|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
8.10.2007 9:04:01   
pikecpokec
Gal tud vsake tolko zbruha mleko ven. fuuul velik, po moje kr celo flašo. sam mu ni nič, se začne kr smejat user posted image men ni nč jasno. tko da po moje ni to nč hudga, razen da pol prej lačn rata user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.10.2007 9:12:17   
malecka_mateja
pikecpokec sam naša pa je imela še vročino....pa je zdravnica rekla da je took?
no nevem po mojem to ni glih ok?ali pač!drugo je če bljuva!ker naša je prav v loku bruhala to je bruhanje!če pa bljuva pa ni v loku!to ni ničć!v loku pa ni glih dobro!

kolumbo??kje si???pa ostale??
tabali se je čisto zgubila!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 9:34:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.10.2007 9:58:51   
atena777
Kva je zej to? Budnica navsezgodaj! Kdo me budi in iz postelje meče?!
A lohk vsaj kofe prej spijem?

user posted image Me budite sred noči, a ni dost, da me že D?

< Sporočilo je popravil atena777 -- 8.10.2007 10:00:00 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.10.2007 10:04:46   
atena777
No za kofe sm prstavla, zdej se morem pa oblečt pa zrihtat, letiva z Davidom na NFTH danes po 3 mesecih premora...Ahhh dolga zgodba..

Vidim, da ste se že razpisale!

Malecka_Mateja niti slučajno ne smeš špricati ČAteških!

Jaz se bom kopala ziher,Kolumbo bo pa koktejl pila na obali user posted image .

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.10.2007 10:42:39   
Bubilu
Sej res, Visnjaaa, kakšna ideja kje v Čateških bi se sploh dobile?!

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.10.2007 10:45:31   
Bubilu
Maj pa zdej spi že skor uro pa poluser posted image . No vsaj upam, da je tko. Se ne upam niti pogledat it. Sicer mam pa tako mini stanovanje pa tako stenco vmes, da bi ga ziher slišala.
user posted image  pa zato kr ga je zdej par dni neki sračkal pa sam po 30 min spal.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.10.2007 13:11:22   
ribicau
Alo!

Mi smo z zdravjem boljše. Eva ponoči spet lepo spančka. Včeraj smo tudi mi za spremembo imeli družinski dan, user posted image user posted image user posted image , kva pa je to? Ne sej se hecam, smo se imel kr luštno, je dragi imel slabo vest, končno!
Smo šli po kostanj, pa smo ga pol pekl,prou fletn je blo.

Joške še nismo ukinl. Če jo ukinem, potem moram med 6.in 7. uro zjutrej ustat user posted image , to pa jest ne bi user posted image user posted image , ne sej se hecam, bo treba! Zbiram korajžo, da ji zjutraj rečem, nema joške mala user posted image ! Po drugi strani pa morm bit vesela, da bo to lahko odstavljanje in ne matranje nje in mene (no mene?, joj mi je vseeno hudo)!

Tko, danes greva na plavanje! DeMer se vidimo a ne?

Grem papcat, ker bo tamala kmal pokonc!

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 13:58:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.10.2007 18:15:50   
visnjaaa
Ja evo še mene danes. Cel dan smo že na terenu....še dobr da mam te zizke, ker me resnično rešujejo, ker sem spet pozabla flaško doma in pol za žejo so glih priročne.
Mene pa zanima, zakaj bi ve ki dojite že ukinle jošk? Sej so komi 8 mesecev stari.....sej grete šele drugo leto delat.....ja ja Atena777 sej vem, da je prepovedana beseda "služba", sorry....user posted image

No drgač hodim spat ob 20ih , ker Nejc ne zna več zaspat brez mene....matr en dan bom popizdila, ker nimam nobenga časa zase.user posted image

se beremo, lp

Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.10.2007 18:20:38   
DeMer
Atena in Kolumbo, kdaj pa vidve hodta spat?!?! Zur bi se lahko tacel res malo prej, npr malo po osmi. :) Pol bi nas verjetno bilo vec.

MI smo bili na plavanju in smo cist utrujeni. Je voda naredila iz nas cunje. Iz mene se posebaj, ker sem malo prehlajena in sem sedaj prov za v postlo. Ampak mormo najpej otroka zbudit in ga potem dat spat, pol pa tud jest lahko razmisljam o postelji.

Pa en krog bom naredila po stanovanju, mal perilo poroihtala, mal sesala, ..... uh, skoz neki.

Bodite fajn in uzivajte z vasimi user posted image in user posted image .

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.10.2007 18:56:22   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KVA KUHATE DANES? JST ŽUPCO KURO Z ZELENJAVO ZA PRILOGO BO PA POLENTA. sory črke, sm glih eno ****ala po mejluuser posted image

Maj ma kr precej trdo blato tko da zdele dva dni banane in korenje ne bo na voznem redu, morm prilest do brokolija ker ga obožuje pa še zelo "sralni  JEuser posted image user posted image

Joj mi pa danes nismo nič kuhali - samo sadje je o že ves dan, ker od NFTH naprej spoh nismo bili nič doma.
Danes sem malo prej na netu,ker morsm danes poskrbeti za par lepotnih kur. Na trebušni ples pa ne grem več - grem raje na Pilates jutri - prvič brez Davida!

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.10.2007 19:07:36   
atena777
Mene pa zanima, zakaj bi ve ki dojite že ukinle jošk? Sej so komi 8 mesecev stari.....sej grete šele drugo leto delat.....

Ej visnjaaa spet ti moram hvala rect, ker sem ravno to vzpodbudo potrebovala. Sem imela kar malo dojiljsko krizo, ko je Ribicau zaključila z dojenjem in sem jaz pomislila, morda se pa res samo še jaz nekaj silim, no pa vidim, da sploh ni tako! Jaz bom dojila čimdlje kar lahko, hvala še enkrat!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.10.2007 19:40:09   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ej visnjaaa spet ti moram hvala rect, ker sem ravno to vzpodbudo potrebovala. Sem imela kar malo dojiljsko krizo, ko je Ribicau zaključila z dojenjem in sem jaz pomislila, morda se pa res samo še jaz nekaj silim, no pa vidim, da sploh ni tako! Jaz bom dojila čimdlje kar lahko, hvala še enkrat!

Ej Atena777 res malenkostuser posted image user posted image user posted image  midve bomo verjetno tiste.....kako pri 24 mesecih odstaviti otroka od zizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja če je pa fajn....morem it, ker me Nejc potrebuje....matr se dere..ojojjjj....grem....čawči

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.10.2007 19:43:34   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ej Atena777 res malenkostuser posted image user posted image user posted image  midve bomo verjetno tiste.....kako pri 24 mesecih odstaviti otroka od zizeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.10.2007 19:48:38   
atena777
Tutu jest morem Davida okopat,pa nahrant, pa dat spat.
Potem pa ena debata o vzgoji, jest bom popenila - nic me ne uboga!!! Eni baje ze razumejo kaj to pomeni, ce reces ne, David se mi pa v fris smeji, ko recem NE!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 20:03:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.10.2007 20:12:08   
DeMer
žurka ob 20h ...a ste u disko hodile tut ob 20h ..no mi smo učas na matinejo u Palmo, uf kje je že to....jst morm sina zritat mogoče uletim že ob 21h

Jest sem pol ful zaspana, pa ge ne morm zurat. :)

Sem sla z mojmu enkrat v Gaviolija, pa sem hotla it not ze ob 10h, pa se mi je smejal. No pol sva sla ob 11h, ampak je bilo se cist prazen. Ko sva sla domov, pa je bila ful guzva na vhodu za notr. Ti mularija, kdaj ga zacenja zurat!!!

Ja drgac sem pa res hodila bl zgodi v disko.

Nas ze spi, je bil cist zmatran pod palvanja.

No, kej ste!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3018
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 20:24:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
8.10.2007 20:37:53   
atena777
David ma take napade trme, da je to neki čudnga,laufu bi ponoč okol in se ne pusti niti za mm premaknit. a je to možno, da je že zdej tok trmast...
Danes sem čist fuč od tega...pa NFTH sem se naposlušala, da kok ga mormo bremzat, ker je preveč aktiven...in jest nej zdej 24 ur na dan stražim...
Pomojem me je to zvil,pa se mi zdej zdi vse tko grozn..Kolumbo rasturaj diplomsko! Se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.10.2007 20:44:52   
force
Mislm da bom tud jest rabila ta nasvetuser posted image user posted image user posted image
Moja Živa še kr na tri ure je pr men, zdj k pa zobki rastejo pa še večkrat - no sam crklja se. Edin ponoč mi to ne paše glih najbolj ampak kaj čem, vse ma svojo ceno. Sicer pa mislm da je treba izkoristit te trenutke, na žlico bojo poj itak celo življenje jedl, dojil se bomo pa sam še kšn letuser posted image . Pa še tak prijetn občutek je ko te pogleda in se ti nasmeje pa spet navali . Itak pa pravjo da je zdravo, tko da..........kr tko naprej punce user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ja če je pa fajn....morem it, ker me Nejc potrebuje....matr se dere..ojojjjj....grem....čawči

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 21:22:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu force)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.10.2007 21:31:24   
atena777
kar se pa ostalih stvari glede vzgoje tiče sm pa popušila na celi črti jst in moja avtoriteta....če dvignem glas, mi mulc nazaj zareni tko da smrajš tih ...med hranjenjem po žlici po tanovem pleše -miga z glavo in ritjo kljub temuda ugasnem vse rekvizite, ki bi povzročali kakršenkoli glas........no sej drugač je pa veeeeeeeeelikkkkkkk cuker.Maykl naš zlati Maykl

Pri nas je pa David odkril, da se da prov fajn hrano ven pljuvat, v bistvu se da s polnimi usti mamo celo stuširat v enem šusu. In potem ko popeniiimmm se smeje in naredi še enkrat bbbprrr. v bistvu se je začel sporazumevati na ta način, če hoče še naredi bbbprrrr in piha zrak ven iz ust. Če ne bi več jedel, pljuva hrano ven in umika usta. Jaz sem pa čist out,ker mi ponavad itak čist frišne cunje spet umaže,tut za na sprehod več niso...

Pa migat z glavo tudi obvlada,ko se bliža žlica,  isto kot tvoj Majkl neki podobnega plesu bi se rekl...
Na NE se ne odziva sploh. Sem na enem forumu brala, da jih njihovi 8/9 mesečniki ubogajo, ko mame rečejo ne! Ni mi jasno kako, ker pri Davidu je, ko da bi steni govorila. Edino kar je iz tega zraslo je, da govori nenenenenenene....dadadada nenenenenene...

eh, vzgoja, kaj šele bo...sem šla v mojo buklo brat, sploh ne piše o tem pojavu pri otrocih do enega leta, samo o napadih besa pri 2.letih piše..Takrat bom pomojem jest kr očiju vajeti predala...že zdej me skrbi!

Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.10.2007 21:37:44   
atena777
Jest grem kr spat, mam poln kufer vsega, NFTH pa se vzgoje in starsevske avtoritete,...
In ce me boste opravljale tam okrog 23:00 ali 24:00 ali 00:xx potem NE nisem z user posted image  pri user posted image , ker
kondomov nam je itak zmanjkal vceri in se noben ni spomnu danes novih zalog nabavit, tko da user posted image user posted image ne bo!

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 21:40:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.