpakirala se mi zdi da bo ta pajacek spomladi šele prav ker je velik. Pa sej ni panike bo že počakal.

Hvala za vse obrazložitve glede paypala, jaz bi si mogla dat novo kreditno delat pa se mi res ne da zdej še s tem ubadat ko pa morm še tolk drugih listin uredit.

Tud jaz zašvicam ful tko da mi je včasih že tečno kr sem čist mokra pa sploh nič takega ne naredim.
Glede hrane pa jaz jem skoraj isto kot  pred user posted image , za zajtrk kakšen kos kruha namazan z raznimi stvarmi (ampak vedno pojem samo 1 kos) potem čez 3 ure sem lačna kot user posted image in navalim na kak jogurt al pa sadje, včasih se mi keksov zlušta, za kosilo se spet napokam do onemoglosti ker komi čakam kdaj bo kosilo, potem pa še okoli petih kakšen kos kruha ali pa kosmiče z mlekom (ampak ne koruznih - tiste s čokolado), no potem pa probam zdržat do naslednjega jutra. Mislim da me ravno to drži da se ne zredim preveč ker zvečer grem spat lačna (nisem tok lačna da bi mi krulilo al pa kaj ampak bi z lahkoto pojedla kak kos kruha).
Pijem pa jaz tudi samo vodo-sosedovo (imajo svoj izvir).
Sicer pa tudi jaz upam da ne bom prišla do 70 kg. Zdaj sem na 66. Mislim da mi ne bo uspelo. Pa sej ni panike kaka kilca gor al pa dol.user posted image

Zdej grem pa kosilo kuhat bomo meli polnjene pleskavice s sirom in šunko  pa prazen kromipr, pa paradajz zraven(solato).

Uživajte čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
8.10.2007 12:48:34   
Vrtnica79
Pozdravljene!

Kako pa je danes lep dan. Sem kar boljše volje ko vidim da je zunaj tako lepi sončekuser posted image .

Jaz sem danes zjutraj peljala malo v šolo( uši smo se rešili- upam da jih ne bo spet dobila). Potem pa sem se odpravila v Mullerja po meščalec, pa še nekaj ostale kozmetike. Potem sem šla še iskat darilo za mojo mamo- jutri ima namreč roj. dan. Pa sem našla ene take lepe okrasne svečke ki so kod majhni kolački, pa še dišijo po čokoladi. No, pa sem metala stvari v košarico, prišla do blagajne ter plačala. Pri izhodu trgovine pa sem ugotovila, da sem se malo preveč nabasala. Sem komaj z tistimi vrečami prišla do doma, čeprav nimam daleč- kakih 10. minut. Me je ena punca malo pred domom celo vprašala če mi pomagauser posted image . Pa sem jo sprva malo začudeno pogledala, ker to se mi pa še ni zgodilo. Sem bila res presenečena. Očitno se še najde kak dober človek.

Magi, upam da se res ne razvije kako vnetje. Ker potem je bolje da greš čimprej do zdravnika.

Alice, tudi moja obožuje Mc Donalds. Tako da smo se odločili da bo povabila svoje prijatelje kar tja na zabavo, ki jo organizirajo. Že komaj čaka in me vsak dan sprašuje koliko dni še. No, do 26.10. je še kar daleč za njo.

Lana38, lep je ta tvoj buščekuser posted image !

Ayo, ti pa si res uživala čez vikend na bazenu. Sem ti kar malo faušuser posted image - jaz bi tudi. Glede blage zime pa bi mi kar pasala, bi lahko po suhem sprehalala in vozičkala.

Kim80, ali te ne moti da ti delavci vse vidijo not? Jaz bi kar rolete dol potegnila.

Pikica, si pa res pridna. Jaz se še kuhat nisem spravila. Se mi zadnje čase nič ne da. Naredim tisto kar je nujno ostalo pa že počakauser posted image .

Nič, zdaj pa moram res dvigniti svojo rit vstran od računalnika pa še kaj pametnega skuhat. Verjetno bodo kar makaroni pa zelena solata.

Uživajte na sončkuuser posted image ...........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
8.10.2007 12:57:07   
Magi*
Hojla!

ja, zgleda, da imamo v LJ bolj alternativne zdravnike user posted image

no, danes je tamala kar v redu. ušeska je menda ne bolijo, vročino ima mejno (okoli 37), nosek pridno čistimo. pravi naša pediatrinja, da se pri ušeskih stanje spremlja vsaj 24h, da se vidi ali gre res za vnetje ali za zabasanje evstahijeve cevek do bobniča - nekaj takega, ne me držat za jezik.

je pa tko, da je naša totalno proti antibiotikom in jih da res samo, ko je nuja. s tem se tudi jaz strinjam, sam meja je včasih zelo tanka, a ne?

zdaj sta z atijem doma in morata ob enih poklicat zdravnico in ji poročat o stanju.

PS: sem pa zato jaz na psu. sem se komaj do KR pripeljala, me vse nekaj tišči tam spodaj. imam občutek, da se spet nekaj prevrača mali, ker imam deno polovico trebuha trdo - hrbet najbrž, brca me pa v mehur in červo. jupi for that! user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
8.10.2007 14:46:05   
Magi*
helou agein;) javljam se s tlake.

sem morala še tole delit z vami. tašča mi je naročila naj se spomnim kaj rabim za bejbija - kak večji nakup pa to (zdaj, ko sem zibko in vse pritikline že nabavla). in sem se končno spomnila. nujno rabim prstan in zapestnico od Frey Wille user posted image user posted image user posted image , bo ful pozitivno vplivalo na dojenje user posted image user posted image user posted image

pišuka, če pa vse tavelke reči že mamo user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
8.10.2007 15:05:06   
soncek.djukelica
ojla,

Jaz sem pa danes fasala špiko v rit!user posted image Sem kar zavijala z očmi, ko je rekla,da gre v mišico in naj se slečem!user posted image  Sej sem preživela,ampak če kaj nimam rada,je pa da me tazadnjo bodejo!user posted image  Rezultat testa za Rh- je pokazal,da je potrebna injekcija! No, do poroda sem mirna!user posted image
Danes je res lep dan, jaz se bom sedaj mal šla sončit!user posted image
Pikica, se pridružujem drugim puncam, res si pridna!user posted image
Vrtnica, se strinjam s teboj, da so nekateri res prijazni in voljni pomagat!
Sem pa tudi jaz videla eno manj prijetno situacijo!Mamica z vozičkom na avtobusu, pa ji nobeden ni dal roko,ko je izstopila iz busa! Zraven nje je stal "zavaljen" tip in sam čukasto gledaluser posted image , pa ena srednješolka,ki je šla na za njo dol!user posted image user posted image user posted image   Too much!
Lana, lep trebušek!user posted image user posted image user posted image
Ayo, ti pa res uživaš! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
8.10.2007 15:49:04   
Magi*
če bom danes kaj jamrala kolk mi je blo hudo v službi, me komot v rit brcnete user posted image

pikica*, sem šele zdaj videla, da si imela ti tudi 2 pos... doma. samo, da je boljše. nič ni hujšega kot gledati bolnega otroka.

ej, a vaša punči ima tudi Einteinovo frizuro? naša tudi ne pusti, da bi jo česali. zadaj ima 3 dreadlockse in tako pazi, da ji jih ne bi kdo odrezal - razčesat se itak že zdavnaj več ne dajo.

aja, olje smo mi rabili za temenca. sicer pa lahko mirne duše tudi z olivnim namažeš, je isti šmorn.

držte se! še 45 minut in sem konec user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
8.10.2007 16:54:05   
t*e*j*k*a
Ola!!

Kje ste dans vse?? Se vse na sončku sončite al kaj??

MAgi* vidiš da si preživela službo. Ne se sekirat pa bo kr bolš!!!

SD boga revica k so te kr s špiko napadli, jaz je pa že ful dolgo nisem dobila v rito, tko da niti ne vem več kako to boli.

Dans sva šla z dragim kupit stiropor za estrihe. Sva se mal dinarčkov znebila. upam da čimprej te estrihe narediva pol pa se lotiva urejanje sobe za user posted image .
Pri nas nimamo še nobene večje stvari zauser posted image kupljene, bi prav prišla kaka tašča al pa teta z željo po kupovanju, pa mislim da lahk o tem sam sanjam. Tko da tiste k mate to možnost jo izkoristite!!!!!!

Men je ful dolgcajt nimam pojma kaj naj se spravim delat. Kakšen predlog??

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.10.2007 17:19:18   
Ayo
tejka, malo pobrskaj po internetu za otroske pesmice in uspavanke. user posted image
Jaz namrec v teh dneh razmisljam, kaj od tega bom nakupila, pa bi bila vesela tudi vasih predlogov, kateri cd-ji/albumi so najbolj aktualni in kje boste to kupovale?

Ali ve kaj dajete poslusat glasbo user posted image ? Jaz enostavno kar nimam casa (slab izgovor user posted image ), se pa z nijim vcasih v avtu pogovarjam. user posted image  Kaj pa ve?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.10.2007 17:43:06   
Raho
Evo, sedaj pa najuje z mojim skoraj kap. Sva več kot 20 min z angel soundom iskala utrip ko zmešana - že sva bila pripravljena na štart v porodnišnico, ko sem ga odkrila čisto na desni strani nad bokom. Sedaj me je pa od muke začela spet boleti glava.

To, da je tam praznina, pa tudi nisem vedelauser posted image .

Psihotično stanje.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
8.10.2007 17:53:04   
Raho
Da ne pozabimo!

user posted image
user posted image

SREČKE user posted image  po PDPju (45):

27.11. 
Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image  

02.12. 
Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 
copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA 

trdozimc user posted image  - user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image  
Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE  
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE

15.12. 
Coolbabe user posted image

17.12. 
Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image  
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image  
Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA/KRANJ, user posted image

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA

26.12. 
soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 6 user posted image  : 13 user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
8.10.2007 18:51:26   
Magi*
evo mene, že doma. Zaki spi. še vedno.

Alice, a Živa ni migala, da si jo šla z AS lovit okoli? jaz ga sploh več ne uporabljam, ker miško skoz nori po trebuhu. ma, sam, da ste jo našli. tale vam bo šele dala vetra, boste videli.

tejka, mam predlog zate: bejž diplomo pisat user posted image

Ayo, jaz sem v prvi N ful glasbe poslušala, sem imela cajt. zdaj pa fantolinu več ali manj jaz v avtu prepevam. to bo imel posluh user posted image  sicer imam pa doma eno staro gramofonsko ploščo z otroškimi pesmicami. zelo luštne, čisto drugačne kot te novodobne. bom možu zabičala, da posname na CD in vam bom dala na kak ftp gor, da si zdownloadate.

pa-pa. si grem šmorn delat user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.10.2007 18:52:05   
Skaana
user posted image user posted image user posted image

spisala sem cel roman za vas, pa je potekla seja user posted image . Se javim bolj zvečer še enkrat...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
8.10.2007 19:40:27   
loncica
Čav punce!

Jaz sem bila danes spet v šopingu. Sem bila v Lidlu in kupila par cunjic, potem sem pa še v Rutarju kupila Chiccotov ležalnik - je bil ful znižan. Me je pa tako sramna kost bolela, da sem na koncu hodila že kot kak invalid.

Zdaj mi je jasno čemu moji kg kar šibajo navzgor: preveč jem. Pa niti ni fora v tem, da jem ful več kot pred nosečnostjo - razlika je v tem, da sem se prej vsak dan športala. Mah, bo že.

Magi: upam, da bo hčerkica kmalu boljše.

Alice: upam, da si se pomirila. Mene tudi kar panika grabi, če ga kdaj kaki dve uri ne čutim.

Sem pa eno stvar ugotovila. Jaz sem kar vesela, da mam večino stvari že kupljenih. Vedno manj me mika hodit po trgovinah, pred dvema mesecoma sem bila pa še vsa energična.

Lp

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
8.10.2007 19:51:01   
Vrtnica79
Bom čisto kratka, morem še mali prebrat knjigo za bralno značko- ja,že v 1. razredu morejo začet. Več knjig prebere, več smeškotov dobi. Tak da midve kar pridno čitama, user posted image  pa zraven posluša, ker za kake cd-je z pesmicami res ni časa.

Alice, meni lahko na seznam dodašuser posted image . Še ena pupika več- no sicer pa tako prevladujejo kot vidim.
Ja, te je pa moglo res stisnit če nisi našla srčka! Hvalabogu da je zdaj vse OK. Te ta tvoja Živa malo sprobava, če imaš dobre živceuser posted image .

Nič, zdaj pa v svet pravljic

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.10.2007 20:04:29   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

bom možu zabičala, da posname na CD in vam bom dala na kak ftp gor, da si zdownloadate.

user posted image  user posted image  user posted image  

...pa pol bos razlozila kaj ftp sploh je in kako to gre, za tiste user posted image  iz kamene dobe user posted image  user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
8.10.2007 20:16:28   
ajtak
user posted image user posted image
Drage moje,
Naj se koncno spet malo javim...

V petek sem imela G. in je vse super! Mali ima 2,3kg in je ze pravilno obrnjen! Je tudi izredno zivahen tako, da vem da je vse ok user posted image .
Mi imamo pripravljeno vse razen kozmetike, ki jo bom nakupila po 1. novembru (si moram kar meje postavit, ker drugace bom kupila 6 mil, 28 paketov vate...user posted image user posted image ).
Ker je mali kar precej velik mi malo obljubljajo predhodni porod tako, da imam ze vse napotnice doma.
No, midva s Tjasem sva zmenjena, da pred 21.11. ne bo nic. user posted image

To je to!
P.S.: Naj vam povem, da imamo pri novemberkah ze 2 mamici in posledicno dva sinka Stasa in Dominika user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
8.10.2007 21:41:56   
MojcaG
pozdravljene! ful ste pridne punce, tolk pridno pišete!user posted image  

tale moja druga nosečnost je ful drugačna od prve... zredila sem se 10 kg, prvič sem se enkrat v enem samem mesecu 6 kg, na koncu 28 kg! sem tudi jedla ful, zdaj pa sploh ne.. v mejah normale.. prvič sem imela nespečnost, vse noči sem prebedela, tudi zaradi nemirnih nog (kolk je to tečno), zdaj spim ko polhek.. mi pa trebuh že ves čas otrdeva, bolečin nobenih.. trkam, da bo tako do konca. za dojenčka imam praktično vse, pa vseeno še kar nekaj brkljam po trgovinah, pa kolk so tile copatki lušni, pa tale bodi, pa kaka lepa jopica... nisem disciplinirana ama baš ništa! no, kozmetike še nisem nabavljala, bo pa to: fizološka (od nivee, ker je pakirana v takih malih flaškah), ribodermin, vata, milo, vatirane palčke, gaza, krema za rito in kakšno mandljevo olje. pa škarjice za nohte in flaško in dude. tega še nimam. kinderpet je naročan, jogi tudi. pa zase za v bolnico. pa seveda sem morala kupiti tetra plenice potiskane z medom pujem. pa že komaj čakam.user posted image
moj buši pa zadnje čase kar nori. res ful brca in se obrača, prav vidi se, ko zabrca. danes se mi zdi, da je kar naprej budna. te pa razumem, alice, če se bi meni preveč umirila, tudi naredim alarm. ni se za hecat, se mi zdi. mene je gin v prvi nosečnosti svarila proti koncu, če se preveč umiri, kar pokazat v bolnico. tega se bom držala tudi zdaj.

lepo se imejte in lahko noč!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
8.10.2007 23:05:33   
Skaana
user posted image

Sem se zdaj malce pomirila user posted image . Pa vedno prej stisnem copy, ne vem zakaj prej nisem user posted image

En velik user posted image  vsem (no, koliko obsega mi je še ostalo user posted image ).

Vesela sem za pupi od Magi* in Pikice, da gre na boljše. Bomo še pestke držali, prav?

Danes me je teta zapeljala v Celje, da sem dala kri - še zadnjič za tokso. Jutri zjutraj pa imam pregled user posted image . No, oglasile sva se tudi v Lidlu - čist slučajno. In skorajda nisem mogla nest v roki, tolk sem nabavla user posted image . Ampak večina za Ateno, za user posted image  samo bodije in en kompletek. Ker pajac že imam, sploh če bo punčka... Res je zoprno prej nakupovat, če ne veš spola user posted image .

Sem pa kar malo žalostna zdaj, ker se je user posted image  začel umirjati user posted image . Pač nima več toliko prostora. Tako da tiste, ki imate za mano PDP - vas je večina - uživajte v močnih brcah in akrobacijah še zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ker bo prekmalu konec... Sam jaz sem glede tega ful čudna. Men je tako lepo, ko imam malo bitjece v sebi, samo zase - egoist, saj vem. No, naš user posted image  je obrnjen z glavico tudi navzdol, vem, ker se mu ogormno kolca - zdajle tudi user posted image - ampak malce zamaknjen, ker me zdaj večinoma brca pod desno dojko. So pa to bolj utesnjene brce, v bistvu že bolj premiki user posted image . Pa prave bule mi je začel-a delat. No, saj je prej tud, a prej je šlo čez trebuh z ekspresno hitrostjo, zdaj pa že lahko sledim z roko.
Katera je napisala tisto o objemu trebuha za obema rokama, tisočkrat hvala. Pri meni deluje neverjetno. user posted image  se kar zloži v moje roke, tudi če spi. Tako da sem kar pomirjena potem. Saj sem si prej božala user posted image , sam nikoli pa nisem zastala in ga "objela".

Glede kozmetike za dojenčke, res ne potrebujete ne vem koliko. Jaz sem si pri Ateni kupila za deset user posted image  kozmetike Bubchen (takrat še ni bilo Mustele, ki jo tako zelo hvalijo zdaj), potem sem pa rabila le čisto malo kremne kopeli user posted image . Torej, jaz sem pri Ateni potem prakticirala takole. Pri previjanju sem ji rito obrisala s toto krpicami za umivanje
 user posted image , ki sem jih pomočila v vodo. Obrisala s tetra krpicami, namazala z lekarniškim hladilnim mazilom (ga dobim na recept). Če je bila rita malce bolj vneta - zelo redko - sem namazala z meni svetovnim mazilom Bepanthen. Kopala sem jo na začetku v sami vodi, ki sem ji dodala nekaj kapljic mandljevega ali olivnega olja. S tem sem ji po kopanju tudi namazala pregibe. Ja, pa na začetku sem seveda potrebovala malo alkohola in vatke za popek. Fiziološke pa nisem rabla (prve tri mesece ni bila nič smrkava user posted image , drugače pa tudi jaz priporočam Niveine nasen frai, ker jih moraš v 24.urah porabiti), ker sem nosek čistila kar s koncem tetraplenice. Po tistem, ko sem ga našpricala s Sterimarjem (meni je najboljši, ker ima res velik izpih in je dovolj če samo enkrat vpihneš).

Tako, mislim da sem nekaj podobnega kot prej spesnila user posted image .

Na noč, pa vam jutri poročam, kako je bilo na pregledu.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
9.10.2007 8:47:01   
t*e*j*k*a
Dobro jutro zaspanke

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

tejka, mam predlog zate: bejž diplomo pisat user posted image

Ful dober predlog Magi*user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ni prave voljeuser posted image .

Jaz tud ne poslušam glazbe z bejbijem, razen v avtuuser posted image .
Joj babe ve že na kozmetiko študirate??? Jaz bom to čez en mesec komaj začela tko da če bom čez en mesec gnjavla kaj ste kuple ne zamerituser posted image !!

Novembrke že dve mamice kr neki prehitevajouser posted image , jaz sam čakam da še ve začnete rojevat pol bote pa že vse rešene jaz pa še kr z bušam okol lazla. Rok imam itak skor tazadna.

Dans mamo najavlene strice da pripeljajo stiropor za estrihe ob 8.00 in jaz sam zato že ob pol osmih okol skakala zdej je pa ura 15 do devet pa nobenga nikjeruser posted image .

No grem zdej še koga druzga gnjavit.
ČAo

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.