|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
7.10.2007 8:59:32   
malecka_mateja
sem prišla domov ob 5 in sem že auf celo jutro!ker naša tamal v krikih joka!in zato ker ji zobek prebija!pa še gengigel ne pomaga in nič!pa malo vročine ma pa vse!ampak je res boga!nič ji ne paše in kr naekrat se ful joka!....user posted image user posted image user posted image user posted image hudo!

morem it že joka!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
7.10.2007 9:10:54   
Anonimen
Joooj babe...kolk strani! Berem vas že kr dolgo, sam sem ostala nekje na 116-117... Ne vem več!

Vem samo, da se pogovarjate o odstavljanju - mislim, da je ribicau omenla... Midva se še kr  veliko dojima, mojemu se kr učke zasvetijo in z obrvmi začne migat ko začnem majco gor vlečt user posted image user posted image user posted image

Pa glede telovadbe z dojenčki - sem se pogovarjala z mojim in sma prišla na to, da telovadba ODPADE! Brezveze letat za tamalim, bom že kam šla kasneje, zdej mam dost dela že tak. Bom raje šla vsake tolk na kavico z izgubljenimi kolegicami - odkar imam Alena so odpadle moje tedenske kavice user posted image   Zdej je vse preko telefona user posted image Tak, da bom raje to poskušala polovit.

Grem zdej fruštuk pripravit, ker moj še danes dela user posted image Alen je pa okol pol 7 že mel žurko - si je nogavice v kinderpetu sleku in neki mu je blo tolk smešnega, da je poku od smeha user posted image user posted image

Se slišimo še pol, ko vse preberem! user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
7.10.2007 10:15:52   
visnjaaa
Jasna81 pri vas je tako kot pri nas.....kr učke svetijo,  ko jošk zagleda...hi hi hi

Jaz imam tud čedalje manj časa za vse moje "sproščujoče" stvari.user posted image

Na masažo napr. hodim že 8 mesecev, pa še do danes nisem uspela pridit do nje....trebušni ples mi je v sredo šel po gobe, ker nisem imela varstva za otroke..... in kje so tisti cajti, ko sem se ga šla ven nažret, po domače povedat....matr pogrešam te čase.user posted image
Eh sej bojo spet prišli, samo dolga je še do tam.

No kje ste vse??? Spite,a? Vidim, da pol noči visite na RR pol pa spite do 10ih,a? Jaz pa sem vsak dan auf ob 6:30, Nejc je ko singrca.

Jaz sem šla včeri spat ob 20:30 in mi je kr pasalo, sej spala sem tako po obrokih, ker se je Nejc celo noč zbuju...mogoče pa bodo pri nas tudi kakšni zobki....morem mal prečekirat.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
7.10.2007 10:23:32   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

No naj vam še to povem, da je Nejc pravi pizdek....preden zaspi, sej ni važno al podnevi al ponoči vztraja in stoji v postelji tud po pol ure...pol pa ko ga noge več ne držijo pa še sedi in kr sede zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Glih zdele sm dajala Maja spat pol ure. Je že komi gledu, ampak ne spat. Pleza po posteljici , stoji z že napol zaprtimi očmi, spat pa ne in pika in konec.
Ribicau te je tvoj fajn razjezil. Pa vas tkole berem in se sprašujem, pa kaj je s temi moškimiuser posted image . A jih mame tolk razvadijo al kaj?! Me lahko vse, moj pa misli da je naredu kvoto za cel teden, če enkrat čez vikend kosilo skuha. Jst pa morm malga spedenat, kuhat, v nabavo, pa stanovanje spucat... On pa gre pa si najde službo k od njega zahtevajo, da bo tu in tam za cel mesec šel v tujino. No, sicer vsaj služba je.
Tolk zaenkrat.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
7.10.2007 10:28:21   
Bubilu
Aja, neki strani nazaj ste spraševale kje bo Kik?! V Brežicah je že. Sm bla učeri, sam je bla grozna gužva, full Zagrebčanov in se mi ni dalo nča kaj gazit tam vmes. Sam malemu sm ene ABS nogavičke kupla.
20. pa bom verjetno za pol urce tud jest prišla vas pogledat, k bom glih dol, ker ma Tati rojstni dan. Že zdej študiram kaj naj mu kupim za 60.tko , če ma ktira kakšno idejo, bi blo fajn slišat...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
7.10.2007 11:47:01   
malecka_mateja
boga lubica da jo more tak zobek boletuser posted image user posted image user posted image kr vspanju joka pa jamra!se mitako smili!
mi ne pusti niti blizu ust da bi ji dlesni počohala ampka pomojem zato ker joful boli!
revica moja!user posted image user posted image user posted image prej sem še jaz jokala ker nič nepomaga!upam da hitro pride ven in bo kmalu konec!

papa

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
7.10.2007 11:51:46   
helimaša
no pa da se še jaz mal prfočkam.zdele mi je zaspala, pol gremo pa hitro k men domov na eno kosilo.joj je tkop fajn da greš vsaj kdaj lahko h komu na kosilo.drgač pa sam doma kuhaš, pereš, likaš.joj kok sm že sita tega.k si skoz sam za vse.
no mi smo včer imeli 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image .ah.....kok gre čas hitr naprej.še mal pa služba....mi je slabo ko se spomnim....bo najboljš še enga naštimatuser posted image user posted image user posted image
pol po mojem lahko pa sam guznem.ker moj dec itak skoz dela-je čist deloholik in to je za znoret...pol bi meu pa še enga...hmmm...kdo bo pa vse pedenu...deci misljo da je to čist na izi.je treba kakšen dan pustit otroka doma pa it vn, on nej pa kuha posprav pa še tamalo upedenauser posted image user posted image me prav zanima, ja....me pokliče sigurn čez dve uri kdaj pridmuser posted image user posted image
ja tko je to.a je pr vas kej drugačeuser posted image user posted image user posted image
no pa mejte se.grem prštimat cote in plenice za sabo.
uživejte
papa

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
7.10.2007 12:12:40   
DeMer
Ojla!

Mi gremo pa spet na eno zurko. Cist vsak vikend je neki. Dobra stran je, da ni treba kuhat, slaba pa da je treba nekam it in se pokat. Hrrrrr.
Zdej pa se eno vprasanje glede zobkov. Pri nas je pokukal prvi ven pred 10 dnevi, zdej pa nobenga za njim. Kdaj pa pridejo drugi kaj ven? Pa kdaj za zobek kej zraste? Se mi zdi da je skoz enka velik, ena taka mala bela crtica, ki vem kuka.

Kako jih mate kej ponoci oblecene? Mark se skoz odkriva in sploh ne vem, kako ga naj oblecem. Ce ga dam v vreco bo znorel, ker ne bo mogel po pojstli sibat.

Lepo nedeljo in uzivajte!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
7.10.2007 12:24:02   
malecka_mateja
demar mi smo prva dva dobli v razmaku enega tedna!
naša sedaj ko kurijo ima bodi z dolgimi in spodnji del pižame!pa je dovolj!ko pa niso kurli pa je bla še v vreči!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
7.10.2007 15:45:37   
helimaša
 mi smo dobil prva dva zobka pri petih mesecih, zdaj pa od nikoder trejega.tko da kar čakamo.drugače pa jo ponoč oblečem bodi in pižamo.pokrijem jo ko jo položim v posteljo sam se itak odkrije.tko da je odkrita.v vreči pa noče bit.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
7.10.2007 22:49:34   
atena777
Visnjaaa...No kje ste vse??? Spite,a? Vidim, da pol noči visite na RR pol pa spite do 10ih,a? Jaz pa sem vsak dan auf ob 6:30, Nejc je ko singrca.

Visnjaaa res, danes smo spali do 10:23 - nise mogla verjet! Izgleda se splaca Davida dati malo bolj pozno spat (ker itak noce prej vcasih), da potem potegne z nama. Izgleda je po atiju.Prej mi to ni bilo vsec dokler sva bila se sama, ker jaz bi raje  pihnila ze zjutraj na kaki izlet, sedaj pa prav pride...

Visnjaaa...pol pa ko ga noge več ne držijo pa še sedi in kr sede zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes je tudi nama prvic zaspal v vozicku sede in se je naprej prekucnil..je bil kot kaka klobasa, ce bi ga kdo videl bi mislil kaj pa tedva delata z svojim otrokom. Dobr da ga je moj dragi opazil...

Novice: David je jedel prvo pizzo z nama,ki jo je tati spekel iz polnozrnate moke.Je bila prav posebna; mozzarela, svezi paradizniki,domaca putka,paprika.
Sicer je bolj malo pojedel, ampak z veseljem! Drugace pa se samo se redim, ker vsak dan po kosilu pojeva veliko sladico iz sladoleda (za krvne skupine 0 sicer dovoljena, ampak vse imaj svoje meje a ne?).

Kolumbo nekaj za v tvojo diplomsko: ...moj je danes izjavil....."Ooo poglej Daivu je pa na vratu ze skoraj cisto izginil čapljin ugriz". Joj sem skoraj umrla od smeha...

Bubilu....A jih mame tolk razvadijo al kaj?! Me lahko vse, moj pa misli da je naredu kvoto za cel teden, če enkrat čez vikend kosilo skuha.

he he he, Bubilu z jezika si mi vzela,...odg. na prvo vprašanje DA! Na nas je, da naše pubece manj razvadimo!!!Na naši generaciji!
In drugo, izgleda smo lah še hepi, če sploh kej skuhajo, ker če smo "tečne" še tega ne. Mi je pa všeč ta vsesplošna debata "o moških", ker dejansko se ni izi vdat v to usodo ženskega "poslanstva", da tri vogale pokonci drži.

Helimaša...no mi smo včer imeli 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image .ah.....kok gre čas hitr naprej.še mal pa služba....mi je slabo ko se spomnim....bo najboljš še enga naštimatuser posted image user posted image user posted image

Vse naj naj za 8 mesecev in tudi vsem ostalim februarckom, ki so dopolnili 8 mesecevuser posted image ...Kar se pa službe tiče - prepovedana beseda najmanj do božiča - se moramo met fajn čimdlje user posted image user posted image . pa sej mogoče bo pa boljš, ker vsaj ne bo kot za tekočim trakom: vstajanje, previjanje, hranjenje,pomivanje posode,pucanje po tleh,zlaganje perila v omaro, peglanje, pranje, obešanje, sesanje, pospravljanje,nabavljanje,sprehod, kuhanje, pomivanje, hranjenje, previjanje,kopanje,...kr zmatra človeka non stop eno in isto...no vsaj tolažim se tako user posted image user posted image .

Drugače pa je danes minil prav en lep dan v družinskem vzdušju, ker končno je mojega vsaj tok hrbet nehal bolet, da je kaj skuhal,pa malo pomagal. Izgleda je masaža zalegla. In jutri gre že v službo!

Se beremo! Žura tud dans ne bo, al kaj?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   [Brisano sporočilo]
7.10.2007 23:25:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
7.10.2007 23:45:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
7.10.2007 23:58:07   
atena777
Kolumbo ravno na tebe sem mislila. In sicer imam eno fajn idejo zate!
Moraš postati bloggerka, ker imaš totalno dobre poste in se bo folk narežal zraven, pa še bogata lahko postaneš nekoč...
No saj vem, da si že bogata,ker imaš Maja pa super možeka, pa bajtoooo!
Ampak vseeno, jaz bi jih s takiiim veseljem brala user posted image user posted image ! Mislim, dsa se bodo februarke strinjale z mano.

Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.10.2007 0:05:56   
atena777
Atena...a si bla ti una čaplja k Davida grize al je bil čapljon ...nč grem en krog, pa pridm mogoče še nazaj...me ful neki noge bolijo in smo zloooooo utrujena...če ne pa LAHKO NOČKO

user posted image kva kva kva user posted image   nč jasn...

štorkljin ugriz ob rojstvu, remember? Ga ima na vratu - rdeč flekec...moj pa včasih memorira po asociacijah in evo..neumnost...

Je že spedenana žehta? Jaz sem na srečo danes vse uštimala, da bom med tednom lahko okrog letala (beri : mogoče po zbiljah .. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2990
8.10.2007 0:16:56   
atena777
Vidim, da je tudi Kolumbo mrknila, upam, da ni zaspala na žehti v utility room. No ampak pri njeni "nočni kondiciji" se to vendarle ne bi smelo zgoditi...
Februarke morem vas malo okregat, da ste začele takole naše nočne žurke špricat.Zdravniška opravičila al pa vsaj opravičila vaših dragih, da steuser posted image  ...

Lahko noč Slovenija!

A.

user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 0:19:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 0:22:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2993
8.10.2007 0:27:31   
atena777
user posted image

Čateške toplice, 20.10.2007, 11h

1.Visnjaaa
2. Malecka_Mateja
3.Kolumbo
4. Atena777
5.Bubilu
6.DeMer
7.Jasna81

.....vpiši se na seznam!!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 0:28:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.10.2007 0:29:47   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sm tok hitela u utility rumu, da sm se zdele spomnla, da stroj laufa brez praška...verjetno bo to ta "dežavu"user posted image

ooo ne spiš. Upam, da boš dala DASH noter, da ti ne bo treba prekuhavat v loncu s kuhovnico...

jest grem pa zdej rest v horizontalo,če ne bo jutr David spet protestiral zjutri,ker ne bom mogla glave dvignit...

čaos!

Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 0:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
8.10.2007 8:23:10   
visnjaaa
Ja Kolumbo in Atena777 pa kok se vama lub čvekat tako pozno?user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej vaju je prav fajn brat....se malo nasmejim....

Zdele mi tlele tastar teži, naj dam Nejca spat....pa **** tud minute mi ne pusti dihat......ja kr sem glih brala Kolumbo in Atena in se zraven še režala, so letele pripombe od vsepovsod....ja RR je bolj pomemben al kaj...dej že enkrat tamalga spat...a si ti gluha......

Ja **** gluha sem....dej mi že enkrat mir....jojjjjjj....me tole RAZPIZDI do konca.

Tud jutro ni več tisto, kar je včasih blo.user posted image  

Nejc nima tud nobenga zobka zgoraj, samo spodaj enkice.....ponoč pa ga je spet sral....standard.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2998
8.10.2007 8:44:36   
pikecpokec
Gal se je odloču da ne bo več pridn fantek ponoč! že dve noči ga serje! dans se je zbudu ob pol enih in je tulil ko zmaj. sva mislila da je lačen in je dobu flaško in zaspal. pol pa vsake pol ure dretje pa spet mal spanja, pa dretje... no, ob pol petih se je odloču da ma dost spanja za to noč, mal sma se še pregovarjala, pol smo pa vstali, kaj pa češ user posted image . pa še zdej ni glih zaspan. čakam da bo tko utrujen da bo kr padu v postlo (jst pa tud user posted image )! počutim se pa tko kot da bi celo noč prežurala (no, sej sm jo user posted image ).

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
8.10.2007 8:52:52   
malecka_mateja
oj!

nam pa je tamala celo flašo zveče rzbruhala!Ponoči je blo ok in je ob pol sedmih novo odbla in je ok ni bruhala pa rud bolj živahna je!user posted image user posted image vročine ni!trkam!tako da upam da je kriza mim!

sem pa utrujena ful še iz sobote ker nisem nič spala!user posted image mas ej bo!

glede čatežk nevem če pridemo!bomo vidli!ker jaz takrat glih user posted image  dobim!no kje je še to!upam da pridem!

grem mal se cartat z mojo lubico pa čekirat če je zob že zunaj??

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.