|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
7.10.2007 23:34:34   
ninocka
Uf, se mi je šele zdej ratalo prebiti skozi vse poste user posted image

Mamuška, čestitke za Dominika in vse dobro vama želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žirafa, držim pesti zate in tvoji princeski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalo pa jutri...edino to, ker bom jutr ziher pozabila - tiste "nalepke" za v avto Princess on board  so se prodajale v Mothercareu (emporium), pa ga zdej že ful časa ni - so se umaknili iz Slo pa ne vem zakaj, ker so mel ful dobre stvari.

Nočko in lepe sanje!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5426
8.10.2007 0:31:58   
gruška
MAMUŠKA SPOROČA:

" Dominik ima 2670g, dolg je 50cm, obseg glavice 33cm. Transfuzija bo (proti jutru). Je že papal na cucelj, je v inkubatorju, a brez cevk, diha sam. Jaz sem kar o.k., imam mal kisika, vozim brez dodatnih analgetikov. Ni idealno se pa čist lepo zdrži s predihavanjem!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
8.10.2007 1:13:02   
gruška
user posted image
Mamuška, kar ne morem spat...... Pa sem našla tega lumpka in ga pošiljam tebi in tvojemu Dominiku....... A ni luštkan?

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5428
8.10.2007 4:52:34   
GB
Dobro jutro cveke. EVo pr ns je ravno 3.37. in jest sem ze pokonc user posted image user posted image . NIsem mogla spati in samo neki sem se premetavala in wc-ju sem bla najmanj 10 -krat . user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ravno zdej razmisljam ali je cas zdej za kavo ali caj. Ne vem nikoli nisem bila tako zgodaj pokonci . Vseeno vsem posiljam eno lepo, diseco kavico user posted image .
Danes bom zlikala posteljino, okrasila zid in sla v materinsko solo user posted image user posted image user posted image . Planov je kar nekaj no.

Moram izraziti dobrodoslico nasemu novemu dojencku Dominiku in cestitati mami seveda. Zelim vam veliko veliko srece , zdravja , neznosti in topline

[link=http://www.simpatije.com/si/fotogal_pic.php?id=25278&start=1][/link]

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
8.10.2007 7:03:52   
tintin
Hojla čvekice,
še ena nespečnica tukaj...
No tudi jaz ne morem spat...že od 4h sem se premetavala po postelji...obiski WC-ja, brcanje user posted image , bolečine v nogah....No, pa sem prej ob 6h vstala in mojemu pripravila zajtrk...Nevem, mogoče je za mojo nespečnost kriva včerajšnja kava...sem si naredila belo kavo a z ful močnim espressom (že celo nosečnost pijem brezkofeinsko kavo, včeraj pa nevem kaj mi je bilo...).
Dominik od Mamuške je pa ornk fant za svoje tedne...niti ne vem, če ima naš brcko že 2650g pa sem v 37. tednu....user posted image
Sicer pa lepo bodite in se še kaj oglasim...user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
8.10.2007 7:37:56   
scubadiver
Dobro jutro punce. Velika britanija hvala za kavico, ti si bla pa res zgodnja.
Jaz sem pa prav besna. Vedno se zbudim najkasneje ob 7h čist zbujena in ne morem več spat. Dons k sem mogla vstat zaradi materinske sem pa v komi, komaj sem se dvignila. Ah ja bo že..

Bravo mamuška in Dominik. Zelo krepak fant za nedonošnčka user posted image

lep dan vsem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
8.10.2007 7:57:40   
Foxina
oj, 9.10. ob 17 mam fax...lahko pa bi dopoldne...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
8.10.2007 8:19:23   
nemrak
user posted image user posted image ,
MAMUŠKA, iskrene čestitke za res pravega korenjaka!!!
Želim vama čim prejšnjo vrnitev domov v naročje očiju in bratcu!!!

user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
8.10.2007 8:24:14   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

oj, 9.10. ob 17 mam fax...lahko pa bi dopoldne...

NO zdej smo pa tam.. V sredo ne more Ninočka, v torek pa ne Foxina.. Jaz bi pa rada spoznala vse. Ajajajajaj...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
8.10.2007 9:12:04   
Mamathea
Lep pozdravček

Še enkrat iskrene čestitke Dominiku in Mamuški in močno stiskam pesti, da bo krepak in močan fantek, kakršen je no, zdržal transfuzijo in bo že kmalu v mamičinem naročju.
Jah glede srečanja Lj je pa tako, da vedno ena, ali dve ne bosta mogli, tako pač je, treba se je po mojem prilagajat večini, sej zdaj se nas je že kar nekaj zbralo, jaz imam seveda čas kadarkoli oz. si ga bom vzela, ko bomo dogovorjene, ampak zdi se mi res, da je treba gledat na večino, mogoče bo pa "Foxina" lahko prešpricala faks:)))) Upam, da se vidimo v čim večjem številu.
Tudi jaz sem danes ponoči veliko bedela, pa obiski wc-ja... No vstala sem pred dobro urico in še zdaj nisem ravno najbolj pri sebi, počasi pijem kakav in upam, da se čimprej zbudim.
Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
8.10.2007 9:20:54   
naraščaj
Mamuška, iskrene čestitke. Želim vama obilo sreče in zdravja ter velikkkoooo cartanja. user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
8.10.2007 9:23:26   
pikapikica
Bravo MAMUŠKA  in Dominik.... juhuhu... upam, da ste dobro in ok... Enega user posted image za oba!!!

Joj jaz sem pa tako žalostna in razočarana user posted image  ... sicer to nima veze z našimi pikeci, ampak vseeno enemu moram zajokat, saj sploh ne vem kako naj drugače reagiram... Z eno prijateljico, ki sva sicer zelo dosti skupaj, se - vsaj jaz sem imela ta občutek - pogovarjava skoraj o vsem... Obe imava podoben problem, ki je povezan z najinima službama in vedno sva druga drugo bodrili in se spraševali kako in kaj, kako bova te stvari rešili... in jaz sem jo to še pred kratkim spraševala in mi nič ni kaj takega odgovorila... in potem čisto po ovinkih izvem in ne od nje, da je z nadrejenimi določene reševala in tudi uredila... V tistem, ko sem to izvedela sem se počutila tako prevarano, kljub temu, da vem, da je čisto njena odločitev komu bo kaj zaupala in povedala in komu ne in, da ji pač tega ne smem šteti v slabo - ker drugače je zelo luštna punca in prijateljica.... ampak meni je pa vseeno tako hudo, ker sem imela občutek, da si vedno vse poveva in zaupava...

ma saj vsem ... mogoče sem pa samo preobčutljiva...  no enemu sem morala zajokati user posted image  ...

Božajte svoje buhije in pozdravček vsem...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
8.10.2007 9:28:04   
nicolina
Dobro jutro,
user posted image user posted image user posted image  za mamuško in Dominika, veliko crkljanja vama želim user posted image user posted image

Jaz sem kar dobro spala, enkrat šla na WC in zdaj sem že spila kavico. user posted image
Pri nas se je že pokazal lep sonček, danes bo lep dan.

Dajte mi prosim povedat, ali bo prepozno, če oddam papirje na CSD v sredo, ker mi namreč še niso v službi izpolnili. Porodniško nastopim 1.11. Ali jutri tudi delajo, ali imajo samo pon, sre, pet uradne ure? Odločbo za pomoč ob rojstvu otroka sem pa itak že dobila, oddati moram le še za porodniško.

Lep dan vam želim...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5438
8.10.2007 9:35:50   
naraščaj
Dobro jutro vsem in hvala za kavico. Sem uspela preletet vaše poste. Ma vse ste nekam nespečne. Jaz sem včeraj šla kr zgodaj spat, sem bla ful utrujena, pa ne vem od česa user posted image .

Moj prvi obisk WCja je bil okol pol štirih user posted image user posted image nato pa zjutraj ko je moj dragi  vstal. Pol pa itak selitev v dnevno sobo.user posted image

Ravno sem se najedla in spila en kakav. Kr ne morem verjet, da mamo že dva novembrčka. Bravo Dominik in mamuška user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No danes nimam nič posebnega v planu, zato se bom mal izležavala, čeprav je zunaj videt prav lep dan, sije sonček.

A ma še katera ful zamašen nos, pa ne od prehlada, saj nisem nič prehlajena. To se mi dogaja že celo nosečnost, zdaj pa postaja že ful nadleno.
Poleg tega se mi je ful povečal izcedek, to je šele moteče, vendar ni spremenjene barve, enak kot celo user posted image .

Se tipkamo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5439
8.10.2007 9:54:40   
Mamathea
Pozdravček
"Naraščaj" javljam se z zelo podobnimi težavami, tudi meni se nos nonstop maši in včasih mi gre to res pošteno na živce. Pa tudi vem, da ni od prehlada, ampak vseeno je zopern občutek. Pa tudi izcedki so pri meni problematični že od začetka nosečnosti. Nekajkrat sem "pojamrala" tudi moji gin. pa mi je predpisala svečke Vagisan, ki jih še vedno nisem uporabila in Canesten kremo, s katero se pa včasih namažem, čeprav pravi gin., da moji izcedki niso gljivičnega izvora. No kakorkoli že, upam, da ne uporabljaš dnevnih vložkov, ker to baje še bolj pospešuje izcedke, saj tako je meni rekla gin.
Srečni bodite, da vam že sije sonček, ker tukaj v Lj je še prav oblačno.
Lep pozdrav, pa pošljite še mal sončka v lj, tiste, ki ga že imate.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5440
8.10.2007 9:58:22   
martita
Jutro in hvala za user posted image !

Jaz sem pa prav v redu splala...že kar kak teden me niso mučile bolečine v kolkih, na WC pa tud moram že celo nosečnost le 1x na noč. Se mi prav smilite tiste, ki imate bolj obširen nočni abonma. user posted image

Naraščaj,tudi mene že celo nosečnost muči sindrom zamašenega nosu...je zoprno ko user posted image . Ponoči sploh ne morem spat z zaprstimi usti, ker enostavno ne morem dihat skozi nos. Baje je to kar pogost pojav in se prav veselim, da bo tega kmalu konec...no, upam, da pol ne fašem kakega prehlada v zameno...user posted image

Tudi jaz bom danes bolj na easy. Nekaj cunjic imam še za polikat, šla bom na kak sprehodek, skuhala kosilce, napisala kak mejl sodelavcem....ne bom se ravno pretegnila....user posted image

Lep dan vem želim,
user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
8.10.2007 10:00:55   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Pozdravček
"Naraščaj" javljam se z zelo podobnimi težavami, tudi meni se nos nonstop maši in včasih mi gre to res pošteno na živce. Pa tudi vem, da ni od prehlada, ampak vseeno je zopern občutek. Pa tudi izcedki so pri meni problematični že od začetka nosečnosti. Nekajkrat sem "pojamrala" tudi moji gin. pa mi je predpisala svečke Vagisan, ki jih še vedno nisem uporabila in Canesten kremo, s katero se pa včasih namažem, čeprav pravi gin., da moji izcedki niso gljivičnega izvora. No kakorkoli že, upam, da ne uporabljaš dnevnih vložkov, ker to baje še bolj pospešuje izcedke, saj tako je meni rekla gin.
Srečni bodite, da vam že sije sonček, ker tukaj v Lj je še prav oblačno.
Lep pozdrav, pa pošljite še mal sončka v lj, tiste, ki ga že imate.

Ja uporabljam dnevne vložke, če ne si lahk sam menjujem spodnje hlače vsakič. ko grem na WC, saj me zlo moti, če je kaj mokr. Tut men je pregledala brise in ni blo nič. Je rekla, da je normalno, da se v user posted image  poveča, nič pa mi ni omenila glede dnevnih vložkov, čeprav se mi zdi, da sem ji omenila, da jih uporabljam.SI jih pa menjam zlo pogosto.,

Onček sem napakirala, ga že pošiljam. user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
8.10.2007 10:17:56   
gruška
Jutro, jaz sem že iz vrtca, pa iz šole, pa iz user posted image  z našimi kofetkaricami ( nosečnice, mamice na porodniški, ... pa kakšna, ki ima ravno dopust.....).....

Navsezgodaj, točno ob 6ih mi je že Mamuška poslala sms:

"Transfuzija še teče, pridno papa in panča, bil vso noč pod lučko. Jaz sem tudi kar solidno."

user posted image  Mamuška in Dominik

Je res kar korenjak Dominik, kajne? Jaz imam pregled 17.10., pa mi bo takrat dr.Pušenjak delal UZ, pa pogledal koliko je težka naša princeska, pa pogledal me bo, če sem že kaj odprta... Pa približno napodvedal kdaj bo akcija.... (vsaj tko je bilo v prejšnji nosečnosti)

Zdaj grem v trgovino po prašek, mi ga je zmanjkalo, pol pa likat.... Nisem cel vikend nič, smo se bolj razvajali in lumpali okol...........

Sem se pa prejle v eni trgovini z blagom in posteljnino zagledala v dek(c)o z Medvedkom Pujem, sicer velikosti 160cmx220cm, fulllllll mehko in cort.... Pa mi jo je dala na stran do petka, ko dobim od CSD denar......... Bo pasala v sobico, ker imamo vse v stilu Puja.... (ja, tudi mi.......user posted image )

Uživajte, baj, baj!!!!!!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5443
8.10.2007 10:19:14   
Tanayya29
MAMUŠKA!!!
iskrene čestitke pb rojstvu sinčka!!user posted image user posted image

veliko lepih trenutkov in veliko crklanja.....bravouser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
8.10.2007 10:20:44   
Dajica
O, kaksna novicka! Mamuska-cestitke ob rojstvu sincka!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa vceraj z mojim pa mojimi starsi potepala po hribih. Smo sli z avtom do koce pod Krnom, ker tam dela ena sorodnica, mal smo pojedli, poklepetali, potem pa smo sli pes do ene kapelice in je bilo kar eno uro hoje v eno smer. Najprej sem mislila, da ne bom zmogla, potem pa je kar slo. Pa tudi pasal mi je gorski zrak. Pa sem pomislila, joj, kaj ce se mi kaj zgodi, kako me bodo prepeljali v P. Pa sem raje prenehala s temi mislimi in hodila naprej in je bilo vse vredi. Se mi zdi, da sem bila kar pogumna, da grem v takem stanju v hribe hodit. Ene nase novemberke ze rojevajo, jaz pa hribolaziim. hahaha

Grem nekaj pojest, sem sele dobro vstala, pa se mi zdi, da se spet vraca tista slabost, imam obcutek, kot da bi mogla bruhat. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
8.10.2007 10:28:15   
Mamathea
"Naraščaj" hvala za sonček, tvoj paket je prav zares hitro prispel, saj smo prvih sončnih žarkov pravkar deležni tudi v Lj. Res super in stokrat hvala. Sicer sem še v službi, nekaj malega še imam za opravit, ampak vseeno je lepo pogledati skozi okno in zagledati te super lepe žarke. Kar pozitivnost prinaša ta sonček, res.
Ful sem vesela za mamuško, da se tako pridno javlja in da je mali Dominik tak korenjak. Imam občutek, da se bo ta zgodbica zelo srečno končala in da bosta mamica in njen ljubljenček prav kmalu delila objeme tudi z vsemi ostalimi člani. Držita se "mamuška"user posted image
"Dajica" tudi meni se zadnje dneve spet pojavljajo zelo podobne slabosti, kot ob začetku nosečnosti. Včasih se mi zdi, da bom kar šla bruhat... pa potem hvala bogu vse nekako mine. Jaz imam večkrat po malem prigrizke in se mi zdi, da to še najbolj pomaga. Lepo preživite dan.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
8.10.2007 10:28:26   
nemrak
user posted image user posted image ,
nicolina, papirje lahko oddaš od 60 do 30 dni pred PDP.
Tako, da še imaš čas, če porodniško začneš 1.11.

Jaz sem pa danes prvi dan na porodniški. Ja še 4 tedne do dneva D.
Upam, da bo kaj prej user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5447
8.10.2007 10:40:32   
Tanayya29
živjo!

Res sem vesela za mamuško.Pa res je velik fantič za 33 t.Resuser posted image ,samo,da se je lepo izteklo vseskupaj.
Ima kdo kaj novic od Žirafe?Enouser posted image za srečo....mislimo nate!

Jutri potem ob 17h,ane v Marnu?Fino...jaz tud komaj čakam,da vas spoznam user posted image .

Jaz mam kdaj tudi take slabosti,včeraj npr.,danes pa je vse ok.tudi spala sem od 11h-10h..vmes sem šla sicer na wc.

mamathea pridna,ti še kar delaš?kdaj pa nastopiš porodniški dopust?

No,grem malo pojest,pa se oglasim še kaj kasneje.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
8.10.2007 10:46:37   
Mamathea
"Nayya 28" jaz delam v privatni firmi, ki je od anju z možem, tako, da ni problema. Delam pač toliko, kolikor sem sposobna, ampak si vmes privoščim veliko odmora... Porodniški dopust začne 29.10.2007, glede na to, da imam rok "šele" 26.11.
Sicer pa meni bi bilo preveč dolgčas, če ne bi več hodila delat, saj sem tak tip človeka, da se mi mora neprestano kaj dogajatiuser posted image . No kmalu se bo zelo, zelo odgajalo in komaj čakam ta dan.
Jaz grem pa po eno jabolko, da ne bo želodček spet predolgo prazen.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
8.10.2007 10:53:13   
TANTRA
Pozdravljene user posted image ,

ja, samo malo sem bila iz rr, pa smo spet dobili novega user posted image . Mamuška iskrene čestitke za krepkega Dominika...user posted image user posted image user posted image

Ja, je pa res krepak za 33 tednov...Jaz sem že v 36 tednu, pa ne vem če ima že tako težouser posted image .....

Jaz pa sem še vedno močno prehlajena....Nos, nos, nos...in glava...Včeraj sem vzela 3 lekadole, pa še ni bilo kaj bolje...Danes pa sem se prebudila z močnim glavobolom.... Ta prehlad je pa res nadležen....
Sva šla včeraj na en sprehod, pa je bilo potem samo še slabše....
Nočni pohodi pa se še niso umirili, wc, pa čaj zaradi prehlada....Nič kaj prijetnega.....Se že privajam na nočno življenjeuser posted image user posted image
Kiham pa tako kot slon...Tako, da mene na srečanje ne bo, saj bi vas vse okužila....user posted image
Žirafa,  močno držim pestke za tvoji princeski...user posted image user posted image user posted image  , da se vse srečno izteče...

Moji popadki pa se še kar nadaljujejo... Dokler bo takole kakšen na dan ni hujšega... Itak pa zdaj že odštevam in si želim, da bi bila že oktobra odrešena.....

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

razvajenost
Siana

Je vaš otrok razvajen

Da (55%)

Ne (45%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!